Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Risico’s en bijwerkingen van een FUE haartransplantatie

  Zoals bij elke chirurgische ingreep, kan een FUE haartransplantatie in Weert verschillende risico’s met zich meebrengen. Het is belangrijk dat u zich bewust bent van deze mogelijke complicaties, voordat u de haarimplantatie ondergaat. Hoewel de haartransplantatie doorgaans als een zeer veilige behandelmethode wordt beschouwd, kunt u pijn, zwellingen en ontstekingen van de hoofdhuid ervaren. Risico’s en bijwerkingen van de haartransplantatie in Weert kunnen onderverdeeld worden in korte en lange termijn complicaties. Complicaties op korte termijn. De bijwerkingen na een haartransplantatie zijn gering en verdwijnen binnen enkele dagen tot weken na de ingreep vanzelf. Hierbij kunt onder meer denken aan: • Bloedingen en zwellingen van de hoofdhuid. Dit zijn tegelijkertijd de meest voorkomende verschijnselen na een ingreep. Door het oogsten en terugplaatsen van de haarzakjes ontstaan kleine ‘gaatjes’ in de hoofdhuid. Lichte bloedingen en zwellingen zijn dan een logisch gevolg. • Jeuk. Het genezingsproces van de huid gaat geregeld samen met jeuk. Het is belangrijk om niet aan uw huid te krabben en zo de jeuk te verlichten, hiermee kunt u de huid verder beschadigen. Het open krabben van de korstjes betekent bovendien dat vuil in de wondjes terecht kan komen, wat weer een vergrote kans op infecties met zich meebrengt.

  • Infecties. Een ontsteking of infectie van de haarzakjes, folliculitis, kan als gevolg van de haartransplantatie optreden. Deze infecties worden meestal behandeld met een milde antibiotische crème, foam of gel. Breidt de infectie zich uit? Neem dan altijd contact op met de behandelend haarchirurg. • Haaruitval of shock loss. Na een haartransplantatie in Weert kunnen de getransplanteerde haren uitvallen. Dit komt bij de meeste mensen die de ingreep ondergaan voor en het is niets om uzelf zorgen over te maken. Het is belangrijk om vooraf te weten dat het haarverlies zich voor kan doen. Complicaties op langere termijn. Hoewel de meest voorkomende bijwerkingen van een haartransplantatie tijdelijk zijn, zijn er enkele complicaties op de lange termijn waar u rekening mee dient te houden: • Verslapping van de hoofdhuid. Onder invloed van de haartransplantatieprocedure kan uw hoofdhuid verslappen. Dit herstelt zich grotendeels binnen 6 tot 8 maanden na de ingreep. Bij de FUE techniek wordt dit nauwelijks gezien, het is een complicatie die zich voornamelijk voor kan doen bij de verouderde FUT methode. • Haarzakjes die niet aanslaan. Hoewel het slagingspercentage hoog is, zijn er omstandigheden waardoor de haarzakjes, grafts, niet optimaal kunnen aanslaan. Volg de tips en adviezen van een haarchirurg altijd op, hiermee heeft u niet alleen een positieve invloed op het resultaat maar zeker ook op de herstelperiode. • Haarkrul. Een andere complicatie op lange termijn kan een zogenaamde ‘haarkrul’ zijn. De getransplanteerde haarzakjes kunnen in de hoofdhuid krullen, waardoor een ingegroeide haar kan ontstaan. Naast een irriterend gevoel kan dit tot infecties lijden. Is er sprake van een groot aantal gekrulde, ingegroeide haren dan kan het resultaat onnatuurlijk lijken.

  Belang van nazorg bij een haartransplantatie

  Na afloop van de haartransplantatie in Weert blijft u bij de haarkliniek onder controle. De nazorg is van groot belang, bovendien wil een haarchirurg graag weten hoe de resultaten zich bij u ontwikkelen. Een optimale verzorging van de hoofdhuid en uw haar is belangrijk. Gebruik de verzorgingsproducten die een haarchirurg u aanbeveelt en luister naar de instructies. Zeker de eerste dagen is rust geboden. De haarzakjes hebben tijd nodig om vast te groeien en dat gaat alleen door het rustig aan te doen. Slaap de eerste nachten ook met een extra kussen, zodat uw hoofd wat hoger ligt. In overleg met de behandelend arts kunt u daarna langzaam uw dagelijkse werkzaamheden en bezigheden hervatten. Intensief sporten en zware lichamelijke arbeid zijn de eerste 2 weken niet aan te raden. Uiteraard hangt een en ander af van het soort werk dat u verricht. Tijdens een intakegesprek kan een haarchirurg u de volledige procedure uitgebreid toelichten.

  GlobalHair is actief in het binnen- en buitenland. Onder andere in Den Bosch, Roermond en Venlo.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp