Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Turkije vanuit België

Een haartransplantatie is voor mensen die met haaruitval, als gevolg van Alopecia androgenetica kampen, vaak een geschikte oplossing. De meeste haartransplantaties worden uit cosmetisch oogpunt overwogen en ondergaan, zonder dat er een medische noodzaak of medische indicatie voor aanwezig is. Dat maakt dat de ingreep niet door uw zorgverzekeraar wordt vergoed, en u zelf voor de kosten verantwoordelijk bent. Het is op dit punt dat mensen de behandeling al snel te duur vinden en toch voor een tijdelijke alternatieve oplossing kiezen. Een haartransplantatie Turkije, vanuit België, is een betaalbare mogelijkheid om toch van een natuurlijke haardos te kunnen genieten.

Flexibele haartransplantatie Turkije vanuit België

Tijdens een vrijblijvend gesprek bij GlobalHair in Leiden worden de FUE haartransplantatie en het behandeltraject nader toegelicht. Zoals u wellicht bekend, is niet iedereen met Alopecia androgenetica een geschikte haartransplantatie kandidaat. Daarom wordt er tijdens het gesprek niet alleen aandacht besteed aan de mate van haaruitval en beschikbaar donormateriaal, maar zijn uw gezondheid en medische achtergrond eveneens van belang. Zolang u in goede gezondheid verkeert, kan een haartransplantatie ook op latere leeftijd toegepast worden. Mensen die bekend zijn met onder andere diabetes, hart- en vaataandoeningen en bepaalde auto-immuunziekten komen niet automatisch voor de ingreep in aanmerking. Neem daarom ook altijd de eventuele medicijnen die u gebruikt mee naar een consult. Nadat uw persoonlijke situatie is bekeken en beoordeelt wordt de ingreep verder met u besproken. Woont u in de Nederlands-Belgische grensstreek? Dan kunt u een vertrek vanaf een Belgische luchthaven overwegen. Het vliegticket is niet bij het tarief inbegrepen. De verklaring hiervoor is heel logisch. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden om zelf een retourticket te reserveren of te kopen dat mensen heel goed in staat zijn om hierin zelf een verantwoorde keuze te maken. Het enige wat u doet is de vertrek- en aankomsttijden in Istanbul tijdig doorgeven aan GlobalHair. Deze tijden worden bevestigd, zodat u zeker weet dat u op het vliegveld opgewacht wordt en naar het hotel wordt gebracht.

Bitmap

Kosten haartransplantatie Turkije vanuit België

GlobalHair biedt een all-in tarief van € 2.949, waarbij zijn inbegrepen:• FUE haartransplantatie van maximaal 4.500 haarzakjes. • Behandeling door ervaren en ISHRS geregistreerde haarchirurgen. • Consult, nazorg en controles in Leiden. • 2 hotelovernachtingen in een comfortabel hotel in Istanbul. • VIP transfers. • Medicatie. • Haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750. • Levenslange groeigarantie.Wanneer u prijzen heeft opgevraagd bij Nederlandse haarklinieken, dan kunt u zichzelf afvragen waarom een FUE haartransplantatie in Turkije zoveel goedkoper is. Het verschil in prijs ontstaat onder meer omdat de loonkosten in Turkije lager zijn dan in Nederland. Ook de overheadkosten om een haarkliniek volledig operationeel te houden zijn in Turkije lager. Dit leidt tot grote prijsverschillen van ruim 50%. De goedkopere prijs betekent echter niet dat u te maken heeft met een mindere kwaliteit. Integendeel zelfs. GlobalHair beschikt over verschillende (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en staat bekend om de constante, hoogwaardige kwaliteit en zorg.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Reizen haartransplantatie Turkije

De reismogelijkheden naar Istanbul zijn gevarieerd. Er is ruime keuze uit zowel luchtvaartmaatschappijen als luchthavens. Vertrekt u van Charleroi of toch liever vanaf Luik? Retourtickets zijn beschikbaar vanaf zo’n € 175. Uiteraard is het mogelijk om de haartransplantatie te combineren met een paar dagen Istanbul of een vakantie aan de Turkse kust. Hoe deze combinatie precies verloopt, bespreekt u vooraf met de consulenten van GlobalHair. Nauw overleg en een goede voorbereiding zijn beiden belangrijk voor het gewenste resultaat. Na een haartransplantatie zijn er immers zaken die u beter niet doet. Daar horen onder meer zonnebaden, zwemmen, sporten en intensief zweten toe. Heeft u geen idee hoe u het beste uw reis naar Turkije kunt plannen? GlobalHair kan u daar bij van dienst zijn.

consult FUE haartransplantatie

Spreekt de mogelijkheid van een betaalbare FUE haartransplantatie u aan? Heeft u uitnodigende ervaringsverhalen gelezen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die GlobalHair te bieden heeft? Tijdens een consult worden uw vragen beantwoord en krijgt u een persoonlijk behandelvoorstel. Bekeken wordt hoeveel haarzakjes u kunt laten transplanteren en de techniek wordt nader toegelicht. Bent u nerveus voor een consult? Neem gerust iemand mee die u vertrouwt. Breng deze op de hoogte van uw vragen, zodat u tijdens het gesprek niets vergeet en u met een tevreden gevoel de vestiging in Leiden verlaat. Het consult is vrijblijvend en kent geen verplichtingen. Wilt u een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in. Bellen of WhatsAppen kan uiteraard ook. U kunt ons bereiken op +316 44 36 36 22. Of stuur een e-mail naar contact@globalhair.nl, u ontvangt dan zo spoedig een reactie.

Haartransplantatie Turkije vanuit België FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over haartransplantatie Turkije vanuit België. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja. Een aantal Turkse haarklinieken beschikt over een vestiging in Nederland en/of België. De drempel om kennis te maken met een buitenlandse aanbieder ligt zo lager dan wanneer iemand al vanaf het eerste contact naar Turkije moet reizen. De toegankelijkheid is de voorbije jaren enorm verbeterd. De bekendheid van de Turkse haarklinieken draagt bij aan de toegenomen vraag.

Ja. Het Turkse Istanbul wordt zowel van nationale luchthavens als Brussel-Zaventem en Schiphol bediend, maar ook kleinere regionale vliegvelden als Charleroi en Maastricht-Aken hebben dagelijks of wekelijks meerdere vluchten van en naar Istanbul.

Ja. In onze vestiging in Leiden vinden normaal het intakegesprek en de nazorg plaats. Het is ook mogelijk om in eerste instantie van het telefoon consult gebruik te maken. U bent uiteraard van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Haartransplantaties worden uiterst zelden vergoed. Zorgverzekeraars bestempelen de ingreep als cosmetisch, zonder dat er sprake is van een medische noodzaak. Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Vergoedingsmogelijkheden staan vermeld in de polisvoorwaarden.

De FUE methode, is een moderne behandeltechniek. De ervaren haarchirurgen van GlobalHair passen de ingreep toe met een geavanceerde FUE micro motor. Het is een veilige ingreep met een kleine kans op bijwerkingen. Een enkele keer is iemand niet tevreden met het resultaat. Dit is veelal het gevolg van een verkeerd verwachtingspatroon. Tijdens het intakegesprek worden de risico’s en complicaties toegelicht.

Retourtickets van en naar Istanbul zijn beschikbaar vanaf € 175. GlobalHair werkt met een all-in tarief van € 2.949, bij dit bedrag zijn de transplantatie van maximaal 4.500 haarzakjes inbegrepen. Ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en een PRP behandeling t.w.v. € 750 zijn bij dit bedrag inbegrepen. Alles wat u ter plaatse drinkt en/of extra eet is voor eigen kosten.

GlobalHair beschikt over verschillende (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en voldoet aan de strikte wet- en regelgeving op het gebied van gezondheidszorg. De bij de kliniek werkzame haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerd. Zowel in 2017-2018 als 2018-2019 ontving de kliniek de award voor ‘Beste Haartransplantatie in Turkije’.

Vraag tijdens het intake- of kennismakingsgesprek naar de eventuele kortingsmogelijkheden. Krijgt u korting? Vergeet dan niet naar de voorwaarden te informeren. Het is niet ondenkbaar dat u in ruil voor een korting toestemming geeft om uw voor- en na foto’s voor publicatie doeleinden te laten gebruiken. Dit wordt vooraf met u besproken, maar is zeker iets om goed over na te denken. Waarschijnlijk wilt u niet dat u over een aantal jaren nog steeds uw haartransplantatie voor en na foto’s ergens ziet.

Verschillende kredietmaatschappijen richten zich op de financiering van medische en cosmetische ingrepen. Bij de aanvraag van een krediet of lening vraagt een kredietverstrekker om inzage in uw financiële situatie. Uw kredietverleden wordt eveneens gecontroleerd. Krijgt u een lening of krediet aangeboden? Dan kunt u de haartransplantatie in termijnen betalen.

GlobalHair kan samen met u de reis plannen. Als u zelfstandig de reis regelt, geef dan de juiste reistijden zo snel mogelijk door, zodat de transfer op u staat te wachten na aankomst in Istanbul. Tijdens uw verblijf in de haarkliniek is Nederlandstalige begeleiding aanwezig. Na afloop van de ingreep worden professionele nazorg en controles in Leiden gedaan.

Het overgrote merendeel (90%) van de mensen is tevreden met het verloop van de behandeling en de resultaten die bereikt worden. Behandeling door ervaren haarchirurgen levert blijvend nieuwe haargroei op. Mannen en vrouwen waarderen GlobalHair met gemiddeld 9.8. Online kunt u verschillende ervaringsverhalen en beoordelingen lezen.

Ja, het verschil ligt tussen 25% en 50%. U kunt dus behoorlijk besparen op de kosten van een haartransplantatie. Het tarief van GlobalHair, € 2.949, is all-in. Dat houdt in dat naast het transplanteren van max. 4.500 grafts ook 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een PRP behandeling t.w.v. € 750 zijn inbegrepen.

De kosten die de kliniek in Turkije maandelijks uitgeeft zijn lager dan in België en/of Nederland. Zowel de lonen van haarchirurgen en kliniekmedewerkers als de algemene maandkosten zijn lager. Lagere kosten, betekent dat de behandeling voor een goedkoper tarief aangeboden en toegepast kan worden.

Ja. U kunt tijdens het consult naar de garantievoorwaarden vragen.

Ja, de haarchirurgen hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de FUE techniek bij mannen en vrouwen. U kunt haartransplantatie voor en na foto’s bekijken tijdens het consult in Leiden. Vrouwen hebben bovendien de mogelijkheid om voor een haarsparende ingreep te kiezen.

Nee, ook in Turkije wordt de ingreep uitsluitend met uw eigen donorhaar toegepast. Heeft u onvoldoende donormateriaal, dan kan de ingreep afgeraden worden.

Uw huid heeft 7 tot 10 dagen om te genezen. Na de ingreep worden zowel in het donor- als transplantatiegebied korstjes gevormd. Voor een vlot herstel en het vermijden van littekens is het belangrijk de korstjes te laten zitten. Ook wanneer u last heeft van jeuk laat u de korstjes met rust. Korstjes die opengekrabd worden, hebben een kans om geïnfecteerd te raken. Slechte wondgenezing is van invloed op het resultaat.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.