Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Beste haarkliniek aandachtspunten

  Het spreekt voor zich dat u wat wilt laten doen aan uw haarverlies. Naast een onzeker gevoel, speelt u veranderende uiterlijk hierin een grote rol. Bij beginnende haaruitval grijpen veel mensen direct naar een haargroeimiddel. Producenten hebben daar handig op ingehaakt en de markt is de laatste jaren overspoeld met middelen die beloven de haaruitval te verminderen en uw haargroei te bevorderen. Helaas blijft het bij 85% van de middelen bij beloven en plegen ze een behoorlijke aanslag op uw portemonnee. Slechts een aantal haargroeimiddelen zijn wetenschappelijk effectief gebleken. Minoxidil, Finasteride, Dutasteride en de Diane pil zijn hiervan voorbeelden die door een (huis)arts voorgeschreven worden. De bijwerkingen kunnen heftig zijn. Bij het overwegen van een haargroeimiddel dient u zich te laten informeren door uw huisarts. Veel mannen en vrouwen hebben best al wat geld uitgegeven aan alternatieve behandelingen, voordat een haartransplantatie in zicht komt. In tegenstelling tot andere oplossingen bij haaruitval, biedt de haartransplantatie blijvende resultaten. Bij het vinden van de beste haarkliniek zijn er een aantal punten van aandacht waar u rekening met kunt houden: • Ervaring haarchirurg of haartransplantatie specialist. Een haartransplantatie is een nauwkeurige ingreep die u voor een goed resultaat uit laat voeren door een ervaren haarchirurg. Vaar niet blind op de naamsbekendheid van een haarkliniek. Het is immers niet de haarkliniek die de ingreep toepast, maar een haarchirurg. Krijgt u onvoldoende zekerheden? Kijk dan rustig verder. U komt vanzelf bij de beste haarkliniek terecht. • De mogelijkheid om vragen te stellen. Neemt een behandelaar voldoende tijd voor u? Voelt u zich welkom en worden uw vragen naar tevredenheid beantwoord? Het is belangrijk dat u met een goed, ontspannen gevoel van vertrouwen in de behandelstoel plaats kunt nemen op het moment dat de ingreep daadwerkelijk plaatsvindt. Ontbreekt dit gevoel? Dan heeft u de beste haarkliniek nog niet gevonden. • Verwacht geen wonderen. Om teleurstellingen te voorkomen is een realistisch beeld van de mogelijkheden van belang. Het is onrealistisch om bij ver gevorderd haarverlies een volle haardos, zoals in uw jeugd, te verwachten. Ervaren haarchirurgen zullen in dit soort gevallen uw wensen en verwachtingen bij trachten te stellen naar hetgeen in uw situatie mogelijk is. • Vergelijk haarklinieken en tarieven met elkaar. Alleen door meerdere haarklinieken te bezoeken en uw persoonlijke ervaringen met elkaar te vergelijken, kunt u een weloverwogen keuze maken.

  Ervaringen haarkliniek vergelijken

  In u voorbereiding op een haartransplantatie zijn uw eigen ervaringen belangrijk, maar ook ervaringsverhalen van anderen kunnen u enigszins op weg helpen. Verschillende websites, fora en blogs besteden aandacht aan haartransplantatie aanbieders. Lees hoe anderen de ontvangst, de ingreep, de herstelperiode en het resultaat hebben ervaren. Het kan tot interessante inzichten leiden. Staar uzelf even zo goed niet blind op de mening van anderen. Cosmetische chirurgie, waar de haartransplantatie onder valt, is een persoonlijke behandeling die door iedereen op zijn of haar eigen manier wordt beleefd. Het is dan ook niet gezegd dat de voor u meest geschikte haarkliniek in Nederland is gevestigd. Buitenlandse aanbieders zijn ongekend populair en de tarieven zijn meestal aanmerkelijk lager dan in Nederland het geval is. Ook over haartransplantaties in onder meer Turkije zijn tal van ervaringsverhalen en meningen te vinden. Bent u er nog niet uit waar u de behandeling wilt ondergaan? Lees dan ook deze verhalen en laat uzelf aangenaam verrassen.

  Is GlobalHair de beste haarkliniek voor u?

  Wat heeft GlobalHair u te bieden op haartransplantatiegebied? Onze luxe haarkliniek is gevestigd in Istanbul waar het u aan niets ontbreekt. De haartransplantatie wordt uitgevoerd door ervaren ISHRS gecertificeerde haarchirurgen die samenwerken met een team van uiterst ervaren assistenten. Tijdens de behandeling verblijft u 2 nachten in een comfortabel hotel en zijn ook de VIP transfers en medicatie bij de haartransplantatie prijs van € 2.949 inbegrepen. U wordt gedurende het hele haartransplantatie proces op deskundige wijze bijgestaan en begeleidt. consult? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1