Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Mesotherapie bij huidproblemen en haaruitval

  Mesotherapie is een behandeling die toegepast kan worden bij volwassenen van alle leeftijden. Het verbetert uw huidconditie en wanneer de techniek wordt gebruik om haaruitval te behandelen, ziet u na een aantal sessies een afname van het haarverlies en een versterkte haargroei. Door middel van het injecteren van geconcentreerde cocktails van mineralen, vitamines, aminozuren, antioxidanten en plantenextracten worden de onderliggende cellen gevoed. De aanmaak van natuurlijke stoffen als collageen en elastine wordt gestimuleerd, waardoor het behandelde gebied beter wordt doorbloed en onder andere de verschijnselen van huidveroudering tegen worden gegaan. Mesotherapie is een alternatieve geneeswijze waarvan de effecten niet of onvoldoende wetenschappelijk zijn bewezen.

  Mesotherapie vergoeding kosten

  De kosten van een mesotherapie behandeling variëren. Klinieken, salons en behandelaars bieden mesotherapie in losse behandelingen aan, maar het is ook mogelijk om een behandeltraject in kuurvorm te doorlopen. De prijs van een losse mesotherapie sessie begint bij zo’n € 130, terwijl mesotherapie bij haaruitval kuren beschikbaar zijn vanaf € 700. De basisverzekering vergoed cosmetische behandeling en alternatieve geneeswijzen niet. De kosten voor mesotherapie worden in zeer beperkte mate door een aanvullende zorgverzekering vergoed. Mogelijkheden en vergoedingsbedragen verschillen per zorgverzekeraar en per aanvullend afgesloten zorgpakket. Heeft u een aanvullende verzekering waarbij de kosten voor alternatieve geneeswijzen deels vergoed worden? Kijk naar de voorwaarden die gehanteerd worden. De vergoedingsbedragen kunnen jaarlijks aangepast worden.

  Mesotherapie en aangifte inkomstenbelasting

  Een andere mogelijkheid om zelf betaalde medische kosten vergoed te krijgen, is door ze af te trekken van uw jaarlijkse belastingaangifte. De Belastingdienst hanteert jaarlijks voorwaarden en mogelijkheden om kosten voor medische behandelingen gedeeltelijk of volledig af te kunnen trekken. Net zoals zorgverzekeraars zijn de mogelijkheden beperkt tot het vergoeden van medische behandelingen, medische hulpmiddelen, aanpassingen die u thuis of op het werk doet en andere ziektekosten gerelateerde uitgaven. Wees alert met het opgeven van gemaakte medische kosten die niet door uw zorgverzekeraar zijn vergoed. Om naheffingen en boetebedragen te vermijden, kunt u advies inwinnen bij een fiscaal adviseur of belastingconsulent die op de hoogte is van de mogelijkheden.

  Vergoeding mesotherapie kosten binnen- en buitenland

  Cosmetische behandelingen hebben in de regel geen verwijzing van een huisarts nodig en het staat u vrij een behandelaar naar keuze te raadplegen. Door ontbrekende vergoedingsmogelijkheden overweegt een toenemend aantal mensen om naar een buitenlandse kliniek te gaan voor de gewenste behandeling. Niet zelden is een cosmetische ingreep in het buitenland voordeliger en goedkoper dan in Nederland. Daar staat tegenover dat u voor een mesotherapie behandeling bij haaruitval meer dan eens naar de kliniek moet. De bijkomende reis- en verblijfkosten drukken hun stempel op de behandelkosten. Ook voor cosmetische behandelingen die in het buitenland worden ondergaan, bestaan zeer beperkte vergoedingsmogelijkheden. Let op dat u ook in dat geval aan de gestelde voorwaarden van een verzekeraar moet voldoen. Op kunnen de Haarstichting site staat veel interessante informatie over dit onderwerp.

  Betaalbare mesotherapie behandeling

  In vergelijking met andere behandelingen bij haaruitval, of huidproblemen, zijn er grote verschillen in de kostprijs. De meest eenvoudige manier om op de kosten van een medische of cosmetische ingreep te besparen is door het zorgvuldig vergelijken van het behandelaanbod in binnen- en buitenland. Waar let u op bij het vergelijken van mesotherapie tarieven?

  • Naam en locatie van de kliniek;
  • Ervaring van de specialist of huidtherapeut die de behandeling toepast;
  • Aantal werkzame ingrediënten dat wordt gebruikt;
  • Aantal behandelsessies dat is inbegrepen;
  • De frequentie waarin de sessies elkaar opvolgen;
  • Bijkomende kosten voor het consult en/of de nazorg;
  • Reviews en ervaringen van anderen;

  Online bezoekt u de verschillende klinieken en kunt u een eerste selectie maken. Maak vervolgens afspraken voor een adviesgesprek en vergelijk deze persoonlijke ervaringen met elkaar.

  Korting op een mesotherapie behandeling

  Goed vergelijken is niet alleen van invloed op de kostprijs. Het resultaat wordt eveneens beïnvloed door de voorbereiding. Hoe aantrekkelijk een goedkoop geprijsde behandeling ook lijkt, vraag altijd naar de kennis en ervaring van een behandelaar. In een kliniek kunt u mesotherapie voor en na foto’s zien, van recent toegepaste behandelingen. De resultaten variëren per persoon. Het is de samenstelling van de werkzame bestanddelen die mede het resultaat bepaald. Ervaren specialisten of huidtherapeuten onderzoeken en analyseren uw hoofdhuid, de haargroei en het haarverlies. Op basis van dit onderzoek, wordt gekeken welke combinatie van vitamines, mineralen en plantenextracten uw persoonlijke behoefte aanvullen. Het is de unieke samenstelling die na een aantal sessies van invloed is op het haarverlies en de haargroei.

  Ervaringen mesotherapie

  De ervaringen van mesotherapie bij huidproblemen en haaruitval variëren. Wetenschappelijk onderzoek ontbreekt en de effecten zijn onvoldoende bewezen. Een meerderheid van de mensen die de behandeling heeft laten toepassen is tevreden met het resultaat. Bij haaruitval worden verbeteringen na 4 tot 6 behandelsessies zichtbaar. Als enig resultaat uitblijft, kan het zijn dat voortzetten van de kuur weinig zin heeft. Een specialist zal in dat geval met u praten over eventueel alternatieve behandelmogelijkheden. Online vindt u onder andere op het Haarweb.nl forum verschillende reviews van mesotherapie.

  Informatie mesotherapie

  Haaruitval is confronterend en van invloed op uw welzijn en psychische gesteldheid. Zonder direct over een chirurgische oplossing na te denken, kan haaruitval behandeld worden door middel van mesotherapie. Eventueel kan ook een haartransplantatie gecombineerd worden met mesotherapie. De mogelijkheden, kosten en resultaten worden toegelicht tijdens een consult. GlobalHair informeert u graag over de combinatie behandeling haartransplantatie en mesotherapie. U kunt hiervoor een afspraak maken voor een adviesgesprek in Leiden. Onze consulenten lichten het behandeltraject uitvoerig toe en laten zien welke resultaten bereikt worden. Op basis van het consult ontvangt u een behandelplan met een prijsopgave. Het consult is gratis en vrijblijvend. Meer weten of wilt u een afspraak maken? U kunt ons zowel telefonisch als via WhatsApp bereiken op 06 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan