facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie ontwikkelingen

Interessante nieuwtjes op het gebied van haartransplantatie ontwikkelingen komen regelmatig voorbij. Niet alleen de verbetering van de gebruikte methodes draagt hier aan bij. Zeker ook de verfijning van de techniek en de ontwikkeling van geavanceerde hulpmiddelen is hier debet aan. De berichtgeving omtrent haartransplantatie nieuws is niet alleen interessant voor betrokken professionals en haarchirurgen. Juist ook als u een haartransplantatie als oplossing bij haaruitval overweegt is het volgen van nieuwe behandelmogelijkheden belangrijk.

Buitenlandse haartransplantatie ontwikkelingen

Haartransplantaties worden wereldwijd al jaren toegepast. Waar eerst de FUT techniek standaard was, is dat voor verbetering van de techniek en mogelijkheden al geruime tijd anders. Tegenwoordig werken de meeste haartransplantatie specialisten met de FUE techniek, waarmee de haarzakjes een voor een uit het donorgebied worden geoogst. Een van de huidige interessante haartransplantatie ontwikkelingen is de haarimplantatie robot. De robot techniek wordt momenteel nog niet overal toegepast en staat pas in het begin van zijn kinderschoenen. Uiteraard neemt de ontwikkeling tijd in beslag en maakt de robot het werk van een haarchirurg een stuk eenvoudiger. De robot dient echter voor een optimale werking bestuurt of bediend te worden door een ervaren haarchirurg. Alleen door een nauwkeurige afstemming wordt een optimaal resultaat bereikt. Ondanks de vooruitstrevende techniek is er voorlopig altijd een ervaren deskundige bij een robotmatig uitgevoerde haartransplantatie aanwezig. De robot wordt momenteel alleen in het buitenland gebruikt en niet door Nederlandse haarklinieken.

Bitmap

Toekomstige haartransplantatie ontwikkelingen

Het ligt voor de hand dat bestaande haartransplantatie technieken, waaronder de robot, verder verfijnd worden. Datzelfde geldt voor de andere apparatuur die wordt gebruikt bij de ingreep. Het is niet ondenkbaar dat er nieuwe ontwikkelingen ontstaan die de resultaten tegoed komen. Hierbij kan onder meer gedacht worden aan het klonen of dupliceren van haarcellen. Dit is een techniek die zich in een vroege fase bevindt. Het duurt naar verwachting nog vele jaren voordat het daadwerkelijk dupliceren van haren succesvol kan worden toegepast. Wist u trouwens dat onze ervaren en ISRHS gecertificeerde haarchirurgen regelmatig workshops, conferenties en internationale congressen bijwonen? Daarmee blijft niet alleen de kennis up to date, maar kunt u er bovendien op rekenen dat er gebruik wordt gemaakt van de modernste haartransplantatie technieken.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Gunstige ontwikkelingen

Het verbeteren van de techniek heeft van de haartransplantatie een populaire oplossing bij haaruitval gemaakt. Dit heeft ertoe geleidt dat binnen- en buitenlandse klinieken de ingreep aanbieden. Waar sommigen denken dat de toename van het aantal aanbieders de kwaliteit niet ten goede is gekomen, is niets minder waar. Met name haarklinieken gevestigd in Turkije bieden hoogwaardige kwaliteit, uitstekende resultaten en aantrekkelijke behandeltarieven. Zo beschikt GlobalHair over internationale kwaliteitskeurmerken. De haartransplantatie wordt bovendien uitgevoerd in een luxe kliniek, voorzien van alle moderne gemakken. De ingreep wordt toegepast door een gerenommeerde haarchirurg die wordt bijgestaan door ervaren haartransplantatie assistenten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat gedurende een dagbehandeling een maximaal aantal van 4.500 haarzakjes getransplanteerd kan worden. GlobalHair is een van de weinige haarklinieken waar de tarieven van een haartransplantatie niet worden gebaseerd op het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. U betaalt voor een volledige behandeling een bedrag van € 2.949, dit is inclusief de haartransplantatie, 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en alle medicatie. Heeft u ook tarieven opgevraagd bij Nederlandse haarklinieken? Dan zult u zien dat de prijzen van GlobalHair uiterst betaalbaar zijn. Ook dat is een van de gunstige haartransplantatie ontwikkelingen.

Trends en mogelijkheden

Als de haartransplantatie techniek nieuw is voor u en u zich voorbereidt op een behandeling dan is het handig om te weten wat de mogelijkheden inhouden. Door de verbetering van de techniek kan een haartransplantatie bij een grote groep mannen en vrouwen die te maken hebben met voornamelijk erfelijke kaalheid een prima oplossing bieden. Toch is het niet vanzelfsprekend om voor de ingreep in aanmerking te komen. Ga er niet automatisch vanuit dat u een geschikte kandidaat bent. Maak afspraken bij een aantal verschillende haarklinieken en vergelijk de ervaringen die u op doet met elkaar. Een succesvol resultaat valt of staat met het vertrouwen dat u heeft in de haarchirurg die de behandeling toepast. Kies bij het ontbreken van een positief gevoel voor een andere aanbieder. Bent u benieuwd hoe een consult bij GlobalHair verloopt en welk gevoel u heeft tijdens of na het intakegesprek? Maak dan snel een afspraak voor een consult. U kunt hiervoor terecht bij onze vestiging Leiden. Wat kunt u van een consult verwachten? Meer inzicht in de behandeling en een meer gerichte beeldvorming van de resultaten die bereikt kunnen worden. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.