Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Het succes van mesotherapie voor en na

  Is het mogelijk om met behulp van mesotherapie haaruitval effectief te bestrijden? Mesotherapie is een in feite een alternatieve behandeling die wordt gebruikt om zowel mannelijke als vrouwelijke kaalheid te behandelen. De speciaal samengestelde ingrediënten reguleren de groeifactoren in de hoofdhuid. Met behulp van de juiste therapie kan de normale hormonale balans hersteld worden en wordt de invloed van het mannelijke DHT-hormoon beperkt. Mesotherapie bestaat uit het geven van injecties met daarin essentiële voedingsstoffen, mineralen en medicatie. De specialist past mesotherapie alleen toe, nadat de oorzaak van het haarverlies is vastgesteld. Met behulp van geavanceerde apparatuur en fijne naalden, de mesogun, worden de hoofdhuid en de haargroei behandeld. De behandeling maximaliseert de opname van de voedingsstoffen door de haarzakjes. Deze opname activeert bovendien de slapende of semi-slapende haarzakjes om meer haargroei te activeren. Het zorgt ervoor dat de hoofdhuid over de juiste hoeveelheid aminozuren beschikt, wat cruciaal is voor de gezondheid van de haren en het stimuleert de productie van keratine. Om deze reden wordt mesotherapie door behandelaars beschouwd als een effectieve behandeling voor bijna alle hoofdhuid- en haar gerelateerde problemen.

  Werkwijze en voordelen van mesotherapie

  De populariteit van mesotherapie bij haaruitval is de afgelopen jaren fors gestegen. Een aantal van de voordelen van de behandeling zijn: • De techniek is veilig • Minimale kans op bijwerkingen zoals allergieën en geneesmiddelinteractie • De behandeling wordt zonder anesthesie uitgevoerd • Snel herstel • Vrijwel pijnloos Over het algemeen wordt de behandeling eenmaal per week gedaan. Als de eerste verbeteringen zichtbaar worden, wordt de frequentie van de behandelsessies afgebouwd. Een compleet behandeltraject bestaat uit 6 tot 10 behandelsessies. Meestal zien mensen een goed resultaat na voltooiing van de behandeling. Om teleurstellingen te voorkomen, wordt geadviseerd het behandeltraject volledig te doorlopen en niet halverwege af te breken. Mesotherapie voor en na kan de volgende resultaten opleveren: • Meer volume, de haargroei wordt gestimuleerd • Het voorkomt overmatig en snel afstoten van de haren • De haarzakjes worden gestimuleerd om naar de groeifase te gaan • Het haar wordt versterkt en de verloren glans herstelt Mesotherapie bij haaruitval is een pijnloze behandeling. Het kan echter zijn dat u zich een beetje ongemakkelijk voelt door de injecties in de hoofdhuid. Bijna 90% tot 92% van de mannen en vrouwen met alopecia androgenetica behandelen prachtige resultaten met mesotherapie, zonder dat ze pijn ervaren tijdens de behandeling. Op de website van de Nederlandse Haarstichting staat ook veel interessante onafhankelijke informatie over mesotherapie.

  Mesotherapie, chemische oplossing voor haarverlies

  Mesotherapie is een behandelmethode, waarbij er geen specifieke formule van bepaalde chemicaliën in de hoofdhuid wordt geïnjecteerd. Sommige ingrediënten zijn populairder dan andere. Voor een succesvolle behandeling van haarverlies bestaat de injectievloeistof uit een op maat samengestelde oplossing. Actieve ingrediënten zijn onder andere Acetyltetrapeptide-3 en Biochanine A, die samenwerken om de haargroei te stimuleren. De actieve ingrediënten in de gebruikte oplossing, werken samen om de haargroei te versnellen door de bloedcirculatie te verbeteren, overtollig DHT te neutraliseren, ontstekingen te verminderen, de productie van collageen te stimuleren en de follikelgrootte te vergroten om haaruitval te stoppen. Voordelen van Acetyltetrapeptide-3: • Verminderen van de ontstekingsreactie • Bevorderen van de haargroei • Het beperkten van de invloed van DHT • In sommige situaties kan acetyltetrapeptide-3 een alternatief zijn voor Minoxidil Voordelen van Biochanine A. Biochanine A is een natuurlijke, organische verbinding die is afgeleid van de natuurlijke rode klaver. Het is een krachtige isoflavon dat een positieve invloed heeft op hormoon gerelateerde haaruitval. Naast deze bestanddelen worden ook peptiden aan de injectievloeistof toegevoegd. Elke peptide heeft een eigen, unieke functie en werking: • Decapeptide – stimuleert de haarzakjes sterke haarschachten te creëren. • Oligopeptide – stimuleert de voortplanting van haarcellen. • Acetyl-decapeptide – revitaliseert de haarzakjes door haarcellen te regenereren. • Koperpeptide – verhoogt en verbetering de bloedcirculatie naar de hoofdhuid.

  Ervaringen mesotherapie haar voor en na

  De behandelprocedure van mesotherapie bij haarverlies verschilt van persoon tot persoon. Een behandelsessie duurt gewoonlijk tussen de 10 en 30 minuten, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Over het algemeen zijn 6 tot 10 sessies vereist om de haargroei optimaal te stimuleren. Al na een aantal weken worden de eerste verbeteringen en resultaten zichtbaar. Dit is afhankelijk van hoe u op de behandeling reageert. Het duurt tot 6 maanden voor het optimale effect van de behandeling zichtbaar wordt. Mesotherapie is net zo effectief en in sommige gevallen effectiever dan haargroeimiddelen. De combinatie van ingrediënten wordt direct op de juiste plaatsen geïnjecteerd. Het doelgericht werken, resulteert in een efficiënte behandelmethode bij haaruitval. De vloeistoffen worden direct door de haarzakjes, de onderliggende weefsellagen en de doorbloeding opgenomen. Het is echter onvoldoende wetenschappelijk bewezen dat mesotherapie voor iedereen met haarverlies een effectieve behandelmethode is. Hoewel mesotherapie meestal pijnloos is, kunnen na de behandelsessie bijwerkingen ontstaan. Bijwerkingen na een mesotherapie sessie zijn voornamelijk het gevolg van het inbrengen van de naald in de huid. Daarom kunnen sommige mensen pijn, zwellingen, blauwe plekken, ontstekingen en zelfs infecties ervaren. De meeste bijwerkingen zijn van voorbijgaande aard en kunnen goed behandeld worden.

  Mesotherapie voor en na foto’s

  Online worden de voor- en nadelen van mesotherapie uitgebreid besproken en toegelicht. Wilt u zelf zien hoe de resultaten van de behandeling zijn? Regelmatig worden bij onder meer forumberichten en persoonlijke blogs foto’s geplaatst van de haargroei voor en kort na de behandelsessie. Deze foto’s maken duidelijk wat u van de ingreep kunt verwachten en hoelang het duurt voordat verbetering zichtbaar wordt. Uiteraard kunt u ook tijdens een consult bij een specialist vragen naar mesotherapie haar voor en na foto’s. Het grote verschil tussen foto’s die bij een salon of haarkliniek getoond worden en de foto’s die u online vindt is de tussenliggende tijd. Tussen de voor en na foto genomen bij een kliniek zit ongeveer een periode van 6 maanden, terwijl op een blog ook foto’s gemaakt worden vlak na de behandelsessie.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan