Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Welke haartransplantatie in Capelle aan den IJssel past bij u?

  Haaruitval en de bijhorende behandelmogelijkheden verschillen per persoon. Waar de een wel voor een haartransplantatie in Capelle aan den IJssel in aanmerking komt, krijgt een ander een alternatief behandeladvies. Daarom kijkt een ervaren haarchirurg altijd naar uw persoonlijke situatie, voordat een haarimplantatie wordt voorgesteld. Hierbij wordt onder meer gekeken naar de mate van kaalheid en de plaatsen die behandeld kunnen worden. Een aantal situaties kunnen onderscheiden worden: • Beginnende inhammen. Vaak een begin van toenemend haarverlies, met een kleine haartransplantatie in Capelle aan den IJssel worden de inhammen opgevuld. Het is echter moeilijk te zeggen of de overige haren in de toekomst uitvallen, waardoor een nieuwe haarimplantatie gewenst is. • Diepe inhammen. Is uw haaruitval al verder gevorderd dan kunnen ook de dieper geworden inhammen blijvend opgevuld worden. • Kalend voorhoofd. Haaruitval dat al langere tijd aan de gang is, zorgt niet alleen voor dieper wordende inhammen. Ook uw haargrens trekt zich steeds verder terug. Dit is met een haartransplantatie op te lossen. Eventueel kan uw kruin tegelijkertijd behandeld worden. • Dun haar. Diffuus of verspreide haaruitval komt voornamelijk bij vrouwen voor. De hoofdhuid wordt beter zichtbaar, maar van echt kale plekken is geen sprake. Met een FUE haartransplantatie wordt uw haar weer voller en valt de huid niet meer op. Welke vorm van haartransplanteren bij u past is sterk afhankelijk van de mate waarin het haarverlies is gevorderd. Uiteraard kunt u zelf een inschatting maken. Wilt u zekerheid hebben? Laat u dan informeren door een ervaren consulent. Deze kunt u alles vertellen over een FUE haartransplantatie in Capelle aan den IJssel en de resultaten welke u kunt verwachten. Naast Capelle aan den IJssel is GlobalHair ook actief in Rotterdam, Gouda en Krimperewaard.

  Blijvend resultaat FUE haartransplantatie in Capelle aan den IJssel

  Ervaren haarchirurgen werken met de micro FUE haartransplantatie methode. Het is een effectieve ingreep met bewezen resultaten. Om een goed resultaat te bereiken is behandeling door een ervaren arts aan te bevelen. Haarchirurgen die dagelijks de techniek toepassen weten hoe de haarzakjes in uw situatie getransplanteerd kunnen worden. Beginnende haartransplantatie specialisten nemen eerder een afwachtende houding aan en putten niet uit opgedane kennis, wat in uw nadeel kan werken. De FUE methode is innovatief en wordt door de haarchirurgen van GlobalHair in samenwerking met ervaren assistenten uitgevoerd. Op efficiënte wijze worden zo tijdens een dagbehandeling ruim 4.500 haarzakjes geoogst en getransplanteerd. Vooraf is bepaald welke gebieden u op wilt laten vullen. Door gebruik te maken van haarzakjes uit uw haarkrans aan de achterzijde van het hoofd kan een blijvend resultaat gegarandeerd worden. De haarzakjes die getransplanteerd worden zijn niet gevoelig voor het DHT hormoon en zullen op de transplantatieplaatsen uw leven lang haren laten groeien. Over pijn tijdens de haartransplantatie in Capelle aan den IJssel maakt u zich geen zorgen, gekozen wordt voor plaatselijke verdovingen waardoor u geen pijn ervaart. Na het plaatsen van de grafts in de kale gebieden duurt het enkele dagen voordat ze vastgegroeid zijn. U doet het direct na de ingreep dan ook een paar dagen rustig aan en zorgt ervoor dat u uw hoofd niet stoot. De FUE methode zorgt ervoor dat uw huid snel herstelt en dat er geen littekens achterblijven. Na maximaal 10 dagen is uw huid volledig genezen. Werkzaamheden en sportieve activiteiten kunt u hervatten in overleg met de behandelend specialist. Dit hangt af van de aard van de werkzaamheden die u verricht. Nieuwe haargroei laat overigens nog een tijdje op zich wachten en kan na zo’n 3 tot 4 maanden verwacht worden. Het eindresultaat wordt beoordeeld 9 tot 12 maanden na de haartransplantatie.

  Langdurige, vervelende ingreep

  Het schrikbeeld voor mannen en vrouwen voorafgaand aan een haartransplantatie is een eindeloze dag liggend in een behandelstoel. Geen tijd om te wandelen of kort naar het toilet te gaan. Hoe komt u zo’n dag door? Laat u niet gek maken door wilde spookverhalen. Ondanks de lange behandelduur worden er meerdere momenten ingebouwd om de benen te strekken, wat te wandelen en uiteraard ook om wat te eten en te drinken. Tussendoor kunt u televisie kijken, internetten of gewoon ontspannen een dutje doen.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp