Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Soorten haarverlies

  Er zijn verschillende soorten haarverlies. Vaak is haarverlies tijdelijk, maar u kunt ook te maken hebben met onomkeerbare haaruitval. De oorzaken voor haaruitval zijn meestal vrij algemeen en kunnen onder meer stress, hormonale onevenwichtigheden, vitaminegebrek of erfelijk zijn. De meest voorkomende soorten van haaruitval zijn:

  • Alopecia androgenetica. Deze vorm van haaruitval is ook bekend als mannelijke of erfelijke kaalheid. Het haarverlies is genetisch bepaald en is een gevolg van het mannelijke DHT-hormoon dat de haarzakjes vernietigd. Androgene alopecia is blijvend en treft zowel mannen als vrouwen.
  • Natuurlijke, lichamelijke veroudering. Een van de meest voorkomende tekenen van veroudering is haaruitval. Bij mannen en vrouwen vanaf 50 jaar vinden er veranderingen plaats in het haargroeiproces. Nieuw haar groeit langzamer dan voorheen, terwijl het eerder uitvalt.
  • Tractie alopecia. Een meer voorkomende oorzaak van haaruitval bij vrouwen dan bij mannen. Deze vorm van alopecia is een gevolg van strakke kapsels, zoals vlechten en paardenstaarten. Door langdurig overmatig hard aan het haar te trekken ontstaan zwakke plekken en haarbreuken.

  Wat is mesotherapie haar Leiden en welke voordelen heeft de behandeling?

  Mesotherapie is een behandeltechniek die wordt ingezet bij het behandelen van uiteenlopende huidaandoeningen. De techniek wordt ook toegepast bij het verminderen van haaruitval. Dit door middel van micro-injecties die in de bovenste huidlaag worden geïnjecteerd. De injectie vloeistof bestaat uit aminozuren, vitamines, mineralen, plantenextracten en andere bestanddelen die de doorbloeding verbeteren en de haargroei bevorderen. Mesotherapie bij haaruitval wordt zowel bij mannen als vrouwen toegepast en heeft een aantal interessante voordelen:

  • Oppervlakkige injecties. De micro-injecties worden direct in de dermis gegeven. De actieve stoffen worden op de juiste plaatsen afgegeven wat betere resultaten tot gevolg heeft.
  • Stimuleren haarzakjes. De haarzakjes krijgen door mesotherapie de juiste voedingsstoffen toegediend. Mesotherapie haar Leiden helpt de haarzakjes stimuleren, waardoor groeifactoren geactiveerd worden. Dit is cruciaal voor het bevorderen en verbeteren van de haargroei.
  • Veilige, nagenoeg pijnloze behandeling. In vergelijking met de meer invasieve en chirurgische behandelingen bij haaruitval, is mesotherapie een geavanceerde oplossing die zowel veilig als pijnloos is. De omliggende weefsels worden niet beschadigd.
  • Immuniteit van de hoofdhuid verbeterd. Naast het bevorderen van haargroei en het verjongen van de haarzakjes, kan mesotherapie ook zorgen voor algehele verjonging van uw hoofdhuid. De hoofdhuid is uit verschillende weefsellagen opgebouwd. De werkzame bestanddelen die in de injectie vloeistof aanwezig zijn helpen het haar dikker en voller te laten groeien.
  • Afname hoofdhuidinfecties. Sommige infectie varianten zoals roos, psoriasis of folliculitis kunnen de haarzakjes ernstig beschadigen en infecteren. Mesotherapie vermindert effectief het risico op hoofdhuidontstekingen door de therapeutische versterking van de hoofdhuid, wat een gezonde omgeving voor haargroei tot gevolg heeft.
  • Herstel normale pH-waarden. Uw huid kan vuil of olieachtig zijn, waardoor de pH-waarde uit balans raakt. De oneffenheden kunnen een grote invloed hebben op het beschermend vermogen van de huid, waardoor haar- of hoofdhuidbeschadigingen kunnen ontstaan. Net zoals bij een verzorgende gezichtsroutine, kan het regelmatig exfoliëren van de hoofdhuid de normale pH-waarde herstellen. Hierdoor ontstaat een gladde, gezonde hoofdhuid.
  • Lymfatische toxine-afscheiding. De lymfatische haarcellen brengen belangrijke immuun cellen naar de rest van uw lichaam. Gelijktijdig worden overtollige vloeistoffen en gifstoffen afgevoerd. Door middel van mesotherapie kan het lymfestelsel worden verbeterd en daardoor de afvoer van gifstoffen uit het lichaam stimuleren.

  Mesotherapie in Leiden kan effectief zijn bij het behandelen van haaruitval of haaruitvalproblemen voor zowel mannen als vrouwen van meerderjarige leeftijd. Als u een minimaal invasieve, alternatieve behandeling zoekt om haaruitval te verminderen en haarproblemen op te lossen, kan mesotherapie een geweldige en bovendien betaalbare behandeling zijn. Op de website van de Nederlandse Haarstichting staat ook veel interessante onafhankelijke informatie over mesotherapie.

  Techniek mesotherapie haar Leiden

  Bij het toepassen van een mesotherapie sessie wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde mesogun, waar korte, dunne injectienaalden aan zijn bevestigd. Voor de behandeling vindt een uitgebreid diagnostisch onderzoek plaats, waarbij het behandelgebied aandachtig wordt bekeken. Op basis hiervan wordt bepaald welke ingrediënten passen bij uw persoonlijke behoefte. Een behandelsessie duurt gewoonlijk niet langer dan 10 tot 30 minuten. De mesogun maakt het mogelijk om binnen een korte tijdspanne een groot aantal injecties af te geven. Behandeling is erop gericht de huid te hydrateren en de haargroei te stimuleren. De dosis wordt perfect berekend en gecontroleerd voor een optimaal resultaat. Na afloop van de behandeling kunt u doorgaan met uw dagelijkse bezigheden. Ongewenste bijwerkingen doen zich zelden voor en mesotherapie kent geen hersteltijd. Een mesotherapie behandeling bij haaruitval bestaat uit 6 tot 10 behandelsessies. Een afname van het haarverlies wordt na 3 tot 5 sessies gezien, waarna de tussenpozen langer worden. Mesotherapie biedt geen blijvend resultaat. Jaarlijks worden 1 à 2 vervolgbehandeling aanbevolen.

  Nadelen mesotherapie bij haaruitval

  Net zoals andere cosmetische en chirurgische behandelingen bij haaruitval, heeft mesotherapie niet altijd het gewenste resultaat. Niet iedereen is gevoelig voor de werkzame bestanddelen die in de hoofdhuid geïnjecteerd worden. Bovendien is de effectiviteit van mesotherapie onvoldoende wetenschappelijk bewezen. Wanneer u na een aantal sessies geen zichtbare verbetering merkt, kan in overleg met de specialist het toepassen van een andere behandeling besproken worden. Om het optimale uit een mesotherapie behandeling te halen, is het belangrijk om tijdens het consult de oorzaak van het haarverlies te bespreken. Maak melding van medicijngebruik, doorgemaakte operaties en eventueel allergieën. Heeft u een chronische (huid)aandoening? Breng de specialist hiervan op de hoogte. Alleen wanneer een specialist een compleet beeld heeft van uw huidige gezondheid, kan een optimale combinatie van vitamines en mineralen worden samengesteld.

  Consult mesotherapie Leiden

  Laat u bij haaruitval altijd adviseren door ervaren specialisten over een geschikte behandeling. Wellicht dat mesotherapie een goed resultaat biedt. Wilt u weten hoe mesotherapie bij haaruitval van invloed is op het resultaat van een eerdere haartransplantatie? Maak een afspraak voor een mesotherapie consult.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan