Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Oorzaak diffuse haaruitval

  Diffuse haaruitval is een vorm van overmatig haarverlies dat is verspreid over de hele hoofdhuid. Het kent diverse oorzaken, zoals: schildklierproblemen, medicijngebruik, vitaminegebrek of stress. Denk bij stressmomenten aan koorts, narcose of crash diëten. Het haarverlies is meestal tijdelijk, maar kan ook permanent zijn. Echt zichtbaar wordt verspreide haaruitval als zo’n 20% van al het haar is uitgevallen.

  Om andere oorzaken uit te kunnen sluiten, wordt geadviseerd om de oorzaak van haaruitval door een arts vast te laten stellen. Zo weet u meer over wat specifiek uw oorzaak is van de diffuse haaruitval en kan er direct een behandeling worden gestart.

  Diffuse haaruitval vrouwen en mannen

  Diffuse haaruitval komt voor bij zowel vrouwen als mannen. Het kan voor veel vragen, onzekerheid en angst zorgen. Voor degenen die streven naar een blijvende oplossing, kan haartransplantatie een effectieve keuze zijn. Bij GlobalHair helpen onze gespecialiseerde en ervaren artsen met haartransplantaties die het beste resultaat bieden. Maar vooral een oplossing die u helpt om uw zelfvertrouwen weer terug te winnen. Dát is ons doel.

  Tijdelijke of blijvende diffuse haaruitval?

  Tijdelijk haarverlies herstelt doorgaans spontaan binnen maanden tot jaren, terwijl blijvend haarverlies het gevolg is van ernstige verstoringen in het haargroeiproces, met beschadigde of vernietigde haarwortels. Bij diffuse haaruitval ontbreekt vaak een specifieke behandeling. Artsen wachten na het vaststellen van de oorzaak af of en wanneer herstel vanzelf optreedt.

  Het langdurige proces van natuurlijke haargroei laat zich niet versnellen met zogenaamde wondermiddelen. Velen met verspreid haarverlies kiezen voor camouflage, zoals haarwerken. Wees terughoudend met het zelf kopen van haargroei producten, omdat effectief bewezen middelen alleen op doktersvoorschrift verkrijgbaar zijn en geduld vereisen. Niet iedereen haalt er het gewenste resultaat mee, waardoor het altijd het belangrijkste blijft om advies te krijgen van gespecialiseerde artsen.

  Behandelmogelijkheden diffuus haarverlies

  Haarverlies is niet makkelijk te accepteren. Mannen en vrouwen zoeken daarom naar behandelingen die snel en het liefste blijvende resultaten bieden. Tijdens uw zoektocht zult u de Fue Haartransplantatietechniek vroeg of laat als oplossing bij haaruitval tegenkomen. Niet iedereen met diffuse haaruitval komt voor de behandeling in aanmerking, bijvoorbeeld als het haarverlies echt tijdelijk is. Blijkt dit niet het geval te zijn, dan is een FUE haartransplantatie natuurlijk wel een passendere optie.

  Haartransplantatie bij GlobalHair

  Denkt u aan een haartransplantatie als oplossing van uw blijvende haaruitval? Onze artsen informeren u graag over de behandelmogelijkheden. Wij luisteren naar uw wensen en komen altijd met een eerlijk verhaal. Een verhaal dat past bij u en uw wensen. Onze missie is namelijk om u te helpen uw zelfvertrouwen terug te winnen met een mooie, volle haardos. Geen enkel haar zien wij dan ook als ‘onmogelijk’.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1