Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Mesotherapie bij haaruitval

  Mesotherapie kan als behandeling bij haaruitval toegepast worden. Met behulp van onderhuidse, oppervlakkige injecties worden speciaal geselecteerde werkzame bestanddelen in de hoofdhuid gezet. De injecties dringen tot 2 mm in de huid- en weefsellagen door en bevatten een combinatie van sporenelementen, vitamines, aminozuren, mineralen, enzymen en antioxidanten. De voedingsstoffen komen direct bij de haarzakjes terecht wat de haargroei stimuleert. Mesotherapie wordt soms ook geadviseerd na een haartransplantatie. De actieve ingrediënten hebben een positieve invloed op de haarzakjes en de haargroei. Een mesotherapie haar behandeling kan ook als een op zichzelf staande behandeltechniek geadviseerd worden.

  Toepassingsmogelijkheden mesotherapie haar Den Haag of omgeving

  Mesotherapie kan worden gebruikt voor huidverjonging door de eerste tekenen van huidveroudering, zoals fijne rimpels in het gezicht, de hals en het decolleté, te verminderen. Het heeft verstevigende, liftende en hydraterende effecten. Een enkele keer wordt mesotherapie ook gebruikt om cellulitis te behandelen. Speciale actieve ingrediënten worden in het behandelgebied geïnjecteerd, wat na meerdere sessies leidt tot een aanzienlijke verbetering van de huidstructuur. Een andere indicatie voor mesotherapie is haaruitval. Mesotherapie kan het haarverlies met succes verminderen en de haargroei stimuleren. De behandeling wordt niet geadviseerd in de volgende gevallen:

  • Zwangere vrouwen en/of vrouwen die borstvoeding geven.
  • Mensen die problemen hebben met de bloedstolling.
  • Mensen die bekend zijn met allergieën voor gebruikte bestanddelen.
  • Diabetes patiënten die insuline afhankelijk zijn.
  • Mensen bepaalde hart- en vaataandoeningen.

  Mesotherapie bij haarverlies

  Mesotherapie bij haaruitval is een techniek die wordt gebruikt om haaruitval te verminderen en om bij zowel mannen als vrouwen gezond en sterk haar te laten groeien. Bij deze behandeling worden de nodige vitamines, mineralen en voedingsstoffen in de bovenste hoofdhuidlaag geïnjecteerd met een mesogun. Genetische en omgevingsfactoren zoals stress, roken en luchtverontreiniging, hormonale stoornissen, slaap- en vitaminegebrek zijn de belangrijkste oorzaken van haaruitval. Een mesotherapie behandeling stimuleert de bloedcirculatie en brengt voedingsstoffen naar de haarzakjes. Haaruitval wordt verminderd en de haargroei wordt bevorderd. Resultaten zijn sterk afhankelijk van uw persoonlijke behoefte en de juiste samenstelling van de injectievloeistof. Vitaminen, mineralen, antioxidanten en andere ingrediënten die de haargroei positief beïnvloeden worden met zeer korte, fijne naalden op een diepte van 2 – 3 mm geïnjecteerd. Het interessante van mesotherapie Den Haag is dat het een behandeling is die volledig op uw behoeften wordt afgestemd. Het is een unieke, veilige techniek die meestal in kuurvorm wordt geadviseerd. Al hoewel losse behandelingen mogelijk zijn, bestaat mesotherapie bij haaruitval doorgaans uit 6 – 10 behandelsessies. Meestal is verdoving niet gewenst en duurt een sessie 10 tot 30 minuten. Mensen met een lage pijngrens en mensen die opzien tegen een behandeling met naalden kunnen de huid voor de sessie insmeren met een verdovende crème. Bespreek dit met de behandelend specialist. De eerste behandelsessies vinden vlot echter elkaar, wekelijks, plaats. Naarmate het behandeltraject vordert neemt de frequentie af. Vermindering van het haarverlies wordt zichtbaar en de haargroei ziet er beter uit. Een specialist kan na het afronden van het behandeltraject vervolgbehandelingen voorstellen. De meeste mensen hebben genoeg aan jaarlijks 1 tot 2 behandelsessies. Op de website van de Nederlandse Haarstichting kunt u meer informatie vinden over mesotherapie haar.

  Mesotherapie resultaten

  Mesotherapie heeft bij iedereen andere resultaten. Wanneer de behandeling in kuurvorm wordt ondergaan zien de meeste mannen en vrouwen, na een aantal sessies, verbetering van de algehele uitstraling en een afname van het haarverlies. De behandelde hoofdhuid ziet er gezond uit. Resultaten zijn persoonsgebonden. Niet iedereen bereikt het gewenste resultaat. Gespecialiseerde behandelaars, die ervaring hebben met het samenstellen van mesotherapie ingrediënten bereiken meestal betere resultaten dan onervaren aanbieders. Mits de procedure door een ervaren specialist wordt toegepast, zijn er nauwelijks bijwerkingen of complicaties bij het gebruik van mesotherapie. Zoals bij elke andere injectie die u krijgt, bestaat de mogelijkheden dat er kleine hematomen of huidirritaties ontstaan. Deze vervangen meestal na een paar dagen. Direct na de ingreep kan de behandelde huid kleine striemen vertonen, soms met kleine bloedingsvlekjes. Dit bloeden stopt na een paar seconden. Over het algemeen zijn er geen blijvende nadelige effecten.

  Kosten en vergoedingen mesotherapie Den Haag of omgeving

  Mesotherapie is een relatief betaalbare behandelwijze. Zowel losstaande behandelingen als kuren worden voorgesteld om haaruitval te behandelen. Kosten variëren per behandelaar en worden onder meer gebaseerd op de omvang van het te behandelen gebied en de ingrediënten die gebruikt worden. Wanneer u voor behandeling in kuurvorm kiest, zijn de kosten per behandelsessie in verhouding lager dan bij op zich staande behandelingen. Mesotherapie is een cosmetische behandelmethode die door zorgverzekeraars zelden wordt vergoed. Het kan zijn dat u een aanvullende zorgverzekering heeft afgesloten waarin gemaakte kosten voor cosmetische behandelingen deels vergoed worden. Meer informatie en vergoedingsbedragen worden vermeld in de polisvoorwaarden van de verzekering. Nadeel van een mesotherapie is, dat u doorgaans te maken heeft met terugkerende kosten. Jaarlijks worden 1 à 2 vervolgbehandeling aanbevolen om de bereikte effecten te behouden.

  Mesotherapie of haartransplantatie?

  De verschillen tussen mesotherapie en een haartransplantatie zijn groot. Waar de haartransplantatie een chirurgische ingreep is die nieuwe haargroei op kale plaatsen mogelijk maakt, doet mesotherapie dat niet. Mesotherapie is een behandeltechniek die een oplossing biedt bij verschillende oorzaken van tijdelijk of blijvende haaruitval. Haartransplantaties worden uitsluitend toegepast bij androgene alopecia of erfelijke kaalheid. Haartransplantaties worden met plaatselijke verdovingen gedaan, mesotherapie wordt vrijwel altijd zonder verdovingen gedaan. Een behandelsessie bij mesotherapie duurt 15 tot 30 minuten. De haartransplantatie daarentegen duurt zo’n 6 tot 9 uur, afhankelijk van de omvang van de ingreep. De kosten voor een haartransplantatie zijn hoger dan hetgeen voor mesotherapie wordt betaald. Telt u echter de kosten van alle vervolgbehandelingen bij elkaar op dan kan een haartransplantatie op den duur goedkoper zijn. De keuze voor een haartransplantatie of mesotherapie is persoonlijk. Vergelijken loont op verschillende gebieden de moeite.

  Persoonlijk mesotherapie consult

  Meer weten over mesotherapie haar Den Haag? Net zoals u dat doet bij een haartransplantatie, kunt u zich door meerdere mesotherapie specialisten laten adviseren. Bespreek de beste behandelmogelijkheid die bij uw situatie past en kies voor een effectieve behandeling. Wilt u meer weten over een haartransplantatie en de voordelen die deze behandeling heeft? Maak een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Bekijk haartransplantatie voor en na foto’s en stel vragen over de ingreep. Alleen met een uitgebreide voorbereiding vindt u de ideale behandeling bij overmatige haaruitval.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1