Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Wel of geen haartransplantatie bij dun haar?

  Aangezien haaruitval diverse oorzaken kan hebben, is het kennen van de oorzaak noodzakelijk. Eens de oorzaak bekend is, kan een behandeling voorgesteld en gestart worden. Tijdelijke haaruitval veroorzaakt door stress, roken, ziekte, medicijngebruik en hormonale invloeden zoals een zwangerschap en/of de overgang worden in de regel niet met een haartransplantatie behandeld. Het betreft tijdelijke haaruitval die zich na enige tijd en meestal vanzelf herstelt. Erfelijke kaalheid is echter niet tijdelijk. Het is een proces waarbij de haarzakjes onder invloed van het DHT hormoon verschrompelen en dus vernietigd worden. Nieuwe haargroei is niet langer mogelijk. Heeft u geen zin in tijdelijke oplossingen waaronder het gebruik van een haargroeimiddel, een laserbehandeling of mesotherapie? Voelt u niets voor het dragen van een haarwerk of pruik? Dan kan een FUE haartransplantatie bij dun haar een oplossing zijn. Hiervoor dient u wel over voldoende lichaamseigen donormateriaal te beschikken. Een ervaren haartransplantatie specialist beoordeelt of u een geschikte kandidaat bent voor de moderne ingreep.

  Succesvolle haarimplantatie

  Voorafgaand aan de ingreep vindt een uitgebreid consult plaats bij een ervaren consulent. U wordt geïnformeerd over het behandelproces en wat u als resultaat kunt verwachten. Zeker bij een haartransplantatie bij dun haar is het niet realistisch om een volle haardos als eindresultaat te verwachten. Resultaten die bereikt kunnen worden, hangen onder meer af van het donormateriaal dat gebruikt kan worden. Het spreekt voor zich dat een haartransplantatie een enorme verbetering brengt, maar een verkeerd of onjuist verwachtingspatroon kan tot teleurstellingen leiden. Het is niet voor niets dat uw verwachtingen en wensen uitgebreid besproken worden. Aan de hand van haartransplantatie voor en na foto’s kan verduidelijkt worden wat een haarimplantatie bij u kan betekenen. Heeft u negatieve ervaringen gelezen en weerhoudt u dat van een behandeling? Het is mens eigen om sneller een negatieve ervaring te delen dan van iets positiefs melding te maken. Maar waarom is iemand ontevreden? Hoe is er omgegaan met de tips en adviezen van de haarchirurg? Wat is er gebeurt tijdens de herstelperiode? Een haartransplantatie is een complex proces dat niet allen uit de ingreep zelf bestaat. De voorbereiding vooraf en de herstelperiode zijn minstens net zo belangrijk. Om een succesvol resultaat te bereiken kunt u rekening houden met de volgende zaken:• Stop, indien van toepassing, al ruim voor de haartransplantatie met roken. Hou dit ook in de weken na de ingreep vol. • Drink vanaf 72 uur voor en tot 72 uur na de ingreep geen alcohol meer. • Volg het aangepaste doseerschema van uw medicijnen nauwgezet op. Kort na de haartransplantatie kunt u weer overschakelen op uw dagelijkse routine. • Wees de eerste dagen extra voorzichtig en slaap de eerste nachten op een extra kussen. Probeer het stoten van uw hoofd te vermijden en wrijf of krabbel niet aan het behandelde gebied op het moment dat er jeuk ontstaat. • Hervat uw werkzaamheden en sportieve activiteiten in overleg met de haarchirurg.

  Betaalbare FUE haartransplantatie bij dun haar

  Heeft u zich min of meer ingelezen in de ingreep? Dan heeft u gezien dat een haartransplantatie niet direct een goedkope ingreep is. Navraag bij uw zorgverzekeraar heeft u geleerd dat vergoeding niet mogelijk is en ook de kosten aftrekken van de Belastingdienst ligt niet direct voor de hand. Waarom bekijkt u de mogelijkheden voor een haartransplantatie in Turkije niet? Bij het vergelijken van de tarieven heeft u ongetwijfeld gezien dat de kosten voor dezelfde ingreep in Turkije aanmerkelijk lager liggen dan in Nederland of België. Het is bovendien niet nodig om meerdere malen naar of langere tijd in Turkije te verblijven. GlobalHair in Leiden verzorgt het gratis, vrijblijvende consult maar ook de nazorg na de ingreep. De ingreep zelf wordt door ISHRS gecertificeerde haarchirurgen in een luxe haarkliniek toegepast. De kliniek beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en heeft daarnaast een uitstekende reputatie. Wilt u weten wat een haartransplantatie in Turkije kost? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair. U kunt ons bereiken door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1