Haartransplantatie Rotterdam

Haartransplantatie door
de beste specialisten

Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.

Contact opnemen

Globalhair

1
Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode
2
Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief PRP plasmabehandeling
3
Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg
Alle voordelen

Haartransplantatie Rotterdam

Voor haartransplantatie in Rotterdam kunt u terecht bij GlobalHair. Hier kunt u met een consulent spreken over haarimplantatie in Istanbul, Turkije. In Nederland krijgt u alle details van de FUE behandeling te horen en wordt de reis voor u geregeld. Alles is all-in waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Verder zijn we als haarspecialist zeer goedkoop in onze prijs.

Verder krijgt u na de FUE ingreep een PRP plasmabehandeling waardoor uw haar snel regenereert en teruggroeit. Als u dus een maximaal resultaat wilt behalen met een natuurlijk effect kies er dan voor om uw haren in een Turkse haarkliniek te laten transplanteren. Een haarimplantatie deskundige in Leiden kunt u hierover consulteren.

Goedkope haartransplantie Rotterdam

Bij GlobalHair kunt u goedkope haartransplantatie in Rotterdam krijgen. Zo kunt u al voor €2249 tot €4.000 al een haarimplantatie ontvangen van een ISHRS gecertificeerd haarchirurg in Istanbul. In Nederland kan de prijs algauw oplopen tot €6.000 tot €10.000 voor zo’n 2000 grafts, wat Turkije vele malen goedkoper maakt. Verder komt er bij de haartransplantatie vanuit Rotterdam een gratis PRP behandeling ter waarde van €750 gratis bij. Met deze ingreep na de FUE haarimplantatie kunt u snel uw haren weer terugkrijgen wat deze methode bijzonder effectief en rendabel maakt. Laat daarom uw haren transplanteren door een Turkse haarchirurg voor een goede prijs. Onze haarspecialisten regelen de rest.

Haarimplantatie Istanbul

Regel uw haarimplantatie in Rotterdam en ga vervolgens vanuit Nederland naar een haarchirurg in Turkije voor topkwaliteit FUE haartransplantatie. Hier krijgt u de beste zorg die er beschikbaar is voor het implanteren van haren. De gebruikte FUE methode zorgt ervoor dat er geen blijvende schade aan de hoofdhuid wordt toegebracht. De nazorg na de haarimplantatie is uitstekend en goedkoop. En de reis, inclusief het verblijf, is geheel geregeld door GlobalHair. Kies voor comfort tegen een scherpe prijs en maak een afspraak met een haartransplantatie consultant in Rotterdam.

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling