facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Resultaten haartransplantatie Turkije

Een van de meeste gestelde vragen over een haarimplantatie, is welke resultaten er bereikt worden. In tegenstelling tot wat soms wordt gedacht zijn de resultaten haartransplantatie Turkije niet direct zichtbaar. Het vergt zowel tijd als geduld, voordat nieuwe haargroei zichtbaar wordt.

Herstel haartransplantatie

Tijdens een FUE haartransplantatie worden uw eigen haarzakjes verplaatst. De ingreep wordt uitsluitend met eigen donormateriaal toegepast. Is het haarverlies al ver gevorderd, of ontbreekt het u aan voldoende donorhaar? Dan is het onwaarschijnlijk dat u voor de haartransplantatie in aanmerking komt. De arts verwijderd haarzakjes van de achterzijde van het hoofd, uw haarkans, en plaatst deze na controle in de ontvangstgebieden. Van direct resultaat is geen sprake. U verlaat de haarkliniek niet met een volle haardos. Wanneer wordt haargroei dan zichtbaar? Het haargroeiproces laat zich niet beïnvloeden. Het is zelfs zo dat gemiddeld 3 weken na de ingreep het getransplanteerde haar uitvalt. Alhoewel dit als schokkend kan worden ervaren is het een normaal verschijnsel na een haartransplantatie. De eerste echte nieuwe haargroei laat nog even op zich wachten. De resultaten haartransplantatie Turkije worden pas na 3 tot 4 maanden voorzichtig zichtbaar. Nieuwe haargroei wordt zichtbaar en met het verstrijken van de tijd worden de nieuwe haartjes dikker en steviger. Al met al duurt het zeker 9 tot 12 maanden alvorens het resultaat definitief is.

Bitmap

Natuurlijke resultaten haartransplantatie Turkije

Het spreekt voor zich dat u bepaalde verwachtingen heeft van de FUE haartransplantatie welke u laat toepassen. Een einde maken aan het haarverlies en weer met vertrouwen naar uw spiegelbeeld kijken, zijn voor velen onderdeel van deze verwachting. Dan is het goed om te weten dat u beter een ervaren haarchirurg kunt zoeken. Iemand die weet hoe moderne behandeltechnieken toegepast worden en hoe in uw situatie een natuurlijk resultaat bereikt kan worden. Het opvullen van een uitgedunde haardos en/of het verbeteren van een teruggetrokken haarlijn moeten in overeenstemming zijn met uw uiterlijk en uw natuurlijke haargroei. Een negatief effect is het wel het laatste waar u op zit te wachten. Vraag daarom tijdens een kennismakingsgesprek bij een haartransplantatie specialist of u haartransplantatie voor en na foto’s kunt zien van ingrepen die door de betreffende behandelaar zijn toegepast. Tegenwoordig kunnen haarklinieken u aan de hand van computeranimaties laten zien welke resultaten behaald kunnen worden.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Teleurstellend resultaat voorkomen

Na een gedegen voorbereiding komt het zelden voor dat iemand niet tevreden is met de resultaten haartransplantatie Turkije. En als er sprake is van een teleurstelling dan is dat doorgaans niet omdat de ingreep op de verkeerde manier werd toegepast, maar eerder omdat iemand de verkeerde verwachting heeft gehad. Blijkt tijdens een intakegesprek bij een behandelend specialist dat de verwachtingen die u heeft niet overeenkomen met dat wat realistisch gezien haalbaar is? Dan gaat een ervaren haarchirurg uitgebreid in op dit verwachtingspatroon. Door uw verwachting nader te bekijken en uitvoerig toe te lichten wordt getracht dit verwachtingspatroon bij te stellen. Lukt het niet om uw mening bij te stellen? Een enkele keer kan een specialist beslissen om de ingreep af te raden. Hiermee wordt vooraf al voorkomen dat u achteraf teleurgesteld bent in het resultaat.

Uitstekende resultaten haartransplantatie Turkije

GlobalHair is een van de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Istanbul. Onze haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerd en staan bekend om de constante hoogwaardige kwaliteit die wordt geleverd. Resultaten die bereikt worden zijn zowel bij mannen als vrouwen uitstekend. Jaarlijks wordt onze kliniek in Istanbul bezocht door mensen van over de hele wereld die een oplossing zoeken voor Alopecia androgenetica. Mede door de resultaten die in het verleden werden bereikt en de verdere verfijning van bestaande apparatuur en behandeltechnieken krijgt u bij GlobalHair garantie op het bereikte resultaat. Tijdens een intakegesprek worden zowel de garantievoorwaarden als bepalingen nader toegelicht. Samen u streven de consulenten, haarchirurgen en haartransplantatie assistenten van GlobalHair naar een natuurlijk haartransplantatie resultaat.

consult haartransplantatie Turkije

Heeft u bepaalde verwachtingen van een haartransplantatie en wilt u weten of u een realistische kijk op de ingreep heeft? Maak dan gebruik van het consult bij GlobalHair in Leiden. Dit gesprek is de aangewezen gelegenheid om vrijblijvend met een specialist over een eventuele haartransplantatie te spreken en vragen te stellen. Neem beschikbare achtergrond informatie over uw gezondheid en medische achtergrond mee naar het gesprek. Het eerste consult is gratis, waarbij u tevens een persoonlijk behandelplan ontvangt. De specialist kan u vertellen welke resultaten u van de ingreep kunt verwachten. Een afspraak maken kan door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Resultaten haartransplantatie Turkije FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over resultaten haartransplantatie Turkije. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

De resultaten die bereikt worden, hangen af van verschillende omstandigheden. Zo zijn de mate van het haarverlies en de beschikbaarheid van donormateriaal van doorslaggevend belang. Tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek kan een ervaren consulent aangeven welke resultaten u in uw situatie mag verwachten.

Met een haartransplantatie wordt op uitgedunde, kale plekken weer haargroei mogelijk. Hiervoor wordt gewerkt met uw eigen donormateriaal. Het is niet realistisch om te denken dat u na een haartransplantatie net zo’n volle haardos heeft als tijdens uw jeugdjaren. Diepe inhammen, verspreide haaruitval en een kalende kruin worden mooi opgevuld.

Ja, de meeste mensen die een haartransplantatie laten toepassen zijn tevreden met het eindresultaat. Een enkele keer kan het gebeuren dat iemand een extra behandeling overweegt, om op die manier de haardichtheid te vergroten. Dit is echter volledig afhankelijk van zowel uw wens als de beschikbaarheid van geschikt donormateriaal.

Nee, een haartransplantatie stelt uw geduld op de proef. Het is een behandeling die niet direct resultaat geeft. In de meeste gevallen valt het getransplanteerde haar drie tot vier weken na de ingreep uit, en duurt het een aantal maanden alvorens nieuwe haargroei zichtbaar wordt. Al met al wordt een definitief resultaat pas 9 tot 12 maanden later bereikt.

Uw verwachtingspatroon is van invloed op de manier waarop u het resultaat ervaart. Is uw verwachting te hoog of op een andere manier verkeerd, dan kan dat een teleurstelling tot gevolg hebben. Ervaren haarchirurgen willen al dat u tijdens het eerste consult vertelt over uw verwachting. Blijkt deze niet realistisch te zijn, dan zal een haarchirurg aan de hand van voorbeelden trachten uw verwachting bij te stellen.

Ja, tijdens een consult of intakegesprek bij GlobalHair kunt u vragen om haartransplantatie voor en na foto’s. U krijgt voorbeelden te zien van behandelingen die bij de kliniek zijn toegepast.

De ontwikkeling van een haartransplantatie resultaat gaat stapsgewijs. Bloggers, maar ook op een forum als Haarweb, plaatsen geregeld foto’s van deze ontwikkeling. In tegenstelling tot de bekende voor en na foto’s ziet u dan hoe de huid zich herstelt van de ingreep en hoe de haargroei langzaam maar zeker tot ontwikkeling komt.

Ja, de resultaten van een haartransplantatie zijn permanent. Het mannelijke DHT-hormoon, dat verantwoordelijk is voor erfelijk haarverlies, is niet van invloed op de haarzakjes die uit uw haarkrans afkomstig zijn. Deze haarzakjes blijven de rest van uw leven haren produceren. Naarmate u ouder wordt, kan het haar wel wat dunner worden.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.