facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Marokko

Marokko is een van de meer bekende, populaire bestemmingen om een haartransplantatie toe te laten passen. Tot een 15-tal jaren geleden hing er een zekere taboe sfeer om de ingreep die met succes wordt toegepast. Met de toenemende vraag van mensen over de hele wereld is dit taboe doorbroken. Bij een haartransplantatie in Marokko wordt gebruik gemaakt van moderne technologie en verfijnde apparatuur. Het land is bovendien goed bereikbaar en biedt faciliteiten die het zowel voor Europeanen, Aziaten als Amerikanen makkelijk maakt om een reis naar Marokko te ondernemen. Uiteraard valt het ook het een en ander op te merken en dient u zich gedegen voor te bereiden voordat u naar Marokko afreist.

Plannen van een haartransplantatie in Marokko

Mannen en vrouwen die een haartransplantatie overwegen, doen er goed aan zich goed voor te bereiden. Naast het lezen van reviews en klantervaringen is het persoonlijk kennismaken met een beoogd haarkliniek daar een essentieel onderdeel van. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Turkse haarklinieken, zijn er nauwelijks Marokkaanse aanbieders van de haartransplantatie actief op de Nederlandse markt. Nederlandstalige ervaringen met een haartransplantatie in Marokko zijn schaars en dat maakt het vergelijken minder eenvoudig. Feit is dat nu eenmaal meer mensen naar Turkije reizen voor een haartransplantatie dan dat een ingreep in Marokko wordt overwogen. Wellicht dat de taal daar een rol inspeelt. Marokkaanse specialisten en haarklinieken spreken vaak Frans en Arabisch. Engels, Duits of Nederlands liggen een stuk minder voor de hand. Communicatieproblemen kunnen dan een obstakel betekenen. U voelt zich nu eenmaal meer zeker en vertrouwt als u zich kunt uiten en duidelijk kunt maken. Is dit niet het geval, dan voelt u zich al snel onbegrepen.

Bitmap

Voor- en nadelen haartransplantatie in Marokko

Informatie over een haartransplantatie in Marokko vindt u voornamelijk door websites te bezoeken van in Marokko gevestigde haarklinieken. De meeste klinieken beschikken over meertalige websites. Een van de voordelen is dat de prijzen doorgaans lager liggen dan in Nederland. Let bij het vergelijken op wat er precies bij een prijs is inbegrepen. Hoe zit het met de reis- en verblijfskosten? Waar kunt u terecht voor de nazorg en controles? Uiteraard is het mooi dat u voor een betaalbaar tarief een haartransplantatie kunt laten toepassen dat geldt echter niet als u nadien wordt geconfronteerd met complicaties en hoge bijkomende kosten. Van tevoren weten waar u op financieel vlak aan toe bent is belangrijk. Let daarom ook op de mogelijke nadelen: • Ontbreken van reviews en klantervaringen. • Langdurige ingreep, waarbij nazorg en controles van invloed zijn op het eindresultaat. • Afwezigheid van vestigingen in Nederland, waardoor u meerdere malen naar de kliniek in Marokko heen en weer moet reizen. • Kans op communicatieproblemen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Alternatief voor haarimplantatie Marokko

Overweegt u een haartransplantatie in het buitenland? Kijk dan verder dan alleen Marokko. Mogelijkheden voor een kwalitatief hoogwaardige ingreep vindt u ook in onder meer Turkije. Verschil met Marokkaanse haarklinieken is dat Turkse aanbieders vaak wel over een vestiging in Nederland beschikken en dat u in uw eigen taal wordt aangesproken. Prijzen voor een haartransplantatie in Turkije liggen, net zoals in Marokko, veel lager dan in Nederland. Bovendien beschikt een kliniek als GlobalHair over (inter)nationale keurmerken en zijn de haarchirurgen ISHRS geregistreerd. GlobalHair behandelt jaarlijks honderden mannen en vrouwen van over de hele wereld en staat bekend om de uitstekende, permanente resultaten die bereikt worden. Voor een uitgebreide haartransplantatie van 4.500 haarzakjes betaalt u € 2.949, waarbij ook 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een haargroei stimulerende behandeling zijn inbegrepen. Gedurende het volledige behandelproces wordt u begeleidt door Nederlandssprekende consulenten. Indien gewenst is het mogelijk om de haartransplantatie in termijnen te betalen.

Haartransplantatie voor mannen en vrouwen

Blijvende haaruitval treft mannen en vrouwen. Zoekt u een oplossing en heeft een haartransplantatie uw voorkeur? Laat uzelf dan voorlichten door ervaren consulenten en kundige haarchirurgen. U bent van harte welkom voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Tijdens het gesprek worden uw haaruitval, hoofdhuid en donorgebied aandachtig bekeken. Een haarchirurg beoordeelt uw situatie en geeft aan hoeveel haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. Daarnaast worden uw gezondheidstoestand, medicijngebruik en medisch verleden ook besproken en is een haarchirurg geïnteresseerd in de wensen en verwachtingen die u van de ingreep heeft. De behandelprocedure wordt uitvoerig toegelicht en u krijgt haartransplantatie voor en na foto’s te zien van behandelingen die in de kliniek zijn uitgevoerd. Wilt u meer weten over een haartransplantatie bij GlobalHair in Istanbul? Maak dan een afspraak voor een consult. U kunt ons bellen of WhatsAppen op +316 44 36 36 22, ook het contactformulier invullen is een mogelijkheid.

Haartransplantatie in Marokko FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Marokko. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, verspreid over Marokko zijn diverse haarklinieken en behandelend artsen actief. Zowel de FUT-, als FUE methode worden toegepast.

Via internet maakt u kennis met verschillende haarklinieken. In Nederland zijn er (nog) geen vertegenwoordigers van Marokkaanse haarklinieken gevestigd. Enkele haarklinieken hebben overigens wel een vertegenwoordiging in Londen of Parijs. Via onder meer een Skype gesprek is het mogelijk om te spreken met een arts en/of behandelaar. Online leest u reviews en ervaringsverhalen van mensen die de ingreep in Marokko hebben laten toepassen.

De behandeling en resultaten van een ingreep die in Marokko wordt toegepast, hoeven niet anders te zijn dan in Nederland of Turkije. Het is belangrijk om vooraf te weten of u te maken hebt met een ervaren haartransplantatie specialist. Vraag daarom altijd naar aantoonbare ervaring van degene die de ingreep toepast. Kies voor een behandelaar die ISHRS geregistreerd is, dan weet u dat u tenminste met gespecialiseerde professionals te maken hebt.

De kostprijs van een haarimplantatie varieert en is sterk afhankelijk van de kliniek waar de ingreep wordt toegepast, en het aantal grafts dat wordt getransplanteerd. Gemiddelde prijzen liggen tussen € 2.900 en € 7.000 voor een grotere ingreep. Ook de bijkomende kosten variëren.

Iedere haarkliniek hanteert eigen regels en voorwaarden als het op de behandeling aankomt. Zo zijn er klinieken waar ervaren specialisten werkzaam zijn. Daar staat tegenover dat er ook de nodige, minder internationaal gerichte, haarklinieken zijn waar de ingreep alleen bij mannen wordt toegepast.

Kroeshaar transplanteren is een gevoelige behandeling. Kroesharen krullen ook onderhuids, wat het voor behandelend specialisten een extra nauwkeurige ingreep maakt. Niet iedere haarkliniek biedt deze mogelijkheid aan. Degene die de ingreep aanbieden, brengen soms een extra bedrag in rekening, doorgaans worden er ook minder haarzakjes op een dag getransplanteerd. De moeilijkheid zit in het plaatsen van de geoogste grafts in een natuurlijke haargroeirichting die door het krullen toch anders kan zijn.

De garantiebepalingen en voorwaarden worden per kliniek bepaald. Vraag hiernaar in uw contact met een behandelaar.

Nee. De resultaten van een haartransplantatie zijn niet direct zichtbaar. Het getransplanteerde haar valt na 3 tot 4 weken uit en pas na 3 maanden ziet u de eerste nieuwe haargroei. Het eindresultaat wordt meestal na 9 tot 12 maanden bereikt.

Nee. Haartransplantaties worden in de regel niet vergoed. U kunt dit navragen bij uw zorgverzekeraar.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.