Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Maatwerk haartransplantatie in Nijmegen

  Haaruitval is onbewust een veelbesproken onderwerp dat veel mensen bezighoudt. Want wat is normaal en wanneer is er sprake van overmatig haarverlies? Dagelijks verliest iedereen zo’n 50 tot 100 haren. Dit valt niet op en is onderdeel van het haargroeiproces. Ziet u echter voortdurend haarbosjes in het afvoerputje en is ’s ochtends uw kussen bedekt met haren? Dan kan er sprake zijn van overmatige haaruitval. Aangezien u erger wilt voorkomen, is het zaak om de oorzaak van het haarverlies zo snel mogelijk vast te laten stellen. Uw huisarts kan meestal op vrij eenvoudige manier een diagnose geven. Is er sprake van erfelijke of mannelijke kaalheid veroorzaakt door het DHT hormoon, dan kan een haartransplantatie in Nijmegen een interessante oplossing zijn. Dat een haartransplantatie persoonlijk en maatwerk is, blijkt tijdens een intakegesprek bij een haartransplantatie specialist. Deze bekijkt zowel uw haar als hoofdhuid nauwkeurig en besteed aandacht aan uw gezondheid, medische situatie en medicijngebruik. Beschikt u over voldoende donormateriaal? Dan wordt bepaald hoeveel grafts voor een optimaal resultaat getransplanteerd kunnen worden. Dit is bij iedereen anders. Laat u een enkele kale plek opvullen? Wordt uw haarlijn aangepast? Of is het een dun geworden haardos die meer volume krijgt? Iedereen heeft andere wensen en verwachtingen van een haartransplantatie in Nijmegen.

  Vergelijken haartransplantatie in Nijmegen

  Het besluit om voor een haartransplantatie te gaan neemt u niet zomaar tussen twee kopjes koffie door. Hier gaat een lange weg van voorbereiden, onderzoeken en vergelijken aan vooraf. Want wat houdt een haartransplantatie eigenlijk in en welke resultaten mag u verwachten van de kostbare ingreep? Online heeft u diverse vergelijkingsmogelijkheden en kunt u een aantal prijsopgaves aanvragen. Vergelijkt u aanbieders of tarieven met elkaar? Kijk dan of het om hetzelfde aantal haarzakjes gaat en wie de behandeling uitvoert. Probeer online reviews te lezen en lees ook eens een aantal ervaringsverhalen op een haartransplantatie forum. De mening of ervaring van een ander kunt u meer inzicht geven in wat u wel of niet kunt verwachten van de ingreep. Heeft u een voorkeur voor een haarkliniek of een haarchirurg, maar wordt deze negatief beoordeelt? Ga dan in persoon kennismaken en ervaar zelf hoe u wordt ontvangen en hoe een informatief gesprek verloopt. Vertrouw op uw intuïtie. Bevalt de toon waarop het gesprek verloopt u niet? Kijk dan verder. U kunt in Nijmegen en de omgeving bij diverse haarklinieken terecht voor een haartransplantatie. Wij zijn ook actief in Utrecht, Arnhem en Overijssel.

  Tarieven haartransplantatie

  Naast het succes van de ingreep is voor velen ook de kostprijs van de uiteindelijke behandeling van belang. Opvallend daarbij is dat er een onderscheid kan worden gemaakt tussen de verschillende behandeltechnieken. De lang bestaande, verouderde, FUT techniek is tegenwoordig de voordeligste behandelmethode. De methode houdt in dat een huidreepje aan de achterzijde van uw hoofd wordt weggesneden, waarna de huid aan elkaar wordt genaaid en gehecht. Dit laat het bekende haartransplantatie litteken achter. De FUT haartransplantatie wordt steeds minder toegepast en maakt in snel tempo plaats voor de moderne FUE techniek, waarbij snijden en hechten niet langer noodzakelijk zijn. Door de haarzakjes met een holle naald een voor een te oogsten, blijven littekens uit en herstelt uw huid sneller van de haartransplantatie die u ondergaat. De FUE techniek is arbeidsintensiever en vraagt meer nauwkeurigheid en aandacht van de behandelend specialist. Door de intensiviteit van de behandeling ligt de kostprijs hoger dan bij de FUT techniek het geval is. Naast de techniek is het aantal grafts van belang voor de prijs, alsook de locatie van de haarkliniek en de ervaring van de specialist. Bij een haartransplantatie in Nijmegen en omgeving worden tijdens een dagbehandeling niet meer dan gemiddeld 3.000 haarzakjes getransplanteerd. De kostprijs varieert en loopt ver op, waarbij prijzen van € 5.000 geen uitzondering zijn.

  Besparen op haartransplantatie tarieven

  Een haartransplantatie is dus een behoorlijk kostbare ingreep, waarbij vergoedingsmogelijkheden uiterst beperkt zijn. Vaak is het een kwestie van de juiste weg weten te vinden naar korting op de behandeltarieven of een andere besparingsmogelijkheid. Waar veel mensen aan voorbijgaan is het feit dat in Turkije een haartransplantatie een zeer populaire ingreep is, met een aanmerkelijk lagere kostprijs dan in Nederland. De kwaliteit van de behandelend haarklinieken is hoog en de haarchirurgen zijn uiterst ervaren, vakbekwame specialisten die stuk voor stuk ISHRS gecertificeerd zijn. Bang of ongerust over communicatieproblemen hoeft u niet te zijn. GlobalHair begeleidt u gedurende het behandelproces in Istanbul met Nederlandssprekende consulenten. Met een vast all-in tarief van € 2.949 behoort GlobalHair tot de goedkoopste aanbieders van FUE haartransplantaties in Istanbul. Bij dit bedrag worden tot maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd en zijn ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. Hoge reis- en verblijfskosten omdat u meerdere keren naar Turkije heen en weer moet reizen? Dat is bij GlobalHair niet nodig. Zowel het intakegesprek als de nazorg vinden plaats in Leiden. Alleen voor de ingreep zelf reist u naar onze luxueuze, modern ingerichte haarkliniek in Istanbul.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan