Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Herstel haartransplantatie

  Tijdens een FUE haartransplantatie worden uw eigen haarzakjes verplaatst. De ingreep wordt uitsluitend met eigen donormateriaal toegepast. Is het haarverlies al ver gevorderd, of ontbreekt het u aan voldoende donorhaar? Dan is het onwaarschijnlijk dat u voor de haartransplantatie in aanmerking komt. De arts verwijderd haarzakjes van de achterzijde van het hoofd, uw haarkans, en plaatst deze na controle in de ontvangstgebieden. Van direct resultaat is geen sprake. U verlaat de haarkliniek niet met een volle haardos. Wanneer wordt haargroei dan zichtbaar? Het haargroeiproces laat zich niet beïnvloeden. Het is zelfs zo dat gemiddeld 3 weken na de ingreep het getransplanteerde haar uitvalt. Alhoewel dit als schokkend kan worden ervaren is het een normaal verschijnsel na een haartransplantatie. De eerste echte nieuwe haargroei laat nog even op zich wachten. De resultaten haartransplantatie Turkije worden pas na 3 tot 4 maanden voorzichtig zichtbaar. Nieuwe haargroei wordt zichtbaar en met het verstrijken van de tijd worden de nieuwe haartjes dikker en steviger. Al met al duurt het zeker 9 tot 12 maanden alvorens het resultaat definitief is.

  Natuurlijke resultaten haartransplantatie Turkije

  Het spreekt voor zich dat u bepaalde verwachtingen heeft van de FUE haartransplantatie welke u laat toepassen. Een einde maken aan het haarverlies en weer met vertrouwen naar uw spiegelbeeld kijken, zijn voor velen onderdeel van deze verwachting. Dan is het goed om te weten dat u beter een ervaren haarchirurg kunt zoeken. Iemand die weet hoe moderne behandeltechnieken toegepast worden en hoe in uw situatie een natuurlijk resultaat bereikt kan worden. Het opvullen van een uitgedunde haardos en/of het verbeteren van een teruggetrokken haarlijn moeten in overeenstemming zijn met uw uiterlijk en uw natuurlijke haargroei. Een negatief effect is het wel het laatste waar u op zit te wachten. Vraag daarom tijdens een kennismakingsgesprek bij een haartransplantatie specialist of u haartransplantatie voor en na foto’s kunt zien van ingrepen die door de betreffende behandelaar zijn toegepast. Tegenwoordig kunnen haarklinieken u aan de hand van computeranimaties laten zien welke resultaten behaald kunnen worden.

  Teleurstellend resultaat voorkomen

  Na een gedegen voorbereiding komt het zelden voor dat iemand niet tevreden is met de resultaten haartransplantatie Turkije. En als er sprake is van een teleurstelling dan is dat doorgaans niet omdat de ingreep op de verkeerde manier werd toegepast, maar eerder omdat iemand de verkeerde verwachting heeft gehad. Blijkt tijdens een intakegesprek bij een behandelend specialist dat de verwachtingen die u heeft niet overeenkomen met dat wat realistisch gezien haalbaar is? Dan gaat een ervaren haarchirurg uitgebreid in op dit verwachtingspatroon. Door uw verwachting nader te bekijken en uitvoerig toe te lichten wordt getracht dit verwachtingspatroon bij te stellen. Lukt het niet om uw mening bij te stellen? Een enkele keer kan een specialist beslissen om de ingreep af te raden. Hiermee wordt vooraf al voorkomen dat u achteraf teleurgesteld bent in het resultaat.

  Uitstekende resultaten haartransplantatie Turkije

  GlobalHair is een van de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Istanbul. Onze haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerd en staan bekend om de constante hoogwaardige kwaliteit die wordt geleverd. Resultaten die bereikt worden zijn zowel bij mannen als vrouwen uitstekend. Jaarlijks wordt onze kliniek in Istanbul bezocht door mensen van over de hele wereld die een oplossing zoeken voor Alopecia androgenetica. Mede door de resultaten die in het verleden werden bereikt en de verdere verfijning van bestaande apparatuur en behandeltechnieken krijgt u bij GlobalHair garantie op het bereikte resultaat. Tijdens een intakegesprek worden zowel de garantievoorwaarden als bepalingen nader toegelicht. Samen u streven de consulenten, haarchirurgen en haartransplantatie assistenten van GlobalHair naar een natuurlijk haartransplantatie resultaat.

  consult haartransplantatie Turkije

  Heeft u bepaalde verwachtingen van een haartransplantatie en wilt u weten of u een realistische kijk op de ingreep heeft? Maak dan gebruik van het consult bij GlobalHair in Leiden. Dit gesprek is de aangewezen gelegenheid om vrijblijvend met een specialist over een eventuele haartransplantatie te spreken en vragen te stellen. Neem beschikbare achtergrond informatie over uw gezondheid en medische achtergrond mee naar het gesprek. Het eerste consult is gratis, waarbij u tevens een persoonlijk behandelplan ontvangt. De specialist kunt u vertellen welke resultaten u van de ingreep kunt verwachten. Een afspraak maken kan door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan