Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Het kopen van een haargroeimiddel dat echt werkt

  Helaas zijn er weinig vrij verkrijgbare producten die haaruitval echt stoppen. Het aantal beschikbare shampoos, foams, pillen en poeders dat belooft haarverlies een halt toe te roepen is groot. De effectiviteit echter beperkt. Deze middelen zijn een aanslag op uw portemonnee en leiden regelmatig tot meer frustraties en ontevredenheid met het zelfbeeld. Kent u de oorzaak van het haarverlies? Dit is een belangrijke vraag om een succesvolle behandeling mogelijk te maken. Het is niet zinvol om een haargroeimiddel te gebruiken als de oorzaak van haaruitval onbekend is. Een huisarts of dermatoloog onderzoeken uw hoofdhuid, de mate van haarverlies en kijken naar uw algehele gezondheid. Vaak is een diagnose niet moeilijk te stellen. Wilt u niet direct naar aan arts? Bestel een haaruitval DNA-test of een bloedwaardentest voor thuis gebruik. Als u de oorzaak weet, bent u in staat een passende oplossing te zoeken.

  Effectiviteit vitaminen bij haarverlies

  Wetenschappers en onderzoekers hebben beperkt onderzoek verricht naar vitaminegebrek en haarverlies. Bekend is dat bij een langdurig tekort aan ijzer, bloedarmoede ontstaat wat leidt tot haaruitval. Het is altijd belangrijk om een uitgebalanceerd dieet te volgen. Als u niet genoeg essentiële vitamines, voedingsstoffen of mineralen binnenkrijgt, is dat van invloed op uw gezondheid en noodzakelijke lichaamsfuncties. Sommige mensen gebruiken supplementen in de veronderstelling dat deze de haargroei positief beïnvloeden. Wat deze supplementen niet vermelden is dat een overschot of een te veel van onder andere vitamine A uw gezondheid niet ten goede komt. Het aanpassen van uw voedingsgewoonte en het nemen van een supplement is alleen zinvol als een vitaminetekort de onderliggende oorzaak van haaruitval is. Hoewel het voor uw lichaamsfuncties en gezondheid beter is een afwisselend dieet te volgen, is het onwaarschijnlijk dat het nemen van extra vitamines de haargroei bevorderd, als u last heeft van erfelijke haaruitval.

  Speciale shampoos bij haaruitval

  Bij het zoeken naar een oplossing voor haaruitval, komt u shampoos tegen die zeggen haaruitval te verminderen. Shampoo voor haarverlies werkt door uw haar en hoofdhuid gezond te houden en de doorbloeding te verbeteren. Er is echter geen wondermiddel of supershampoo die u kunt kopen. Geen enkele shampoo zal haarverlies volledig stoppen en/of omkeren. Toch zorgen shampoos zoals ketoconazol shampoo ervoor dat de hoofdhuid gezonder wordt, waardoor de haargroei er beter uitziet. Ook shampoos die cafeïne bevatten, zoals Alpecin, hebben in zekere mate een positief effect al is dat niet bij iedereen het geval.

  Geneesmiddelen op recept

  Erfelijk haarverlies is te behandelen met verschillende geneesmiddelen die wetenschappelijk onderzocht en effectief bewezen zijn. Net zoals bij het normale gebruik van een medicijn, heeft niet iedere gebruiker baat bij het middel. De bekendste middelen zijn dutasteride, finasteride en minoxidil. Het actieve ingrediënt in de geneesmiddelen blokkeert het hormoon dihydrotestosteron waarvan wordt aangenomen dat het erfelijke kaalheid veroorzaakt. Het nadeel van deze haargroeimiddelen is dat ze haarverlies verminderen en haargroei stimuleren zolang u het middel gebruikt. Zodra u stopt met het gebruik ervan, keert het haarverlies op termijn terug. Dutasteride en finasteride mogen alleen aan mannen voorgeschreven worden. De bijwerkingen zijn soms heftig en onomkeerbaar. Niet iedereen krijgt last van bijwerkingen. Heeft u na een gebruik van zes maanden nog geen verbetering? Overleg met de arts of verder gebruik zinvol is.

  Minoxidil foam

  Minoxidil is een bekend middel dat in sterktes van 2% en 5% verkrijgbaar is. De foam van 2% kan ook door vrouwen veilig gebruikt worden. U brengt het middel dagelijks op de getroffen plaatsen aan. Een van de bijwerkingen is haargroei op plaatsen waar de foam in contact komt met de huid. Voorzichtigheid is geboden.

  Voor- en nadelen van haargroeimiddelen

  Een van de voordelen van het gebruik van een haargroeimiddel bij haarverlies, is dat de drempel laag is. Bij erfelijke haarverlies is het middel op recept verkrijgbaar. Deze middelen zijn eenvoudig in gebruik, waarbij de arts de dosering heeft aangegeven. De maandelijkse kosten zijn relatief laag, vergoeding is niet mogelijk. Helaas heeft niet iedereen met alopecia androgenetica baat bij een haargroeimiddel. Sommige mensen zien na maanden gebruiken geen enkele verandering of verbetering. In dat geval bespreekt een arts de alternatieve behandelmogelijkheden met u. Ook is het zo dat de resultaten niet blijvend zijn. U moet een middel blijven nemen om het effect te behouden. Telt u over de jaren heen de kosten van een haargroeimiddel bij elkaar op, dan is de kostprijs hoog. Andere behandelingen bieden langdurige en zelfs blijvende resultaten. Dit zijn interessante alternatieven voor een haargroeimiddel.

  Vergelijking haargroeimiddel vs. haartransplantatie

  Een van de alternatieven voor een haargroeimiddel is een FUE haartransplantatie. Deze chirurgische ingreep biedt nieuwe haargroei en blijvende resultaten bij erfelijke kaalheid. Voorwaarden voor een geslaagde ingreep zijn voldoende donorhaar en een goede gezondheid. Omdat de ingreep met plaatselijke anesthesie gebeurt, voelt u geen pijn. De meeste mensen herstellen zonder bijwerkingen van de ingreep. Na drie maanden komt nieuwe haargroei tot ontwikkeling. Het hele behandeltraject duurt ruim een jaar. De resultaten zijn permanent. De ingreep geeft levenslang haargroei op de transplantatie plaatsen.

  Adviesgesprek oplossing haarverlies

  Gebruikt u een haargroeimiddel en onderzoekt u de alternatieve behandelmogelijkheden. Maak eens een afspraak bij de consulenten van GlobalHair in Leiden. Naast een betaalbare FUE-haartransplantatie, kunt u bij de kliniek ook terecht voor een V6 Hairboost behandeling. Stel uw vragen en zie hoe de resultaten zijn van operaties die eerder zijn gebeurt. Het eerste consult is gratis. Vul het contactformulier in, stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact op met 06 3338 8757. We geven u graag vrijblijvend advies.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp