Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Mesotherapie techniek

  De oplossing die gebruikt wordt voor de injecties kan een breed scala aan vitamines, mineralen, aminozuren, antioxidanten en plantenextracten bevatten. De samenstelling wordt aangepast aan uw individuele behoefte. De vloeistof wordt in de oppervlakkige huidweefsellagen geïnjecteerd met behulp van een speciaal ontworpen mesogun. Binnen korte tijd wordt een groot aantal injecties afgegeven. Door de snelheid waarmee de mesogun werkt, wordt het aanprikken van de huid nauwelijks gevoeld. De actieve ingrediënten worden op de plaatsen geïnjecteerd waar ze direct van invloed zijn op de verschillende functies:

  • De haarzakjes ontvangen gezonde en noodzakelijke voedingsstoffen.
  • Het teveel aan DHT wordt geneutraliseerd.
  • De doorbloeding wordt gestimuleerd.

  Om haaruitval optimaal te behandelen, wordt mesotherapie in kuurvorm aangeboden. Elke sessie duurt 10 tot 30 minuten. Zichtbare resultaten zijn waarneembaar na 4 tot 6 sessies.

  Veilige, alternatieve behandeling

  Mesotherapie is voor veel mensen interessant, omdat het een niet-chirurgische behandeling is waar positief over wordt gesproken. Mesotherapie bij haaruitval heeft minimale bijwerkingen en kent geen downtime of lange herstelperiode. De ingreep wordt zonder verdovingen uitgevoerd en de huid geneest binnen een paar dagen zonder dat daar hechtingen of verbandmiddelen aan te pas komen. Mesotherapie herstelt het hormonale evenwicht en neutraliseert de effecten van het DHT-hormoon. De haargroei wordt gestimuleerd. De techniek biedt uitstekende resultaten en is breed toepasbaar. Niet iedereen komt voor mesotherapie in aanmerking. De behandeling wordt afgeraden aan mensen met bepaalde huidaandoeningen en huidontstekingen. Ook in geval van hemofilie, diabetes, hart- en vaataandoeningen, een zwangerschap of het geven van borstvoeding kan dat een mesotherapie behandeling in de weg staan. Het behandeltraject wordt voorafgegaan door een uitgebreid consult bij een specialist. Op de website van de Haarstichting staat ook veel informatie over de mesotherapie haar behandeling.

  Mesotherapie prijzen zijn lager in vergelijking met behandelingen als een haartransplantatie of micro haar pigmentatie. De prijs van een losse behandeling begint bij € 150, terwijl een complete kuur vanaf € 750 wordt aangeboden. Mesotherapie prijzen verschillen per kliniek en per behandelaar. Meerdere factoren zijn van invloed op de prijs die u voor mesotherapie betaald. Om prijzen te vergelijken kunt u bij een aantal klinieken of salons een prijsopgave aanvragen. Ervaren specialisten zullen u altijd persoonlijk willen ontmoeten, voordat een prijsopgave wordt verstrekt. Tijdens een consult wordt het haarverlies onderzocht en met u besproken. Een specialist informeert naar uw gezondheid en eventueel gebruik van medicatie. Op basis van deze punten kan een behandelplan op maat samengesteld worden.

  Nabehandeling noodzakelijk

  Mesotherapie biedt echter geen blijvende resultaten. Om het bereikte effect te behouden zijn, afhankelijk van de oorzaak van het haarverlies, nabehandelingen noodzakelijk. Wanneer mesotherapie bij Alopecia androgenetica wordt toegepast, kan een arts jaarlijks 1 à 2 vervolgbehandeling adviseren. Dat betekent dat u te maken heeft met terugkerende kosten. Het eerste behandeltraject, dat in kuurvorm wordt gedaan, is vaak voordeliger dan losse vervolg- of nabehandelingen. Telt u alle kosten over de jaren bij elkaar op dan kan mesotherapie een dure behandeltechniek zijn.

  Cosmetische en esthetische behandelingen zonder medische noodzaak of medische indicatie worden zelden door Nederlandse zorgverzekeraars vergoed. De basisverzekering heeft geen vergoedingsmogelijkheden, terwijl aanvullende zorgpakketten ook zeer beperkte mogelijkheden hebben. Aangezien de aanvullende pakketten per zorgverzekeraar verschillen, kunnen ook de voorwaarden en vergoedingsbedragen variëren. U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar om te informeren naar de mogelijkheden en voorwaarden die van toepassing zijn.

  Mesotherapie in termijnen betalen

  Steeds vaker bieden klinieken de mogelijkheid om een cosmetische behandeling in termijnen te betalen. Zeker bij de duurdere behandelingen, zoals een haartransplantatie, wordt geregeld gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Ook mesotherapie kan in termijnen betaald worden. U dient dan rekening te houden met bijkomende (rente)kosten. Niet alle kredietverstrekkers verstrekken een doorlopend krediet of persoonlijke lening voor kleinere bedragen. Veelal geldt een minimumkredietbedrag.

  Om de juiste keuze voor een behandelaar te maken kunt u mesotherapie prijzen vergelijken. Vraag bij verschillende behandelaars een behandelplan op maat aan en vergelijk de inhoud van de offertes. Let daarbij op hoeveel behandelsessies zijn inbegrepen, welke actieve bestanddelen geïnjecteerd worden en welke ervaring een specialist heeft. Specialisten die dagelijks mesotherapie vloeistoffen samenstellen, beschikken over ruime kennis en ervaring om een goed resultaat te creëren. Vraag of een behandelaar u voorbeelden kan laten zien van ingrepen die in het verleden zijn toegepast. Ga na een consult bij uzelf na hoe u het gesprek heeft ervaren en of al uw vragen zijn beantwoord. Vaak is het vertrouwen dat u in een behandelaar heeft, belangrijker dat het kiezen van het laagste behandeltarief. Reviews en ervaringen over mesotherapie bij haaruitval leest u ook op het forum Haarweb.nl.

  Combinatie behandeling haaruitval

  Wat relatief onbekend is, is de combinatie van mesotherapie en een haartransplantatie. Het komt regelmatig voor dat enkele weken tot maanden na een haartransplantatie een mesotherapie behandeltraject wordt gestart. De micro-injecties worden gegeven op de behandelde plaatsen en hebben een positieve invloed op de haarzakjes en de plaatselijke doorbloeding. Niet bij iedereen wordt deze combinatie voorgesteld. U kunt deze mogelijkheid al bij het overwegen van een behandeling bij haaruitval met een specialist bespreken. De resultaten die bereikt worden zijn goed, al ontbreekt hiervoor het wetenschappelijke bewijs.

  Heeft u last van haaruitval en onderzoekt u de behandelmogelijkheden? Zowel mesotherapie als een haartransplantatie bieden een oplossing bij erfelijke haaruitval. Mesotherapie is betaalbaar, maar heeft jaarlijks meerdere nabehandelingen nodig. Een haartransplantatie is een dure ingreep, maar wel met nieuwe haargroei en blijvende resultaten. Het is mogelijk om beide technieken met elkaar te combineren. Hoe dit wordt toegepast, vertellen de consulenten van GlobalHair u graag tijdens een consult in de kliniek in Leiden. Een afspraak maakt u door telefonisch of via WhatsApp contact op te nemen met 06 3338 8757. U kunt ook een e-mail sturen naar contact@globalhair.nl.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan