facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Gouda

Erfelijke haaruitval maakt geen onderscheid in huidskleur, haarkleur, etnische afkomst of geslacht. Aziaten, European, Amerikanen en Afrikanen kunnen allemaal te maken hebben met dunner wordend haar en kale plekken als gevolg van Alopecia androgenetica. Veel informatie is toegespitst op de behandeling van stijl haar, terwijl ook krullend haar en kroeshaar gevoelig zijn voor het DHT hormoon. Een haartransplantatie in Gouda kan echter ook toegepast worden bij kroeshaar dat is samengesteld uit diverse kleine krullen en krulletjes.

Kroeshaar haartransplantatie in Gouda

Niet iedere haarkliniek biedt de mogelijkheid voor een haartransplantatie bij kroeshaar aan. Onbekend bij veel mensen is het feit dat kroeshaar niet alleen bovenhuids krult, maar dat het dat ook onderhuids doet. Het verdient jarenlange ervaring voordat een haartransplantatie specialist de ingreep met succes toe kan passen. Iedere ingreep is uniek en zeker niet iedereen komt voor de haartransplantatie in Gouda in aanmerking. Mannen en vrouwen die sterk krullend of kroeshaar hebben komen niet in aanmerking voor de ingreep als er sprake is van: • Alopecia totalis. Bij deze vorm van Alopecia ontbreekt het volledige lichaamshaar en is er geen donormateriaal aanwezig. • Alopecia areata, ook wel pluksgewijze kaalheid genoemd. De kans bestaat dat uw lichaam de getransplanteerde haren afstoot. Er kunnen onvoldoende garanties op een bevredigend resultaat gegeven worden. • Haaruitval die te ver gevorderd is, waardoor er onvoldoende donormateriaal beschikbaar is. • Als u bekend bent met de vorming van keloïde littekens. De behandelde huid kan in deze situatie ontsierende, dikke littekens vormen. Kroeshaar heeft unieke eigenschappen die een speciale, voorzichtige behandeling vereisen. Mannen en vrouwen met uitvallend kroeshaar zullen bij diverse haarklinieken ‘nee’ te horen krijgen. Niet omdat haartransplantatie specialisten de haartransplantatie in Gouda niet toe willen passen, maar wel omdat het ze simpelweg aan de nodige ervaring ontbreekt.

Bitmap

Gespecialiseerde haartransplantatie in Gouda

De FUE haartransplantatie bij kroeshaar verloopt in principe volgens dezelfde manier als bij iemand met stijl haar. Haarzakjes worden uit uw haarkrans geoogst en na een controle teruggeplaatst in de kalende gebieden. Dit terugplaatsen vergt een nog hogere mate van nauwkeurigheid dan standaard het geval is. Om een natuurlijk resultaat te creëren is het plaatsen van de haren in de juiste groeirichting van onmisbaar belang. De krullende haarzakjes, maken dit een lastige opgave. Haarklinieken en haarchirurgen die een kroeshaar haartransplantatie in Gouda aanbieden, geven op voorhand dan ook aan dat behandeling vaak uit 2 dagen bestaat. Het oogsten van de haarzakjes gebeurt met een plaatselijke verdoving. Afhankelijk van het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt, duurt een gemiddelde behandeldag 6 tot 9 uur. Via kleine kanaaltjes die in de kale gebieden geboord worden, worden de haarzakjes teruggeplaatst. Na het terugplaatsen duurt het een aantal dagen voordat de grafts zijn vastgegroeid. Ook na een haartransplantatie met kroeshaar in Gouda zijn geen direct zichtbare resultaten te verwachten. De behandelde huid herstelt vrij vlot van de ingreep. De kans op het ontstaan van bijwerkingen en complicaties is uiterst klein. Door de instructies van de behandelend specialist op te volgen wordt dit risico verder verkleind.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Dure haarimplantatie kroes haar

De kosten voor een haartransplantatie met kroes haar liggen wat hoger dan bij een standaard FUE haartransplantatie in Gouda. Dit heeft te maken met de intensiviteit van de ingreep en de ervaring van de haarchirurg. Het is dan ook geen goedkope ingreep die u tussendoor uit laat voeren. Bovenop het standaard haartransplantatie tarief, dat vaak al ver boven de € 5.000 uitkomt, worden extra kosten in rekening gebracht omdat het kroeshaar betreft. Toch zijn de resultaten die bereikt worden uitstekend en zullen de getransplanteerde haarzakjes ook in geval van kroeshaar uw leven lang haren blijven produceren. Vergelijkingsmogelijkheden zijn beschikbaar, waarbij uw eerste selectie criteria ‘kroeshaar’ zal zijn. Na een eerste schifting blijven een aantal binnen- en buitenlandse haarklinieken over waar de ingreep wordt toegepast. Bij een optimale voorbereiding hoort het persoonlijk bezoeken van een aantal haarklinieken. Let daarbij op zaken als de ervaring die iemand beweert te hebben. Vraag of u aantoonbare resultaten mag zien van haartransplantaties met kroeshaar. Iemand die ervaring heeft met de ingreep, zal u graag de mogelijkheden tonen. Heeft u na afloop van een intakegesprek een onwennig gevoel? Kijk dan verder. Vertrouwen is van belang voor het eindresultaat.

Haartransplantatie intakegesprek

Bekend is dat een haartransplantatie in het buitenland over het algemeen goedkoper is dan in Nederland. Datzelfde kan ook voor een kroeshaar haarimplantatie het geval zijn. Laat u daarom door verschillende aanbieders voorlichten en vraag bij meerdere haarklinieken een prijsopgave aan. Uiteraard bent u ook bij GlobalHair in Leiden welkom. Een afspraak maken? Bel met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Gouda FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Gouda. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Niet iedere haartransplantatie specialist past een de ingreep bij mensen met kroeshaar toe. Kroeshaar is bijzonder. Niet alleen omdat het boven de huid krult, maar ook omdat het dat onderhuids doet. Deze eigenschap maakt het transplanteren een intensieve ingreep die de nodige ervaringen vereist om een mooi resultaat te bereiken. Het verdient de aanbeveling om bij meerdere haarklinieken kennis te maken, waarbij u kunt vragen naar de aanwezige en relevante ervaring.

Nee, net zoals bij een standaard FUE haartransplantatie dient er voldoende donormateriaal aanwezig te zijn om de ingreep met succes toe te kunnen passen. Daarnaast worden tijdelijke vormen en oorzaken van haarverlies niet met een haartransplantatie behandeld. Laat, voordat u naar een haarkliniek gaat, de oorzaak van het haarverlies vaststellen.

Bij een standaard haartransplantatie kunnen op een behandeldag tot maximaal 4.500 haarzakjes geoogst en geïmplanteerd worden. Dit aantal ligt bij kroeshaar aanmerkelijk lager. De behandelend arts gaat met precisie te werk en dat is zeker bij het implanteren van de haarzakjes in de kalende gebieden noodzakelijk. De haren moet in een natuurlijke groeirichting geplaatst worden, omdat u anders vreemde haargroei als resultaat kunt verwachten. Hoeveel haarzakjes getransplanteerd worden, hangt van de mate van het haarverlies af.

De behandelduur ligt net als bij een standaard haarimplantatie tussen de 6 en 9 uur. Afhankelijk van de complexiteit van uw situatie kan vooraf al beslist worden dat de ingreep over twee behandeldagen wordt verdeeld.

De resultaten zijn ook in geval van kroeshaar niet direct zichtbaar. Uw huid en haargroei herstellen zich van de ingreep en hier gaat behoorlijk wat tijd overheen. Na een dag of tien is uw huid volledig genezen, nieuwe haargroei wordt echter pas na drie tot vier maanden zichtbaar. Het resultaat heeft 9 tot 12 maanden nodig om volledig tot ontwikkeling te komen. Daarna vindt een eindbeoordeling plaats.

De kosten verschillen weinig van een standaard haarimplantatie. Nederlandse haarklinieken berekenen de tarieven aan de hand van de hoeveelheid haarzakjes, dit eventueel in combinatie met een toeslag voor de complexiteit van kroeshaar. Vergelijken van de kosten kan nuttig zijn en levert soms een behoorlijke kostenbesparing op.

Nee, haartransplantaties komen niet of nauwelijks voor vergoeding in aanmerking. Zorgverzekeraars kijken daarbij niet naar de stijl, kleur of structuur van uw haar. Als er sprake is van een cosmetische ingreep, worden de kosten niet vergoed. Is er sprake van een medische noodzaak en voldoet u aan de bijkomende voorwaarden die gehanteerd worden, dan is vergoeding een enkele keer mogelijk.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.