Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Succesvol haaruitval behandelen

  Een effectieve behandeling van haaruitval begint met het onderzoeken en vinden van de oorzaak. Om een nauwkeurige diagnose te krijgen, helpt het om een huisarts of dermatoloog te raadplegen. Deze artsen hebben uitgebreide kennis over de oorzaken van haarverlies en ervaring met het behandelen van de onderliggende oorzaak. Om de oorzaak van het haarverlies vast te stellen, verzamelt uw huisarts informatie. Daarbij maakt hij of zij gebruik van:

  • Een vraaggesprek. Het is belangrijk om te weten hoelang u al met haarverlies te maken heeft en/of het een plotselinge verschijning was.
  • Onderzoek van de hoofdhuid en nagels.
  • Testen van de gezondheid van haar. Een trektest laat zien of er sprake is van actief haarverlies.

  Bij een vermoeden van een gezondheidsprobleem, zoals vitaminetekort, hormonale onbalans of een ontsteking stelt de arts een bloedonderzoek en/of een hoofdhuidbiopsie voor. Zodra de onderzoeksresultaten bekend zijn, is de dermatoloog in staat om de oorzaak van het haarverlies te vertellen.

  Advies behandeling haaruitval

  Hoewel het haar in veel gevallen vanzelf teruggroeit, krijgt u het advies om de haargroei te verbeteren en haarverlies te verminderen. Soms is een behandeling nodig om verdere haaruitval en kaalheid te voorkomen. Een behandelplan is persoonlijk en bevat verschillende zaken, zoals:

  Thuisbehandeling

  Omdat uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat enkele haargroeimiddelen werken, neemt een arts deze op in het behandelplan voor thuis. Het voorschrift kan bestaan uit minoxidil foam en finasteride of dutasteride tabletten. Minoxidil brengt u dagelijks op de kalende plekken aan. Het middel stimuleert de haargroei en helpt verder haarverlies te voorkomen. Veel mensen zien wat hergroei bij het gebruik van minoxidil, maar het duurt meestal 3 tot 6 maanden om verbetering te zien. Daarnaast is het gebruik van lasertherapie een mogelijkheid. Laserkammen voor thuisgebruik zijn te koop en bieden veelbelovende resultaten bij haarverlies.

  Ondersteunende behandelingen bij haaruitval

  Niet bij iedereen is de oorzaak van haarverlies gelijk. Thuisbehandelingen in combinatie met andere procedure zijn in de regel effectiever. Wanneer dat bij u het geval is, neemt de dermatoloog andere technieken in uw behandelplan op. Afhankelijk van de oorzaak van het haarverlies zijn dat onder andere:

  Corticosteroïde injecties

  Deze behandeling is het meeste effectief bij mensen met alopecia areata. Door het injecteren van corticosteroïden in de kale gebieden, stimuleert u de haargroei. Afhankelijk van de omvang van de aandoening heeft de behandeling iedere 4 tot 8 weken een herhaling nodig.

  Haartransplantatie

  Mensen met erfelijke kaalheid en voldoende donorhaar komen, mits uw gezondheid dit toelaat, in aanmerking voor een haartransplantatie Turkije. Tijdelijke oorzaken van haarverlies, worden niet met een haartransplantatie behandelt. De chirurgische ingreep maakt nieuwe haargroei op kale plekken mogelijk en de resultaten zijn blijvend. Het is een behandeling die bij een gespecialiseerde haarkliniek plaatsvindt. Afhankelijk van de omvang van de operatie, duurt de ingreep 4 tot 9 uur. De nazorginstructies maken duidelijk dat uw huid 7 tot 10 dagen nodig heeft om te herstellen. Tot 6 weken na de operatie zijn intensief sporten en zware lichamelijke werkzaamheden afgeraden. Ook op de site van de Haarstichting staat veel interessante informatie over haaruitval.

  Vitaminen, mineralen en andere voedingssupplementen

  Als uit bloedonderzoek blijkt dat u een tekort heeft aan bijvoorbeeld biotine, ijzer of zink kan de arts een supplement voorschrijven. Heeft u een tekort aan eiwitten? U krijgt tips en adviezen over het verhogen van de dagelijkse eiwit inname. Gebruik alleen een voedingssupplement als u een aangetoond tekort heeft. Bij normale niveaus doet het nemen van een supplement vaak meer kwaad dan goed. Andere supplementen die bedoeld zijn om te helpen bij haarverlies, bevatten meestal veel van een bepaalde voedingsstof. Dit kan ertoe leiden dat u veel van de voedingsstof binnenkrijgt wat ook niet goed is. Overleg met een arts welk supplement u veilig gebruikt om wat aan het haarverlies te doen.

  Haarwerken en haarstukjes

  Voelt u zich ongemakkelijk bij dunner wordend haar, maar ziet u het gebruik van een haargroeimiddel niet zitten en is een haartransplantatie te duur? Het tijdelijk dragen van een haarwerk is een alternatieve oplossing. Een haarwerk draagt niet bij aan de verbetering van de haargroei of een afname van het haarverlies. Wat een haarwerk wel doet, is het verbeteren van uw zelfvertrouwen en het verbergen van haarverlies. Moderne haarwerken worden volledig op maat gemaakt en sluiten uitstekend bij uw natuurlijke haarkleur en kapsel aan.

  Vooruitzicht haaruitval

  Met een goede diagnose zien veel mensen na haaruitval nieuwe haargroei. Is er een aantoonbare oorzaak gevonden die behandeling nodig heeft? Hoe eerder u begint, hoe sneller u hergroei ziet. Het is bij haarverlies belangrijk om te begrijpen dat helaas niet elke vorm van haaruitval succesvol te behandelen is. Bovendien duurt het meestal maanden voordat u de eerste tekenen van verbetering ziet. Er is geen standaard behandeling. Wat bij de een prima werkt, heeft bij een ander geen resultaat. Soms is het nodig om verschillende behandelingen te proberen, voordat u effect en resultaat ziet.

  Informatie en advies haaruitval behandeling

  Het kennen van de oorzaak van haaruitval is belangrijk. Wilt u hier niet voor naar uw huisarts of een specialist? Bestel bij het Haaronderzoekscentrum een haaruitval DNA test of een bloedwaardentest. Beide tests zijn zo ontwikkeld dat u ze zelfstandig in uw eigen vertrouwde thuisomgeving afneemt. Binnen een paar weken nadat u het testmateriaal heeft teruggestuurd, ontvangt u de onderzoeksresultaten. Deze gebruikt u voor een bezoek aan een arts of bij het vinden van een geschikte behandelmogelijkheid. Is uit de DNA test gebleken dat u het kaalheidsgen heeft en vermoedt u erfelijke kaalheid? Dan kunt u ook een afspraak maken bij de consulenten van GlobalHair in Leiden. Hier krijgt u meer informatie over een mogelijke haartransplantatie en de resultaten die met de ingreep bereikt worden.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1