Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie onder narcose

Overweegt u een haartransplantatie onder narcose? Er zijn slechts een zeer beperkt aantal klinieken die deze mogelijkheid aanbieden. De behoefte hieraan is echter zeer groot. Redenen om deze ingreep te overwegen zijn bijvoorbeeld dat u bang bent voor naalden of dat u geen pijn wilt ervaren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze behandeling? Lees dan snel verder!

Haartransplantatie Turkije onder narcose of plaatselijke verdoving?

De meest gangbare manier om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan, is door te kiezen voor een plaatselijke verdoving. Eerst wordt tijdens de behandeling het donorgebied verdoofd. Vervolgens kunnen de grafts uit het donorgebied worden verwijderd. Hierna wordt ook het ontvangstgebied verdoofd. De haarkanaaltjes kunnen dan worden geopend, waarne de grafts kunnen worden teruggeplaatst. Sommige mensen vinden de prikjes die moeten worden gedaan voor de plaatselijke verdoving erg vervelend. Er bestaan al manieren om deze pijn te verminderen, maar wellicht dat u alsnog liever kiest voor een haartransplantatie behandeling onder narcose.

Als u kiest voor een haartransplantatie onder narcose, zult u niets van de behandeling zelf meekrijgen. Uiteraard wordt wel in overleg eerst de haarlijn opgetekend en wordt uitgelegd hoe de behandeldag er uit zal zien. Voor de ingreep zelf bent u echter een aantal uur onder narcose. Pas nadat de ingreep is afgerond, ontwaakt u uit de narcose.

Kosten van een haartransplantatie onder narcose

Er zijn meerkosten verbonden aan een haartransplantatie onder narcose. Wanneer u hiervoor kiest, geldt er een prijsopslag van slechts € 450,-.

Voordelen en nadelen van een haartransplantatie onder narcose

Als u kiest voor een narcose voor uw haartransplantatie, brengt dit voor- en nadelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel is dat u geen pijn ervaart en niets van de behandeldag meemaakt. Een nadeel kan zijn dat het herstel na de narcose iets langer nodig heeft, omdat uw lichaam hierna langer tot rust moet komen. Daarnaast gelden er meerkosten voor een haarimplantatie onder narcose. Twijfelt u? Overleg dan met één van de haarspecialisten van GlobalHair.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4