Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Goedkope haartransplantie Rotterdam

  Bij GlobalHair kunt u goedkope haartransplantatie in Rotterdam krijgen. Zo kunt u al voor €2.949 tot €4.000 al een haarimplantatie ontvangen van een ISHRS gecertificeerd haarchirurg in Istanbul. In Nederland kan de prijs algauw oplopen tot €6.000 tot €10.000 voor zo’n 2000 grafts, wat Turkije vele malen goedkoper maakt. Verder komt er bij de haartransplantatie vanuit Rotterdam een gratis haargroei stimulerende behandeling ter waarde van €750 gratis bij. Met deze ingreep na de FUE haarimplantatie kunt u snel uw haren weer terugkrijgen wat deze methode bijzonder effectief en rendabel maakt. Laat daarom uw haren transplanteren door een Turkse haarchirurg voor een goede prijs. Onze haarspecialisten regelen de rest.

  Haarimplantatie Istanbul

  Regel uw haarimplantatie in Rotterdam en ga vervolgens vanuit Nederland naar een haarchirurg in Turkije voor topkwaliteit FUE haartransplantatie. Hier krijgt u de beste zorg die er beschikbaar is voor het implanteren van haren. De gebruikte FUE methode zorgt ervoor dat er geen blijvende schade aan de hoofdhuid wordt toegebracht. De nazorg na de haarimplantatie is uitstekend en goedkoop. En de reis, inclusief het verblijf, is geheel geregeld door GlobalHair. Kies voor comfort tegen een scherpe prijs en maak een afspraak met een haartransplantatie consultant in Rotterdam.

  Last hebben van haaruitval en kaalheid. Het overkomt veel mannen en vrouwen. Waar de een zich niet al te veel aantrekt van een veranderend uiterlijk, zit een ander er behoorlijk mee omhoog. Soms loopt de irritatie zo hoog op dat het zelfvertrouwen afneemt en er van een spontaan sociaal leven steeds minder sprake is. Gelukkig is het niet nodig om uzelf ongelukkig te voelen en het haarverlies te accepteren. Verspreid over Nederland bevinden zich haartransplantatie klinieken. Zo kunt u voor een haartransplantatie in Rotterdam terecht, maar ook in omliggende steden zijn aanbieders actief.

  Wat kan een haartransplantatie in Rotterdam voor u betekenen?

  FUE haartransplantaties worden om uiteenlopende redenen toegepast, de haarchirurgen van GlobalHair helpen u graag verder. Regelmatig komen mannen en vrouwen uit Rotterdam, maar ook Barendrecht en Schiedam bij de GlobalHair vestiging in Leiden voor een vrijblijvend eerste consult. De voornaamste reden om een haartransplantatie te overwegen, blijkt cosmetisch te zijn. Haaruitval en kaalheid worden als een storend probleem ervaren. In veel gevallen kan een FUT haartransplantatie een blijvende oplossing bieden:

  • Alopecia androgenetica, ook wel erfelijke of mannelijke kaalheid genoemd. Deze vorm van haaruitval is bij mannen zichtbaar aan dieper wordende inhammen, een terugtrekkende haarlijn en een kalende kruin. Vrouwen zien dat de volledige haardos dunner wordt. Tijdige behandeling is noodzakelijk, omdat u dan nog beschikt over voldoende donormateriaal.
  • Baard- en/of snortransplantatie.
  • Wenkbrauwtransplantatie.
  • Wimpertransplantatie.
  • Het camoufleren van littekens.

  Voor een haartransplantatie is de kleur van uw natuurlijke haar en/of huid niet belangrijk. De ingreep is succesvol bij mannen en vrouwen die voor de behandeling in aanmerking komen. Merkt u de laatste tijd een toename van het haarverlies? Dan bestaat er dus wel degelijk een mogelijkheid om daar iets aan te laten doen. Niet zeker van uw geschiktheid voor een haartransplantatie in Rotterdam? GlobalHair maakt graag persoonlijk kennis met u. Dit kan in onze vestiging in Leiden, waar de FUT haartransplantatie nader wordt toegelicht. Uw situatie wordt bekeken en, als vanzelfsprekend, nemen onze ervaren consulenten de tijd om uw vragen te beantwoorden. Geef aan wat uw wensen en verwachtingen zijn van een eventuele haartransplantatie en indien u geschikt bent voor de behandeling ontvangt u een persoonlijk behandelplan. Hoe wordt uw geschiktheid beoordeelt?

  • De oorzaak van het haarverlies is belangrijk. Tijdelijke vormen van haaruitval komen doorgaans niet voor een haartransplantatie in aanmerking.
  • De aanwezigheid van donormateriaal. De haartransplantatie wordt uitgevoerd met haarzakjes die afkomstig zijn uit uw eigen haarkrans. Is er sprake van (te) ver gevorderde kaalheid, dan kan een natuurlijk resultaat vaak niet gerealiseerd worden. Indien gewenst kan een alternatieve behandeling voorgesteld worden.

  Deskundige haartransplantatie in Rotterdam

  Iedere haartransplantatie is een unieke ingreep. Wensen verschillen en iedereen heeft eigen verwachtingen van de ingreep. Het is de haarchirurg er alles aan gelegen om samen met u naar het gewenste resultaat te streven. Toch komt het een enkele keer voor dat iemand onrealistische of verkeerde verwachtingen heeft van de FUT haarimplantatie. Zo is het niet realistisch om te denken dat u na afloop van een haartransplantatie weer die volle haardos heeft zoals in uw jeugdjaren het geval was. Door de jarenlange ervaring zal de deskundige haarchirurg uw mening, daar waar mogelijk, bijstellen naar hetgeen in uw situatie bereikt kan worden. Blijkt dit niet mogelijk? Dan wordt in uitzonderlijke gevallen een andere behandeling voorgesteld. Hiermee wordt voorkomen dat u achteraf teleurgesteld bent in het resultaat en denkt dat de behandeling is mislukt. Persoonlijke begeleiding gedurende het volledige behandeltraject is van onschatbare waarde en het is bij GlobalHair een vast onderdeel van de haartransplantatie.

  Persoonlijk maatwerk

  GlobalHair is een van de goedkoopste aanbieders van een FUT haartransplantatie in Turkije. De interesse voor de ingreep is nog altijd groeiend en jaarlijks gaat een groot aantal mannen en vrouwen uit de regio Rotterdam naar Istanbul voor een haartransplantatie. Kies voor kwaliteit en maak een vrijblijvende afspraak voor een consult. Met een gemiddelde klantwaardering van 9.8 kunt u bij GlobalHair rekenen op persoonlijk maatwerk en een resultaat dat aansluit bij uw verwachting. De ingreep vindt plaats in de moderne haarkliniek in Istanbul, waar het u aan niets ontbreekt. Bent u bang voor mogelijke communicatieproblemen? Geen zorgen. Er is een Nederlandse tolk aanwezig in Istanbul. Persoonlijke begeleiding, raad bij vragen en een betaalbare haartransplantatie. Dat is wat GlobalHair u te bieden heeft. Geen vanaf tarieven, gewoon een vast all-in tarief van € 2.949. Maximaal 4.500 haarzakjes worden tijdens een dagbehandeling getransplanteerd, maar ook VIP transfers en medicatie zijn bij het tarief inbegrepen. En de nazorg? Daarvoor hoeft u niet naar Istanbul te reizen. Nazorg en eventuele controles vinden plaats bij de vestiging in Leiden. Twijfelt u nog? Het intakegesprek verplicht u tot niets. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult en overtuig u zelf van de mogelijkheden die GlobalHair ook u te bieden heeft. Wij zijn ook actief in Gouda, Dordrecht en Vlaardingen.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp