Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Chirurgische haartransplantatie in Roermond

  Follicle Unit Extraction, FUE, is een chirurgische techniek die haarzakjes individueel, een voor een verwijdert. Het donorgebied, uw haarkrans, dient daarvoor over voldoende grafts te beschikken. Het is een minimaal invasieve ingreep waarbij ultrafijne naalden en boortjes worden gebruikt voor het oogsten en transplanteren, de gemiddelde diameter is kleiner dan 1,0 mm. Tijdens de FUE haartransplantatie in Roermond werkt een team van toegewijde, ervaren professionals samen om de gewenste resultaten te bereiken. Dit kan alleen als een uitvoerend haarchirurg over verfijnde vaardigheden en de nodige ervaring beschikt om de procedure uit te voeren. Een specialist die jaarlijks een groot aantal haartransplantaties uitvoert weet hoe de techniek in iedere situatie op de beste manier kan worden toegepast. Hierbij wordt uitgebreide aan dacht besteed aan: • De haardichtheid. • Een natuurlijke ogende haarlijn. • Een natuurlijke haargroeirichting. • Uw wensen en verwachtingen. De meeste FUE haartransplantaties worden toegepast bij de behandeling van Alopecia androgenetica, erfelijke kaalheid. Deze vorm van genetische haaruitval treft mannen en vrouwen, al zijn er verschillende haaruitval patronen waar te nemen. Bij vrouwen is het haarverlies eerder diffuus of verspreid te noemen, terwijl mannen diepere inhammen, een kalende kruin en een terugtrekkende haarlijn als gevolgen zien. Door tijdig in te grijpen kan volledige kaalheid voorkomen worden.

  Keuzes bij een haartransplantatie in Roermond

  Ondanks de revolutionaire FUE techniek en de uitstekende resultaten die bereikt worden, kent de haartransplantatie een aantal punten van aandacht. • Selecteer een ervaren haarchirurg. Feit is dat er nog altijd te weinig aandacht wordt besteed aan het selecteren van een opgeleide, ervaren haarchirurg. De voorkeur gaat, ook logisch, uit naar ‘de beste deal’. De haartransplantatie in Roermond is een populaire ingreep, waar door enkele bedrijven handig op in wordt gespeeld door het bieden van lage tarieven en het maken van een snelle winst. Patiëntveiligheid en hoogwaardige kwaliteit worden daarbij over het hoofd gezien. Onvoldoende opgeleide artsen kunnen FUE-apparatuur kopen en de haartransplantatie aanbieden. Door het gebrek aan kennis en kunde kunnen de resultaten vreselijk zijn en bent u niets opgeschoten met de uitgevoerde ingreep. • Ervaring van de haarchirurg die de FUE haartransplantatie uitvoert. Heeft u een haarkliniek of haarchirurg geselecteerd? Ga dan persoonlijk kennismaken. Ervaren haarchirurgen zullen uitgebreid de tijd nemen om u te woord te staan en lichten uiteraard de ervaring die ze hebben toe. Dit kan zijn aan de hand van haartransplantatie voor en na foto’s of aan een complicatie van beeldmateriaal. Bij GlobalHair werken uitsluitend ISHRS geregistreerde haarchirurgen met jarenlange ervaring. • Haar- en huidverzorging. Een optimale haar- en huidverzorging is belangrijk. Niet alleen voorafgaand aan de gewenste haartransplantatie in Roermond, maar zeker ook daarna. Sommige haartransplantatie specialisten adviseren een combinatie van de ingreep met een haargroeimiddel als Finasteride of Minoxidil. Dit kan de haargroei op positieve wijze beïnvloeden. Of dit bij u het geval is wordt bekeken en geadviseerd tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek.

  Vergelijken haarklinieken

  Valt uw haar als gevolg van erfelijke of mannelijke kaalheid uit en overweegt u een haartransplantatie? Dan is het belangrijk om de opties die u heeft op een rijtje te zetten en met elkaar te vergelijken. Voor een haartransplantatie in Roermond kunt u immers ook prima terecht bij GlobalHair. De ingreep vindt plaats in de moderne haarkliniek in Istanbul, Turkije. Istanbul klinkt niet hetzelfde als Roermond, dat klopt. De mogelijkheden die GlobalHair u te bieden heeft, zijn de omweg zeker waard. Naast een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, wordt u begeleidt door ervaren Nederlandssprekende consulenten. Waar haarklinieken in Roermond en omgeving tarieven berekenen op basis van het aantal grafts dat getransplanteerd wordt, betaald u bij GlobalHair een vast all-in tarief. Maximaal 4.500 haarzakjes worden getransplanteerd voor € 2.949. Bij dit tarief zijn 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en een haargroei stimulerende behandeling inbegrepen.

  Laat uzelf informeren

  ‘Beste haartransplantatie 2018-2019’ dat is de award die GlobalHair recentelijk in ontvangst mocht nemen. Jaarlijks wordt de FUE haartransplantatie door onze haarchirurgen honderden keren met succes toegepast. Mannen en vrouwen uit alle wereldse windstreken hebben de voorbije jaren de weg naar GlobalHair in Istanbul gevonden. Meer weten of wilt u een afspraak maken voor een consult? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Wij zijn ook actief in Den Bosch, Weert en Venlo.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp