Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Turkije mislukt

Is uw haartransplantatie in Turkije mislukt? Turkije is een populaire bestemming voor cosmetische ingrepen, waaronder een haartransplantatie. De lage behandeltarieven en de moderne klinieken zijn voor veel mannen en vrouwen van over de hele wereld reden om een haartransplantatie in Turkije toe te laten passen. Maar hoe voorkomt u dat een haartransplantatie Turkije mislukt, en waar let u op bij het selecteren van een haarkliniek die aan uw wensen en verwachtingen voldoet?

Voorkom dat een haartransplantatie Turkije mislukt

Mannen en vrouwen met erfelijke haaruitval hebben veel over voor nieuwe, natuurlijke haargroei op kale, dunne plaatsen. Een haartransplantatie wordt niet zelden voorafgegaan door het gebruik van haargroeimiddelen, lasertherapie of mesotherapie. Alhoewel deze alternatieve behandelmethodes relatief goede resultaten bieden, blijft het effect altijd tijdelijk. Het haarverlies zet zich door op het moment dat een behandeling wordt gestopt. U bent zeker niet de enige die al tijdens het gebruik van een wetenschappelijk bewezen haargroeimiddel op zoek gaat naar een blijvend, duurzaam resultaat. Uw voorkeur en aandacht gaan naar een haartransplantatie, de enige behandelmethode met blijvende resultaten. Niet iedereen met erfelijke kaalheid is geschikt voor deze chirurgische ingreep. Er zijn een aantal voorwaarden waar u aan dient te voldoen:

  • Het haarverlies mag al enige tijd aan de gang zijn, maar is nog niet te ver gevorderd.
  • U heeft genoeg eigen donormateriaal. De ingreep wordt toegepast met de haarzakjes die afkomstig zijn uit uw haarkrans.
  • U verkeerd in goede gezondheid.

Overweegt u een haartransplantatie en voldoet u aan deze voorwaarden? Dan kijkt u eerst in uw omgeving naar de beschikbare mogelijkheden. Nederlandse haarklinieken zijn duur en dat kan een reden zijn om verder te kijken. Verder kijken betekent dat u al gauw uitkomt bij een haarkliniek in het buitenland. Meerdere buitenlandse, waaronder Turkse, haarklinieken zijn actief op de Nederlandse markt. Bekijkt u de informatie of de website van zo’n kliniek dan valt het vaak direct op dat de kosten die vermeld worden aanmerkelijk lager zijn dan de haarkliniek bij u in de buurt. Goedkoop is vaak duurkoop en om te voorkomen dat een haartransplantatie Turkije mislukt, vergelijkt u de aanbieders met elkaar.

Aantoonbare ervaring

Waar vaak wordt gezegd dat het moeilijk is om vooraf kennis te maken met een behandelaar in Turkije, bent u bij GlobalHair van harte welkom in Leiden. Bij onze vestiging in Leiden vindt het eerste intakegesprek plaats en maakt u op ongedwongen kennis met de consulenten. Informatie over de moderne haarkliniek in Istanbul wordt uitgebreid toegelicht aan de hand van haartransplantatie voor en na foto’s, maar ook haartransplantatie video’s geven u een beeld van de mogelijkheden. Onze haarchirurgen beschikken allemaal over een ISHRS registratie en beschikken over jarenlange ervaring met het toepassen van haartransplantatie technieken. Ook na de ingreep volgen we samen met u de ontwikkeling van het resultaat. Controles en nazorg gebeuren eveneens in Leiden. Het is niet nodig om meerdere keren naar Istanbul te reizen. Alleen de ingreep zelf gebeurt in Turkije. GlobalHair heeft zowel in 2017 -2018 als 2018-2019 de award voor ‘Beste Haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst mogen nemen. Dat de kwaliteit van de geleverde zorg op een constant, hoog niveau ligt bewijzen de (inter)nationale kwaliteitskeurmerken waar GlobalHair over beschikt.

Herstel haartransplantatie Turkije mislukt

Heeft u eerder al een haartransplantatie laten toepassen en bent u teleurgesteld in het resultaat? GlobalHair biedt u, daar waar mogelijk, de helpende hand. Als een eerste haartransplantatie Turkije mislukt, kunnen onze ervaren haarchirurgen het resultaat corrigeren. Dit als u over voldoende donormateriaal beschikt. Er kan een natuurlijker resultaat gecreëerd worden, maar ook de haardichtheid kan vergroot worden. Vooraf worden uw verwachtingen in beeld gebracht. Is er bij u sprake van een onrealistisch verwachtingspatroon dan zal een haarchirurg aangeven wat u reëel gezien van een haartransplantatie kunt verwachten. Het is vooraf belangrijk om te weten dat uw haardos niet meer zo vol wordt als in uw jonge jaren. Een mislukte haartransplantatie kunnen wij ten alle tijden weer rechtzetten!

Bereidt u zich voor op een haartransplantatie of wilt u advies over het herstel van een elders toegepaste ingreep? Maak een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Tijdens het intakegesprek wordt gekeken naar uw haaruitval en het beschikbare donormateriaal. Aan de hand hiervan kan een behandelplan voorgesteld worden. Gebruikt u medicatie of heeft u eerder een medische ingreep doorgemaakt? Neem deze informatie mee naar het consult. Uw gezondheid wordt uitgebreid met u doorgenomen. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Bent u niet in de gelegenheid om naar Leiden te komen? U kunt ook gebruik maken van het fotoconsult. Maak hiervoor duidelijke foto’s van alle zijden van het hoofd.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4