Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie Turkije onder narcose of plaatselijke verdoving?

  De meest gangbare manier om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan, is door te kiezen voor een plaatselijke verdoving. Eerst wordt tijdens de behandeling het donorgebied verdoofd. Vervolgens kunnen de grafts uit het donorgebied worden verwijderd. Hierna wordt ook het ontvangstgebied verdoofd. De haarkanaaltjes kunnen dan worden geopend, waarne de grafts kunnen worden teruggeplaatst. Sommige mensen vinden de prikjes die moeten worden gedaan voor de plaatselijke verdoving erg vervelend. Er bestaan al manieren om deze pijn te verminderen, maar wellicht dat u alsnog liever kiest voor een haartransplantatie behandeling onder narcose.

  Als u kiest voor een haartransplantatie onder narcose, zult u niets van de behandeling zelf meekrijgen. Uiteraard wordt wel in overleg eerst de haarlijn opgetekend en wordt uitgelegd hoe de behandeldag er uit zal zien. Voor de ingreep zelf bent u echter een aantal uur onder narcose. Pas nadat de ingreep is afgerond, ontwaakt u uit de narcose.

  Kosten van een haartransplantatie onder narcose

  Er zijn meerkosten verbonden aan een haartransplantatie onder narcose. Wanneer u hiervoor kiest, geldt er een prijsopslag van slechts € 450,-.

  Voordelen en nadelen van een haartransplantatie onder narcose

  Als u kiest voor een narcose voor uw haartransplantatie, brengt dit voor- en nadelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel is dat u geen pijn ervaart en niets van de behandeldag meemaakt. Een nadeel kan zijn dat het herstel na de narcose iets langer nodig heeft, omdat uw lichaam hierna langer tot rust moet komen. Daarnaast gelden er meerkosten voor een haarimplantatie onder narcose. Twijfelt u? Overleg dan met één van de haarspecialisten van GlobalHair.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp