Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie bij dun haar

Alopecia androgenetica, erfelijke kaalheid, veroorzaakt niet direct kale plekken of een volledig kale schedel. Het is een geleidelijk proces dat met name in de beginfase niet meteen opvalt en/of onrust veroorzaakt. Dat het echter typisch een mannen ding is, is niet waar. Vrouwen krijgen net zo goed te maken met haaruitval veroorzaakt door het mannelijke DHT hormoon als mannen. Haaruitval verloopt op verschillende manieren. Waar mannen al gauw dieper wordende inhammen en een terugtrekkende haargrens zien, is de haaruitval bij vrouwen eerder diffuus of verspreid. Vaak kan een haartransplantatie bij dun haar verbetering brengen.

Wel of geen haartransplantatie bij dun haar?

Aangezien haaruitval diverse oorzaken kan hebben, is het kennen van de oorzaak noodzakelijk. Eens de oorzaak bekend is, kan een behandeling voorgesteld en gestart worden. Tijdelijke haaruitval veroorzaakt door stress, roken, ziekte, medicijngebruik en hormonale invloeden zoals een zwangerschap en/of de overgang worden in de regel niet met een haartransplantatie behandeld. Het betreft tijdelijke haaruitval die zich na enige tijd en meestal vanzelf herstelt. Erfelijke kaalheid is echter niet tijdelijk. Het is een proces waarbij de haarzakjes onder invloed van het DHT hormoon verschrompelen en dus vernietigd worden. Nieuwe haargroei is niet langer mogelijk. Heeft u geen zin in tijdelijke oplossingen waaronder het gebruik van een haargroeimiddel, een laserbehandeling of mesotherapie? Voelt u niets voor het dragen van een haarwerk of pruik? Dan kan een FUE haartransplantatie bij dun haar een oplossing zijn. Hiervoor dient u wel over voldoende lichaamseigen donormateriaal te beschikken. Een ervaren haartransplantatie specialist beoordeelt of u een geschikte kandidaat bent voor de moderne ingreep.

Succesvolle haarimplantatie

Voorafgaand aan de ingreep vindt een uitgebreid consult plaats bij een ervaren consulent. U wordt geïnformeerd over het behandelproces en wat u als resultaat kunt verwachten. Zeker bij een haartransplantatie bij dun haar is het niet realistisch om een volle haardos als eindresultaat te verwachten. Resultaten die bereikt kunnen worden, hangen onder meer af van het donormateriaal dat gebruikt kan worden. Het spreekt voor zich dat een haartransplantatie een enorme verbetering brengt, maar een verkeerd of onjuist verwachtingspatroon kan tot teleurstellingen leiden. Het is niet voor niets dat uw verwachtingen en wensen uitgebreid besproken worden. Aan de hand van haartransplantatie voor en na foto’s kan verduidelijkt worden wat een haarimplantatie bij u kan betekenen. Heeft u negatieve ervaringen gelezen en weerhoudt u dat van een behandeling? Het is mens eigen om sneller een negatieve ervaring te delen dan van iets positiefs melding te maken. Maar waarom is iemand ontevreden? Hoe is er omgegaan met de tips en adviezen van de haarchirurg? Wat is er gebeurt tijdens de herstelperiode? Een haartransplantatie is een complex proces dat niet allen uit de ingreep zelf bestaat. De voorbereiding vooraf en de herstelperiode zijn minstens net zo belangrijk. Om een succesvol resultaat te bereiken kunt u rekening houden met de volgende zaken:• Stop, indien van toepassing, al ruim voor de haartransplantatie met roken. Hou dit ook in de weken na de ingreep vol. • Drink vanaf 72 uur voor en tot 72 uur na de ingreep geen alcohol meer. • Volg het aangepaste doseerschema van uw medicijnen nauwgezet op. Kort na de haartransplantatie kunt u weer overschakelen op uw dagelijkse routine. • Wees de eerste dagen extra voorzichtig en slaap de eerste nachten op een extra kussen. Probeer het stoten van uw hoofd te vermijden en wrijf of krabbel niet aan het behandelde gebied op het moment dat er jeuk ontstaat. • Hervat uw werkzaamheden en sportieve activiteiten in overleg met de haarchirurg.

Betaalbare FUE haartransplantatie bij dun haar

Heeft u zich min of meer ingelezen in de ingreep? Dan heeft u gezien dat een haartransplantatie niet direct een goedkope ingreep is. Navraag bij uw zorgverzekeraar heeft u geleerd dat vergoeding niet mogelijk is en ook de kosten aftrekken van de Belastingdienst ligt niet direct voor de hand. Waarom bekijkt u de mogelijkheden voor een haartransplantatie in Turkije niet? Bij het vergelijken van de tarieven heeft u ongetwijfeld gezien dat de kosten voor dezelfde ingreep in Turkije aanmerkelijk lager liggen dan in Nederland of België. Het is bovendien niet nodig om meerdere malen naar of langere tijd in Turkije te verblijven. GlobalHair in Leiden verzorgt het gratis, vrijblijvende consult maar ook de nazorg na de ingreep. De ingreep zelf wordt door ISHRS gecertificeerde haarchirurgen in een luxe haarkliniek toegepast. De kliniek beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en heeft daarnaast een uitstekende reputatie. Wilt u weten wat een haartransplantatie in Turkije kost? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair. U kunt ons bereiken door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Veelgestelde vragen

De oorzaak en mate van het haarverlies zijn bepalend voor uw geschiktheid. Haar dat als gevolg van Alopecia androgenetica fors is uitgedund kan, mits er voldoende donormateriaal beschikbaar is, met behulp van een haartransplantatie behandeld worden. Is uw haarverlies het gevolg van stress of bijvoorbeeld medicijngebruik dan is een haartransplantatie niet de aangewezen oplossing.

Erfelijke haaruitval wordt op verschillende manieren behandeld, zo kunt u kiezen uit een aantal tijdelijke oplossingen waaronder het gebruik van een haargroeimiddel en/of een laserbehandeling. Wanneer u niets voelt voor het langdurig gebruik van een haargroeimiddel en u het niet ziet zitten om een haarwerk te dragen, dan kan een haartransplantatie een uitkomst bieden. De resultaten zijn blijvend en nieuwe haargroei wordt mogelijk op de kale, uitgedunde plaatsen.

De FUE haartransplantatie is een op maat afgestemde ingreep. Het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd hangt af van de mate van het haarverlies, het aanwezige donormateriaal en uw verwachting. Bij GlobalHair worden tot 4.500 haarzakjes tijdens een dagbehandeling getransplanteerd.

Ja, wanneer u als vrouw te maken heeft met erfelijke haaruitval dan kan een haartransplantatie verbetering brengen.

GlobalHair heeft een all-in tarief van € 2.949, waarbij 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers zijn inbegrepen.

Nee, een haartransplantatie wordt niet onder volledige narcose uitgevoerd. De haarchirurg verdoofd zowel het donor- als het ontvangstgebied plaatselijk. U voelt geen pijn gedurende het oogsten en terugplaatsen van de grafts.

Nee, helaas niet. Na een haartransplantatie valt het getransplanteerde haar eerst uit. Dit gebeurt 3 tot 4 weken na de ingreep. De haarzakjes komen in de rustfase terecht. Drie tot vier maanden na de haartransplantatie wordt de eerste nieuwe haargroei zichtbaar. Het duurt gemiddeld een jaar voordat het eindresultaat beoordeelt kan worden.

Ja. GlobalHair werkt samen met mijnbetaalplan.nl, een kredietverstrekker. Afhankelijk van uw financiële situatie kan een doorlopend krediet worden afgesloten. U betaalt het geleende bedrag, inclusief rente, af. Mijnbetaalplan.nl, controleert uw kredietverleden en meld het krediet aan bij het BKR in Tiel.

Ja, de moderne haarkliniek van GlobalHair is in Istanbul gevestigd. U hoeft zich geen zorgen te maken over communicatieproblemen, tijdens uw verblijf in de kliniek is Nederlandssprekende begeleiding aanwezig. Het consult vooraf en de controles nadien gebeuren in de vestiging in Leiden.

Ja, de succesvol getransplanteerde haarzakjes blijven haren produceren.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4