Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Kroeshaar haartransplantatie in Gouda

  Niet iedere haarkliniek biedt de mogelijkheid voor een haartransplantatie bij kroeshaar aan. Onbekend bij veel mensen is het feit dat kroeshaar niet alleen bovenhuids krult, maar dat het dat ook onderhuids doet. Het verdient jarenlange ervaring voordat een haartransplantatie specialist de ingreep met succes toe kan passen. Iedere ingreep is uniek en zeker niet iedereen komt voor de haartransplantatie in Gouda in aanmerking. Mannen en vrouwen die sterk krullend of kroeshaar hebben komen niet in aanmerking voor de ingreep als er sprake is van: • Alopecia totalis. Bij deze vorm van Alopecia ontbreekt het volledige lichaamshaar en is er geen donormateriaal aanwezig. • Alopecia areata, ook wel pluksgewijze kaalheid genoemd. De kans bestaat dat uw lichaam de getransplanteerde haren afstoot. Er kunnen onvoldoende garanties op een bevredigend resultaat gegeven worden. • Haaruitval die te ver gevorderd is, waardoor er onvoldoende donormateriaal beschikbaar is. • Als u bekend bent met de vorming van keloïde littekens. De behandelde huid kan in deze situatie ontsierende, dikke littekens vormen. Kroeshaar heeft unieke eigenschappen die een speciale, voorzichtige behandeling vereisen. Mannen en vrouwen met uitvallend kroeshaar zullen bij diverse haarklinieken ‘nee’ te horen krijgen. Niet omdat haartransplantatie specialisten de haartransplantatie in Gouda niet toe willen passen, maar wel omdat het ze simpelweg aan de nodige ervaring ontbreekt.

  Gespecialiseerde haartransplantatie in Gouda

  De FUE haartransplantatie bij kroeshaar verloopt in principe volgens dezelfde manier als bij iemand met stijl haar. Haarzakjes worden uit uw haarkrans geoogst en na een controle teruggeplaatst in de kalende gebieden. Dit terugplaatsen vergt een nog hogere mate van nauwkeurigheid dan standaard het geval is. Om een natuurlijk resultaat te creëren is het plaatsen van de haren in de juiste groeirichting van onmisbaar belang. De krullende haarzakjes, maken dit een lastige opgave. Haarklinieken en haarchirurgen die een kroeshaar haartransplantatie in Gouda aanbieden, geven op voorhand dan ook aan dat behandeling vaak uit 2 dagen bestaat. Het oogsten van de haarzakjes gebeurt met een plaatselijke verdoving. Afhankelijk van het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt, duurt een gemiddelde behandeldag 6 tot 9 uur. Via kleine kanaaltjes die in de kale gebieden geboord worden, worden de haarzakjes teruggeplaatst. Na het terugplaatsen duurt het een aantal dagen voordat de grafts zijn vastgegroeid. Ook na een haartransplantatie met kroeshaar in Gouda zijn geen direct zichtbare resultaten te verwachten. De behandelde huid herstelt vrij vlot van de ingreep. De kans op het ontstaan van bijwerkingen en complicaties is uiterst klein. Door de instructies van de behandelend specialist op te volgen wordt dit risico verder verkleind.

  Dure haarimplantatie kroes haar

  De kosten voor een haartransplantatie met kroes haar liggen wat hoger dan bij een standaard FUE haartransplantatie in Gouda. Dit heeft te maken met de intensiviteit van de ingreep en de ervaring van de haarchirurg. Het is dan ook geen goedkope ingreep die u tussendoor uit laat voeren. Bovenop het standaard haartransplantatie tarief, dat vaak al ver boven de € 5.000 uitkomt, worden extra kosten in rekening gebracht omdat het kroeshaar betreft. Toch zijn de resultaten die bereikt worden uitstekend en zullen de getransplanteerde haarzakjes ook in geval van kroeshaar uw leven lang haren blijven produceren. Vergelijkingsmogelijkheden zijn beschikbaar, waarbij uw eerste selectie criteria ‘kroeshaar’ zal zijn. Na een eerste schifting blijven een aantal binnen- en buitenlandse haarklinieken over waar de ingreep wordt toegepast. Bij een optimale voorbereiding hoort het persoonlijk bezoeken van een aantal haarklinieken. Let daarbij op zaken als de ervaring die iemand beweert te hebben. Vraag of u aantoonbare resultaten mag zien van haartransplantaties met kroeshaar. Iemand die ervaring heeft met de ingreep, zal u graag de mogelijkheden tonen. Heeft u na afloop van een intakegesprek een onwennig gevoel? Kijk dan verder. Vertrouwen is van belang voor het eindresultaat.

  Haartransplantatie intakegesprek

  Bekend is dat een haartransplantatie in het buitenland over het algemeen goedkoper is dan in Nederland. Datzelfde kan ook voor een kroeshaar haarimplantatie het geval zijn. Laat u daarom door verschillende aanbieders voorlichten en vraag bij meerdere haarklinieken een prijsopgave aan. Uiteraard bent u ook bij GlobalHair in Leiden welkom. Een afspraak maken? Bel met +316 44 36 36 22. Naast Leiden zijn wij ook actief in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpenerwaard.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1