Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Effectiviteit wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen

  Haargroeimiddelen, ook de wetenschappelijk bewezen middelen, hebben alleen effect als ze op de juiste manier worden toegepast. Dat betekent dat de oorzaak van het haarverlies bekend moet zijn, voordat u begint met het gebruik ervan. Waarom? Het is aangetoond dat haargroeimiddelen het meeste effect hebben bij erfelijke kaalheid of Alopecia androgenetica. Tijdelijke haaruitval die veroorzaakt wordt door een medische behandeling, medicijngebruik, ijzertekort of stress heeft over het algemeen geen enkele baat bij een wetenschappelijk bewezen haargroeimiddel. Heeft u te maken met haaruitval? Laat dan door een huisarts of dermatoloog de oorzaak vaststellen. Als dit is gebeurd kan een behandelplan worden geadviseerd. Welke effecten hebben wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen? • Stabilisering en vermindering van het haarverlies. • Herstel van de haargroei. • Gezondere haardos.

  Wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen voor mannen

  Mannen die te maken hebben met Alopecia androgenetica kunnen bij aanvang van het haarverlies gebruik maken van een haargroeimiddel. Meerdere middelen zijn beschikbaar. Producten als Finasteride en Dutasteride zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor de behandeling van prostaat- en plasproblemen. Later werd ook een afname van haaruitval en een verbetering van de haargroei gezien. Het zijn dus van origine geneesmiddelen, waarbij een zekere kans op risico’s en bijwerkingen aanwezig is. Krijgt u Finasteride of Dutasteride voorgeschreven? Gebruik dan nooit meer dan de voorgeschreven dosering. Effecten worden pas na een aantal maanden zichtbaar, dit duurt zo’n 4 tot 6 maanden. Heeft u na 6 maanden nog geen zichtbare verbetering? Dan heeft het middel bij u waarschijnlijk niet het gewenste effect. In overleg met uw huisarts kan eventueel overgestapt worden op een ander haargroeimiddel. Om de bereikte resultaten te behouden, moet u het middel blijven gebruiken anders keert het haarverlies binnen afzienbare tijd weer terug.

  Haargroeimiddel vrouwen

  Waar niet altijd bij stil wordt gestaan is dat ook vrouwen te maken kunnen krijgen met mannelijke haaruitval of Alopecia androgenetica. De haaruitval heeft een meer diffuus of verspreid patroon en leidt bij vrouwen zelden tot volledige kaalheid. In tegenstelling tot mannen zijn er voor vrouwen minder wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen beschikbaar. Finasteride en Dutasteride mogen in Nederland niet aan vrouwen voorgeschreven worden. Een huisarts kan Minoxidil foam of de Diane pil adviseren. Minoxidil is een middel dat in tablet vorm werd voorgeschreven aan mannen met een hoge bloeddruk. De gunstige werking op haaruitval is later vastgesteld. In foam vorm, en bij een juist gebruik, kan dit middel ook door vrouwen gebruikt worden. Daarnaast kan ook de Diane pil gebruikt worden. Bespreek haarverlies altijd met uw huisarts of behandelend specialist. Deze kan in overleg met u voor een bewezen haargroeimiddel kiezen dat past bij uw situatie.

  Voor- en nadelen wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen

  Het spreekt voor zich dat u zoekt naar een behandeling tegen haaruitval die ook effect heeft. De resultaten van bewezen haargroeimiddelen zijn goed, al werken de middelen niet bij iedereen. Vaak is het een kwestie van proberen, ervaren en desnoods overstappen op een ander middel. De resultaten die bereikt worden zijn natuurlijk, maar niet blijvend. Het betreffende middel moet gebruikt blijven worden anders keert het haarverlies terug. Dit kan op den duur tegen gaan staan. Ook de bijwerkingen die kenmerkend zijn voor Finasteride, Dutasteride en de Diane pil zorgen ervoor dat zowel mannen als vrouwen tijdens het gebruik van het middel op zoek gaan naar alternatieve behandelingen bij haaruitval. Overweegt u om in uw strijd tegen haaruitval een haargroeimiddel te gebruiken? Zet dan de voors- en tegens op een rijtje. Laat u adviseren door een (huis)arts en wees zorgvuldig met het gebruik van een middel.

  consult alternatieve behandeling

  Gebruikt u al een tijdje een haargroeimiddel en overweegt u een andere behandeling? De FUE haartransplantatie biedt blijvende resultaten bij Alopecia androgenetica. De consulenten van GlobalHair vertellen u graag alles over de behandelprocedure en de resultaten die u van deze cosmetische ingreep kunt verwachten. Bel met +316 44 36 36 22 en maak een afspraak voor een consult.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1