Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Plannen van een haartransplantatie in Marokko

  Mannen en vrouwen die een haartransplantatie overwegen, doen er goed aan zich goed voor te bereiden. Naast het lezen van reviews en klantervaringen is het persoonlijk kennismaken met een beoogd haarkliniek daar een essentieel onderdeel van. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Turkse haarklinieken, zijn er nauwelijks Marokkaanse aanbieders van de haartransplantatie actief op de Nederlandse markt. Nederlandstalige ervaringen met een haartransplantatie in Marokko zijn schaars en dat maakt het vergelijken minder eenvoudig. Feit is dat nu eenmaal meer mensen naar Turkije reizen voor een haartransplantatie dan dat een ingreep in Marokko wordt overwogen. Wellicht dat de taal daar een rol inspeelt. Marokkaanse specialisten en haarklinieken spreken vaak Frans en Arabisch. Engels, Duits of Nederlands liggen een stuk minder voor de hand. Communicatieproblemen kunnen dan een obstakel betekenen. U voelt zich nu eenmaal meer zeker en vertrouwt als u zich kunt uiten en duidelijk kunt maken. Is dit niet het geval, dan voelt u zich al snel onbegrepen.

  Voor- en nadelen haartransplantatie in Marokko

  Informatie over een haartransplantatie in Marokko vindt u voornamelijk door websites te bezoeken van in Marokko gevestigde haarklinieken. De meeste klinieken beschikken over meertalige websites. Een van de voordelen is dat de prijzen doorgaans lager liggen dan in Nederland. Let bij het vergelijken op wat er precies bij een prijs is inbegrepen. Hoe zit het met de reis- en verblijfskosten? Waar kunt u terecht voor de nazorg en controles? Uiteraard is het mooi dat u voor een betaalbaar tarief een haartransplantatie kunt laten toepassen dat geldt echter niet als u nadien wordt geconfronteerd met complicaties en hoge bijkomende kosten. Van tevoren weten waar u op financieel vlak aan toe bent is belangrijk. Let daarom ook op de mogelijke nadelen: • Ontbreken van reviews en klantervaringen. • Langdurige ingreep, waarbij nazorg en controles van invloed zijn op het eindresultaat. • Afwezigheid van vestigingen in Nederland, waardoor u meerdere malen naar de kliniek in Marokko heen en weer moet reizen. • Kans op communicatieproblemen.

  Alternatief voor haarimplantatie Marokko

  Overweegt u een haartransplantatie in het buitenland? Kijk dan verder dan alleen Marokko. Mogelijkheden voor een kwalitatief hoogwaardige ingreep vindt u ook in onder meer Turkije. Verschil met Marokkaanse haarklinieken is dat Turkse aanbieders vaak wel over een vestiging in Nederland beschikken en dat u in uw eigen taal wordt aangesproken. Prijzen voor een haartransplantatie in Turkije liggen, net zoals in Marokko, veel lager dan in Nederland. Bovendien beschikt een kliniek als GlobalHair over (inter)nationale keurmerken en zijn de haarchirurgen ISHRS geregistreerd. GlobalHair behandelt jaarlijks honderden mannen en vrouwen van over de hele wereld en staat bekend om de uitstekende, permanente resultaten die bereikt worden. Voor een uitgebreide haartransplantatie van 4.500 haarzakjes betaalt u € 2.949, waarbij ook 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een haargroei stimulerende behandeling zijn inbegrepen. Gedurende het volledige behandelproces wordt u begeleidt door Nederlandssprekende consulenten. Indien gewenst is het mogelijk om de haartransplantatie in termijnen te betalen.

  Haartransplantatie voor mannen en vrouwen

  Blijvende haaruitval treft mannen en vrouwen. Zoekt u een oplossing en heeft een haartransplantatie uw voorkeur? Laat uzelf dan voorlichten door ervaren consulenten en kundige haarchirurgen. U bent van harte welkom voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Tijdens het gesprek worden uw haaruitval, hoofdhuid en donorgebied aandachtig bekeken. Een haarchirurg beoordeelt uw situatie en geeft aan hoeveel haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. Daarnaast worden uw gezondheidstoestand, medicijngebruik en medisch verleden ook besproken en is een haarchirurg geïnteresseerd in de wensen en verwachtingen die u van de ingreep heeft. De behandelprocedure wordt uitvoerig toegelicht en u krijgt haartransplantatie voor en na foto’s te zien van behandelingen die in de kliniek zijn uitgevoerd. Wilt u meer weten over een haartransplantatie bij GlobalHair in Istanbul? Maak dan een afspraak voor een consult. U kunt ons bellen of WhatsAppen op +316 44 36 36 22, ook het contactformulier invullen is een mogelijkheid. Wij zijn ook actief in Nederland, Turkije en de VS, USA of Amerika.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp