Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Wat als een haartransplantatie mislukt?

  De toegenomen bekendheid en populariteit van de haartransplantatie techniek hebben voor een toename van het aantal aanbieders gezorgd. Enerzijds heeft dit voor meer concurrentie en prijsverlagingen gezorgd. Anderzijds maakt dit dat niet iedere ingreep volgens de beste techniek wordt uitgevoerd door iemand die ook daadwerkelijk weet wat hij of zij doet, en die ervaring heeft met een haartransplantatie. Het resultaat is dan teleurstelling en het gevoel dat er sprake is van een slechte haartransplantatie. Hoe wordt een teleurstellend resultaat veroorzaakt?

  • Keuze voor de haartransplantatie techniek die gebruikt wordt. Als er gewerkt wordt met een verouderde behandelmethode kan dat onnatuurlijke resultaten geven.
  • Onervaren haartransplantatie specialist.
  • Verkeerd geplande ingreep in combinatie met de keuze voor een behandeltechniek die niet past bij een persoonlijke situatie.
  • Haartransplantaties die worden toegepast bij mannen en vrouwen die in feite niet voor de ingreep in aanmerking komen.

  Dit soort teleurstellingen kunnen voorkomen worden. Hoe? Door vooraf zorgvuldig te werk te gaan. Ziet u een aanbieding die te mooi is om waar te zijn? Dan is dit meestal ook zo. Staar u niet blind op een goedkoop tarief. Kijk verder en doe onderzoek naar de aanbieding die wordt gedaan. Hoe staat de haarkliniek bekend en hoe zit het met de haartransplantatie specialist die de ingreep uitvoert? Beschikt deze over aantoonbare ervaring? Om dit te weten te komen gaat u bij meerdere haarklinieken naar een intakegesprek. De beste vergelijkingen doet u aan de hand van eigen, persoonlijke ervaringen.

  Slechte haartransplantatie Turkije

  Met het toegenomen aantal buitenlandse, voornamelijk Turkse, aanbieders van haartransplantaties, is ook de kans op een mislukking licht gestegen. Hierbij valt echter nauwelijks tot geen verschil te maken tussen binnen- en buitenlandse klinieken. U kunt bij een bekende Nederlandse haarkliniek een tegenvallende ingreep ondergaan en datzelfde is eveneens van toepassing voor een kliniek in Turkije. Belangrijk bij het overwegen van een haartransplantatie is de naam van de haartransplantatie specialist of haarchirurg die de ingreep uitvoert. Een haarkliniek kan nog zo’n klinkende naam hebben, als de ingreep wordt toegepast door een onervaren iemand is de kans op een teleurstellend resultaat overal even groot. Het is immers niet de haarkliniek die de haartransplantatie uitvoert maar een persoon van vlees en bloed. Niet voor niets wordt u geadviseerd om tijdens een intakegesprek te vragen naar aantoonbare resultaten die iemand heeft bereikt. Dit kunnen voor en na foto’s zijn, maar ook een video van een ingreep die wordt uitgevoerd kan worden getoond. Is er tijdens het gesprek geen klik of heeft u een onaangenaam gevoel? Vertrouw op uw eigen intuïtie en kijk rustig verder. Vertrouwen is onderdeel van het latere succes.

  Herstellen slechte haartransplantatie

  Ondanks het feit dat het mislukken van een haartransplantatie nooit helemaal uitgesloten kan worden, kunt u er wel het nodige aan doen om een slechte haartransplantatie te voorkomen. Naast het onderzoeken en vergelijken van aanbieders, tarieven en behandelend specialisten haalt u veel informatie uit ervaringsverhalen van anderen. Online vindt u tal van voorbeelden en reviews. Het bekijken van haartransplantatie voor en na foto’s en/of het zien van een haartransplantatie video ondersteunt uw beeldvorming. Heeft u ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch een teleurstellend resultaat bereikt met een eerdere haartransplantatie? In sommige gevallen is het mogelijk om een onnatuurlijke haarimplantatie te herstellen of te corrigeren. Om een herstellende haartransplantatie te ondergaan is het belangrijk dat er nog voldoende donormateriaal aanwezig is. Het donorgebied is niet onuitputtelijk. Wilt u een teleurstellend resultaat laten herstellen? Kies dan voor een ervaren haarchirurg en laat u goed adviseren en informeren over de mogelijkheden.

  Haartransplantatie consult

  GlobalHair is een toonaangevende aanbieder van FUE haartransplantaties in Istanbul. Wij bieden u de laagste prijsgarantie voor een FUE haartransplantatie in Turkije. Onze haarchirurgen zijn ISHRS gecertificeerd en werken nauw samen met ervaren assistenten. De ingreep vindt plaats in een luxe haarkliniek, waarbij u gedurende het hele proces professioneel wordt begeleid. Heeft u in het verleden een mislukte haarimplantatie ondergaan? Wellicht dat onze haarchirurgen het resultaat kunnen corrigeren en herstellen. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult. Bel met +316 44 36 36 22. Op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u ook veel informatie vinden over de haartransplantatie behandeling.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp