Haartransplantatie Utrecht

Haartransplantatie door
de beste specialisten

Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.

Contact opnemen

Globalhair

1
Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode
2
Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief PRP plasmabehandeling
3
Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg
Alle voordelen

Haartransplantatie Utrecht

Met haartransplantatie in Utrecht kunt u ervoor zorgen dat uw kaalheid verleden tijd wordt. Een specialist van GlobalHair kan u informeren over de verschillende opties in Nederland en Istanbul, Turkije. En wat de verschillen zijn tussen de FUT en de FUE haartransplantatie methoden. De prijs van het laten transplateren van haar kan erg uiteenlopen per land en per hoeveelheid grafts. Daarover kunt u hieronder meer lezen.

Wanneer u kiest voor een haarimplantatie bij GlobalHair krijgt u er na afloop nog PRP plasmabehandeling bij om de haarfollikels een impuls te geven om te groeien. Daarbij wordt er nog andere nazorg gegeven om ervoor te zorgen dat het herstel proces uitstekend verloopt. Hebt u interesse in goedkope haarimplantatie wat vanuit Utrecht is geregeld? Spreek daarvoor met een van onze consulenten.

Betaalbare haarimplantatie Utrecht

Voor een betaalbare FUE haarimplantatie in Utrecht kunt u terecht bij de haarspecialisten van GlobalHair. Wij zorgen ervoor dat u bij een professionele haarkliniek in Turkije komt waar u goedkoop een haartransplantatie kunt laten doen. In Nederland betaalt u voor zo’n 2000 grafts al zo’n €6000 tot €10000 waar u bij een Turkse haarchirurg slechts €2249 tot €4000 betaalt. De prijs loopt dus zeer uiteen terwijl de kwaliteit hetzelfde is of zelfs minder is in Nederland. Neem daarom de goedkopere haarimplantatie in Turkije waarna u nog een gratis PRP behandeling krijgt die gewoonlijk een prijs heeft van €750. Maak hiervoor een afspraak met een haartransplantatie specialist in Utrecht.

FUE haartransplantatie methode

Met de FUE haartransplantatie methode voor Utrecht kunt men snel haar terug laten komen op een kaal hoofd. Hierbij worden er grafts met een boortje van de hoofdhuid weggenomen om vervolgens bij de vervolgstap van de haarimplantatie op een kale plek te worden geïmplanteerd. Deze FUE techniek is vele malen vriendelijker ten opzichte van de FUT haarimplantatie methode waarbij een deel van de huid wordt weggenomen. Dit laat een groot litteken achter wat zich niet meer herstelt. Een haartransplantatie consultant in Utrecht kan u hierover meer vertellen.

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling