Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Buitenlandse haartransplantatie ontwikkelingen

  Haartransplantaties worden wereldwijd al jaren toegepast. Waar eerst de FUT techniek standaard was, is dat voor verbetering van de techniek en mogelijkheden al geruime tijd anders. Tegenwoordig werken de meeste haartransplantatie specialisten met de FUE techniek, waarmee de haarzakjes een voor een uit het donorgebied worden geoogst. Een van de huidige interessante haartransplantatie ontwikkelingen is de haarimplantatie robot. De robot techniek wordt momenteel nog niet overal toegepast en staat pas in het begin van zijn kinderschoenen. Uiteraard neemt de ontwikkeling tijd in beslag en maakt de robot het werk van een haarchirurg een stuk eenvoudiger. De robot dient echter voor een optimale werking bestuurt of bediend te worden door een ervaren haarchirurg. Alleen door een nauwkeurige afstemming wordt een optimaal resultaat bereikt. Ondanks de vooruitstrevende techniek is er voorlopig altijd een ervaren deskundige bij een robotmatig uitgevoerde haartransplantatie aanwezig. De robot wordt momenteel alleen in het buitenland gebruikt en niet door Nederlandse haarklinieken.

  Toekomstige haartransplantatie ontwikkelingen

  Het ligt voor de hand dat bestaande haartransplantatie technieken, waaronder de robot, verder verfijnd worden. Datzelfde geldt voor de andere apparatuur die wordt gebruikt bij de ingreep. Het is niet ondenkbaar dat er nieuwe ontwikkelingen ontstaan die de resultaten tegoed komen. Hierbij kan onder meer gedacht worden aan het klonen of dupliceren van haarcellen. Dit is een techniek die zich in een vroege fase bevindt. Het duurt naar verwachting nog vele jaren voordat het daadwerkelijk dupliceren van haren succesvol kan worden toegepast. Wist u trouwens dat onze ervaren en ISRHS gecertificeerde haarchirurgen regelmatig workshops, conferenties en internationale congressen bijwonen? Daarmee blijft niet alleen de kennis up to date, maar kunt u er bovendien op rekenen dat er gebruik wordt gemaakt van de modernste haartransplantatie technieken.

  Gunstige ontwikkelingen

  Het verbeteren van de techniek heeft van de haartransplantatie een populaire oplossing bij haaruitval gemaakt. Dit heeft ertoe geleidt dat binnen- en buitenlandse klinieken de ingreep aanbieden. Waar sommigen denken dat de toename van het aantal aanbieders de kwaliteit niet ten goede is gekomen, is niets minder waar. Met name haarklinieken gevestigd in Turkije bieden hoogwaardige kwaliteit, uitstekende resultaten en aantrekkelijke behandeltarieven. Zo beschikt GlobalHair over internationale kwaliteitskeurmerken. De haartransplantatie wordt bovendien uitgevoerd in een luxe kliniek, voorzien van alle moderne gemakken. De ingreep wordt toegepast door een gerenommeerde haarchirurg die wordt bijgestaan door ervaren haartransplantatie assistenten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat gedurende een dagbehandeling een maximaal aantal van 4.500 haarzakjes getransplanteerd kan worden. GlobalHair is een van de weinige haarklinieken waar de tarieven van een haartransplantatie niet worden gebaseerd op het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. U betaalt voor een volledige behandeling een bedrag van € 2.949, dit is inclusief de haartransplantatie, 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en alle medicatie. Heeft u ook tarieven opgevraagd bij Nederlandse haarklinieken? Dan zult u zien dat de prijzen van GlobalHair uiterst betaalbaar zijn. Ook dat is een van de gunstige haartransplantatie ontwikkelingen.

  Trends en mogelijkheden

  Als de haartransplantatie techniek nieuw is voor u en u zich voorbereidt op een behandeling dan is het handig om te weten wat de mogelijkheden inhouden. Door de verbetering van de techniek kan een haartransplantatie bij een grote groep mannen en vrouwen die te maken hebben met voornamelijk erfelijke kaalheid een prima oplossing bieden. Toch is het niet vanzelfsprekend om voor de ingreep in aanmerking te komen. Ga er niet automatisch vanuit dat u een geschikte kandidaat bent. Maak afspraken bij een aantal verschillende haarklinieken en vergelijk de ervaringen die u op doet met elkaar. Een succesvol resultaat valt of staat met het vertrouwen dat u heeft in de haarchirurg die de behandeling toepast. Kies bij het ontbreken van een positief gevoel voor een andere aanbieder. Bent u benieuwd hoe een consult bij GlobalHair verloopt en welk gevoel u heeft tijdens of na het intakegesprek? Maak dan snel een afspraak voor een consult. U kunt hiervoor terecht bij onze vestiging Leiden. Wat kunt u van een consult verwachten? Meer inzicht in de behandeling en een meer gerichte beeldvorming van de resultaten die bereikt kunnen worden. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1