facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Nijmegen

Ouder worden gaat al eeuwen gepaard met het dunner worden van de haardos en het ontstaan van een kalende kruin. Vroeger was het heel gebruikelijk om een haarwerk te dragen, waardoor haaruitval en huidproblemen aan het oog werden onttrokken. Moderne ontwikkelingen en verbeteringen van bestaande technieken, maken dat u al lang niet meer bent aangewezen op een haarwerk om iets te doen aan blijvend haarverlies. Met een haartransplantatie in Nijmegen kunt u uw zelfvertrouwen verbeteren. De ingreep is geschikt voor mannen en vrouwen en is de enige beschikbare blijvende oplossing bij haaruitval en kaalheid.

Maatwerk haartransplantatie in Nijmegen

Haaruitval is onbewust een veelbesproken onderwerp dat veel mensen bezighoudt. Want wat is normaal en wanneer is er sprake van overmatig haarverlies? Dagelijks verliest iedereen zo’n 50 tot 100 haren. Dit valt niet op en is onderdeel van het haargroeiproces. Ziet u echter voortdurend haarbosjes in het afvoerputje en is ’s ochtends uw kussen bedekt met haren? Dan kan er sprake zijn van overmatige haaruitval. Aangezien u erger wilt voorkomen, is het zaak om de oorzaak van het haarverlies zo snel mogelijk vast te laten stellen. Uw huisarts kan meestal op vrij eenvoudige manier een diagnose geven. Is er sprake van erfelijke of mannelijke kaalheid veroorzaakt door het DHT hormoon, dan kan een haartransplantatie in Nijmegen een interessante oplossing zijn. Dat een haartransplantatie persoonlijk en maatwerk is, blijkt tijdens een intakegesprek bij een haartransplantatie specialist. Deze bekijkt zowel uw haar als hoofdhuid nauwkeurig en besteed aandacht aan uw gezondheid, medische situatie en medicijngebruik. Beschikt u over voldoende donormateriaal? Dan wordt bepaald hoeveel grafts voor een optimaal resultaat getransplanteerd kunnen worden. Dit is bij iedereen anders. Laat u een enkele kale plek opvullen? Wordt uw haarlijn aangepast? Of is het een dun geworden haardos die meer volume krijgt? Iedereen heeft andere wensen en verwachtingen van een haartransplantatie in Nijmegen.

Bitmap

Vergelijken haartransplantatie in Nijmegen

Het besluit om voor een haartransplantatie te gaan neemt u niet zomaar tussen twee kopjes koffie door. Hier gaat een lange weg van voorbereiden, onderzoeken en vergelijken aan vooraf. Want wat houdt een haartransplantatie eigenlijk in en welke resultaten mag u verwachten van de kostbare ingreep? Online heeft u diverse vergelijkingsmogelijkheden en kunt u een aantal prijsopgaves aanvragen. Vergelijkt u aanbieders of tarieven met elkaar? Kijk dan of het om hetzelfde aantal haarzakjes gaat en wie de behandeling uitvoert. Probeer online reviews te lezen en lees ook eens een aantal ervaringsverhalen op een haartransplantatie forum. De mening of ervaring van een ander kan u meer inzicht geven in wat u wel of niet kunt verwachten van de ingreep. Heeft u een voorkeur voor een haarkliniek of een haarchirurg, maar wordt deze negatief beoordeelt? Ga dan in persoon kennismaken en ervaar zelf hoe u wordt ontvangen en hoe een informatief gesprek verloopt. Vertrouw op uw intuïtie. Bevalt de toon waarop het gesprek verloopt u niet? Kijk dan verder. U kunt in Nijmegen en de omgeving bij diverse haarklinieken terecht voor een haartransplantatie.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Tarieven haartransplantatie

Naast het succes van de ingreep is voor velen ook de kostprijs van de uiteindelijke behandeling van belang. Opvallend daarbij is dat er een onderscheid kan worden gemaakt tussen de verschillende behandeltechnieken. De lang bestaande, verouderde, FUT techniek is tegenwoordig de voordeligste behandelmethode. De methode houdt in dat een huidreepje aan de achterzijde van uw hoofd wordt weggesneden, waarna de huid aan elkaar wordt genaaid en gehecht. Dit laat het bekende haartransplantatie litteken achter. De FUT haartransplantatie wordt steeds minder toegepast en maakt in snel tempo plaats voor de moderne FUE techniek, waarbij snijden en hechten niet langer noodzakelijk zijn. Door de haarzakjes met een holle naald een voor een te oogsten, blijven littekens uit en herstelt uw huid sneller van de haartransplantatie die u ondergaat. De FUE techniek is arbeidsintensiever en vraagt meer nauwkeurigheid en aandacht van de behandelend specialist. Door de intensiviteit van de behandeling ligt de kostprijs hoger dan bij de FUT techniek het geval is. Naast de techniek is het aantal grafts van belang voor de prijs, alsook de locatie van de haarkliniek en de ervaring van de specialist. Bij een haartransplantatie in Nijmegen en omgeving worden tijdens een dagbehandeling niet meer dan gemiddeld 3.000 haarzakjes getransplanteerd. De kostprijs varieert en loopt ver op, waarbij prijzen van € 5.000 geen uitzondering zijn.

Besparen op haartransplantatie tarieven

Een haartransplantatie is dus een behoorlijk kostbare ingreep, waarbij vergoedingsmogelijkheden uiterst beperkt zijn. Vaak is het een kwestie van de juiste weg weten te vinden naar korting op de behandeltarieven of een andere besparingsmogelijkheid. Waar veel mensen aan voorbijgaan is het feit dat in Turkije een haartransplantatie een zeer populaire ingreep is, met een aanmerkelijk lagere kostprijs dan in Nederland. De kwaliteit van de behandelend haarklinieken is hoog en de haarchirurgen zijn uiterst ervaren, vakbekwame specialisten die stuk voor stuk ISHRS gecertificeerd zijn. Bang of ongerust over communicatieproblemen hoeft u niet te zijn. GlobalHair begeleidt u gedurende het behandelproces in Istanbul met Nederlandssprekende consulenten. Met een vast all-in tarief van € 2.949 behoort GlobalHair tot de goedkoopste aanbieders van FUE haartransplantaties in Istanbul. Bij dit bedrag worden tot maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd en zijn ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. Hoge reis- en verblijfskosten omdat u meerdere keren naar Turkije heen en weer moet reizen? Dat is bij GlobalHair niet nodig. Zowel het intakegesprek als de nazorg vinden plaats in Leiden. Alleen voor de ingreep zelf reist u naar onze luxueuze, modern ingerichte haarkliniek in Istanbul.

consult haartransplantatie

Wilt u een haartransplantatie in Nijmegen vergelijken met een haartransplantatie in Turkije? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek bij GlobalHair in Leiden. Onze ervaren consulenten vertellen u alle ins en outs over de ingreep, de resultaten, de haarkliniek en de kosten. Heeft u vragen? Het intakegesprek is het ideale moment om deze te stellen. Tezamen met uw wensen en verwachtingen krijgt de haartransplantatie vorm en kan een persoonlijk behandeladvies worden opgesteld. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen, maar u kunt natuurlijk ook bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Nijmegen FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Nijmegen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw geschiktheid voor een haartransplantatie kan verkeren en is iets dat door een ervaren specialist wordt bekeken. Niet iedereen die de ingreep overweegt, komt ook daadwerkelijk in aanmerking. Om te kunnen beoordelen of een haartransplantatie bij u past is de oorzaak van het haarverlies van belang. Probeer daarbij uw wensen en verwachtingen van een behandeling te omschrijven.

Nee, haaruitval heeft meerdere oorzaken en kan zowel tijdelijk als blijvend zijn. Laat de oorzaak van het haarverlies altijd zo snel mogelijk vaststellen. Het is dan mogelijk om eventueel met een behandeling te starten en/of u te oriënteren op passende behandelmethodes.

Succesvolle resultaten worden bereikt als u over genoeg donormateriaal beschikt. Is dit door onder meer ver gevorderd haarverlies niet langer het geval, dan zal een specialist de ingreep afraden.

Eens u zich verdiept in de haartransplantatie dan ziet u dat het aanbod in Nijmegen en omgeving gevarieerd is. Wat daarnaast opvalt is de kostprijs. Deze varieert, maar over het algemeen zijn prijzen van rond de € 5.000 standaard bedragen. Legt u deze tarieven naast behandelmogelijkheden in bijvoorbeeld Turkije dan worden de redenen om te vergelijken al snel duidelijk. Besteed bij het bekijken van de verschillende behandelmogelijkheden ook aandacht aan de techniek die door een haarkliniek wordt toegepast.

Tot 10 jaar geleden was de FUT techniek de standaardwaarde bij een haartransplantatie. Deze techniek is bekend om het litteken dat in de haarkrans achterblijft. Met de ontwikkeling en introductie van de verfijnde FUE techniek zijn blijvende littekens niet langer noodzakelijk. Haartransplantatie specialisten en haarchirurgen passen tegenwoordig de FUE techniek als standaard toe. Een enkele keer kan de FUT methode geadviseerd worden.

De FUT haartransplantatie wordt, door de haarklinieken die de techniek nog toepassen, in de regel iets goedkoper aangeboden dan de FUE methode.

De haarchirurgen werkzaam voor GlobalHair, werken uitsluitend met de FUE methode. Jaarlijks wordt de techniek honderden keren met succes toegepast. De prijs voor de FUE haartransplantatie ligt ruim onder de gangbare Nederlandse tarieven. U kunt bij GlobalHair ruim 50% besparen op de haartransplantatie prijs.

Reviews en klantwaarderingen van zowel GlobalHair als andere haarklinieken vindt u online. Het geven van een beoordeling over een cosmetische ingreep is tegenwoordig heel gewoon. Zeker in de voorbereidende fase is het geen verkeerd idee om ook naar negatieve verhalen te kijken. Het versterkt uw beeldvorming en maakt u alert op de zaken waar u extra aandacht aan kunt besteden.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.