Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Flexibele haartransplantatie Turkije vanuit België

  Tijdens een vrijblijvend gesprek bij GlobalHair in Leiden worden de FUE haartransplantatie en het behandeltraject nader toegelicht. Zoals u wellicht bekend, is niet iedereen met Alopecia androgenetica een geschikte haartransplantatie kandidaat. Daarom wordt er tijdens het gesprek niet alleen aandacht besteed aan de mate van haaruitval en beschikbaar donormateriaal, maar zijn uw gezondheid en medische achtergrond eveneens van belang. Zolang u in goede gezondheid verkeert, kan een haartransplantatie ook op latere leeftijd toegepast worden. Mensen die bekend zijn met onder andere diabetes, hart- en vaataandoeningen en bepaalde auto-immuunziekten komen niet automatisch voor de ingreep in aanmerking. Neem daarom ook altijd de eventuele medicijnen die u gebruikt mee naar een consult. Nadat uw persoonlijke situatie is bekeken en beoordeelt wordt de ingreep verder met u besproken. Woont u in de Nederlands-Belgische grensstreek? Dan kunt u een vertrek vanaf een Belgische luchthaven overwegen. Het vliegticket is niet bij het tarief inbegrepen. De verklaring hiervoor is heel logisch. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden om zelf een retourticket te reserveren of te kopen dat mensen heel goed in staat zijn om hierin zelf een verantwoorde keuze te maken. Het enige wat u doet is de vertrek- en aankomsttijden in Istanbul tijdig doorgeven aan GlobalHair. Deze tijden worden bevestigd, zodat u zeker weet dat u op het vliegveld opgewacht wordt en naar het hotel wordt gebracht.

  Kosten haartransplantatie Turkije vanuit België

  GlobalHair biedt een all-in tarief van € 2.949, waarbij zijn inbegrepen:• FUE haartransplantatie van maximaal 4.500 haarzakjes. • Behandeling door ervaren en ISHRS geregistreerde haarchirurgen. • Consult, nazorg en controles in Leiden. • 2 hotelovernachtingen in een comfortabel hotel in Istanbul. • VIP transfers. • Medicatie. • Haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750. • Levenslange groeigarantie.Wanneer u prijzen heeft opgevraagd bij Nederlandse haarklinieken, dan kunt u zichzelf afvragen waarom een FUE haartransplantatie in Turkije zoveel goedkoper is. Het verschil in prijs ontstaat onder meer omdat de loonkosten in Turkije lager zijn dan in Nederland. Ook de overheadkosten om een haarkliniek volledig operationeel te houden zijn in Turkije lager. Dit leidt tot grote prijsverschillen van ruim 50%. De goedkopere prijs betekent echter niet dat u te maken heeft met een mindere kwaliteit. Integendeel zelfs. GlobalHair beschikt over verschillende (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en staat bekend om de constante, hoogwaardige kwaliteit en zorg.

  Reizen haartransplantatie Turkije

  De reismogelijkheden naar Istanbul zijn gevarieerd. Er is ruime keuze uit zowel luchtvaartmaatschappijen als luchthavens. Vertrekt u van Charleroi of toch liever vanaf Luik? Retourtickets zijn beschikbaar vanaf zo’n € 175. Uiteraard is het mogelijk om de haartransplantatie te combineren met een paar dagen Istanbul of een vakantie aan de Turkse kust. Hoe deze combinatie precies verloopt, bespreekt u vooraf met de consulenten van GlobalHair. Nauw overleg en een goede voorbereiding zijn beiden belangrijk voor het gewenste resultaat. Na een haartransplantatie zijn er immers zaken die u beter niet doet. Daar horen onder meer zonnebaden, zwemmen, sporten en intensief zweten toe. Heeft u geen idee hoe u het beste uw reis naar Turkije kunt plannen? GlobalHair kunt u daar bij van dienst zijn.

  consult FUE haartransplantatie

  Spreekt de mogelijkheid van een betaalbare FUE haartransplantatie u aan? Heeft u uitnodigende ervaringsverhalen gelezen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die GlobalHair te bieden heeft? Tijdens een consult worden uw vragen beantwoord en krijgt u een persoonlijk behandelvoorstel. Bekeken wordt hoeveel haarzakjes u kunt laten transplanteren en de techniek wordt nader toegelicht. Bent u nerveus voor een consult? Neem gerust iemand mee die u vertrouwt. Breng deze op de hoogte van uw vragen, zodat u tijdens het gesprek niets vergeet en u met een tevreden gevoel de vestiging in Leiden verlaat. Het consult is vrijblijvend en kent geen verplichtingen. Wilt u een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in. Bellen of WhatsAppen kan uiteraard ook. U kunt ons bereiken op +316 44 36 36 22. Of stuur een e-mail naar contact@globalhair.nl, u ontvangt dan zo spoedig een reactie.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp