Turkije is een populaire bestemming voor cosmetische ingrepen, waaronder een haartransplantatie. De lage behandeltarieven en de moderne klinieken zijn voor veel mannen en vrouwen van over de hele wereld reden om een haartransplantatie in Turkije toe te laten passen. Maar hoe voorkomt u dat een haartransplantatie Turkije mislukt, en waar let u op bij het selecteren van een haarkliniek die aan uw wensen en verwachtingen voldoet?

Voorkom dat een haartransplantatie Turkije mislukt

Mannen en vrouwen met erfelijke haaruitval hebben veel over voor nieuwe, natuurlijke haargroei op kale, dunne plaatsen. Een haartransplantatie wordt niet zelden voorafgegaan door het gebruik van haargroeimiddelen, lasertherapie of mesotherapie. Alhoewel deze alternatieve behandelmethodes relatief goede resultaten bieden, blijft het effect altijd tijdelijk. Het haarverlies zet zich door op het moment dat een behandeling wordt gestopt. U bent zeker niet de enige die al tijdens het gebruik van een wetenschappelijk bewezen haargroeimiddel op zoek gaat naar een blijvend, duurzaam resultaat. Uw voorkeur en aandacht gaan naar een haartransplantatie, de enige behandelmethode met blijvende resultaten. Niet iedereen met erfelijke kaalheid is geschikt voor deze chirurgische ingreep. Er zijn een aantal voorwaarden waar u aan dient te voldoen: • Het haarverlies mag al enige tijd aan de gang zijn, maar is nog niet te ver gevorderd. • U heeft genoeg eigen donormateriaal. De ingreep wordt toegepast met de haarzakjes die afkomstig zijn uit uw haarkrans. • U verkeerd in goede gezondheid. Overweegt u een haartransplantatie en voldoet u aan deze voorwaarden? Dan kijkt u eerst in uw omgeving naar de beschikbare mogelijkheden. Nederlandse haarklinieken zijn duur en dat kan een reden zijn om verder te kijken. Verder kijken betekent dat u al gauw uitkomt bij een haarkliniek in het buitenland. Meerdere buitenlandse, waaronder Turkse, haarklinieken zijn actief op de Nederlandse markt. Bekijkt u de informatie of de website van zo’n kliniek dan valt het vaak direct op dat de kosten die vermeld worden aanmerkelijk lager zijn dan de haarkliniek bij u in de buurt. Goedkoop is vaak duurkoop en om te voorkomen dat een haartransplantatie Turkije mislukt, vergelijkt u de aanbieders met elkaar.

Aantoonbare ervaring

Waar vaak wordt gezegd dat het moeilijk is om vooraf kennis te maken met een behandelaar in Turkije, bent u bij GlobalHair van harte welkom in Leiden. Bij onze vestiging in Leiden vindt het eerste intakegesprek plaats en maakt u op ongedwongen kennis met de consulenten. Informatie over de moderne haarkliniek in Istanbul wordt uitgebreid toegelicht aan de hand van haartransplantatie voor en na foto’s, maar ook haartransplantatie video’s geven u een beeld van de mogelijkheden. Onze haarchirurgen beschikken allemaal over een ISHRS registratie en beschikken over jarenlange ervaring met het toepassen van haartransplantatie technieken. Ook na de ingreep volgen we samen met u de ontwikkeling van het resultaat. Controles en nazorg gebeuren eveneens in Leiden. Het is niet nodig om meerdere keren naar Istanbul te reizen. Alleen de ingreep zelf gebeurt in Turkije. GlobalHair heeft zowel in 2017 -2018 als 2018-2019 de award voor ‘Beste Haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst mogen nemen. Dat de kwaliteit van de geleverde zorg op een constant, hoog niveau ligt bewijzen de (inter)nationale kwaliteitskeurmerken waar GlobalHair over beschikt.

Herstel haartransplantatie Turkije mislukt

Heeft u eerder al een haartransplantatie laten toepassen en bent u teleurgesteld in het resultaat? GlobalHair biedt u, daar waar mogelijk, de helpende hand. Als een eerste haartransplantatie Turkije mislukt, kunnen onze ervaren haarchirurgen het resultaat corrigeren. Dit als u over voldoende donormateriaal beschikt. Er kan een natuurlijker resultaat gecreëerd worden, maar ook de haardichtheid kan vergroot worden. Vooraf worden uw verwachtingen in beeld gebracht. Is er bij u sprake van een onrealistisch verwachtingspatroon dan zal een haarchirurg aangeven wat u reëel gezien van een haartransplantatie kunt verwachten. Het is vooraf belangrijk om te weten dat uw haardos niet meer zo vol wordt als in uw jonge jaren.

Vrijblijvend consult

Bereidt u zich voor op een haartransplantatie of wilt u advies over het herstel van een elders toegepaste ingreep? Maak een afspraak voor een gratis consult bij GlobalHair in Leiden. Tijdens het intakegesprek wordt gekeken naar uw haaruitval en het beschikbare donormateriaal. Aan de hand hiervan kan een behandelplan voorgesteld worden. Gebruikt u medicatie of heeft u eerder een medische ingreep doorgemaakt? Neem deze informatie mee naar het consult. Uw gezondheid wordt uitgebreid met u doorgenomen. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Bent u niet in de gelegenheid om naar Leiden te komen? U kunt ook gebruik maken van het fotoconsult. Maak hiervoor duidelijke foto’s van alle zijden van het hoofd.

Haartransplantatie Turkije mislukt FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over haartransplantatie Turkije mislukt. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

1. Kan een haartransplantatie mislukken?

Haartransplantaties mislukken zelden. Ervaren haarchirurgen weten hoe de ingreep efficiënt en met goed resultaat toegepast moet worden. Het mislukken van een haartransplantatie kan een gevolg zijn van haarzakjes die na het oogsten te lang buiten het lichaam doorbrengen. Onervaren haarklinieken en artsen hebben de ingreep onvoldoende in de vingers zitten, waardoor een gedeelte van de grafts verloren kan gaan. Daarnaast kan een teleurstellend resultaat, als gevolg van een te hoge verwachting, als een mislukte haartransplantatie beschouwd worden.

2. Zijn er goede haarklinieken in Turkije?

Turkije staat bekend als een van de meest geliefde bestemmingen voor een haartransplantatie. De haarchirurgen van GlobalHair zijn ISHRS geregistreerd en passen jaarlijks duizenden haartransplantaties met succes toe. De kliniek ontving in 2017-2018 en 2018-2019 de award voor Beste Haartransplantatie in Turkije.

3. Is het de moeite waard om voor een haartransplantatie naar Turkije te gaan?

De prijskwaliteitsverhouding van een FUE haartransplantatie bij GlobalHair is scherp. Met een gemiddelde klantwaardering van 9.8 zijn mannen en vrouwen die de ingreep al hebben laten toepassen zeer tevreden. Of het de moeite loont om de ingreep in Turkije toe te laten passen blijft iets wat u zelf bepaald.

4. Kan een mislukte haartransplantatie gecorrigeerd worden?

De resultaten van een eerder, of elders, uitgevoerde haartransplantatie kunnen meestal verbeterd en/of gecorrigeerd worden. Hiervoor dient u echter wel over voldoende donormateriaal te beschikken. Voorafgaand aan een ingreep vindt eerst een uitgebreid intakegesprek plaats, waarin de mogelijkheden worden bekeken en besproken.

5. Mijn haar valt na de haartransplantatie uit. Is de ingreep mislukt?

Haaruitval na een haartransplantatie is een normaal verschijnsel. De getransplanteerde haren vallen 3 tot 4 weken na de ingreep uit. Het haargroeiproces komt in de rustfase, waarna het 3 tot 5 maanden kan duren voordat nieuwe haargroei zichtbaar wordt.

6. Kan een haartransplantatie litteken verbeterd worden?

Wanneer u in het verleden een FUT haartransplantatie heeft ondergaan en u wilt het litteken laten camoufleren dan is dat meestal mogelijk. Met behulp van de FUE techniek kunnen haarzakjes geoogst worden en in het litteken geïmplanteerd.

7. Kan mijn haarkrans kaal worden door te veel haartransplantaties?

Uit een gezonde haarkrans kunnen ongeveer 5.000 haarzakjes verwijderd worden, zonder dat uw haar kalende of zichtbaar uitgedunde plekken heeft. U kunt een haartransplantatie geen oneindig aantal keren laten toepassen. Ervaren artsen geven u altijd een eerlijk advies. Beschikt u over onvoldoende donormateriaal? Dan wordt een alternatieve behandeling aanbevolen.

8. Kan een mislukte haartransplantatie ongedaan gemaakt worden?

Dit verschilt per situatie. Eventueel kunnen de getransplanteerde haarzakjes alsnog in de juiste groeirichting geplaatst worden. Ook kan gekeken worden of er voldoende ander donormateriaal aanwezig is, om de ingreep nogmaals toe te passen.

9. Mislukt een haartransplantatie vaker bij vrouwen dan bij mannen?

Nee, het gevoel dat een haartransplantatie mislukt is kan zowel bij mannen als vrouwen voorkomen.