Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Gevoel tattoo laseren Leidschendam

  De ervaring over het verwijderen van een tatoeage en de pijn die daarmee gepaard gaat, verschilt van persoon tot persoon. Wat sommigen omschrijven als een prikkend of tintelend gevoel, is voor anderen brandend of irriterend. Terwijl sommigen een scherp, stekend gevoel ervaren, hebben anderen het over een gevoel van diepe pijn of kramp. Dit komt door de interactie die er is tussen uw zenuwen en uw hersenen. Net zoals het gevoel van het laten zetten van een tatoeage per persoon verschilt, varieert ook het gevoel bij het laten laseren van tatoeages. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op het gevoel dat u ervaart bij een laserbehandeling.

  Methoden tattoo laseren

  Gedateerde laserapparatuur voor het verwijderen van tatoeages is gekend voor het pijnlijke gevoel en de minimale effectiviteit. Nog altijd werken sommige specialisten met een CO2-laser. Bij deze behandelingen is verdoving wenselijk, omdat een sessie relatief veel pijn veroorzaakt. Oudere lasermethoden, die grotere hoeveelheden energie gebruiken, zorgen ervoor dat uw huid meer warmte vasthoudt wat pijn veroorzaakt. Recentere apparatuur zoals low level laser therapie gebruikt minder energie, beschadigd uw huid niet en beperkt ongemakken zoals pijn tot een minimum.

  Grootte en omvang tatoeage

  Net zoals het aanbrengen van een tattoo op bepaalde delen van uw lichaam pijnlijker is dan op andere, is dat bij het laseren ervan ook zo. Pijnlijke plaatsen zijn bijvoorbeeld de binnenkant van de arm, de enkel, de ruggengraat, binnenkant van de dij en de achterkant van de nek. Het gevoel op deze plaatsen is intenser en gevoeliger, omdat uw huid hier dunner is.

  Begeleiding tattoo verwijderen in Leiderdorp en omgeving

  Voorafgaand aan de eerste lasersessie praat u met de specialist over de tatoeage en de reden waarom u deze wilt laten verwijderen. De specialist licht de techniek toe en geeft aan wat u van de behandeling aan mogelijke resultaten mag verwachten. De geschatte behandeltijd, de ruimte tussen de sessies en de nazorg van het behandelde gebied worden uitgebreid toegelicht. Het laten verwijderen van een tatoeage is niet pijnvrij. Een lasersessie is gevoelig, de warmte die vrijkomt zorgt voor het afbreken van de inktdeeltjes. Hoewel dit pijnlijk is, duurt het gevoel niet langer dan een paar seconden. Het gebruik van een pijnstiller of een verdovende crème is mogelijk. De laserapparatuur koelt tegelijk de huid, waardoor de pijn beperkt is. Naarmate de huid geneest is het mogelijk om zwellingen, gevoeligheid en een milde tot matige pijn te voelen. Het gevoel is vergelijkbaar met zonnebrand. Goede nazorg kan deze en andere ongemakken verminderen.

  Pijnbestrijding tattoo laseren

  Om pijn bij het laseren van een tatoeage te beperken zijn er bepaalde dingen die u kunt doen. Neem een half uur voor de geplande sessie een pijnstiller zoals ibuprofen of paracetamol. Ook het gebruik van een plaatselijk verdovende crème is mogelijk. Bespreek het gebruik hiervan met de laserspecialist, omdat bepaalde crèmes een laserbehandeling minder effectief maken. Laserapparatuur is voorzien van een koele luchtvoorziening. Het koelen van de huid verlicht pijn en versnelt het herstel. Koelen werkt door het ontspannen van de spieren en het verminderen van zwellingen. Na een behandelsessie spreken mensen nauwelijks over pijn. Wees tijdens een sessie open en maak aan de specialist kenbaar dat u een korte pauze wilt.

  Veilig een tatoeage laten verwijderen in Leidschendam en omgeving

  Of en hoe er een litteken op de behandelde huid achterblijft, is een vraagteken. Eventuele schade is afhankelijk van de gebruikte techniek, uw huidtype en de nazorg die bij het verwijderen van tatoeages nodig is. Sommige laserapparatuur houdt de warmte in de huid opgesloten, wat blaarvorming veroorzaakt. De blaren genezen, maar laten soms een litteken achter. Ervaring met het veilig verwijderen van tattoos is nodig om een mooi resultaat te bereiken, zonder dat u daarbij te maken krijgt met blijvende huidschade.

  Meer dan een behandelsessie

  Wanneer u denkt dat u na een lasersessie van de tatoeage af bent, is helaas niets minder waar. Het laseren van een tatoeage is een langdurige behandeling, waar meerdere sessies voor nodig zijn. Het gekleurde pigment wordt laag voor laag afgebroken en door uw lichaam opgeruimd. Wel ziet u al na de eerste sessie resultaat. Hoeveel sessies nodig zijn, is afhankelijk van de omvang en locatie van de tattoo. Om de huid de tijd te geven om te herstellen, zitten er tussen de onderlinge sessie meerdere weken.

  Informatie tattoo verwijderen Leidschendam

  Heeft u spijt van die tatoeage die u in een opwelling heeft laten zetten? Lopen de kleuren van een oude tattoo over? Het laten laseren van een tatoeage verwijdert de inkt. Al na de eerste sessie ziet u hoe de kleuren beginnen te vervagen. Het is een behandeling die intensief en soms pijnlijk is. Wanneer u achter uw beslissing staat is het een keuze waarop u trots bent. Wilt u meer weten over het laten laseren van een tatoeage in Leidschendam en omgeving? Neem telefonisch of via WhatsApp contact op met de specialisten van GlobalHair in Leiden en maak een afspraak voor een consult. De kliniek is bereikbaar op 06 33388757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp