Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Capelle aan den IJssel

Dun haar en een toenemend aantal kalende plekken. Niemand blijft onberoerd bij haarverlies. Met een haartransplantatie in Capelle aan den IJssel kunt u dit laten verhelpen. Door op de kale plaatsen en uitgedunde gebieden haarzakjes uit uw haarkrans te laten plaatsen, wordt nieuwe haargroei gecreëerd. De resultaten van een haartransplantatie zijn natuurlijk en permanent. Het is een behandeling die bij mannen en vrouwen met erfelijke kaalheid toegepast kan worden.

Welke haartransplantatie in Capelle aan den IJssel past bij u?

Haaruitval en de bijhorende behandelmogelijkheden verschillen per persoon. Waar de een wel voor een haartransplantatie in Capelle aan den IJssel in aanmerking komt, krijgt een ander een alternatief behandeladvies. Daarom kijkt een ervaren haarchirurg altijd naar uw persoonlijke situatie, voordat een haarimplantatie wordt voorgesteld. Hierbij wordt onder meer gekeken naar de mate van kaalheid en de plaatsen die behandeld kunnen worden. Een aantal situaties kunnen onderscheiden worden: • Beginnende inhammen. Vaak een begin van toenemend haarverlies, met een kleine haartransplantatie in Capelle aan den IJssel worden de inhammen opgevuld. Het is echter moeilijk te zeggen of de overige haren in de toekomst uitvallen, waardoor een nieuwe haarimplantatie gewenst is. • Diepe inhammen. Is uw haaruitval al verder gevorderd dan kunnen ook de dieper geworden inhammen blijvend opgevuld worden. • Kalend voorhoofd. Haaruitval dat al langere tijd aan de gang is, zorgt niet alleen voor dieper wordende inhammen. Ook uw haargrens trekt zich steeds verder terug. Dit is met een haartransplantatie op te lossen. Eventueel kan uw kruin tegelijkertijd behandeld worden. • Dun haar. Diffuus of verspreide haaruitval komt voornamelijk bij vrouwen voor. De hoofdhuid wordt beter zichtbaar, maar van echt kale plekken is geen sprake. Met een FUE haartransplantatie wordt uw haar weer voller en valt de huid niet meer op. Welke vorm van haartransplanteren bij u past is sterk afhankelijk van de mate waarin het haarverlies is gevorderd. Uiteraard kunt u zelf een inschatting maken. Wilt u zekerheid hebben? Laat u dan informeren door een ervaren consulent. Deze kan u alles vertellen over een FUE haartransplantatie in Capelle aan den IJssel en de resultaten welke u kunt verwachten. Naast Capelle aan den IJssel is GlobalHair ook actief in Rotterdam, Gouda en Krimperewaard.

Blijvend resultaat FUE haartransplantatie in Capelle aan den IJssel

Ervaren haarchirurgen werken met de micro FUE haartransplantatie methode. Het is een effectieve ingreep met bewezen resultaten. Om een goed resultaat te bereiken is behandeling door een ervaren arts aan te bevelen. Haarchirurgen die dagelijks de techniek toepassen weten hoe de haarzakjes in uw situatie getransplanteerd kunnen worden. Beginnende haartransplantatie specialisten nemen eerder een afwachtende houding aan en putten niet uit opgedane kennis, wat in uw nadeel kan werken. De FUE methode is innovatief en wordt door de haarchirurgen van GlobalHair in samenwerking met ervaren assistenten uitgevoerd. Op efficiënte wijze worden zo tijdens een dagbehandeling ruim 4.500 haarzakjes geoogst en getransplanteerd. Vooraf is bepaald welke gebieden u op wilt laten vullen. Door gebruik te maken van haarzakjes uit uw haarkrans aan de achterzijde van het hoofd kan een blijvend resultaat gegarandeerd worden. De haarzakjes die getransplanteerd worden zijn niet gevoelig voor het DHT hormoon en zullen op de transplantatieplaatsen uw leven lang haren laten groeien. Over pijn tijdens de haartransplantatie in Capelle aan den IJssel maakt u zich geen zorgen, gekozen wordt voor plaatselijke verdovingen waardoor u geen pijn ervaart. Na het plaatsen van de grafts in de kale gebieden duurt het enkele dagen voordat ze vastgegroeid zijn. U doet het direct na de ingreep dan ook een paar dagen rustig aan en zorgt ervoor dat u uw hoofd niet stoot. De FUE methode zorgt ervoor dat uw huid snel herstelt en dat er geen littekens achterblijven. Na maximaal 10 dagen is uw huid volledig genezen. Werkzaamheden en sportieve activiteiten kunt u hervatten in overleg met de behandelend specialist. Dit hangt af van de aard van de werkzaamheden die u verricht. Nieuwe haargroei laat overigens nog een tijdje op zich wachten en kan na zo’n 3 tot 4 maanden verwacht worden. Het eindresultaat wordt beoordeeld 9 tot 12 maanden na de haartransplantatie.

Langdurige, vervelende ingreep

Het schrikbeeld voor mannen en vrouwen voorafgaand aan een haartransplantatie is een eindeloze dag liggend in een behandelstoel. Geen tijd om te wandelen of kort naar het toilet te gaan. Hoe komt u zo’n dag door? Laat u niet gek maken door wilde spookverhalen. Ondanks de lange behandelduur worden er meerdere momenten ingebouwd om de benen te strekken, wat te wandelen en uiteraard ook om wat te eten en te drinken. Tussendoor kunt u televisie kijken, internetten of gewoon ontspannen een dutje doen.

Veelgestelde vragen

Helaas is niet iedereen een geschikte haartransplantatie kandidaat. Hoe graag u de behandeling ook zou willen laten toepassen, als u over te weinig donormateriaal beschikt of als uw haarverlies een tijdelijke oorzaak heeft dan zal een haarchirurg de ingreep afraden.

Haarchirurgen werken vrijwel nog uitsluitend met de Follicle Unit Extraction, FUE, techniek. Deze methode waarbij de haarzakjes stuksgewijs uit het donorgebied worden geoogst, is minder ingrijpend dan de verouderde FUT methode. De omliggende huid wordt niet beschadigd en er hoeft ook niet gehecht te worden. Littekens zijn na het genezen van de huid niet zichtbaar.

Nee, dat is niet nodig en bovendien niet wenselijk. De haartransplantatie is een behandeling die zo’n 6 tot 9 uur in beslag neemt en die in twee gedeeltes wordt uitgevoerd. Met behulp van een plaatselijke verdoving worden de haarzakjes geoogst. Eens dit is gebeurd, worden ook de transplantatie gebieden lokaal verdoofd, waarna het terugplaatsen kan beginnen. Pijn voelt u niet tijdens de ingreep. Een enkele keer wordt hoofdpijn ervaren eens de verdovingen zijn uitgewerkt. Dit is echter van tijdelijke duur.

Met name de eerste 10 dagen wordt rust aanbevolen. Het duurt een aantal dagen voordat de haarzakjes zijn vastgegroeid. In de tussentijd herstelt de huid zich van de ingreep. U moet rekening houden met zwellingen, verkleuringen en korstvorming. Zweten, maar ook blootstelling van druk op het hoofd en haar kunnen het resultaat nadelig beïnvloeden. Een haarchirurg kan tijdens het consult aangeven na hoeveel dagen u uw normale werkzaamheden kunt hervatten.

Hiervoor krijgt u instructies van de haarchirurg. Gebruik uitsluitend verzorgingsproducten die geadviseerd worden en vermijd hardhandig wrijven en krabben over de hoofdhuid. Voorkom dat uw hoofd wordt blootgesteld aan het directe zonlicht en wees terughoudend met het dragen van hoofddeksels. Eens de hoofdhuid is genezen en het haar begint te groeien kunt u het naar wens verzorgen.

Ja, het is een normaal verschijnsel dat wordt gezien zo’n drie tot vier weken na de ingreep. De getransplanteerde haren vallen uit. Ondanks dat u weet dat dit kan gebeuren, is een schrik reactie logisch. De haarzakjes komen in de rustfase terecht en het duurt zo’n drie maanden voordat het haar opnieuw begint te groeien.

Ja, ook vrouwen kunnen te maken krijgen met Alopecia androgenetica. Het haarverlies kan met behulp van een haarsparende FUE haartransplantatie opgelost worden. Resultaten zijn goed en levenslang. U kunt hiervoor ook bij GlobalHair terecht.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4