Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Mesotherapie, injecties bij haaruitval

  Mesotherapie is een behandeling die erop gericht is het haarverlies te remmen en nieuwe haargroei te stimuleren. Met behulp van een zogeheten mesogun worden net onder de huid een serie van injecties ingebracht. Via een ultrafijne naald wordt een combinatie van aminozuren, mineralen en vitamines rondom uw haarzakjes geïnjecteerd. De onderlinge werking van de natuurlijke bestanddelen neutraliseert de schadelijke stoffen en zet aan tot zowel herstel als nieuwe haargroei. Het zijn echter niet alleen de ingrediënten die een positieve invloed hebben. Ook door de werking van de mesogun, die herhaaldelijk een reeks korte injecties geeft, krijgen uw haarstamcellen een groei impuls. Het is een uiterst veilige behandeling die bij mannen en vrouwen met haarverlies toegepast kan worden. De resultaten zijn goed. Het haarverlies neemt af en uw bestaande haar blijft behouden. Zelfs op voorheen kalende plaatsen wordt nieuwe haargroei zichtbaar. Zoekt u een oplossing bij haaruitval? Dan is het interessant om diverse behandelingen met elkaar te vergelijken. Let daarbij niet allen op de prijs maar zeker ook op de resultaten die bereikt worden en de mate waarin deze resultaten behouden blijven. Niet alle behandelingen bieden blijvend resultaat. Weeg de verschillende voor- en nadelen tegen elkaar af. Ook mesotherapie heeft voor- en nadelen. Voordelen mesotherapie bij haaruitval:

  • Kan bij uiteenlopende oorzaken van haaruitval toegepast worden.
  • Uw haargroei wordt gestimuleerd en verbetert. Nieuwe haargroei is mogelijk ook op voorheen kale plekken.
  • Uw haar is gezond en glanst.
  • Het haarverlies wordt gestopt en uw dunner wordende haardos krijgt meer volume.

  Nadelen mesotherapie bij haaruitval:

  • Tijdens de behandeling worden series van korte injecties gegeven. Zeker als u niet zoveel heeft met naalden kan dat als een nadeel ervaren worden.
  • Het is een behandeling die in zogenaamde kuurvorm plaatsvindt. Dat betekent dat er zeker in de opbouwende fase meerdere behandelsessies nodig zijn.
  • De resultaten die bereikt worden zijn niet blijvend. Om het bereikte resultaat te behouden en verder te verbeteren zijn regelmatig aanvullende behandelsessies nodig.

  Mesotherapie haar man

  Mannen die te maken hebben met dieper wordende inhammen, een terugtrekkende haarlijn of een haardos die over de gehele lijn dunner wordt, kunnen op efficiënte wijze met mesotherapie behandeld worden. Onderzoekt u mogelijkheden om typisch mannelijke kaalheid te laten behandelen? Mesotherapie kan ook bij deze blijvende vorm van haaruitval een oplossing bieden. Zeker als de haaruitval nog in de beginfase is en u nog niet toe bent aan een ingrijpende behandeling zoals een FUE haartransplantatie, stimuleert mesotherapie de haargroei. Het gemiddeld aantal behandelingen ligt bij mannen op 6. Na de opbouwfase kunt u kiezen voor regelmatig onderhoud, zodat u langdurig resultaat heeft.

  Mesotherapie haar vrouw

  Vrouwen wensen vaak een hogere haardichtheid dan mannen. Om met mesotherapie een optimaal resultaat te bereiken wordt vrouwen een hoger aantal behandelsessies geadviseerd. Uiteraard verloopt iedere behandeling volgens een persoonlijk behandelplan dat door een ervaren specialist wordt samengesteld. Na 8 tot 10 behandelsessies wordt overgegaan op zogenaamde onderhoudssessies.

  Haaruitval behandelen zonder herstelperiode

  Mesotherapie is bij vrouwen en mannen een effectieve behandeling. Het haarverlies wordt verminderd en nieuwe haargroei gestimuleerd. De resultaten die bereikt worden zijn goed, zonder dat er sprake is van een ingrijpende behandeling. Na een behandelsessie kunt u uw gewone werkzaamheden hervatten. Als u daarbij rekening houdt met de volgende aandachtspunten, heeft u bovendien ook nog een positieve invloed op het resultaat:

  • Wacht een paar dagen met naar de sauna te gaan.
  • Ga de eerste dagen na de behandelsessie ook niet onder de zonnebank.
  • Zet intensief sporten even op een laag pitje.
  • Gebruik tijdens het douchen water dat niet te warm is.

  De behandelde hoofdhuid heeft minuscule gaatjes na het gebruik van de mesogun. U merkt hier vrij weinig van en als u zich aan het bovenstaande houdt, geneest de huid binnen enkele dagen. Mesotherapie is een veilige cosmetische behandeling met een uiterst kleine kans op bijwerkingen en complicaties. Ook op de website van de Nederlandse Haarstichting staat veel interessante informatie over mesotherapie bij haaruitval.

  Alternatieve behandelingen voor mesotherapie

  Online zijn uiteenlopende mesotherapie ervaringen te vinden. Het is een handige en snelle manier om meer te weten te komen over hoe anderen de behandeling ervaren. Zeker als u zich oriënteert op een geschikte behandeling bij haaruitval zijn ervaringsverhalen van anderen een waardevolle aanvulling. Hoe ziet een mesotherapie behandeling eruit? Zijn de resultaten echt goed? Komt u in aanmerking voor de behandeling? Specialisten informeren u graag over mesotherapie in uw situatie. Heeft u echter het idee dat mesotherapie toch niet de meest ideale behandeling is voor uw situatie? Laat u dan informeren over alternatieve behandelingen. De keuze voor een oplossing bij haaruitval of kaalheid is persoonlijk. Waar de een tevreden is met een tijdelijk resultaat, kan de ander zich daar moeilijk of niet bij neerleggen. Alternatieve behandelingen zijn onder meer micro haar pigmentatie, een FUE haartransplantatie of het dragen van een haarwerk. Zoekt u een oplossing met blijvende resultaten? Dan is de FUE haartransplantatie vooralsnog de enige behandeling die dit te bieden heeft. Het is echter wel een behandeling met een stevig prijskaartje. Daar staat tegenover dat als u regelmatig een onderhoudsbehandeling mesotherapie ondergaat de kosten ook doorlopen. GlobalHair biedt de FUE haartransplantatie aan voor het all-in tarief van € 2.949. U verdient deze kosten terug, door onder meer het feit van blijvende resultaten. Meer weten of een afspraak maken voor een consult? U bent van harte welkom bij GlobalHair. Contact opnemen kan via contact@globalhair.nl, door het contactformulier in te vullen of door te bellen of Whatsappen naar +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan