Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Wat houdt een haartransplantatie in de VS, USA of Amerika in?

  In een groot land als Amerika zijn honderden haarklinieken en haartransplantatie specialisten actief. De kwaliteit en ervaringen verschillen per behandelaar. Verspreid over het land zijn ervaren ISHRS gecertificeerde haarchirurgen actief die succesvolle FUE haartransplantaties toepassen. Kandidaten die in aanmerking komen voor haartransplantatie chirurgie, worden vooraf uitgebreid geïnformeerd over de mogelijke resultaten. Daarbij tellen ook de eigen verwachtingen van de ingreep mee. Een haartransplantatie in de VS kan worden toegepast als er sprake is van: • Haaruitval veroorzaakt door het dihydrotestosteron, DHT, hormoon bij mannen en vrouwen. • Aanwezigheid van voldoende donormateriaal. Haarverlies dat te ver gevorderd is en waarbij er onvoldoende donorhaar beschikbaar is, is vaak reden om de haartransplantatie niet te adviseren. • Haarverlies door trauma of brandwonden. • Haaruitval als gevolg van cosmetische behandelingen waaronder een facelift. Ook in de VS wordt uw geschiktheid bepaald door een haartransplantatie specialist.

  Haartransplantatie kosten in de VS

  De kosten voor een haartransplantatie zijn in de VS variabel en lopen uiteen tussen $ 4.000 en $ 15.000, net zoals in Nederland vergoeden zorgverzekeraars de kosten niet als er sprake is van een cosmetische behandeling. De reden voor het uiteenlopen van haartransplantatie kosten in de VS zijn onder meer: • De regio waar iemand woont. De kosten van levensonderhoud in het gebied en het aantal haarchirurgen dat in de buurt is gevestigd, kunnen van invloed zijn op de kosten die door een haarkliniek in rekening worden gebracht. • De keuze voor een haartransplantatie techniek. Voor een FUE haartransplantatie zijn de kosten hoger dan wanneer iemand kiest voor de FUT techniek. • Ervaring van de behandelend arts. Gerenommeerde en ervaren haarchirurgen rekenen hogere kosten dan beginnende haartransplantatie specialisten. Tegelijkertijd wil dat niet zeggen dat u voor het hoogste tarief de meest ervaren haarchirurg heeft. • Het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. • De reiskosten. Dit wordt niet door een haarkliniek in rekening gebracht. In de VS is het echter wel iets waar u rekening mee dient te houden. Het is een groot land en de afstanden zijn navenant. Vliegtickets en accommodatiekosten kunnen de kostprijs fors duurder maken.

  Haartransplantatie Amerika vs. Turkije

  Al met al zijn de kosten voor een haartransplantatie in Amerika niet lager dan in Nederland. Sterker nog als u de reis- en verblijfskosten erbij optelt wordt het al snel een dure behandeling, die u uit eigen middelen betaald. Heeft u overwogen om de haartransplantatie mogelijkheden in de VS te vergelijken met een behandeling in Turkije? Met de uitgebreide informatie die online te vinden is en de uiteenlopende ervaringsverhalen wordt vergelijken eenvoudig gemaakt. Zowel positieve als negatieve haartransplantatie ervaringen in Amerika en Turkije worden online gedeeld. Een haartransplantatie forum als Haarweb kan antwoord geven op uiteenlopende vragen die u heeft bij het vergelijken van de mogelijkheden. Probeer daarbij uit te gaan van dezelfde behandeling met eenzelfde aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt. Zeker als u naar de kosten kijkt is dit van belang. Anders krijgt u een vertekenend beeld en dat maakt het maken van een keuze er niet eenvoudiger op. De kosten voor een FUE haartransplantatie zijn in Turkije lager dan in Amerika. Dit heeft onder meer te maken met de lagere loonkosten. Twijfelt u aan de kwaliteit van Turkse haarklinieken? GlobalHair beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en werkt uitsluitend met toonaangevende, ISHRS gecertificeerde haarchirurgen.

  consult haartransplantatie

  De tarieven voor een FUE haartransplantatie bij GlobalHair zijn het laagst van Turkije. U betaalt een vast all-in tarief van € 2.949. Hierbij zijn de transplantatie van maximaal 4.500 haarzakjes inbegrepen, maar ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en alle medicatie. Reiskosten zijn bijkomend. Het is overigens niet nodig om meer dan een keer naar Istanbul heen en weer te reizen. Zowel het consult als de nazorg vinden plaats in Leiden, waar de Nederlandse vestiging van GlobalHair is gesitueerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een persoonlijke FUE haartransplantatie? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis, vrijblijvend consult. U kunt hiervoor het contactformulier invullen, een e-mail sturen naar contact@globalhair.nl of bellen en/of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Wij zijn actief in Nederland, Marokko en de hoofdstad van Turkije, Istanbul!

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan