Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie met nephaar

Biofibre haarimplantaten zijn een aangewezen methode om mannen en vrouwen te helpen die te maken hebben met kaalheid en haaruitval. Waar bij een natuurlijke haartransplantatie een haarchirurg grafts oogst uit het donorgebied, is dat bij een haartransplantatie met nephaar niet noodzakelijk. Biofibre haar is gemaakt van fijne vezels die dezelfde vorm en kleur hebben als natuurlijk haar. Samen met de ervaren haarchirurg wordt voorafgaand aan de haartransplantatie de kleur en structuur van het haar gekozen. Biofibre of nephaar geeft direct zichtbare resultaten.

De werking van een haartransplantatie met nephaar

Net zoals bij een natuurlijke haarimplantatie wordt een Biofibre haartransplantatie voorafgegaan door een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt gekeken naar uw specifieke situatie en de wensen die u heeft ten aanzien van een haarimplantatie met nephaar. Hoe werkt een behandeling met biofibre haar dan precies? De plaatsen waar het haar geïmplanteerd wordt, worden eerst plaatselijk verdoofd zodat u geen pijn ervaart. Nadat de verdovingen zijn ingewerkt, worden de kalende plekken opgevuld met de biofibre haarimplantaten. Het is een nauwkeurig proces en om een natuurlijk resultaat te bereiken worden de haren een voor een, met een speciaal daarvoor ontworpen apparaat, geplaatst. Afhankelijk van de kliniek waar u de haartransplantatie ondergaat kan aansluitend op de behandeling een 5 of 6-daagse antibiotica kuur gegeven worden. Aanbevolen wordt om na het plaatsen van de implantaten het haar voorzichtig te behandelen en uw hoofd niet abrupt te stoten of te botsen. Het nephaar zit vast in de huid, maar voordat het volledig is gehecht gaan 20 tot 30 dagen voorbij. Ook is het noodzakelijk om het haar met de aanbevolen verzorgingsproducten te behandelen en de was instructies op te volgen. Afhankelijk van uw mate van haaruitval en uw verwachtingspatroon kunnen meerdere behandelsessies nodig zijn om het optimale resultaat te bereiken. Tussen de behandelsessies op dezelfde kalende plaatsen zit een periode van 3 tot 4 weken. Wilt u een ander gebied laten behandelen? Dan kan dat zo’n 1 à 2 weken na de voorgaande behandeling.

Toepassingsmogelijkheden en voordelen haartransplantatie met nep haar

Nephaar kan zowel bij mannen als vrouwen met dunner wordend haar en kaalheid uitkomst bieden. Eventueel eigen, natuurlijk haar hoeft niet te worden geschoren en ook van achterblijvende littekens is geen sprake. Als u nephaar tussen natuurlijk haar laat implanteren, valt het bovendien nauwelijks op dat u een behandeling heeft ondergaan. Zo heeft een haarimplantatie met biofibre of nephaar meerdere voordelen:• Geschikt bij haaruitval veroorzaakt door uiteenlopende factoren. • Littekens en brandwonden kunnen met nephaar gecamoufleerd worden. • Geen lange, ingrijpende herstelperiode. • Vlot herstel zonder littekens. • Directe, natuurlijke resultaten. • Normale, dagelijkse werkzaamheden kunnen direct hervat worden.Biofibre haar heeft bovendien een aantal eigenschappen en kenmerken die een haartransplantatie met nephaar interessant maken:• De natuurlijke resultaten zijn direct zichtbaar en bovendien kan een hoge haardichtheid gecreëerd worden. • De variaties die geboden worden, maken dat biofibre haar aansluit bij uw eigen natuurlijke look. Zo heeft u de keuze uit meerdere kleuren, verschillende lengtes en drie verschillende haarstijlen. • Met het verstrijken van de tijd, blijft het nephaar mooi zonder dat het een andere kleur krijgt. • Het is mogelijk om een kleine plek of een grotere oppervlakte te behandelen.

Nadelen nep haar implanteren

Nephaar kan een oplossing bieden bij haaruitval. Het is een behandeling die niet bij iedereen toegepast kan worden en die naast voordelen ook een aantal nadelen kent.• Het kunsthaar groeit niet. U heeft de keuze uit diverse lengtes en kunt het haar laten knippen, maar langer worden doet het helaas niet. • Jaarlijks valt gemiddeld 5% tot 7% van de geïmplanteerde haren uit. Het is daarom noodzakelijk om regelmatige controles uit te laten voeren en desgewenst het aantal haren aan te laten vullen. Dit aanvullen gebeurt steeds met een plaatselijke verdoving. • Om het kunsthaar mooi te houden is aangepaste huidverzorging met geschikte huid- en haarverzorgingsproducten noodzakelijk. • Mannen en vrouwen die te maken hebben met een actieve hoofdhuidziekte kunnen meestal niet behandeld worden. • De kosten voor een haarimplantatie met nep- of kunsthaar zijn behoorlijk hoog.

Heeft u te maken met haaruitval en kale plekken? Bent u op zoek naar een geschikte oplossing? Wellicht dat in plaats van een haarimplantatie met kunsthaar u behandelt kunt worden met een natuurlijke FUE haartransplantatie. De ervaren consulenten en haarchirurgen van GlobalHair bekijken uw situatie graag tijdens een persoonlijk consult in Leiden. Gekeken wordt onder meer naar de aanwezigheid van donormateriaal en de oorzaak van het haarverlies. Het consult is gratis en vrijblijvend. Direct een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4