Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Voor en na foto’s FUE haartransplantatie

  De haartransplantatie is momenteel de enige behandeling die een blijvende oplossing bij erfelijke kaalheid biedt. Haarverlies treft zowel mannen als vrouwen en kan uw sociale leven behoorlijk beïnvloeden. Als u zich stoort aan het haarverlies kunt u op zoek gaan naar een behandeling die bij u past. Het bekijken van haartransplantatie voor en na foto’s kan bijdragen aan de beeldvorming die u heeft van de ingreep. Beelden zeggen immers zoveel meer dan alle informatie die in woord- of tekstvorm op u af komt. Dit soort foto’s vindt u op zowel websites van gespecialiseerde haarklinieken, blogs, vlogs en haarfora. De foto’s geven u een eerste indruk over de mogelijkheden, ze vertellen echter niet het volledige haartransplantatie verhaal. Het zijn immers moment opnames. Tussen de eerste ‘voor’ en de laatste ‘na’ foto zit een periode van 9 tot 12 maanden. Wilt u weten hoe de resultaten zich ontwikkelen? Vaak worden op een forum, zoals Haarweb, ook foto’s geplaatst van kort na de ingreep. Mannen en vrouwen laten regelmatig hun ervaringen weten en plaatsen dan ook foto’s van een resultaat in ontwikkeling. Op deze manier kunt u zien hoe de gemiddelde haargroei er na een aantal maanden uitziet. U krijgt een meer realistische kijk op de haartransplantatie, het is immers niet zo dat u direct na de behandeling in de haarkliniek een volle haardos heeft.

  Haaruitval na haartransplantatie

  Wat niet bij iedereen bekend is, is dat kort na de haartransplantatie de getransplanteerde haren uit kunnen vallen. Dit is in 85% tot 90% van de ingrepen het geval. Persoonlijke fotoreportages brengen ook deze fase van het proces in beeld. Goed om te weten is dat het meestal tijdelijke haaruitval betreft en dat na zo’n 3 tot 4 maanden nieuwe haargroei zichtbaar wordt. Het voordeel van het bekijken van dit soort beeldmateriaal is, dat u niet onnodig hoeft de schrikken als u zelf na de haartransplantatie met haaruitval wordt geconfronteerd. Ondanks het feit dat haarchirurgen u hierop wijzen, kan het als schokkend worden ervaren. Beeldmateriaal kan het schrikbeeld enigszins beperken.

  Haartransplantatie voor en na foto’s vergelijken

  Is het een goed idee om haartransplantatie voor en na foto’s met elkaar te vergelijken? Ja, al levert dat niet direct een duidelijk beeld op. Het is een bekend gegeven dat haarklinieken regelmatig hetzelfde beeldmateriaal gebruiken. Dit wordt gedaan uit privacy overwegingen en de daaraan gerelateerde wetgeving. Niet iedereen geeft toestemming om zijn of haar voor en na foto’s te gebruiken voor publicatie. Komt u bij een haarkliniek voor een intakegesprek? Dan worden foto’s getoond van behandelingen die bij de kliniek hebben plaatsgevonden. Staar uzelf dan ook niet blind op de foto’s die u op websites van haartransplantatie klinieken ziet. Foto’s die in een haarkliniek zelf getoond worden, zijn doorgaans voorzien van data. Hiermee kan vrijwel zeker worden uitgesloten dat het gemanipuleerde of gefotoshopte beelden zijn. Zichzelf respecterende haarchirurgen zijn trots op de resultaten die bereikt worden en brengen u hiervan graag op de hoogte. Ook tijdens een consult bij GlobalHair laten onze consulenten graag zien welke resultaten in het verleden zijn bereikt. U kunt ook rustig vragen of het mogelijk is om voor en na foto’s te zien. Haartransplantatie voor en na foto’s van vrouwen? Ook deze zijn beschikbaar. Met de toenemende interesse van vrouwen met haaruitval voor de behandeling, beschikken onze haarchirurgen over ruime ervaring met het toepassen van de haarsparende FUE techniek.

  Iedereen heeft een eigen, unieke reden om voor een haartransplantatie te kiezen. Of uw reden nu sociaal of professioneel is, iedereen is het over eens dat resultaten ertoe doen. De FUE techniek in combinatie met vakbekwaamheid, expertise en ervaring van de behandelend specialist draagt bij aan dit resultaat. GlobalHair legt de nadruk op resultaten van topkwaliteit, juist omdat de haartransplantatie specialisten zich realiseren hoe hoog de impact van een gezonde haardos is op uw dagelijks leven. Bij het zien van haartransplantatie voor en na foto’s krijgt u een goed beeld van de ingreep en de resultaten die bereikt worden.

  Haartransplantatie voor en na foto’s tonen werkelijke resultaten

  Het aantal haartransplantaties dat wereldwijd wordt toegepast, kent nog altijd een stijgende lijn. Bij GlobalHair werken artsen die geregistreerd zijn bij de ISHRS, International Society of Hair Restoration Surgery. Regelmatig worden bijscholingscursussen, workshops, congressen en conferenties bijgewoond om op de hoogte te zijn en te blijven van nieuwe behandeltechnieken en ontwikkelingen op het gebied van apparatuur. Bij elke haartransplantatie wordt gestreefd naar de beste resultaten. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de moderne FUE techniek, PRP behandelingen en de Saffier techniek. De behandeling wordt op maat afgestemd en dit weerspiegelt zich in degelijke, natuurlijke resultaten. Afhankelijk van uw haarverlies worden tot maximaal 4.250 haarzakjes getransplanteerd. Behandeling kan plaatsvinden in de kliniek in Istanbul. De behandelmogelijkheden in combinatie met toegewijde specialisten en uitstekende resultaten zijn terug te zien op haartransplantatie voor en na foto’s die u zowel online als in de kliniek kunt zien.

  Waarom haartransplantatie foto’s?

  GlobalHair biedt haartransplantaties met uitstekende resultaten. De vakbekwame artsen weten hoe ze de mooiste en meest natuurlijke resultaten kunnen bereiken. Dit wordt duidelijk als u de verschillende haartransplantatie foto’s bekijkt. Het gebeurt regelmatig dan mensen in de voorbereidende fase zich richten op haartransplantatie voor en na foto’s die online gepubliceerd worden. Deze beelden geven immers een goed idee van de mogelijkheden. Vergeet echter niet dat er tussen de voor en na foto een lange periode zit. Het eindresultaat van de ingreep wordt pas 9 tot 12 maanden later beoordeelt. De voor en na foto’s geven eigenlijk geen zicht op de tussenliggende periode, terwijl deze minstens net zo interessant is. Bestaan foto’s van deze periode en waar kunt u deze dan vinden? Steeds vaker bloggen mannen en vrouwen over de cosmetische ingreep die ze hebben laten toepassen. Naast het ervaringsverhaal zelf worden ook beelden geplaatst. Deze persoonlijke foto’s laten zien hoe iemand eruit ziet vlak na afloop van een haartransplantatie en hoe de resultaten zich geleidelijk aan ontwikkelen. Zeker in de voorbereidende fase, wordt al snel over het hoofd gezien dat de resultaten lange tijd op zich laten wachten. Door foto’s van anderen te zien krijgt u een goed idee van de herstelperiode.

  Waarom moet ik haartransplantatie voor en na foto’s aandachtig bekijken?

  In de huidige tijd is het bewerken van foto’s en beeldmateriaal heel gebruikelijk. De foto’s worden bijgewerkt, waarbij de eigenlijke resultaten minder goed zichtbaar zijn. Deze bewerkte afbeeldingen zijn slecht voor de beeldvorming als u een haartransplantatie overweegt. De bedoeling van originele haartransplantatie voor en na foto’s is dat u in staat bent om de eerder bereikte resultaten van een haarkliniek te beoordelen. Bewerkte beelden kunnen misleidend zijn en ertoe leiden dat u andere verwachtingen heeft dan realistisch gezien mogelijk. Hoe kunt u bewerkte beelden herkennen? • Vervaging – Het gebeurt regelmatig dat bewerkte beelden vervaagd zijn om de haarzakjes minder duidelijk, maar dikker te laten lijken. • Fotofilters – Bepaalde foto bewerkingsprogramma’s hebben speciale filters om ongewenste eigenschappen op eenvoudige manier te verbergen. • Schaduw – Het haar ziet er dikker uit, waar een opvallende donkere ondertoon zichtbaar is. • Vet – Door dikte toe te voegen aan de natuurlijke lijnen, kunnen haarlokken er meer uitgesproken uitzien. Fotovoorbeelden zijn soms niet alleen bewerkt. Ook kunnen details ontbreken door een slechte verlichting of een te lage pixelinstelling. Feit is dat fotografen uiteenlopende trucs gebruiken om foto’s er minder goed of juist aantrekkelijker uit te laten zien dan de werkelijke resultaten. Dit is de reden waarom haartransplantatie voor en na foto’s in combinatie met reviews van anderen zo belangrijk zijn. Probeer daarom naast de standaard foto’s die u online of bij een haarkliniek ziet ook op een forum of blog naar andere foto’s te zoeken. Haarweb.nl, is het grootste forum in Nederland dat aandacht besteed aan haar en haar gerelateerde problemen, oplossingen en behandelingen. Nadat u zichzelf heeft geregistreerd, kunt u niet alleen de berichten lezen, maar ook de bijgevoegde foto’s en video’s openen en bekijken.

  Blijvende resultaten haartransplantatie

  Een FUE haartransplantatie biedt blijvende resultaten. Wanneer u foto’s bekijkt van het herstel en de ontwikkeling van de haargroei, dan ziet u dat het normaal is dat de getransplanteerde haren een aantal weken na de ingreep uitvallen. Dit is uiteraard niet leuk, maar het is tegelijkertijd geen reden om u zorgen te maken. Na een aantal maanden begint het haar opnieuw te groeien en worden de resultaten steeds beter zichtbaar. Een van de hoogtepunten voor veel mensen die een haartransplantatie hebben laten toepassen is de eerste kappersbeurt na de ingreep. Het nieuwe haar kan geknipt, gekleurd en in een snit naar wens worden gestyled. Bloggers die over hun haartransplantatie vertellen, laten ook foto’s zien van de eerste keer naar de kapper en het resultaat na het kappersbezoek.

  Gratis kennismaken?

  Heeft u last van haaruitval en ziet u een haartransplantatie als mogelijke oplossing? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair. Tijdens het gesprek wordt de oorzaak van het haarverlies besproken en wordt gekeken naar zowel het haarverlies als het beschikbare donormateriaal. De behandeling wordt nader toegelicht en wij vertellen u wat u kunt verwachten van een haartransplantatie in Turkije. Samen bekijken we haartransplantatie voor en na foto’s, waarna u een persoonlijk behandelvoorstel krijgt. Meer weten of direct een afspraak maken bij GlobalHair? Bel of WhatsApp met +316 333 88 757. Een haartransplantatie geeft u ook meer zelfvertrouwen.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp