facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Weert

Het is een duidelijk signaal van het ouder worden. Nog voordat de eerste rimpeltjes zichtbaar worden, krijgen veel mensen te maken met haaruitval. Mannelijke kaalheid treft ruim 40% van alle mannen op een zeker moment. Tegen het 40e levensjaar is er sprake van matige tot uitgebreide haaruitval, waarbij nieuwe haargroei uitblijft. Haartransplantaties zijn toegankelijker en een populaire optie voor mensen die met haaruitval en kaalheid te maken hebben. De dalende kosten, toenemende concurrentie en de aanbevelingen van beroemdheden hebben ervoor gezorgd dat een haartransplantatie in Weert een gewilde ingreep is. De resultaten zijn permanent en u geniet weer van natuurlijke haargroei. Het is echter ook een chirurgische ingreep waar risico’s en bijwerkingen aan kleven.

Risico’s en bijwerkingen van een FUE haartransplantatie

Zoals bij elke chirurgische ingreep, kan een FUE haartransplantatie in Weert verschillende risico’s met zich meebrengen. Het is belangrijk dat u zich bewust bent van deze mogelijke complicaties, voordat u de haarimplantatie ondergaat. Hoewel de haartransplantatie doorgaans als een zeer veilige behandelmethode wordt beschouwd, kunt u pijn, zwellingen en ontstekingen van de hoofdhuid ervaren. Risico’s en bijwerkingen van de haartransplantatie in Weert kunnen onderverdeeld worden in korte en lange termijn complicaties. Complicaties op korte termijn. De bijwerkingen na een haartransplantatie zijn gering en verdwijnen binnen enkele dagen tot weken na de ingreep vanzelf. Hierbij kunt onder meer denken aan: • Bloedingen en zwellingen van de hoofdhuid. Dit zijn tegelijkertijd de meest voorkomende verschijnselen na een ingreep. Door het oogsten en terugplaatsen van de haarzakjes ontstaan kleine ‘gaatjes’ in de hoofdhuid. Lichte bloedingen en zwellingen zijn dan een logisch gevolg. • Jeuk. Het genezingsproces van de huid gaat geregeld samen met jeuk. Het is belangrijk om niet aan uw huid te krabben en zo de jeuk te verlichten, hiermee kunt u de huid verder beschadigen. Het open krabben van de korstjes betekent bovendien dat vuil in de wondjes terecht kan komen, wat weer een vergrote kans op infecties met zich meebrengt.

Bitmap

• Infecties. Een ontsteking of infectie van de haarzakjes, folliculitis, kan als gevolg van de haartransplantatie optreden. Deze infecties worden meestal behandeld met een milde antibiotische crème, lotion of gel. Breidt de infectie zich uit? Neem dan altijd contact op met de behandelend haarchirurg. • Haaruitval of shock loss. Na een haartransplantatie in Weert kunnen de getransplanteerde haren uitvallen. Dit komt bij de meeste mensen die de ingreep ondergaan voor en het is niets om uzelf zorgen over te maken. Het is belangrijk om vooraf te weten dat het haarverlies zich voor kan doen. Complicaties op langere termijn. Hoewel de meest voorkomende bijwerkingen van een haartransplantatie tijdelijk zijn, zijn er enkele complicaties op de lange termijn waar u rekening mee dient te houden: • Verslapping van de hoofdhuid. Onder invloed van de haartransplantatieprocedure kan uw hoofdhuid verslappen. Dit herstelt zich grotendeels binnen 6 tot 8 maanden na de ingreep. Bij de FUE techniek wordt dit nauwelijks gezien, het is een complicatie die zich voornamelijk voor kan doen bij de verouderde FUT methode. • Haarzakjes die niet aanslaan. Hoewel het slagingspercentage hoog is, zijn er omstandigheden waardoor de haarzakjes, grafts, niet optimaal kunnen aanslaan. Volg de tips en adviezen van een haarchirurg altijd op, hiermee heeft u niet alleen een positieve invloed op het resultaat maar zeker ook op de herstelperiode. • Haarkrul. Een andere complicatie op lange termijn kan een zogenaamde ‘haarkrul’ zijn. De getransplanteerde haarzakjes kunnen in de hoofdhuid krullen, waardoor een ingegroeide haar kan ontstaan. Naast een irriterend gevoel kan dit tot infecties lijden. Is er sprake van een groot aantal gekrulde, ingegroeide haren dan kan het resultaat onnatuurlijk lijken.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Belang van nazorg bij een haartransplantatie

Na afloop van de haartransplantatie in Weert blijft u bij de haarkliniek onder controle. De nazorg is van groot belang, bovendien wil een haarchirurg graag weten hoe de resultaten zich bij u ontwikkelen. Een optimale verzorging van de hoofdhuid en uw haar is belangrijk. Gebruik de verzorgingsproducten die een haarchirurg u aanbeveelt en luister naar de instructies. Zeker de eerste dagen is rust geboden. De haarzakjes hebben tijd nodig om vast te groeien en dat gaat alleen door het rustig aan te doen. Slaap de eerste nachten ook met een extra kussen, zodat uw hoofd wat hoger ligt. In overleg met de behandelend arts kunt u daarna langzaam uw dagelijkse werkzaamheden en bezigheden hervatten. Intensief sporten en zware lichamelijke arbeid zijn de eerste 2 weken niet aan te raden. Uiteraard hangt een en ander af van het soort werk dat u verricht. Tijdens een intakegesprek kan een haarchirurg u de volledige procedure uitgebreid toelichten.

Haartransplantatie in Weert FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Weert. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kies voor een ervaren haartransplantatie specialist. Iemand die weet hoe de techniek op de juiste manier toegepast wordt en hoe bij u de beste resultaten bereikt worden. De ingreep is veilig, mits deze wordt uitgevoerd in een geschikte behandelruimte.

De haartransplantatie kent algemene operatieve bijwerkingen, zoals nabloedingen, zwellingen, infecties, slechte wondgenezing en allergische reacties. De meeste bijwerkingen zijn van voorbijgaande aard en nemen af in de dagen na de ingreep. Heeft u langdurig pijn op de behandelde plaatsen, neem dan contact op met de haarkliniek. Soms ontstaat een ontsteking van de haarzakjes, dit kan met behulp van antibiotica effectief behandeld worden.

De ingreep bestaat uit twee delen, het oogsten en terugplaatsen van de grafts. Het oogsten gebeurt, nadat het donorgebied plaatselijk is verdoofd, met een holle naald waarmee de haarzakjes stuk voor stuk uit uw haarkrans gehaald worden. Voor het terugplaatsen van de haarzakjes worden de transplantatie gebieden eveneens lokaal verdoofd. De specialist boort kleine kanaaltjes waar de grafts vervolgens in geplaatst worden. Een haartransplantatie vindt plaats op poliklinische basis. Nadat de ingreep is afgerond kunt u de haarkliniek verlaten.

Haartransplantatie kosten in Weert en omgeving worden berekend op basis van de complexiteit van de ingreep en de hoeveelheid grafts die behandeld worden. De gemiddelde kostprijs bedraagt € 5.000 met uitschieters naar boven toe.

GlobalHair biedt een betaalbaar alternatief door de ingreep in Istanbul toe te laten passen. U kunt zo ruim 50% op de kosten van een haartransplantatie in Weert besparen.

Het prijsverschil is hetgeen het meest opvalt. Daarnaast worden in Istanbul tijdens een haartransplantatie ook aanmerkelijk meer haarzakjes getransplanteerd dan in Weert, 4.500 vs. 3.200. In Istanbul wordt de ingreep toegepast door ISHRS geregistreerde haarchirurgen die de ingreep dagelijks toepassen en die werken met ultra moderne apparatuur.

Nee. GlobalHair heeft een vestiging in Leiden. Hier vinden het eerste consult, de controles en nazorg plaats. U reist alleen voor de haartransplantatie naar Istanbul.

Bij het all-in tarief van € 2.949 zijn naast de ingreep ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en een haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750 inbegrepen.

Haaruitval veroorzaakt door Alopecia androgenetica wordt door zorgverzekeraars niet gezien als medische noodzaak. Cosmetische ingrepen, zoals een haartransplantatie, komen niet voor vergoeding in aanmerking vanuit de basisverzekering. Een enkele aanvullende zorgpolis biedt, beperkte, mogelijkheden. Voorwaarden en eventuele vergoedingsbedragen staan vermeld in de polisvoorwaarden van uw verzekering.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.