Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Effect mesotherapie haar Amsterdam of omgeving

  Mesotherapie kan zowel op het gezicht, het hoofd als het lichaam worden toegepast om uiteenlopende aandoeningen te behandelen. Als u zich zorgen maakt over het uiterlijk van uw huid vanwege pigmentatieproblemen of cellulitis heeft, is mesotherapie een behandelmogelijkheid. Er is een zeer korte downtime. U kunt een dag last van blauwe plekken en lichte zwellingen hebben, maar met de juiste nazorg bent u direct na uw behandelsessie klaar om uw werkzaamheden te hervatten. Mesotherapie is voor mannen en vrouwen met huid- en haarproblemen. Het is een ideale behandeling om uw huid op te laten frissen en de haargroei te stimuleren. Mesotherapie geeft natuurlijke voedingsstoffen aan de huid en onderliggende weefselstructuren, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt bevorderd. Mesotherapie heeft verschillende voordelen voor het gezicht, het hoofd en uw lichaam. Naast het behandelen van pigmentvlekken biedt mesotherapie een oplossing bij acné, uitdroging van de huid, de vorming van rimpels, het opfrissen van de doffe huid, het verbeteren van de bloedsomloop, het tegengaan van zichtbare huidveroudering, het verminderen van haaruitval en het verbeteren van de haargroei. Specialisten maken gebruik van een mesogun met daaraan zeer fijne naalden die maximaal 1 tot 4 mm in de huid doordringen. Typische bestanddelen die specialisten gebruiken bestaan uit een combinatie van vitamines, hyaluronzuur, mineralen, aminozuren, enzymen, plantenextracten en andere werkzame bestanddelen. Hoe en welke combinatie bij u wordt gebruikt, hangt af van uw persoonlijke behoefte en de aandoening die wordt behandeld. Op de website van de Nederlandse Haarstichting staat ook veel interessante onafhankelijke informatie over mesotherapie.

  Werkwijze mesotherapie tegen haaruitval in Amsterdam

  Eerst vindt een consult plaats met een ervaren specialist. Het gesprek geeft een specialist inzicht in uw persoonlijke behoefte en de mogelijkheden die daarbij passen. Het consult is daarnaast bedoelt om vragen te stellen en een behandelplan voor te stellen. Een mesotherapie behandeling kan in kuurvorm worden voorgesteld. De kuur bestaat uit 6 tot 10 behandelsessies. Bij aanvang vinden de sessies kort na elkaar plaats. Op het moment dat verbetering zichtbaar wordt, neemt de frequentie van de sessies af. De tussenpozen worden langer en na 4 tot 6 maanden is het traject compleet. Om de effecten te behouden en daar waar mogelijk verder te verbeteren, zijn jaarlijks een of meerdere nabehandelingen nodig. Na een sessie kan de behandelde huid gevoelig en gezwollen zijn. Blauwe plekken en roodheid zijn van korte duur. Het is belangrijk om uw huid tegen de zon te beschermen en de eerste dagen niet te gaan zwemmen en/of naar de sauna te gaan. Gebruik verzorgingsproducten die de specialist aanbeveelt. Mesotherapie is een veilige behandelmethode, met een kleine kans op bijwerkingen of complicaties.

  Kosten mesotherapie vergelijken

  In uw zoektocht naar een behandeling tegen haaruitval kunt u zoeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Haaruitval kan op verschillende manieren behandeld worden. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de oorzaak van het haarverlies en de omvang daarvan. Mesotherapie is goedkoper dan een haartransplantatie, maar beide technieken zijn niet met elkaar te vergelijken. Zo is de manier waarop een haarimplantatie wordt toegepast anders en zijn de resultaten anders. Met een haartransplantatie wordt nieuwe, blijvende haargroei mogelijk, terwijl mesotherapie blijvend nabehandelingen nodig heeft. Daar staat tegenover dat mesotherapie diverse oorzaken van haaruitval behandeld, terwijl een haartransplantatie vrijwel alleen bij alopecia androgenetica wordt gedaan. Beide behandeltechnieken vallen onder de zogenaamde cosmetische ingrepen en een kostenvergoeding wordt zelden toegezegd. Bij het vergelijken van mesotherapie Amsterdam kosten, valt op dat behandelingen in het buitenland meestal voordeliger zijn dan een behandeling in eigen land. De voornaamste oorzaak van de prijsverschillen zijn de lagere loonkosten waar buitenlandse klinieken mee te maken hebben. Kwaliteit van de behandeling hoeft niet direct minder te zijn. Lees vooraf ervaringen van mensen die eerder naar het buitenland zijn geweest voor mesotherapie. Om objectief te vergelijken kunt u een mesotherapie kliniek tarieven opvragen voor zowel losse behandelingen als behandelingen die in kuurvorm gegeven en berekend worden. Een behandelsessie duurt niet lang en u kunt uw werkzaamheden direct hervatten. Dit kan een belemmering zijn om voor mesotherapie in het buitenland te kiezen. De bijkomende reis- en verblijfkosten kunnen fors oplopen, waardoor het prijsverschil snel verminderd.

  Langdurige resultaten mesotherapie bij haaruitval Amsterdam en omgeving

  Opvallend is dat mesotherapie nauwelijks wetenschappelijk is onderzocht. De techniek wordt wereldwijd toegepast bij het behandelen van huidaandoeningen en haaruitval. Resultaten lopen uiteen, niet iedereen kijkt achteraf met een tevreden gevoel in de spiegel. Aangezien mesotherapie een behandeling is die volledig op uw persoonlijke behoefte wordt afgestemd, is het moeilijk om vooraf te zeggen hoe u op de behandeling reageert. Doorgaans zijn er 5 tot 6 sessies nodig, voordat de eerste verbeteringen zichtbaar worden. In totaal bestaat een mesotherapie behandeltraject uit 6 tot 10 sessies. Blijft resultaat uit na 6 sessies, dan is het onwaarschijnlijk dat u later alsnog verbetering ziet. Wordt het haarverlies minder en ziet u verbetering van de haargroei? De resultaten die met mesotherapie bereikt worden, zijn niet permanent. Specialisten adviseren jaarlijks nabehandeling toe te laten passen. De frequentie hiervan wordt op maat geadviseerd.

  Pijnloze mesotherapie haar behandeling

  Een van de grootste voordelen van mesotherapie haar Amsterdam of omgeving is dat het minimaal invasief is. Het aanprikken van de huid kan als vervelend ervaren worden, zelden is er sprake van echte pijn. De snelheid waarmee de mesogun werkt, zorgt voor een korte behandelduur. Gevoelige mensen kunnen de huid voor een sessie insmeren met een verdovende crème, zodat het gevoel nog verder wordt beperkt. Napijn is niet te verwachten. De techniek is bewezen veilig en de kans op bijwerkingen is uitermate klein. Wanneer u wilt weten of mesotherapie de aangewezen behandeling is om uw haaruitval te behandelen, kunt u uzelf laten adviseren door meerdere specialisten. Leg de resultaten van deze consultaties naast elkaar en beoordeel zelf welke behandeltechniek uw voorkeur heeft.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan