Beste haarkliniek

Stel dat u te maken heeft met aanhoudende haaruitval. Haaruitval waar u onzeker door wordt en waardoor uw inhammen dieper worden of waarbij u van anderen te horen krijgt dat uw kruin kalend is. Waar begint u dan met het zoeken naar een geschikte oplossing? Niet iedereen rent direct naar de huisarts om de oorzaak van het haarverlies vast te laten stellen. Nee, daar gaat vaak al een eerste vragenronde via Google aan vooraf. Maar hoe zoekt en vindt u de beste haarkliniek die bij u past en waar u het gewenste resultaat bereikt? Met een gedegen voorbereiding, het lezen van ervaringsverhalen en het vergelijken van haarklinieken komt u vaak een heel eind. Heeft u last van haaruitval door medicatie en wilt u haaruitval behandelen? Bespreek ook met uw arts de mogelijkheden.

Beste haarkliniek aandachtspunten

Het spreekt voor zich dat u wat wilt laten doen aan uw haarverlies. Naast een onzeker gevoel, speelt u veranderende uiterlijk hierin een grote rol. Bij beginnende haaruitval grijpen veel mensen direct naar een haargroeimiddel. Producenten hebben daar handig op ingehaakt en de markt is de laatste jaren overspoeld met middelen die beloven de haaruitval te verminderen en uw haargroei te bevorderen. Helaas blijft het bij 85% van de middelen bij beloven en plegen ze een behoorlijke aanslag op uw portemonnee. Slechts een aantal haargroeimiddelen zijn wetenschappelijk effectief gebleken. Minoxidil, Finasteride, Dutasteride en de Diane pil zijn hiervan voorbeelden die door een (huis)arts voorgeschreven worden. De bijwerkingen kunnen heftig zijn. Bij het overwegen van een haargroeimiddel dient u zich te laten informeren door uw huisarts. Veel mannen en vrouwen hebben best al wat geld uitgegeven aan alternatieve behandelingen, voordat een haartransplantatie in zicht komt. In tegenstelling tot andere oplossingen bij haaruitval, biedt de haartransplantatie blijvende resultaten. Bij het vinden van de beste haarkliniek zijn er een aantal punten van aandacht waar u rekening met kunt houden: • Ervaring haarchirurg of haartransplantatie specialist. Een haartransplantatie is een nauwkeurige ingreep die u voor een goed resultaat uit laat voeren door een ervaren haarchirurg. Vaar niet blind op de naamsbekendheid van een haarkliniek. Het is immers niet de haarkliniek die de ingreep toepast, maar een haarchirurg. Krijgt u onvoldoende zekerheden? Kijk dan rustig verder. U komt vanzelf bij de beste haarkliniek terecht. • De mogelijkheid om vragen te stellen. Neemt een behandelaar voldoende tijd voor u? Voelt u zich welkom en worden uw vragen naar tevredenheid beantwoord? Het is belangrijk dat u met een goed, ontspannen gevoel van vertrouwen in de behandelstoel plaats kunt nemen op het moment dat de ingreep daadwerkelijk plaatsvindt. Ontbreekt dit gevoel? Dan heeft u de beste haarkliniek nog niet gevonden. • Verwacht geen wonderen. Om teleurstellingen te voorkomen is een realistisch beeld van de mogelijkheden van belang. Het is onrealistisch om bij ver gevorderd haarverlies een volle haardos, zoals in uw jeugd, te verwachten. Ervaren haarchirurgen zullen in dit soort gevallen uw wensen en verwachtingen bij trachten te stellen naar hetgeen in uw situatie mogelijk is. • Vergelijk haarklinieken en tarieven met elkaar. Alleen door meerdere haarklinieken te bezoeken en uw persoonlijke ervaringen met elkaar te vergelijken, kunt u een weloverwogen keuze maken.

Ervaringen haarkliniek vergelijken

In u voorbereiding op een haartransplantatie zijn uw eigen ervaringen belangrijk, maar ook ervaringsverhalen van anderen kunnen u enigszins op weg helpen. Verschillende websites, fora en blogs besteden aandacht aan haartransplantatie aanbieders. Lees hoe anderen de ontvangst, de ingreep, de herstelperiode en het resultaat hebben ervaren. Het kan tot interessante inzichten leiden. Staar uzelf even zo goed niet blind op de mening van anderen. Cosmetische chirurgie, waar de haartransplantatie onder valt, is een persoonlijke behandeling die door iedereen op zijn of haar eigen manier wordt beleefd. Het is dan ook niet gezegd dat de voor u meest geschikte haarkliniek in Nederland is gevestigd. Buitenlandse aanbieders zijn ongekend populair en de tarieven zijn meestal aanmerkelijk lager dan in Nederland het geval is. Ook over haartransplantaties in onder meer Turkije zijn tal van ervaringsverhalen en meningen te vinden. Bent u er nog niet uit waar u de behandeling wilt ondergaan? Lees dan ook deze verhalen en laat uzelf aangenaam verrassen.

Is GlobalHair de beste haarkliniek voor u?

Wat heeft GlobalHair u te bieden op haartransplantatiegebied? Onze luxe haarkliniek is gevestigd in Istanbul waar het u aan niets ontbreekt. De haartransplantatie wordt uitgevoerd door ervaren ISHRS gecertificeerde haarchirurgen die samenwerken met een team van uiterst ervaren assistenten. Tijdens de behandeling verblijft u 2 nachten in een comfortabel hotel en zijn ook de VIP transfers en medicatie bij de haartransplantatie prijs van € 2.949 inbegrepen. U wordt gedurende het hele haartransplantatie proces op deskundige wijze bijgestaan en begeleidt. consult? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Veelgestelde vragen

Wat voor u een goede haarkliniek is, is dat voor een ander wellicht niet. Niet iedereen ervaart de werkwijze van een behandelend specialist op dezelfde manier. U kunt voor uzelf punten vaststellen waar een behandelaar of een kliniek tenminste aan moeten voldoen. Hierbij kunt u denken aan punten op het gebied van kosten, resultaten en gebruikte haartransplantatie technieken.

U kunt bij het selecteren van een geschikte haarkliniek letten op de mate van ervaring van een behandelend haartransplantatie specialist. Ook kunt u vragen naar het aantal haartransplantaties dat op jaarbasis bij een kliniek wordt toegepast en de resultaten die daarbij bereikt worden. Lees klantervaringen van mensen die bij de betreffende kliniek behandeld zijn en vergelijk verschillende klinieken met elkaar op basis van onder andere kosten en resultaten.

Een goedkope behandelaar kan uitstekende kwaliteit en resultaten bereiken. Probeer reviews van de behandelaar te lezen en ga, indien mogelijk, persoonlijk kennismaken. Uw gevoel zegt veel meer dan de mening van iemand anders.

In binnen- en buitenland zijn verschillende haartransplantatie klinieken actief. De mate van dienstverlening en de kwaliteit van de geleverde zorg in het buitenland doet in de regel niet onder voor die bij Nederlandse haarklinieken.

Ja. Turkije is een absolute topbestemming als het gaat om cosmetische ingrepen zoals een haartransplantatie. Mannen en vrouwen van over de hele wereld reizen naar Turkije om een haarimplantatie toe te laten passen. Ook hierbij geldt dat u vooraf kunt zoeken naar ervaringen van anderen.

Nee, u kunt met GlobalHair kennismaken bij onze consulenten in Leiden. Tijdens een consult worden de mogelijkheden besproken en is er tijd om vragen te stellen. Ook de nazorg en controles gebeuren in Leiden. Alleen de haartransplantatie zelf wordt bij de kliniek in Turkije toegepast.

Onze consulenten nodigen u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In de jaren 2017-2018, 2018-2019 en 2019-2020 heeft GlobalHair de award voor ‘Beste haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst mogen nemen. U bent bij verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, behandeling door ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen en een betaalbaar tarief.

Online zijn diverse vergelijkingssites actief. Hier kunt u klinieken met elkaar vergelijken op basis van onder meer de tarieven. Let daarbij op dat u vergelijkt op basis van een gelijkwaardig aantal haarzakjes en dezelfde haartransplantatie techniek.

Ervaringsverhalen en reviews die u online leest, leest u met een open blik. Aan de manier waarop een review is geschreven kan vaak bepaald worden of het objectieve mening is.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis