Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Mesotherapie en PRP bij haaruitval

  Als u te maken heeft met haaruitval vergelijkt u wellicht de beschikbare behandelingen met elkaar. Een haargroeimiddel kan nare bijwerkingen veroorzaken en een chirurgische ingreep als een haartransplantatie schrikt u af. Mensen die last hebben van haarverlies, zoeken in eerste instantie naar de minst ingrijpende behandeling om de haargroei te herstellen. Mesotherapie en PRP zijn niet-chirurgische behandelingen voor haarverlies die wereldwijd toegepast worden.

  Kenmerken PRP behandeling:

  • Platelet Rich Plasma, is een van meest effectieve behandelingen voor leeftijd gerelateerd haarverlies. Het omvat het extraheren van uw bloed, dat vervolgens wordt gecentrifugeerd. De plasma rijke bloedplaatjes worden in de door haaruitval getroffen gebieden geïnjecteerd.
  • Omdat er gebruik wordt gemaakt van uw lichaamseigen bloed is PRP een veilige behandelmethode. De kans op postoperatieve bijwerkingen zoals littekens, infecties en andere complicaties is zeer klein.
  • Vanwege het niet-invasieve karakter kan een PRP behandeling gecombineerd worden met chirurgische haartransplantatie technieken.

  Kenmerken mesotherapie:

  • Mesotherapie bestaat uit het toedienen van micro-injecties in de dermis laag van de huid. De injectievloeistof bestaat uit een combinatie van vitamines, mineralen, collagenen, zuren, antioxidanten en enzymen. Het stimuleert de haarzakjes, verbetert de bloedcirculatie en remt de invloed van DHT af.

  Niet iedereen met haaruitval wil medicijnen of een behandeling met kortdurende resultaten gebruiken. Naast de kans op blijvende bijwerkingen heeft elke medische of cosmetische behandeling een zeker risico op complicaties zoals allergische reacties, jeuk, littekens, ontstekingen, pijn, overgevoeligheid en slechte wondgenezing. Als u zoekt naar een veilige, niet-chirurgische behandeling dan zijn mesotherapie of een PRP behandeling passende methodes die een oplossing bieden.

  Mesotherapie of PRP?

  Mesotherapie is een behandeling die haaruitval bij mannen en vrouwen vermindert. De procedure bestaat uit het injecteren van werkzame bestanddelen in de hoofdhuid. Deze vitamine boost zorgt voor een betere doorbloeding van de hoofdhuid en de haarzakjes. Dit resulteert in een afname van het haarverlies en een verbetering van de haargroei. PRP daarentegen wordt gedaan met uw eigen bloed. Bij aanvang van de behandeling wordt een buisje bloed afgenomen. Door middel van centrifuge worden de plasma rijke bloedplaatjes gescheiden. Deze worden vervolgens in de hoofdhuid geïnjecteerd. PRP therapie werkt om de haargroei te behouden en te verbeteren bij mensen die te maken hebben met alopecia androgenetica. Als niet-chirurgische oplossing wordt een PRP behandeling vlot toegepast, zonder dat u lang moet herstellen. Gemiddeld duurt een PRP behandeling 30 tot 90 minuten. In tegenstelling tot voorgeschreven medicijnen of andere toepassing die moeten worden gebruikt tijdens een herstelperiode na een chirurgische ingreep, vereist PRP therapie geen dagelijks onderhoud. Bovendien kan een PRP behandeling gecombineerd worden met meer ingrijpende technieken zoals een FUT of FUE haartransplantatie.

  PRP behandeling na haartransplantatie

  PRP is een bewezen techniek die veilig toegepast wordt. Het is een behandeling die regelmatig als aanvulling op een haartransplantatie wordt gedaan. Het bloedplasma stimuleert de onderliggende weefsels en de haarzakjes. Het laten injecteren van bloed in de hoofdhuid klinkt misschien als pijnlijk, maar een PRP behandeling is nagenoeg pijnloos. De apparatuur die wordt gebruikt om te injecteren is zeer fijn. De naaldjes dringen niet verder dan 0,5 mm – 4 mm door in de huid. De mogelijkheid van een PRP behandeling na een haartransplantatie kunt u bespreken met een specialist. Deze kan de werking van beide behandelmethodes toelichten en betrekken op uw situatie. Niet iedereen met haaruitval heeft baat bij dezelfde behandeling. Behandelmogelijkheden hangen sterk af van de oorzaak van het haarverlies en de hoeveelheid haar die verloren is gegaan.

  Succesvolle behandeling bij haaruitval

  Iedereen reageert anders op mesotherapie en een PRP behandeling. De resultaten van mesotherapie bij haaruitval zijn onvoldoende wetenschappelijk onderzocht en bewezen. Mesotherapie is een unieke behandelmethode. De werkzame bestanddelen die worden gebruikt, zijn afgestemd op de behoefte die u heeft. Het behandeltraject bestaat uit een aantal behandelsessies en resultaten laten een aantal weken op zich wachten. Jaarlijks kunnen nabehandelingen noodzakelijk zijn. Een PRP behandeling is anders dan mesotherapie. In de regel wordt één behandeling toegepast. Hoe een behandelmethode bij u succesvol kan worden toegepast, wordt beoordeeld tijdens een consult bij een specialist. Iedereen heeft andere behoeften en andere verwachtingen van een behandeling bij haaruitval. Op de website van de Nederlandse Haarstichting kunt u meer informatie vinden over mesotherapie tegen haaruitval.

  Consult behandeling bij haaruitval

  Wilt u meer informatie over behandelingen bij haaruitval? GlobalHair adviseert u over een FUE haartransplantatie. Tijdens het consult wordt ook de PRP techniek toegelicht en met u besproken. Onze consulenten laten u voorbeelden zien van eerder toegepaste behandelingen en beantwoorden uw vragen met betrekking tot de ingreep. Heeft u andere behandelingen zonder succes toe laten passen? Zolang u over voldoende donormateriaal beschikt, kan een haartransplantatie nieuwe haargroei mogelijk maken. Bent u benieuwd naar de kosten, vergoedingsmogelijkheden en resultaten van een haartransplantatie? Maak een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Neem telefonisch contact met ons op via 06 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp