facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie in de VS, USA of Amerika

Amerika, het land van ongekende mogelijkheden, is het land waar jaarlijks de meeste cosmetische operaties ter wereld wordt uitgevoerd. Cosmetische en plastische chirurgie zijn ongekend populair in de ‘States’. Amerika telt een groot aantal gerenommeerde haartransplantatie klinieken. Een haartransplantatie in de VS, USA of Amerika is een ingreep die door bekende mensen op de kaart is gezet en die al jaren met ongekend succes wordt toegepast.

Wat houdt een haartransplantatie in de VS, USA of Amerika in?

In een groot land als Amerika zijn honderden haarklinieken en haartransplantatie specialisten actief. De kwaliteit en ervaringen verschillen per behandelaar. Verspreid over het land zijn ervaren ISHRS gecertificeerde haarchirurgen actief die succesvolle FUE haartransplantaties toepassen. Kandidaten die in aanmerking komen voor haartransplantatie chirurgie, worden vooraf uitgebreid geïnformeerd over de mogelijke resultaten. Daarbij tellen ook de eigen verwachtingen van de ingreep mee. Een haartransplantatie in de VS kan worden toegepast als er sprake is van: • Haaruitval veroorzaakt door het dihydrotestosteron, DHT, hormoon bij mannen en vrouwen. • Aanwezigheid van voldoende donormateriaal. Haarverlies dat te ver gevorderd is en waarbij er onvoldoende donorhaar beschikbaar is, is vaak reden om de haartransplantatie niet te adviseren. • Haarverlies door trauma of brandwonden. • Haaruitval als gevolg van cosmetische behandelingen waaronder een facelift. Ook in de VS wordt uw geschiktheid bepaald door een haartransplantatie specialist.

Bitmap

Haartransplantatie kosten in de VS

De kosten voor een haartransplantatie zijn in de VS variabel en lopen uiteen tussen $ 4.000 en $ 15.000, net zoals in Nederland vergoeden zorgverzekeraars de kosten niet als er sprake is van een cosmetische behandeling. De reden voor het uiteenlopen van haartransplantatie kosten in de VS zijn onder meer: • De regio waar iemand woont. De kosten van levensonderhoud in het gebied en het aantal haarchirurgen dat in de buurt is gevestigd, kunnen van invloed zijn op de kosten die door een haarkliniek in rekening worden gebracht. • De keuze voor een haartransplantatie techniek. Voor een FUE haartransplantatie zijn de kosten hoger dan wanneer iemand kiest voor de FUT techniek. • Ervaring van de behandelend arts. Gerenommeerde en ervaren haarchirurgen rekenen hogere kosten dan beginnende haartransplantatie specialisten. Tegelijkertijd wil dat niet zeggen dat u voor het hoogste tarief de meest ervaren haarchirurg heeft. • Het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. • De reiskosten. Dit wordt niet door een haarkliniek in rekening gebracht. In de VS is het echter wel iets waar u rekening mee dient te houden. Het is een groot land en de afstanden zijn navenant. Vliegtickets en accommodatiekosten kunnen de kostprijs fors duurder maken.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Haartransplantatie Amerika vs. Turkije

Al met al zijn de kosten voor een haartransplantatie in Amerika niet lager dan in Nederland. Sterker nog als u de reis- en verblijfskosten erbij optelt wordt het al snel een dure behandeling, die u uit eigen middelen betaald. Heeft u overwogen om de haartransplantatie mogelijkheden in de VS te vergelijken met een behandeling in Turkije? Met de uitgebreide informatie die online te vinden is en de uiteenlopende ervaringsverhalen wordt vergelijken eenvoudig gemaakt. Zowel positieve als negatieve haartransplantatie ervaringen in Amerika en Turkije worden online gedeeld. Een haartransplantatie forum als Haarweb kan antwoord geven op uiteenlopende vragen die u heeft bij het vergelijken van de mogelijkheden. Probeer daarbij uit te gaan van dezelfde behandeling met eenzelfde aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt. Zeker als u naar de kosten kijkt is dit van belang. Anders krijgt u een vertekenend beeld en dat maakt het maken van een keuze er niet eenvoudiger op. De kosten voor een FUE haartransplantatie zijn in Turkije lager dan in Amerika. Dit heeft onder meer te maken met de lagere loonkosten. Twijfelt u aan de kwaliteit van Turkse haarklinieken? GlobalHair beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en werkt uitsluitend met toonaangevende, ISHRS gecertificeerde haarchirurgen.

consult haartransplantatie

De tarieven voor een FUE haartransplantatie bij GlobalHair zijn het laagst van Turkije. U betaalt een vast all-in tarief van € 2.949. Hierbij zijn de transplantatie van maximaal 4.500 haarzakjes inbegrepen, maar ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en alle medicatie. Reiskosten zijn bijkomend. Het is overigens niet nodig om meer dan een keer naar Istanbul heen en weer te reizen. Zowel het consult als de nazorg vinden plaats in Leiden, waar de Nederlandse vestiging van GlobalHair is gesitueerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een persoonlijke FUE haartransplantatie? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis, vrijblijvend consult. U kunt hiervoor het contactformulier invullen, een e-mail sturen naar contact@globalhair.nl of bellen en/of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.