Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Verschillende haarproblemen

  Voor veel mensen is het een nachtmerrie waar u liever niet over nadenkt of lang bij stilstaat: ongewenste haaruitval. Realiteit is echter, dat het zowel mannen als vrouwen van uiteenlopende leeftijden overkomt. Plotselinge haaruitval, genetische haaruitval, haaruitval als gevolg van een medische behandeling of langdurige blootstelling aan stress. De oorzaken van haarverlies zijn divers. Waar het normaal is om dagelijks tot 120 haren te verliezen, is bij mensen die meer haar verliezen de eerste reactie er vaak eentje van ongeloof en paniek. Want waarom valt uw haar uit en hoe kan het haarverlies gestopt worden? Begin met het bekijken of u daadwerkelijk met overmatige haaruitval heeft te maken. Daarna kan, in overleg met een arts, gekeken worden naar de oorzaak. • Online test. De Haarstichting heeft een online test ontwikkeld, waarmee uw haarsituatie in beeld wordt gebracht. Het spreekt voor zich dat u aan een online test geen rechten kunt ontlenen. De bevindingen kunt u meenemen naar uw huisarts of dermatoloog. • Tel test. Deze haaruitval test kunt u thuis uitvoeren, door de uitgevallen haren te tellen na het kammen van uw haar. Wanneer voert u een tel test het beste uit? Drie dagen na de laatste keer dat u uw haren heeft gewassen of 24 uur voor de komende wasbeurt. Telt u veel meer dan 100 haren? Laat dan de oorzaak van het haarverlies onderzoeken. • Trektest. Ook dit is een test die u thuis kunt uitvoeren. Neem een bosje van zo’n 100 haren en trek hier voorzichtig aan. Heeft u meer dan 20 haren in uw hand? Dan doet u er goed aan om contact op te nemen met een huisarts of dermatoloog.

  Trichogram onderzoek

  Een ander voorbeeld van een haaruitval test is een zogenaamd trichogram onderzoek. Stuurt de huisarts u verder naar een dermatoloog, dan kan deze een trichogram voorstellen om de oorzaak van het haarverlies te kunnen bepalen. Het is een wetenschappelijk onderzoek, waarbij uw haarwortels grondig worden onderzocht. Met een trichogram kan al in vroeg stadium overmatig haarverlies worden aangetoond. Indien gewenst kan er dan ook gelijk begonnen worden met een gerichte behandelwijze. Tijdens een trichogram onderzoek worden er haren van diverse locaties van uw hoofd onderzocht. Hiervoor worden telkens zo’n 50 tot 100 haren van een bepaalde plek geëpileerd. Dit kan uiteraard gevoelig zijn. De haren worden microscopisch onderzocht, waarbij onder meer wordt bepaald in welke fase van het groeiproces de haren zitten. De onderlinge verhoudingen van de groeifases worden vastgesteld, waarna een ervaren dermatoloog een diagnose kan stellen. Op het moment dat tijdens het onderzoek zo’n 10% van de haren in de telogene fase zit is dat een goed resultaat. Pas vanaf een percentage van 35% wordt gesproken over een eventueel haarprobleem.

  Wanneer een arts raadplegen

  Niet iedereen staat te springen om een arts te raadplegen bij haaruitval. Toch is het advies om bij aanhoudend haarverlies van meer dan 100 tot 120 haren per dag advies in te winnen bij uw huisarts. Zeker als u naast de haaruitval klachten heeft als: • Vitamine of mineralen gebrek. • IJzertekort of bloedarmoede. • Aanhoudende periodes met hoge koorts. • Gewichtsverlies, ondanks een gezond voedingspatroon. • Algehele malaise. • Bijwerkingen van de medicijnen die u gebruikt. Als u tijdig een arts raadpleegt kan erger worden voorkomen. Afhankelijk van uw verhaal en eventuele andere klachten kan de arts een haaruitval test toepassen of voorstellen. Aan de hand van de resultaten kan een oplossing worden gezocht. Dit kan een haargroeimiddel zijn, een cosmetische ingreep of een vorm van een chirurgische behandeling. Welke behandeling het beste bij uw situatie past kan door een arts bekeken worden. Een arts kunt u daarnaast adviseren over haarklinieken en specialisten die u van dienst kunnen zijn bij de behandeling van het haarverlies.

  Voorzorgsmaatregelen

  Om haaruitval tegen te gaan, te verminderen en te voorkomen kunt u zelf ook wat doen. De gezondheid van uw haardos is belangrijk. Geschikte verzorgingsproducten, gezonde en afwisselende voeding, regelmatig bewegen en minderen of stoppen met roken hebben allemaal invloed op het haargroeiproces. Heeft u last van haaruitval en vermoedt u dat er meer aan de hand is dan het normale haarverlies? Neem dan altijd contact op met uw huisarts. Deze kunt u verder helpen.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan