Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Veel informatie op een plaats

  Hoe vindt u een haarkliniek in Istanbul? Welke haartransplantatie technieken worden toegepast? Hoe zijn de ervaringen met behandelend specialisten? Zijn de haartransplantatie kosten echt zoveel lager dan in Nederland? Op deze, en nog veel meer vragen, vindt u op een haartransplantatie Istanbul forum antwoorden. Met name de actieve en actuele fora zijn een handige bron van informatie als voorbereiding op een haartransplantatie of een intakegesprek bij een haarkliniek. Verspreid over Turkije, en dan met name in Istanbul, zijn een groot aantal haarklinieken gevestigd. Turkije is een geliefde bestemming bij mensen die een haartransplantatie overwegen. Als u niet weet waar u moet beginnen met het vergelijken van de mogelijkheden, kan een forum daarbij van pas komen. De kunst van het inwinnen van informatie op een forum is dat u zich niet volledig blind staart op de meningen en ervaringen die gedeeld worden. Zie het meer als een aanvulling waar u op het gepaste moment uw voordeel mee kunt doen.

  Haartransplantatie Istanbul ervaringen

  Reviews en meningen over haartransplantaties die in Istanbul zijn uitgevoerd vindt u onder meer op het drukst bezochte forum Haarweb, maar ook internationale fora bieden een zekere toegevoegde waarde. Wilt u alleen discussies volgen door te lezen? Dan is daar in de regel geen registratie voor nodig. Wilt u echter van de volledige forum functionaliteit gebruik maken? Vaak ontkomt u dan niet aan het registreren van uw gegevens. Volledige functionaliteit heeft een absolute meerwaarde. U kunt ook het bijgevoegde beeldmateriaal in een discussie bekijken en u kunt zelf reacties plaatsen. Met name de ontwikkeling van de haargroei na een haartransplantatie wordt door forum deelnemers gedeeld en gewaardeerd. De beelden laten zien hoe de eerste haargroei zichtbaar wordt en wat u kunt verwachten na een aantal maanden. Waar u bij een haarkliniek haartransplantatie voor en na foto’s ziet, met een tussenliggende periode van gemiddeld 12 maanden, geven de beelden op een forum aan dat het meerdere maanden duurt voordat u verbetering ziet.

  Haartransplantatie Istanbul kosten

  Iets anders waar op een haartransplantatie Istanbul forum regelmatig wordt gesproken zijn de behandelkosten die in Istanbul gehanteerd worden. Dat de tarieven lager zijn dan bij Nederlandse haarklinieken is bij de meeste mensen bekend. Hoe groot deze verschillen zijn, is vaak nog verrassend. Het bespreken van haartransplantatie kosten op een forum geeft op interessante wijze het gevoel van de deelnemers weer. Met name de voorstanders van een haarimplantatie in Istanbul spreken positief over de lage kosten in combinatie met het hoge aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. Mensen die de ingreep bij een Nederlandse haarkliniek hebben laten toepassen, zullen eerder aangeven dat de kwaliteit van de zorg lager is en dat het onmogelijk is om zulke grote aantallen grafts op een dag te transplanteren. De verschillen zijn prima te verklaren. Bij GlobalHair in Istanbul werken ISHRS geregistreerde haarchirurgen samen met een team van deskundige haartransplantatie assistenten. De samenwerking stelt het team in staat op een dag ruim 4.500 haarzakjes te behandelen. Een gemiddelde behandeldag duurt 6 tot 9 uur. In Turkije zijn zowel de loonkosten als de overheadkosten om een kliniek functioneel te houden lager in vergelijking met Nederland. Dit maakt dat er op een dag een groot aantal haarzakjes voor een betaalbaar tarief kan worden getransplanteerd. De zorg van GlobalHair stopt niet nadat de haartransplantatie is toegepast. Eenmaal terug thuis kunt u voor nazorg en controles terecht bij de vestiging in Leiden.

  Afspraak Haartransplantatie consult

  Spreekt de ervaring van anderen u aan? Vergelijkt u Nederlandse en Turkse haarklinieken met elkaar? Laat u dan vrijblijvend voorlichten door de consulenten van GlobalHair in Leiden. Tijdens een consult krijgt u informatie over de FUE haartransplantatie, de mogelijkheden die bij u passen en de resultaten die u kunt verwachten. Het verloop van het behandelproces wordt nader toegelicht en uw situatie wordt beoordeeld, hierbij wordt gekeken naar het haarverlies en het donormateriaal dat beschikbaar is. Gebruikt u medicatie of heeft in het recente verleden een andere medische ingreep ondergaan? Neem de beschikbare informatie mee naar het consult, zodat hier rekening mee kan worden gehouden. Gaat uw voorkeur uit naar een telefonisch consult? Stuur dan overzichtelijke foto’s van alle kanten van uw hoofd, haaruitval en donorgebied. Bellen of WhatsAppen kan via +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1