Haartransplantatie Utrecht

Home » Haartransplantatie Utrecht
Kom gratis op adviesgesprek!
Of bel vrijblijvend 06 4436 3622

  Gekwalificeerde kliniek

  Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode

  Moderne techniek

  Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief haargroei stimulerende plasmabehandeling

  ISHRS haarchirurg

  Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg

  Met haartransplantatie in Utrecht kunt u ervoor zorgen dat uw kaalheid verleden tijd wordt. Een specialist van GlobalHair kan u informeren over de verschillende opties in Nederland en Istanbul, Turkije. En wat de verschillen zijn tussen de FUT en de FUE haartransplantatie methoden. De prijs van het laten transplateren van haar kan erg uiteenlopen per land en per hoeveelheid grafts. Daarover kunt u hieronder meer lezen.

  Wanneer u kiest voor een haarimplantatie bij GlobalHair krijgt u er na afloop nog haargroei stimulerende plasmabehandeling bij om de haarfollikels een impuls te geven om te groeien. Daarbij wordt er nog andere nazorg gegeven om ervoor te zorgen dat het herstel proces uitstekend verloopt. Hebt u interesse in goedkope haarimplantatie wat vanuit Utrecht is geregeld? Spreek daarvoor met een van onze consulenten.

  Betaalbare haarimplantatie Utrecht

  Voor een betaalbare FUE haarimplantatie in Utrecht kunt u terecht bij de haarspecialisten van GlobalHair. Wij zorgen ervoor dat u bij een professionele haarkliniek in Turkije komt waar u goedkoop een haartransplantatie kunt laten doen. In Nederland betaalt u voor zo’n 2000 grafts al zo’n €6000 tot €10000 waar u bij een Turkse haarchirurg slechts €2.949 tot €4000 betaalt. De prijs loopt dus zeer uiteen terwijl de kwaliteit hetzelfde is of zelfs minder is in Nederland. Neem daarom de goedkopere haarimplantatie in Turkije waarna u nog een gratis haargroei stimulerende behandeling krijgt die gewoonlijk een prijs heeft van €750. Maak hiervoor een afspraak met een haartransplantatie specialist in Utrecht.

  FUE haartransplantatie methode

  Met de FUE haartransplantatie methode voor Utrecht kunt men snel haar terug laten komen op een kaal hoofd. Hierbij worden er grafts met een boortje van de hoofdhuid weggenomen om vervolgens bij de vervolgstap van de haarimplantatie op een kale plek te worden geïmplanteerd. Deze FUE techniek is vele malen vriendelijker ten opzichte van de FUT haarimplantatie methode waarbij een deel van de huid wordt weggenomen. Dit laat een groot litteken achter wat zich niet meer herstelt. Een haartransplantatie consultant in Utrecht kan u hierover meer vertellen.

  Kaalheid en aanhoudend haarverlies gaan geregeld gepaard met onzekerheid, twijfels en zorgen over uw uiterlijk. Hoe moeilijk het soms ook is om over uw gevoelens te praten, het is goed om te weten dat behandeling zeker mogelijk is. Het is niet nodig om lijdzaam toe te zien hoe uw haardos steeds dunner wordt en u een kalende kruin krijgt. Met een haartransplantatie in Utrecht is het niet alleen mogelijk om uw hoofdharen te transplanteren, maar ook wimper-, wenkbrauw-, baard-, en snortransplantaties worden regelmatig met blijvend succes toegepast.

   

  Moderne haarkliniek voor Utrecht en omgeving

   

  Hoe mooi klinkt het idee van een blijvende oplossing bij haaruitval? Te mooi om waar te zijn of iets wat zich binnen handbereik bevindt? Zeker bij haaruitval als gevolg van Alopecia androgenetica is een haartransplantatie een veel gevraagde en succesvolle behandeling. Dat u zich grondig voorbereidt op een eventuele ingreep spreekt voor zich. Het vergelijken van haarklinieken is daarbij een interessant gedeelte. In Utrecht, maar ook in plaatsen als Nieuwegein, Maarssen en Houten kunt u haarklinieken met elkaar vergelijken. Het zoeken en vinden van een geschikte, moderne haarkliniek in Utrecht is een kwestie van zorgvuldig lezen. Ontvangt u een prijsvoorstel? Dan zijn er een aantal punten waar u extra aandacht aan kunt besteden: • Het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. • De haartransplantatie techniek die wordt toegepast. • Is eventuele medicatie inbegrepen? • Hoe is de nazorg geregeld? Iedere haarkliniek heeft eigen voorwaarden en tarieven. Objectief vergelijken gaat alleen als de uitgangspunten hetzelfde zijn. Wat kunt u daarnaast nog meer doen? Kijk naar de ervaring die een haartransplantatie specialist heeft. De voorbije jaren is er een behoorlijk aantal specialisten en aanbieders bij het bestaande aanbod gekomen. Niet iedereen beschikt over voldoende ervaring om een succesvolle haartransplantatie in Utrecht te realiseren. Reviews en ervaringsverhalen geven inzicht in de actieve specialisten en haarklinieken. Hoe wordt een bepaalde specialist omschreven en hoe ervaren anderen de haartransplantatie bij de kliniek van uw voorkeur? Ga daarna zelf kennismaken. Niets is zo belangrijk als uw eigen intuïtie!

   

  FUE haartransplantatie in Utrecht

   

  Tegenwoordig wordt het merendeel van de haarimplantaties uitgevoerd met de FUE methode. Dit is een haartransplantatie techniek die geen zichtbare littekens achterlaat, en waarbij de haarzakjes een voor een uit het donorgebied worden geoogst. Het maximale aantal haarzakjes dat op deze manier tijdens een dagbehandeling in Nederland wordt getransplanteerd is zo’n 3.000, terwijl dat bij een vergelijkbare ingreep in Istanbul maximaal 4.500 haarzakjes geoogst en teruggeplaatst worden. Waar zit het verschil dan in? Een haartransplantatie in Utrecht wordt uitgevoerd door een haartransplantatie specialist, terwijl in Istanbul een ervaren haarchirurg samenwerkt met een team van gespecialiseerde assistenten. Op efficiënte wijze worden haarzakjes uit het donorgebied geoogst. U merkt hier door de plaatselijke verdoving nauwelijks iets van. Elk haarzakje wordt individueel op kwaliteit gecontroleerd en klaargemaakt om te plaatsen in de transplantatie gebieden. Tussen het oogsten en terugplaatsen kunt u wat rondlopen en uw benen strekken. Gedurende de ingreep heeft u de gelegenheid om televisie te kijken, gebruik te maken van internet of gewoon met uw ogen dicht te ontspannen. De duur van de ingreep wordt bepaald door de complexiteit en het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. Gemiddeld bent u zo’n 6 tot 9 uur onder behandeling. De FUE haartransplantatie techniek heeft meerdere voordelen, dit ten opzichte van de verouderde FUT techniek: • De ingreep laat geen zichtbare littekens achter. • Vlot herstel. • Nauwelijks bloedverlies. • De haarchirurg hoeft niet te snijden, waardoor er ook geen hechtingen verwijderd moeten worden. De FUE haartransplantatie kent bovendien een interessante mogelijkheid voor vrouwen die het haar liever niet millimeteren: de haarsparende FUE haarimplantatie. Het enige wat geschoren wordt is een klein stukje van het donorgebied. Als uw haar lang genoeg is, zal dit na afloop van de ingreep over het korte gedeelte vallen, waardoor het nauwelijks opvalt dat u een haartransplantatie in Utrecht heeft uit laten voeren.

   

  Kosten haartransplantatie Utrecht en omgeving

   

  De techniek die wordt toegepast bij een haartransplantatie is, net zoals de ervaring van de haarchirurg, van belang. Een ander punt van aandacht is de prijs die u betaald voor de haarimplantatie. Even kijken toont al snel een variatie van tarieven, zowel hoog als laag, en aantrekkelijke aanbiedingen. De prijs die u betaalt, zegt in feite niet zoveel over de inhoud en/of kwaliteit van de haartransplantatie in Utrecht. Kiest u voor een relatief goedkope aanbieding? Haalt u meer zekerheid uit de duurste haarkliniek? Staar uzelf niet volledig blind op de prijsopgaves die u ontvangt. Let op de aanwezigheid van kwaliteitskeurmerken en vraag naar de ervaring waar een behandelend specialist over beschikt. Ontbreekt het aan ervaring? Kunt u geen reviews of waarderingen vinden? Vraag uzelf dan af of u bij de juiste haarkliniek bent. Dankzij het internet is er tegenwoordig geen onbesproken haarkliniek meer en worden ervaringen met haartransplantatie specialisten wereldwijd gedeeld. Mede dankzij internet kunt u de prijzen van een haartransplantatie in Utrecht en omgeving vergelijken met haarklinieken in Turkije. Niet alleen worden tijdens een dagbehandeling in Istanbul meer haarzakjes getransplanteerd, de tarieven liggen bovendien ook een stuk lager dan bij Nederlandse klinieken. Een haartransplantatie in het buitenland? U bent niet de enige die de ingreep in Turkije overweegt. GlobalHair heeft een vestiging in Leiden, waar u vrijblijvend kennis kunt maken met de consulenten en meer hoort over een FUE haartransplantatie in de luxe haarkliniek in Istanbul. Met een vast all-in tarief van € 2.949 behoort GlobalHair tot de meest goedkope aanbieders van Turkije.

   

  Waar kwaliteit en betaalbaarheid verenigd zijn

   

  GlobalHair beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en bij de kliniek zijn uitsluitend gerenommeerde ISHRS gecertificeerde haarchirurgen werkzaam. De Nederlands sprekende consulenten begeleiden u gedurende het volledige haartransplantatie proces. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele miscommunicatie of u onbegrepen te voelen. Bij het all-in tarief zijn bovendien 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. Professionele begeleiding alsook nazorg wordt geregeld vanuit Leiden, zodat u maar een keer naar Turkije hoeft te reizen. Meer weten? Maak een afspraak voor een consult. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22 en ontdek zelf hoe GlobalHair kwaliteit en een betaalbare haartransplantatie heeft weten te combineren.

   

  Haartransplantatie in Utrecht FAQ

  Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Utrecht. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

  1. Ben ik geschikt voor een haartransplantatie in Utrecht?

  Blijvend haarverlies kan met een haartransplantatie permanent opgelost worden. Mannen en vrouwen worden met succes behandeld. Haarklinieken en behandelend haarchirurgen hanteren diverse criteria waar een geschikte kandidaat aan dient te voldoen. De beschikbaarheid van voldoende donormateriaal is daar een voorbeeld van. Uw uiteindelijke geschiktheid wordt door een haarchirurg beoordeelt.

  2. Waar ga ik heen voor een haartransplantatie in Utrecht?

  U kunt naar een haarkliniek in Utrecht en omgeving gaan. De regio is de thuisbasis van een aantal gevestigde Nederlandse haartransplantatie klinieken. Wilt u echter niet te veel betalen, maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden.

  3. Wat heeft GlobalHair mij te bieden wat een haarkliniek in Utrecht niet heeft?

  GlobalHair biedt u een betaalbare FUE haartransplantatie aan in een moderne kliniek in Istanbul. De ingreep wordt toegepast door ervaren en professionele ISHRS geregistreerde haarchirurgen in samenwerking met haartransplantatie assistenten. Het maximale aantal haarzakjes dat tijdens een ingreep getransplanteerd kan worden is 4.500, in Nederland ligt dit aantal op ongeveer 3.200. De kostprijs voor de haartransplantatie ligt ruim 50% lager dan bij een haarkliniek in Utrecht en bij het tarief zijn eveneens 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers inbegrepen.

  4. Heeft een haartransplantatie in Utrecht nadelen?

  Het grootste nadeel van een haarimplantatie in Utrecht is de kostprijs. Als u weet dat een gemiddelde behandeling zo’n € 5.000 kost, en dat vergoedingsmogelijkheden uiterst beperkt zijn dan is de ingreep op financieel vlak lang niet altijd haalbaar.

  5. Is de prijs de enige reden om een haartransplantatie in Turkije uit te laten voeren?

  Nee, naast een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding zijn er meerdere redenen om met GlobalHair naar Istanbul te gaan. Zo heeft de kliniek onlangs de award voor “Beste haartransplantatie in Turkije 2018 – 2019” in ontvangst mogen nemen en komen jaarlijks honderden mannen en vrouwen van over de hele wereld naar de kliniek voor een haartransplantatie. Nederlandstalige begeleiding is gedurende uw verblijf in Istanbul beschikbaar, zodat u zich over eventuele misverstanden geen zorgen hoeft te maken.

  6. Waarom worden in Istanbul meer haarzakjes getransplanteerd dan in Utrecht?

  De haarchirurgen van GlobalHair werken nauw samen met een team van gedreven haartransplantatie assistenten. Dit maakt dat er tijdens een dagbehandeling tot maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. In Nederland, en dus ook bij Utrechtse haarklinieken, voert een arts zowel het oogsten als transplanteren van de grafts zelfstandig uit, waardoor een minder groot aantal behandeld kan worden.

  7. Is een haartransplantatie wel veilig?

  Ja, de moderne behandeltechnieken maken dat de haarimplantatie een van de veiligste cosmetische ingrepen is. De kans op bijwerkingen of complicaties is zeer klein en eventuele verschijnselen zijn vrijwel altijd tijdelijk. Zwellingen, rode en blauwe verkleuringen, jeuk en korstvorming zijn binnen 7 tot 10 dagen volledig verdwenen. Infecties of blijvende littekens doen zich nagenoeg niet voor.

  Kom gratis op adviesgesprek!
  Of bel vrijblijvend 06 4436 3622