Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haarimplantaten rekenen af met ongewenste kaalheid

  De meeste haartransplantaties worden uitgevoerd bij mannen en vrouwen die te maken hebben met erfelijke kaalheid, Alopecia androgenetica. Deze vorm van haaruitval wordt veroorzaakt door het mannelijke DHT hormoon dat de haarzakjes negatief beïnvloedt, waardoor ze uiteindelijk vernietigd worden en nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. Waar mannen met erfelijke kaalheid dit zien aan een terugtrekkende haarlijn en dieper wordende inhammen zien vrouwen een diffuus patroon. De volledige haardos wordt dunner. Herkent u zich hierin? Met behulp van een FUE haartransplantatie kan deze vorm van blijvend haarverlies behandeld worden. Tijdens de ingreep die in de comfortabele en luxe kliniek van GlobalHair in Istanbul wordt uitgevoerd, werken gecertificeerde ISHRS haarchirurgen samen met ervaren assistenten. De haarimplantaten, ook wel grafts of haarzakjes genoemd, worden met een micro motor uit het donorgebied geoogst. Het donorgebied is meestal uw haarkrans. Vervolgens worden de geoogste haarzakjes gecontroleerd en voorbereidt op het plaatsen in de transplantatiegebieden. Interessant hierbij om te weten is dat de haarimplantaten uit het donorgebied een andere structuur hebben, waardoor ze niet gevoelig zijn voor het DHT hormoon. Deze structuur blijft ook na de haartransplantatie behouden. Het is een nauwkeurige ingreep die met verfijnde apparatuur wordt toegepast, zo blijven er geen littekens achter.

  Haarimplantaten voor en na

  Na het afronden van de ingreep verlaat u de kliniek en gaat u terug naar het hotel. U krijgt tips en adviezen mee voor het verzorgen van de behandelde huid die rood en licht gezwollen is. Slaap de eerste nachten met een extra kussen. Dan ligt u wat hoger en wordt uw hoofd ontzien. Heeft u de eerste avond last van napijn? Met een paracetamol heeft u de pijn snel onder controle. Zowel de napijn, zwellingen als verkleuringen zijn tijdelijk van aard. De volgende ochtend gaat u nog een keer terug naar de kliniek voor een laatste controle. U ontvangt aanvullende tips en verzorgingsproducten die u de eerste week tot tien dagen gebruikt voor huid- en haarverzorging. Na toestemming van de behandelend specialist kunt u de kliniek verlaten en wordt u naar het vliegveld gebracht, waar u kunt wachten op de terugvlucht later die dag. Gaat uw huid in de dagen na thuiskomst jeuken? Wees dan zeer voorzichtig met wrijven. Dit is het gevolg van de huid die zich herstelt. Laat de korstjes die zich hebben gevormd zitten tot ze vanzelf loslaten en van de huid vallen. Het openkrabben van korstjes heeft soms vergaande gevolgen. Hierbij kunt denken aan ongewenste infecties, slechte wondgenezing en littekenvorming. Na gemiddeld 10 dagen is de huid volledig herstelt. U heeft dan echter nog geen zichtbare resultaten. De getransplanteerde haren vallen 2 tot 3 weken na de haarimplantatie uit. U kunt hier wat van schrikken, maar dat is eigenlijk niet nodig. Het hoort bij het haargroeiproces. Zo’n 2 tot 3 maanden na de ingreep wordt nieuwe haargroei zichtbaar. Al met al duurt het 9 tot 12 maanden voordat het hele proces is afgerond en de resultaten definitief zijn geworden.

  Haarimplantatie Turkije ervaringen

  Het is geen onbekend feit dat de FUE haartransplantatie in Turkije stukken goedkoper is dan in Nederland. Steeds vaker gaan mannen, maar ook vrouwen, voor een haarimplantatie naar Turkije. De kwaliteit van de zorg ligt bij GlobalHair hoog, waarbij de keuze voor toonaangevende, gecertificeerde haarchirurgen vanzelfsprekend is. Jaarlijks worden honderden haarimplantaties met uitstekende resultaten toegepast. Online vindt u verschillende ervaringsverhalen van mensen die een haartransplantatie hebben laten uitvoeren. Het is altijd interessant om haarimplantatie ervaringen te vergelijken. Uw beeld over de ingreep wordt bijgesteld en uw eerste vragen worden op eenvoudige, snelle wijze beantwoord. Meningen zijn persoonlijk. Uw mening wordt doorgaans al bepaald bij de eerste indruk die u heeft van een haarkliniek en/of behandelaar. Valt de eerste indruk tegen dan is deze moeilijk om te draaien in een positieve ervaring. Lees daarom zowel positieve als negatieve ervaringsverhalen. Ga daarna zelf naar verschillende haarklinieken voor een intakegesprek. Op deze manier ervaart u zelf een eerste indruk.

  Kosten haarimplantaten

  Wist u dat de hoge kosten voor haartransplantatie regelmatig oorzaak zijn voor het afblazen van een ingreep? Als u weet dat de gemiddelde kostprijs voor een haartransplantatie in Nederland tot ver boven € 5.000 oploopt is dat eigenlijk niet heel erg verrassend. De haartransplantatie is een cosmetische ingreep, waarbij u geen grote verwachting moet hebben als het aankomt op vergoeding van een zorgverzekeraar. Onder andere door de lagere loonkosten voor zowel artsen als medewerkers in Turkije liggen de tarieven in Turkije een stuk lager. Waar de kosten bovendien vaak worden berekend aan de hand van het aantal haarimplantaten dat bij u getransplanteerd wordt, heeft GlobalHair een aantrekkelijk vast all-in tarief. Dat houdt in dat u voor slechts € 2.949 een haartransplantatie ondergaat. Bij dit tarief worden maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd. Ook zijn 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers inbegrepen. U hoeft voor een consult niet speciaal naar Istanbul te vliegen. U kunt hiervoor terecht bij de GlobalHair kliniek in Leiden. Dit is tevens de locatie voor nazorg na afloop van de ingreep. De enige bijkomende kosten betreffen het vliegticket dat al vanaf € 175 voor een retour kan worden gereserveerd. Wilt u langer in Turkije blijven? Dan betaalt u uiteraard extra kosten voor hotelovernachtingen, eten en drinken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die GlobalHair u te bieden heeft? Wilt u weten hoeveel haarzakjes u kunt laten transplanteren? Bel of Whatsapp ons op +316 44 36 36 22 voor meer informatie. Ook kunt u een afspraak maken voor een consult. Onze ervaren consulenten staan voor u klaar en heten u van harte welkom bij GlobalHair.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp