Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Wat te doen tegen haaruitval

  Haaruitval tegengaan kan op diverse manieren. Begin met het vinden van de oorzaak. Haaruitval kan onder meer door medicijngebruik, een medische behandeling, huid- en haaraandoeningen, stress of vitamine gebrek veroorzaakt worden. Dit betreft meestal tijdelijk haarverlies. De meeste mensen die geconfronteerd worden met haaruitval, hebben echter te maken met erfelijk bepaald, en dus blijvend, haarverlies. Is uw haarverlies te wijten aan stress? Zorg er dan voor dat u voldoende rust krijgt. Dit doet door bijvoorbeeld regelmatig een moment van ontspanning te nemen. Een wandeling, een bezoekje aan een wellness centrum of gewoon door het herontdekken van een leuke hobby. In combinatie met voldoende en regelmatig bewegen kan het haarverlies verminderd worden. Na een aantal maanden ziet u dat de haargroei zich herstelt. Haaruitval tegengaan kan ook door gezond en afwisselend te eten. Vitamines en mineralen dragen bij aan gezond haar. Kies voor voldoende variatie, hiermee voorkomt u een tekort aan bepaalde vitamines. Het is mogelijk om een voedingssupplement te gebruiken. Let echter wel op dat u niet te veel van een bepaalde vitamine binnenkrijgt. Een overvloed is net als een tekort niet goed voor de haargroei. Wees daarnaast extra lief met de verzorging van uw hoofdhuid en haardos. Kies voor het gebruik van een shampoo en conditioner die passen bij uw haartype en structuur van het haar. Natuurlijke ingrediënten en bestanddelen zijn beter voor de haarverzorging. In tegenstelling tot synthetische ingrediënten, beschadigen natuurlijke bestanddelen het haar niet. Spoel het haar na het wassen grondig uit, en laat geen restjes shampoo achter. Droog het haar met beleid en kam het niet te hard. Weet u niet welke shampoo, kam of stylingsproducten u het beste gebruikt? Vraag advies aan uw kapper.

  Haaruitval tegengaan mannen

  Helaas helpen een verantwoord voedingspatroon, voldoende rust en goede huid- en haarverzorging niet bij het verminderen van haaruitval als gevolg van Alopecia androgenetica. Erfelijke of mannelijke kaalheid wordt veroorzaakt door het dihydrotestosteron hormoon dat het haargroeiproces versnelt. In het begin valt het haarverlies niet echt op. Pas als uw kruin zichtbaar wordt en/of de inhammen dieper worden, wordt u vaak door anderen op het haarverlies gewezen. Het vervelende van het DHT hormoon is dat het de haarzakjes uiteindelijk vernietigd, waardoor nieuwe haargroei niet langer mogelijk is. Is er dan geen enkele oplossing? Ja zeker wel. Wacht bij haaruitval niet te lang met het raadplegen van een huisarts of dermatoloog. Huismiddeltjes tegen haaruitval helpen niet bij Alopecia androgenetica en om het haarverlies te verminderen zijn andere middelen en behandelingen beschikbaar. Zo kan haaruitval worden tegen gegaan met het gebruik van een wetenschappelijk bewezen haargroeimiddel. Middelen als Finasteride, Dutasteride en Minoxidil hebben een positieve invloed op het haarverlies. Na enkele maanden ziet u dat de haaruitval stabiliseert en dat er zelfs een verbetering in de haargroei kan worden waargenomen. Is iedereen met erfelijke kaalheid aangewezen op het gebruik van haargroeimiddelen? Nee. Diverse andere behandelingen kunnen worden toegepast om haaruitval te verminderen en haargroei te stimuleren. Laser licht therapie, mesotherapie, micro haar pigmentatie en het dragen van een haarwerk zijn andere behandelmogelijkheden. Zoekt u echter een blijvende oplossing dan kan een FUE haartransplantatie interessant zijn.

  FUE haartransplantatie om haaruitval tegen te gaan

  De enige behandelmethode met een blijvende oplossing bij haaruitval is de haartransplantatie. Met behulp van haarzakjes die afkomstig zijn uit uw haarkrans worden de kalende gebieden opgevuld. De getransplanteerde haarzakjes hebben een unieke structuur die ze niet gevoelig maakt voor het DHT hormoon. Dat betekent dat ze na de transplantatie uw leven lang haren blijven produceren. Het is echter een ingrijpende en kostbare behandeling waar niet iedereen met erfelijke kaalheid voor in aanmerking komt. Met een toenemend aantal aanbieders loont het de moeite om de opties aandachtig te vergelijken.

  Consult haartransplantatie

  GlobalHair past al jaren met succes de FUE methode bij haartransplantatie behandelingen toe. Wilt u meer weten over deze succesvolle ingreep? Maak dan een afspraak voor een consult bij onze vestiging in Leiden. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door te bellen met +316 44 36 36 22.

  Wat zijn effectieve therapieën die haaruitval tegengaan na een zwangerschap? Net zoals u zijn veel andere mensen op zoek naar een geschikte manier om haaruitval tegen te gaan. Dikwijls is de gedachte dat er een oplossing is voldoende om niet in blinde paniek te raken over haarverlies, waar u misschien in toekomst mee te maken krijgt. Het is een geruststellende gedachte dat er reddingsmiddelen zijn als uw haar uitdunt of uitvalt. Ondanks dat er apparatuur, behandeltechnieken en verzorgingsproducten zijn die beloven haaruitval te stoppen, zijn er maar een paar bewezen dingen die haaruitval tegengaan.

  Effectieve methodes die haaruitval tegengaan

  Het is publiek geheim dat iedereen op een zeker moment te maken krijgt met haarverlies. Twee derde van de mannen ziet vanaf een gemiddelde leeftijd van 35 jaar de volle haardos veranderen, waarbij de hoofdhuid op plaatsen als de inhammen en kruin begint op te vallen. Alopecia androgenetica treft vrouwen ook, maar dan op latere leeftijd en in een ander patroon. Deze vorm van haarverlies is genetisch en helaas niet te voorkomen. U kunt er wel iets aan doen om haaruitval tegen te gaan:

  Haargroeimiddelen op recept

  Goedgekeurde medicijnen die het haarverlies verminderen zijn finasteride, dutasteride en minoxidil. Deze geneesmiddelen remmen de werking van het hormoon dihydrotestosteron, DHT, af. DHT is het mannelijke hormoon dat een grote invloed heeft op de haarzakjes waardoor deze uiteindelijk uitvallen. Gebruikers zien niet alleen een afname van het haarverlies, maar af en toe een verbetering van de haargroei. Het gebruik van een haargroeimiddel is dikwijls effectief, maar heeft een risico op bijwerkingen. De bijwerkingen van dutasteride en finasteride zijn van invloed op het mannelijke libido en/of erectiestoornissen. Beide middelen mogen met het oog op de bijwerkingen niet aan vrouwen voorgeschreven worden. Minoxidil is een geneesmiddel dat in een sterkte van 2% veilig is voor gebruik door vrouwen met haarverlies. Bijwerkingen beperken zich tot huidirritaties en hoofdpijn.

  Verander van haarverzorgingsproduct

  De agressieve ingrediënten in gels en andere stylingproducten hebben effect op haarverlies. De chemicaliën verstoppen de huidporiën, waardoor nieuwe haren niet kunnen groeien. Vermijd overmatig gebruik van haargels, mousse, wax en lak. Probeer om te schakelen naar stylingproducten die meer natuurlijke ingrediënten bevatten en spoel restjes van de gebruikte middelen altijd goed uit. Pas daarnaast op voor het gebruik van stylingapparatuur. De warmte die deze apparaten afgeven, beschadigen het haar waardoor het brozer is.

  Gebruik een laserkam

  Een andere manier om haaruitval tegen te gaan of te verminderen is het gebruik van een laserkam of laserhelm. Lasertherapie heeft effect op de doorbloeding en stimuleert de haarzakjes. De laserapparatuur voor thuisgebruik is veilig. Eventueel vraagt u advies aan een specialist over de gebruiksfrequentie en de periode waar binnen u enige verbetering zou moeten of kunnen verwachten.

  Heet water vermijden en DHT shampoo gebruiken

  Water dat te warm is, veroorzaakt af en toe schade aan de hoofdhuid. De essentiële oliën die de huid beschermen gaan verloren, wat uitdroging en ontstekingen veroorzaakt. Te warm water leidt niet rechtstreeks naar haarverlies, maar de ontstekingen en uitdrogingen hebben op termijn een negatief effect op de haarzakjes. DHT is de boosdoener bij erfelijk haarverlies. Bepaalde shampoos helpen deze invloed tegen te gaan. Ketoconazol shampoo is bekend om het DHT-remmende effect. Het grote verschil met dutasteride en finasteride is dat de toepassing van ketoconazol beperkt blijft tot de hoofdhuid. Het risico op bijwerkingen zoals erectiestoornissen is aanmerkelijk kleiner. Andere shampoos die gericht zijn op de haaruitval bevatten cafeïne. Niet iedere shampoo die beloofd haaruitval te verminderen, heeft ook echt effect.

  Ontspannende hoofdhuidmassage

  Gezonde haargroei heeft behoefte aan voedingsstoffen. Hoofdhuidmassages hebben het potentieel om de haardichtheid te verhogen door de doorbloeding naar zowel de hoofdhuid als de haarzakjes te verbeteren. Hoofdhuidmassages hebben als bijkomend voordeel dat ze helpen het stressniveau te verlagen. Stress is een andere factor die in verband staat met haarverlies. Een hoofdhuidmassage doet u door met de vingertoppen zacht over de hoofdhuid te wrijven.

  Mesotherapie bij haaruitval

  Een andere, minder bekende methode om haaruitval tegen te gaan is mesotherapie. Mesotherapie maakt gebruik van micro-injecties die in de hoofdhuid worden gegeven. De injecties hebben een unieke samenstelling van vitamines, mineralen, eiwitten, aminozuren, enzymen, plantenextracten en andere werkzame bestanddelen. Door het injecteren in de hoofdhuid, bereiken de bestanddelen de haarzakjes direct en zijn de effecten goed. Mesotherapie is een kuur die bestaat uit meerdere behandelsessies. De eerste sessies vinden wekelijks plaats. Naarmate de resultaten zich ontwikkelen neemt de frequentie af. Regelmatige nabehandelingen zijn nodig om het effect te behouden.

  Overweeg een haartransplantatie

  Als u aanzienlijk haarverlies heeft door erfelijke kaalheid, biedt een haartransplantatie oplossing. De ingreep die in binnen- en buitenland populair is, maakt gebruik van uw eigen donorhaar. Het transplantatieproces bestaat uit het verwijderen van haarzakjes uit het donorgebied en het implanteren in de kalende gebieden. Haarchirurgen zijn in staat om uit een gezond donorgebied, uw haarkrans, tot 5000 haarzakjes te halen en deze ergens anders op het hoofd te implanteren. Om voor een haartransplantatie in aanmerking te komen is uw gezondheid goed en heeft u voldoende donorhaar. Haarklinieken werken met moderne en geavanceerde haartransplantatie technieken. De hersteltijd na de ingreep is kort en de resultaten permanent. Kosten van de ingreep variëren, onderzoek is nodig om een verantwoorde keuze te maken.

  Oorzaak haarverlies onderzoeken

  Haarverlies hoeft uw leven niet dagelijks te beïnvloeden. Verdere haaruitval tegengaan is mogelijk. Om de beste methode te gebruiken, is het nodig om de oorzaak te kennen. Waar alopecia androgenetica voor artsen relatief eenvoudig te diagnosticeren is, hebben andere oorzaken aanvullend onderzoek nodig. Gebruikte onderzoeksmethodes zijn pijnloos. U kunt hiervoor terecht bij uw huisarts en/of een specialist. Wilt u zelf onderzoek doen naar de oorzaak van haaruitval? Bestel een thuistest van het Haaronderzoekscentrum. Niet alleen is het mogelijk om een haaruitval DNA-test te bestellen, maar er is ook een bloedwaardentest voor thuis gebruik. De testen zijn zo ontworpen dat u ze zelfstandig toepast. Lees voor gebruik de instructies, zo bent u er zeker van dat u het testmateriaal op de juiste manier afneemt. De onderzoeksresultaten ontvangt u binnen een paar weken, zodat u gericht zoekt naar een passende oplossing.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp