Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Betaalbare haarimplantatie Utrecht

  Voor een betaalbare FUE haarimplantatie in Utrecht kunt u terecht bij de haarspecialisten van GlobalHair. Wij zorgen ervoor dat u bij een professionele haarkliniek in Turkije komt waar u goedkoop een haartransplantatie kunt laten doen. In Nederland betaalt u voor zo’n 2000 grafts al zo’n €6000 tot €10000 waar u bij een Turkse haarchirurg slechts €2.949 tot €4000 betaalt. De prijs loopt dus zeer uiteen terwijl de kwaliteit hetzelfde is of zelfs minder is in Nederland. Neem daarom de goedkopere haarimplantatie in Turkije waarna u nog een gratis haargroei stimulerende behandeling krijgt die gewoonlijk een prijs heeft van €750. Maak hiervoor een afspraak met een haartransplantatie specialist in Utrecht.

  FUE haartransplantatie methode

  Met de FUE haartransplantatie methode voor Utrecht kunt men snel haar terug laten komen op een kaal hoofd. Hierbij worden er grafts met een boortje van de hoofdhuid weggenomen om vervolgens bij de vervolgstap van de haarimplantatie op een kale plek te worden geïmplanteerd. Deze FUE techniek is vele malen vriendelijker ten opzichte van de FUT haarimplantatie methode waarbij een deel van de huid wordt weggenomen. Dit laat een groot litteken achter wat zich niet meer herstelt. Een haartransplantatie consultant in Utrecht kunt u hierover meer vertellen.

  Kaalheid en aanhoudend haarverlies gaan geregeld gepaard met onzekerheid, twijfels en zorgen over uw uiterlijk. Hoe moeilijk het soms ook is om over uw gevoelens te praten, het is goed om te weten dat behandeling zeker mogelijk is. Het is niet nodig om lijdzaam toe te zien hoe uw haardos steeds dunner wordt en u een kalende kruin krijgt. Met een haartransplantatie in Utrecht is het niet alleen mogelijk om uw hoofdharen te transplanteren, maar ook wimper-, wenkbrauw-, baard-, en snortransplantaties worden regelmatig met blijvend succes toegepast.

  Moderne haarkliniek voor Utrecht en omgeving

  Hoe mooi klinkt het idee van een blijvende oplossing bij haaruitval? Te mooi om waar te zijn of iets wat zich binnen handbereik bevindt? Zeker bij haaruitval als gevolg van Alopecia androgenetica is een haartransplantatie een veel gevraagde en succesvolle behandeling. Dat u zich grondig voorbereidt op een eventuele ingreep spreekt voor zich. Het vergelijken van haarklinieken is daarbij een interessant gedeelte. In Utrecht, maar ook in plaatsen als Nieuwegein, Maarssen en Houten kunt u haarklinieken met elkaar vergelijken. Het zoeken en vinden van een geschikte, moderne haarkliniek in Utrecht is een kwestie van zorgvuldig lezen. Ontvangt u een prijsvoorstel? Dan zijn er een aantal punten waar u extra aandacht aan kunt besteden: • Het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. • De haartransplantatie techniek die wordt toegepast. • Is eventuele medicatie inbegrepen? • Hoe is de nazorg geregeld? Iedere haarkliniek heeft eigen voorwaarden en tarieven. Objectief vergelijken gaat alleen als de uitgangspunten hetzelfde zijn. Wat kunt u daarnaast nog meer doen? Kijk naar de ervaring die een haartransplantatie specialist heeft. De voorbije jaren is er een behoorlijk aantal specialisten en aanbieders bij het bestaande aanbod gekomen. Niet iedereen beschikt over voldoende ervaring om een succesvolle haartransplantatie in Utrecht te realiseren. Reviews en ervaringsverhalen geven inzicht in de actieve specialisten en haarklinieken. Hoe wordt een bepaalde specialist omschreven en hoe ervaren anderen de haartransplantatie bij de kliniek van uw voorkeur? Ga daarna zelf kennismaken. Niets is zo belangrijk als uw eigen intuïtie!

  FUE haartransplantatie in Utrecht

  Tegenwoordig wordt het merendeel van de haarimplantaties uitgevoerd met de FUE methode. Dit is een haartransplantatie techniek die geen zichtbare littekens achterlaat, en waarbij de haarzakjes een voor een uit het donorgebied worden geoogst. Het maximale aantal haarzakjes dat op deze manier tijdens een dagbehandeling in Nederland wordt getransplanteerd is zo’n 3.000, terwijl dat bij een vergelijkbare ingreep in Istanbul maximaal 4.500 haarzakjes geoogst en teruggeplaatst worden. Waar zit het verschil dan in? Een haartransplantatie in Utrecht wordt uitgevoerd door een haartransplantatie specialist, terwijl in Istanbul een ervaren haarchirurg samenwerkt met een team van gespecialiseerde assistenten. Op efficiënte wijze worden haarzakjes uit het donorgebied geoogst. U merkt hier door de plaatselijke verdoving nauwelijks iets van. Elk haarzakje wordt individueel op kwaliteit gecontroleerd en klaargemaakt om te plaatsen in de transplantatie gebieden. Tussen het oogsten en terugplaatsen kunt u wat rondlopen en uw benen strekken. Gedurende de ingreep heeft u de gelegenheid om televisie te kijken, gebruik te maken van internet of gewoon met uw ogen dicht te ontspannen. De duur van de ingreep wordt bepaald door de complexiteit en het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. Gemiddeld bent u zo’n 6 tot 9 uur onder behandeling. De FUE haartransplantatie techniek heeft meerdere voordelen, dit ten opzichte van de verouderde FUT techniek: • De ingreep laat geen zichtbare littekens achter. • Vlot herstel. • Nauwelijks bloedverlies. • De haarchirurg hoeft niet te snijden, waardoor er ook geen hechtingen verwijderd moeten worden. De FUE haartransplantatie kent bovendien een interessante mogelijkheid voor vrouwen die het haar liever niet millimeteren: de haarsparende FUE haarimplantatie. Het enige wat geschoren wordt is een klein stukje van het donorgebied. Als uw haar lang genoeg is, zal dit na afloop van de ingreep over het korte gedeelte vallen, waardoor het nauwelijks opvalt dat u een haartransplantatie in Utrecht heeft uit laten voeren.

  Kosten haartransplantatie Utrecht en omgeving

  De techniek die wordt toegepast bij een haartransplantatie is, net zoals de ervaring van de haarchirurg, van belang. Een ander punt van aandacht is de prijs die u betaald voor de haarimplantatie. Even kijken toont al snel een variatie van tarieven, zowel hoog als laag, en aantrekkelijke aanbiedingen. De prijs die u betaalt, zegt in feite niet zoveel over de inhoud en/of kwaliteit van de haartransplantatie in Utrecht. Kiest u voor een relatief goedkope aanbieding? Haalt u meer zekerheid uit de duurste haarkliniek? Staar uzelf niet volledig blind op de prijsopgaves die u ontvangt. Let op de aanwezigheid van kwaliteitskeurmerken en vraag naar de ervaring waar een behandelend specialist over beschikt. Ontbreekt het aan ervaring? Kunt u geen reviews of waarderingen vinden? Vraag uzelf dan af of u bij de juiste haarkliniek bent. Dankzij het internet is er tegenwoordig geen onbesproken haarkliniek meer en worden ervaringen met haartransplantatie specialisten wereldwijd gedeeld. Mede dankzij internet kunt u de prijzen van een haartransplantatie in Utrecht en omgeving vergelijken met haarklinieken in Turkije. Niet alleen worden tijdens een dagbehandeling in Istanbul meer haarzakjes getransplanteerd, de tarieven liggen bovendien ook een stuk lager dan bij Nederlandse klinieken. Een haartransplantatie in het buitenland? U bent niet de enige die de ingreep in Turkije overweegt. GlobalHair heeft een vestiging in Leiden, waar u vrijblijvend kennis kunt maken met de consulenten en meer hoort over een FUE haartransplantatie in de luxe haarkliniek in Istanbul. Met een vast all-in tarief van € 2.949 behoort GlobalHair tot de meest goedkope aanbieders van Turkije.

  Waar kwaliteit en betaalbaarheid verenigd zijn

  GlobalHair beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en bij de kliniek zijn uitsluitend gerenommeerde ISHRS gecertificeerde haarchirurgen werkzaam. De Nederlands sprekende consulenten begeleiden u gedurende het volledige haartransplantatie proces. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele miscommunicatie of u onbegrepen te voelen. Bij het all-in tarief zijn bovendien 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. Professionele begeleiding alsook nazorg wordt geregeld vanuit Leiden, zodat u maar een keer naar Turkije hoeft te reizen. Meer weten? Maak een afspraak voor een consult. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22 en ontdek zelf hoe GlobalHair kwaliteit en een betaalbare haartransplantatie heeft weten te combineren. GlobalHair is ook actief in Nijmegen, Zwolle, Amersfoort, Zeist en Groningen.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp