Haartransplantatie voor en na foto’s.

Een FUE haartransplantatie is een veelvuldig toegepaste techniek om haaruitval als gevolg van Alopecia androgenetica te behandelen. De behandeling biedt permanente resultaten en kan bij GlobalHair tijdens een dagbehandeling worden uitgevoerd. GlobalHair is gespecialiseerd in de micro FUE haartransplantatie techniek en biedt de laagste prijsgarantie voor een haarimplantatie in Turkije. Wij leveren maatwerk en begeleiden u gedurende het volledige haartransplantatie proces. Op onze website vindt u verschillende haartransplantatie voor en na foto’s die de resultaten van onze haarchirurgen in beeld brengen.

Haartransplantatie resultaat
Haartransplantatie resultaat
Haartransplantatie resultaat
Haartransplantatie resultaat
Haartransplantatie resultaat
Haartransplantatie resultaat
Haartransplantatie resultaat
Haartransplantatie resultaat
Haartransplantatie resultaat

Voor en na foto’s FUE haartransplantatie

De haartransplantatie is momenteel de enige behandeling die een blijvende oplossing bij erfelijke kaalheid biedt. Haarverlies treft zowel mannen als vrouwen en kan uw sociale leven behoorlijk beïnvloeden. Als u zich stoort aan het haarverlies kunt u op zoek gaan naar een behandeling die bij u past. Het bekijken van haartransplantatie voor en na foto’s kan bijdragen aan de beeldvorming die u heeft van de ingreep. Beelden zeggen immers zoveel meer dan alle informatie die in woord- of tekstvorm op u af komt. Dit soort foto’s vindt u op zowel websites van gespecialiseerde haarklinieken, blogs, vlogs en haarfora. De foto’s geven u een eerste indruk over de mogelijkheden, ze vertellen echter niet het volledige haartransplantatie verhaal. Het zijn immers moment opnames. Tussen de eerste ‘voor’ en de laatste ‘na’ foto zit een periode van 9 tot 12 maanden. Wilt u weten hoe de resultaten zich ontwikkelen? Vaak worden op een forum, zoals Haarweb, ook foto’s geplaatst van kort na de ingreep. Mannen en vrouwen laten regelmatig hun ervaringen weten en plaatsen dan ook foto’s van een resultaat in ontwikkeling. Op deze manier kunt u zien hoe de gemiddelde haargroei er na een aantal maanden uitziet. U krijgt een meer realistische kijk op de haartransplantatie, het is immers niet zo dat u direct na de behandeling in de haarkliniek een volle haardos heeft.

 

Haaruitval na haartransplantatie


Wat niet bij iedereen bekend is, is dat kort na de haartransplantatie de getransplanteerde haren uit kunnen vallen. Dit is in 85% tot 90% van de ingrepen het geval. Persoonlijke fotoreportages brengen ook deze fase van het proces in beeld. Goed om te weten is dat het meestal tijdelijke haaruitval betreft en dat na zo’n 3 tot 4 maanden nieuwe haargroei zichtbaar wordt. Het voordeel van het bekijken van dit soort beeldmateriaal is, dat u niet onnodig hoeft de schrikken als u zelf na de haartransplantatie met haaruitval wordt geconfronteerd. Ondanks het feit dat haarchirurgen u hierop wijzen, kan het als schokkend worden ervaren. Beeldmateriaal kan het schrikbeeld enigszins beperken.

 

Haartransplantatie voor en na foto’s vergelijken


Is het een goed idee om haartransplantatie voor en na foto’s met elkaar te vergelijken? Ja, al levert dat niet direct een duidelijk beeld op. Het is een bekend gegeven dat haarklinieken regelmatig hetzelfde beeldmateriaal gebruiken. Dit wordt gedaan uit privacy overwegingen en de daaraan gerelateerde wetgeving. Niet iedereen geeft toestemming om zijn of haar voor en na foto’s te gebruiken voor publicatie. Komt u bij een haarkliniek voor een intakegesprek? Dan worden foto’s getoond van behandelingen die bij de kliniek hebben plaatsgevonden. Staar uzelf dan ook niet blind op de foto’s die u op websites van haartransplantatie klinieken ziet. Foto’s die in een haarkliniek zelf getoond worden, zijn doorgaans voorzien van data. Hiermee kan vrijwel zeker worden uitgesloten dat het gemanipuleerde of gefotoshopte beelden zijn. Zichzelf respecterende haarchirurgen zijn trots op de resultaten die bereikt worden en brengen u hiervan graag op de hoogte. Ook tijdens een consult bij GlobalHair laten onze consulenten graag zien welke resultaten in het verleden zijn bereikt. U kunt ook rustig vragen of het mogelijk is om voor en na foto’s te zien. Haartransplantatie voor en na foto’s van vrouwen? Ook deze zijn beschikbaar. Met de toenemende interesse van vrouwen met haaruitval voor de behandeling, beschikken onze haarchirurgen over ruime ervaring met het toepassen van de haarsparende FUE techniek.

 

Gratis kennismaken?


Heeft u last van haaruitval en ziet u een haartransplantatie als mogelijke oplossing? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij GlobalHair. Tijdens het gesprek wordt de oorzaak van het haarverlies besproken en wordt gekeken naar zowel het haarverlies als het beschikbare donormateriaal. De behandeling wordt nader toegelicht en wij vertellen u wat u kunt verwachten van een haartransplantatie in Turkije. Samen bekijken we haartransplantatie voor en na foto’s, waarna u een persoonlijk behandelvoorstel krijgt. Meer weten of direct een afspraak maken bij GlobalHair? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Een haartransplantatie geeft u ook meer zelfvertrouwen.