Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Vaststellen haaruitval door medicijnen

  Regelmatig hebben medicijnen haaruitval als mogelijke bijwerking. Het haarverlies is vrijwel altijd tijdelijk en treft niet iedereen die het medicijn gebruikt. Bent u vatbaar voor deze bijwerking? Dan wordt het haarverlies een aantal weken na het eerste gebruik van het medicijn zichtbaar. Het kan echter ook meerdere maanden duren voordat het haarverlies zich openbaart. Haaruitval door medicijnen heeft verschillende vormen: • Anageen effluvium, hierbij treft het haarverlies de haren die zich in de zogenaamde groeifase bevinden. Chemotherapie is hiervan een voorbeeld. Het haarverlies vangt aan aantal weken na de start van de behandeling aan. Anageen effluvium kan alle soorten lichaamsbeharing treffen en is meestal tijdelijk. • Telogeen effluvium, waarbij de haren in de rustfase worden getroffen. Deze vorm van haaruitval is een bijwerking van meerdere medicijngroepen waaronder bloeddrukmedicatie en bloedverdunners, medicatie bij epilepsie, orale anticonceptiemiddelen en antidepressiva. Heeft u recentelijk een geneesmiddel voorgeschreven gekregen en heeft u nu last van onverklaarbare haaruitval? Lees dan de bijsluiter van het middel zorgvuldig door. Indien een middel haaruitval als bijwerking kan hebben, staat dit in de bijsluiter vermeld. Ga met haarverlies altijd naar de huisarts en/of dermatoloog. Deze kan de oorzaak vaststellen, ook kan het gebruik van eventuele geneesmiddelen in combinatie met het haarverlies worden bekeken.

  Diagnose en behandeling

  Haaruitval door medicijnen is niet bij elk geneesmiddel even eenvoudig vast te stellen. Vaak spelen meerdere factoren een rol en is het meer de stress of de onderliggende ziekte die verantwoordelijk is voor het haarverlies. Een zorgvuldig onderzoek is daarom noodzakelijk. De behandelend arts zal u uiteenlopende vragen stellen en zich niet alleen richten op het geneesmiddel waarvan u vermoed dat het haaruitval veroorzaakt. Om andere oorzaken uit te sluiten kan een arts een bloedonderzoek, waarbij verschillende zaken uitgesloten of juist aangetoond worden, adviseren. Blijkt dat de haaruitval door medicijnen wordt veroorzaakt? Dan zal worden gekeken of er een ander geneesmiddel met dezelfde werking beschikbaar is. Overstappen op andere medicatie stelt het haargroeiproces in staat om te herstellen. Het duurt langere tijd voor de haargroei op gang komt en u zichtbare verbeteringen ziet. Behandelingen tegen haaruitval hebben niet of onvoldoende resultaten. Het is onmogelijk om de haargroei te versnellen. U kunt natuurlijk altijd met een arts of specialist een aantal beschikbare behandelingen bespreken. Laser therapie, mesotherapie, het gebruik van een haargroeimiddel, micro haar pigmentatie of een haartransplantatie. Tegenwoordig zijn er verschillende effectieve behandelingen tegen haaruitval beschikbaar. Wat het beste past bij uw situatie hangt onder meer af van de oorzaak van het haarverlies.

  Herstel haargroei

  Helaas heeft haaruitval na het gebruik van medicijnen of een medische behandeling tijd nodig. Meestal komt u bij deze vorm van haarverlies niet in aanmerking voor een haartransplantatie. Niet iedereen is even geduldig als het op haargroei aankomt en niet iedereen wil met een zichtbaar dunnere haardos door het dagelijkse leven gaan. Onzekerheden over het uiterlijk spelen hierin zeker een rol. Zowel mannen als vrouwen overwegen het camoufleren van de haaruitval met een haarwerk of pruik. Het aanbod van moderne haarwerken is uitgebreid en volledig aanpasbaar op uw eigen natuurlijke kapsel. Door een pruik af te stemmen op uw eigen haarkleur en stijl is het nauwelijks zichtbaar dat u, tijdelijk, een haarwerk draagt. Bovendien heeft een haarwerk geen invloed op uw eigen haar en is van een verstoring van de haargroei geen sprake. Wilt u een haarwerk aanschaffen? Maak dan eens een afspraak bij een erkende haarwerkspecialist, deze kunt u op professionele wijze helpen bij het maken van een aantal keuzes. Het is makkelijk om even snel online een pruik te kopen. Passen is echter niet mogelijk. Bij een haarwerkspecialist wordt gesproken over uw wensen ten aanzien van een haarwerk en kunt u meerdere modellen passen. Wist u trouwens dat u ook voorafgaand aan een geplande medische behandeling met verwachte haaruitval een haarwerk aan kunt laten passen? U kunt zichzelf er dan van overtuigen dat het haarwerk overeenkomt met uw natuurlijke kapsel. Blijft het verwachte haarverlies uit? Dan heeft u meestal de mogelijkheid om het bestelde haarwerk kosteloos te annuleren. Draagt u liever geen haarwerk? Dan zit er vrijwel niets anders op dan geduld te hebben en te wachten tot de haargroei vanzelf herstelt.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan