Haartransplantatie in België

Haartransplantatie door
de beste specialisten

Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.

Contact opnemen

Globalhair

1
Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode
2
Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief PRP plasmabehandeling
3
Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg
Alle voordelen

Haartransplantatie in België

Interesse in een haartransplantatie in België? U kunt tegenwoordig in vrijwel alle landen een haartransplantatie ondergaan. Niet alleen Nederland en Turkije zijn populair om een FUE behandeling te ondergaan, ook haartransplantatie in België is erg in trek. Volgens de Haarstichting worden er jaarlijks in Nederland ongeveer 3.000 tot 4.000 haartransplantaties uitgevoerd. Dit aantal ligt iets lager in België. Er zijn veel mensen uit België die er ook voor kiezen om een haartransplantatie te ondergaan in Turkije. In dit artikel worden verschillende onderwerpen besproken, waaronder de kosten van een haartransplantatie behandeling in België. Ook een aantal ervaringen met Belgische klinieken komen aan bod.

Hoeveel haartransplantatie klinieken zijn er in België?

Hoeveel haartransplantatie klinieken zijn er in België? België heeft minder inwoners dan Nederland. Toch zijn ze in dit land vrij vooruitstrevend, wanneer het gaat om cosmetische chirurgie. Ongeveer 5 jaar geleden waren er veel Nederlanders die voor een cosmetische ingreep naar België gingen. De prijzen waren hier namelijk lager dan in Nederland. Populaire cosmetische ingrepen bij onze Zuiderburen waren onder andere de borstvergroting en de haartransplantatie behandeling.

We zien afgelopen jaren hierin echter een verschuiving ontstaan. De tarieven die in Nederland en België gelden voor een transplantatie, zijn ongeveer gelijk geworden. Een belangrijke reden is het aantal toenemende haartransplantatie klinieken in de Benelux. Voorheen waren het er ongeveer 10 in Nederland en 5 in België. Afgelopen jaren zijn hier in Nederland en België echter ieder jaar een paar haarklinieken bij gekomen. Door de toegenomen concurrentie zijn de prijzen in deze landen nu nagenoeg het zelfde. Er zijn tegenwoordig zelfs bepaalde klinieken in België duurder dan in Nederland.

Wanneer we de prijzen van een haartransplantatie in België vergelijken met een transplantatie in Turkije, zien we echter dat de prijzen in Turkije nog steeds vaak minimaal 50% lager liggen. Of u dus kiest voor een haartransplantatie in Nederland of België en u vergelijkt dit met een behandeling in Turkije, Turkije is altijd verreweg goedkoper.

Hoe zit het met de kwaliteit van de haarklinieken in België? Haartransplantatie ervaringen in België

De kwaliteit van een haartransplantatie in België. Het is een goede ontwikkeling dat men tegenwoordig mondiger is geworden en sneller ervaringen deelt, wanneer er een behandeling is ondergaan. Of iemand nu een positieve of negatieve ervaring heeft opgedaan, op fora als Haarweb worden deze ervaringen dagelijks gepost. Door deze ervaringen goed te bestuderen, kunt u een beter beeld krijgen van de desbetreffende kliniek.

Wanneer een kliniek slecht presteert en dit bekend wordt op verschillende fora, betekent dit meestal al snel het einde van een haarkliniek. Door slechte prestaties zijn er afgelopen jaren al verschillende haarklinieken ten onder gegaan. Overweegt u een FUE haartransplantatie in België? Kijk dan altijd eerst op het haar forum Haarweb. Dit forum bestaat al ruim 10 jaar en bevat een schat aan informatie over haartransplantatie behandelingen. U kunt hier ook veel informatie vinden over haartransplantatie ervaringen van mensen die naar Turkije zijn gegaan voor deze behandeling.

Prijzen vergelijken tussen haartransplantatie in België en Turkije?

Twijfelt u tussen een haartransplantatie in België en een haartransplantatie in Turkije? Het is belangrijk dat u een aantal zaken meeweegt, voordat u een definitieve keuze maakt.

Bij een behandeling in België kunt u rekenen op hogere kosten. Wanneer u bijvoorbeeld 2.500 grafts nodig heeft voor een mooi resultaat, zullen de haartransplantatie kosten in België veel hoger liggen. Voor 2.500 grafts betaalt men in België gemiddeld tussen de €6.000 en €10.000. Kiest u er voor om dit in Turkije te doen? Dan kunt u rekenen op kosten tussen de €2249 en €4.000. U bent dus meestal ruim de helft goedkoper uit, wanneer u kiest voor een haartransplantatie in Turkije.

U moet echter niet alleen naar de prijzen kijken van de behandeling. De kwaliteit is natuurlijk ook van doorslaggevend belang. In Turkije zijn verschillende goede klinieken. Er bestaan echter ook haarklinieken waar mensen minder positief over zijn geweest. Kiest u voor haarkliniek Global Hair? Dan kunt u rekenen op kwaliteit in combinatie met de scherpste prijzen. U hoeft dus niet in te leveren op kwaliteit, maar kunt wel een groot gedeelte van de kosten besparen. Interesse in een vrijblijvend consult voor een haartransplantatie in België of Turkije.

Gratis een consult inplannen voor haartransplantatie in Turkije?

Indien u na het lezen van de tekst ‘haartransplantatie in België’ een gratis consult wilt inplannen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat, met hierbij een offerte speciaal voor uw FUE haartransplantatie in België.

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling