Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Hoeveel haartransplantatie klinieken zijn er in België?

  Hoeveel haartransplantatie klinieken zijn er in België? België heeft minder inwoners dan Nederland. Toch zijn ze in dit land vrij vooruitstrevend, wanneer het gaat om cosmetische chirurgie. Ongeveer 5 jaar geleden waren er veel Nederlanders die voor een cosmetische ingreep naar België gingen. De prijzen waren hier namelijk lager dan in Nederland. Populaire cosmetische ingrepen bij onze Zuiderburen waren onder andere de borstvergroting en de haartransplantatie behandeling.

  We zien afgelopen jaren hierin echter een verschuiving ontstaan. De tarieven die in Nederland en België gelden voor een transplantatie, zijn ongeveer gelijk geworden. Een belangrijke reden is het aantal toenemende haartransplantatie klinieken in de Benelux. Voorheen waren het er ongeveer 10 in Nederland en 5 in België. Afgelopen jaren zijn hier in Nederland en België echter ieder jaar een paar haarklinieken bij gekomen. Door de toegenomen concurrentie zijn de prijzen in deze landen nu nagenoeg het zelfde. Er zijn tegenwoordig zelfs bepaalde klinieken in België duurder dan in Nederland.

  Wanneer we de prijzen van een haartransplantatie in België vergelijken met een transplantatie in Turkije, zien we echter dat de prijzen in Turkije nog steeds vaak minimaal 50% lager liggen. Of u dus kiest voor een haartransplantatie in Nederland of België en u vergelijkt dit met een behandeling in Turkije, Turkije is altijd verreweg goedkoper. Op de website van de Nederlandse Haarstichting kunt u meer informatie vinden over haartransplantatie in België.

  Hoe zit het met de kwaliteit van de haarklinieken in België? Haartransplantatie ervaringen in België

  De kwaliteit van een haartransplantatie in België. Het is een goede ontwikkeling dat men tegenwoordig mondiger is geworden en sneller ervaringen deelt, wanneer er een behandeling is ondergaan. Of iemand nu een positieve of negatieve ervaring heeft opgedaan, op fora als Haarweb worden deze ervaringen dagelijks gepost. Door deze ervaringen goed te bestuderen, kunt u een beter beeld krijgen van de desbetreffende kliniek.

  Wanneer een kliniek slecht presteert en dit bekend wordt op verschillende fora, betekent dit meestal al snel het einde van een haarkliniek. Door slechte prestaties zijn er afgelopen jaren al verschillende haarklinieken ten onder gegaan. Overweegt u een FUE haartransplantatie in België? Kijk dan altijd eerst op het haar forum Haarweb. Dit forum bestaat al ruim 10 jaar en bevat een schat aan informatie over haartransplantatie behandelingen. U kunt hier ook veel informatie vinden over haartransplantatie ervaringen van mensen die naar Turkije zijn gegaan voor deze behandeling.
  België is van oudsher bekend om het uitgebreide aanbod cosmetische behandelingen. Het niveau van de zorg is hoog en de kwaliteit is uitstekend. Dat de behandelingen, zoals een haartransplantatie, in België voordeliger waren dan in Nederland, speelde bij het maken van een keuze voor een behandelaar regelmatig mee. Deze tijden zijn echter voorbij. Kosten voor cosmetische ingrepen, zoals een haartransplantatie België, zijn tegenwoordig vergelijkbaar met tarieven die door Nederlandse klinieken gehanteerd worden. Tenzij iemand in de grensstreek woont, is er weinig verschil bij een FUE haartransplantatie België of Nederland.

  FUE haartransplantatie België

  De meest toegepaste haartransplantatie techniek in België is de FUE methode. Artsen oogsten een van tevoren bepaald aantal haarzakjes uit uw haarkrans. Ieder haarzakje wordt op kwaliteit gecontroleerd en vervolgens voorbereidt op plaatsing in de kale gebieden. Dit terugplaatsen gebeurt uiterst nauwkeurig om een natuurlijk resultaat te realiseren. Denk niet dat een ingreep zo klaar is. Behandeldagen van 6 tot 10 uur zijn in geval van een FUE haartransplantatie heel gewoon. Voordelen FUE haartransplantatie België:

  • Behandeling met blijvende resultaten.
  • U kunt na afloop van de ingreep naar huis. Zorg wel dat u iemand meeneemt die u vertrouwt. Zelfstandig autorijden wordt afgeraden.
  • De behandelaars spreken uw taal, tenminste dan toch als u kiest voor een haarkliniek in Vlaanderen.

  Nadelen FUE haartransplantatie België:

  • Kosten liggen niet of nauwelijks lager dan in Nederland. U betaalt voor een FUE haartransplantatie bedragen tussen € 6.000 en € 10.000. Zorgverzekeraars vergoeden de kosten vrijwel nooit.
  • Behandeling is pas mogelijk als de oorzaak van het haarverlies bekend is en dan nog is niet iedereen een geschikte kandidaat.
  • Als u over te weinig donormateriaal beschikt kan een haartransplantatie specialist u een andere behandeling voorstellen, omdat met een haarimplantatie niet het gewenste resultaat bereikt zal worden.

  Ervaringen haartransplantatie België

  Haartransplantaties worden in België al jaren toegepast. Het is geen nieuwe behandeling en online vindt u uiteenlopende ervaringsverhalen. Bereidt u zich voor op een eventuele haarimplantatie? Lees dan eens een aantal ervaringen van anderen met een haartransplantatie in België. Interessant om te weten is hoe iemand anders de behandeling heeft ervaren. Dat geldt ook voor de manier waarop de haartransplantatie specialisten en medewerkers van een haarkliniek omgaan met u. Hoe wordt een consult ervaren? Worden vragen en onduidelijkheden naar tevredenheid beantwoord? Welke resultaten zijn bereikt? De mening van anderen geeft onbedoeld een beter of ander beeld van de haartransplantatie. Probeer ook eens foto’s te bekijken van de ontwikkeling van het resultaat. Een FUE haartransplantatie vraagt immers geduld en goede moed. Voordat de resultaten definitief zijn, zijn doorgaans 9 tot 12 maanden verstreken. Ervaringsverhalen worden niet zelden verduidelijkt met fotoreportages. Hier kunt u zien hoe iemand er kort na de ingreep uitziet en hoe de haargroei zich herstelt en ontwikkeld. Waar vindt u dit soort ervaringen? Kliniekervaringen.nl geeft op overzichtelijke wijze haartransplantatie ervaringen weer, maar ook een gespecialiseerd forum zoals Haarweb bevat interessante informatie.

  Kosten haartransplantatie België

  De kosten voor een FUE haartransplantatie in België vallen wellicht een beetje tegen. Zeker als u ervan uit bent gegaan dat cosmetische behandelingen in België veel goedkoper zijn dan in Nederland. Aantrekkelijke haartransplantatie aanbiedingen of kortingsmogelijkheden blijken aan het einde van de rit toch duurder dan gedacht. U bent niet de enige die tegen de hoge prijs van een haartransplantatie aan hikt. Heeft u wel eens nagedacht over een haartransplantatie in Turkije? Naast het feit dat de prijzen een stuk lager liggen, is de kwaliteit van de ingreep hoog en worden uitstekende resultaten bereikt. Het is zelfs zo dat GlobalHair u het laagste haartransplantatie tarief van Turkije biedt. Geen ingewikkelde tariefstructuur, maar een vast all-in tarief. Zo betaalt u voor een FUE haartransplantatie € 2.949, waar bovendien 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers bij zijn inbegrepen. Van meerdere malen heen en weer reizen naar Turkije is geen sprake. Zowel het eerste consult als de nazorg gebeuren bij GlobalHair in Leiden, alleen de ingreep zelf vindt plaats in onze luxe haarkliniek in Istanbul. Het ontbreekt u tijdens uw verblijf in Turkije aan niets. U wordt professioneel begeleidt en bent gedurende het volledige behandelproces in ervaren handen.

  Haartransplantatie consult

  Vindt u een haartransplantatie in België te duur? De ervaren GlobalHair consulenten informeren u geheel vrijblijvend over de haartransplantatie mogelijkheden in Turkije. Uw situatie wordt in beeld gebracht en u ontvangt een persoonlijk behandeladvies. Neemt u gerust iemand die u vertrouwt mee naar het consult. Er komt immers nogal wat informatie op u af. Vrijblijvend een afspraak maken? Bel of stuur een WhatsAppje naar +316 333 88 757. Geïnteresseerd in een haartransplantatie in het buitenland? Zowel in Duitsland, Spanje, Antwerpen of toch in Nederland kunt u bij ons terecht.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp