Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Informatie haartransplantatie in Overijssel

  Informatie over een FUE haartransplantatie in Overijssel kan op diverse manieren gezocht en gevonden worden. Het is immers een populaire, veel gevraagde ingreep waar veel over wordt geschreven. In de voorbereidende fase is het handig om te weten dat veel informatie is onderverdeeld in uiteenlopende onderwerpen, die uiteraard allemaal verband houden met een haartransplantatie. Overweegt u een haartransplantatie in Overijssel? Kijk dan ook eens naar informatie die betrekking heeft op onder meer: • Oorzaken van haarverlies en voorwaarden om voor een haartransplantatie in aanmerkingen te komen. • Uitleg van de haartransplantatie methodes en technieken die worden toegepast. • Alternatieve oplossingen bij haaruitval, als een haartransplantatie niet mogelijk blijkt. • Risico’s en bijwerkingen van een haarimplantatie. • Kosten en vergoedingsmogelijkheden. • Buitenlandse haartransplantatie aanbieders. Uiteraard is alle informatie die u leest nuttig. Naast lezen kunt u overwegen om blogs, vlogs en haartransplantatie video’s te bekijken. Zien hoe een haartransplantatie in realiteit wordt toegepast is goed voor de beeldvorming die u wel of niet heeft van de ingreep.

  Vergelijken haartransplantaties in Overijssel

  Naast uzelf informeren over de ingreep is het verstandig om vergelijkingen te maken. De haartransplantatie is een veelgevraagde behandeling die de voorbije decennia veel bekendheid heeft gekregen. Naast traditionele Nederlandse haarklinieken is er tegenwoordig een breed aanbod van buitenlandse behandelaars die actief zijn in Nederland. Ondanks de vele spookverhalen die geregeld de ronde doen kan het interessant zijn en financieel aantrekkelijk om een haartransplantatie in het buitenland te overwegen. U hoeft hier niet op stel en sprong voor naar Turkije of Marokko. Vanachter uw beeldscherm krijgt u de eerste informatie vrij overzichtelijk in beeld. Uiteraard is de prijs die u uiteindelijk voor een haartransplantatie in Overijssel betaald van belang, maar vergelijk zeker ook andere zaken alvorens een definitieve keuze te maken. • Naamsbekendheid en locatie van een haarkliniek. • Ervaring en deskundigheid van een behandelend haarchirurg. • Aantoonbaar bereikte resultaten. • De manier waarop u een intakegesprek ervaart. Heeft u een vertrouwt gevoel of voelt u zich eerder onbegrepen? Veel mensen hebben de neiging om blind te varen op de mening van iemand anders. Er gaat echter niets boven uw eigen intuïtie. Ga daarom altijd in persoon kennismaken bij een haarkliniek. Een website en/of een papieren presentatie kunnen er nog zo gelikt uitzien, vel pas een oordeel als u een intakegesprek achter de rug heeft.

  Gevarieerde haartransplantatie prijzen

  Een van de meest opvallende aandachtspunten bij een FUE haartransplantatie is het kostenplaatje. Laat u niet direct afschrikken door een gemiddelde prijs van € 5.000, dit is voor Nederlandse haarklinieken vrij normaal. Het is logisch dat u eerst prijzen opvraagt bij Nederlandse aanbieders en daarna de alternatieve mogelijkheden bekijkt. Alternatieven en betaalbare ingrepen zijn immers wel degelijk beschikbaar, al is dat dan niet in Nederland. Al zoekend komt u terecht bij GlobalHair, een in Leiden gevestigde aanbieder van haartransplantaties in Istanbul, Turkije. Met een laag vast all-in tarief kunt u in Istanbul een haartransplantatie met uitstekende resultaten toe laten passen. De haarkliniek is van alle moderne faciliteiten en gemakken voorzien. Tijdens een FUE haartransplantatie werkt de ervaren haarchirurg samen met deskundige assistenten, waardoor tot ruim 4.500 haarzakjes op een dag getransplanteerd kunnen worden. Dit aantal ligt bij Nederlandse klinieken op zo’n 3.000. GlobalHair behoort bovendien tot de goedkoopste aanbieders van een haartransplantatie in Istanbul. U betaalt voor een FUE haarimplantatie € 2.949 en dat is inclusief 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en een haargroei stimulerende behandeling. Een snelle rekensom leert dat u zo’n 50% van de kosten in Nederland kunt besparen door een ingreep bij GlobalHair uit te laten voeren.

  Ervaren haartransplantatie specialisten

  U bent zeker niet de enige die een haartransplantatie in Turkije overweegt. Jaarlijks reizen honderden mensen van over de hele wereld naar Istanbul. De kennis en kunde van de gerenommeerde haarchirurgen is wereldberoemd. Uitstekende resultaten, hoge kwaliteit, groeigarantie en een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding maken de ingreep dan ook aantrekkelijk. Is een haartransplantatie bij GlobalHair ook iets voor u? Onze consulenten en haarchirurgen nemen de mogelijkheden graag met u door tijdens een consult in Leiden. Bel of WhatsApp voor het maken van een afspraak met +316 44 36 36 22. Verder zijn wij ook actief in Utrecht, Nijmegen,, Hengelo en Enschede.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp