Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  De perfecte oplossing voor haarverlies bij mannen

  Haaruitval, ook wel bekend als Alopecia androgenetica of mannelijke kaalheid, kan zowel mannen als vrouwen overkomen. Het kan variëren van dieper wordende inhammen tot haaruitval. Ervaart u dat u dunner wordend haar krijgt of maken anderen opmerkingen over uw kalende kruinen of inhammen? En zorgt dit ervoor dat u zich onzeker voelt over uw haardos? Dan kunt u terecht bij GlobalHair.

  Onze artsen helpen u met een gratis consultancy waarbij u een eerlijk verhaal kunt verwachten, specifiek over uw haarsituatie. Een haartransplantatie bij GlobalHair geeft u het beste resultaat én hoogwaardige kwaliteit haar. Samen zorgen we ervoor dat we haaruitval tegengaan bij mannen om niet langer in onzekerheid te leven en een positieve impact te geven op uw zelfvertrouwen én sociale leven.

  Haaruitval mannen & de oorzaak

  Erfelijke kaalheid is de meest voorkomende oorzaak van haaruitval bij mannen. Het wordt niet als een ziekte beschouwd, maar eerder als een teken van veroudering. Toch zoeken velen naar oplossingen, vooral als het hun zelfvertrouwen aantast. Dit type haarverlies ontstaat door het hormoon DHT, dat het proces van haargroei versnelt en uiteindelijk haarzakjes vernietigt. Wij horen u al denken: "Maar wat is het beste middel tegen haaruitval bij mannen?"

  Een haartransplantatie bij GlobalHair geeft u de beste resultaten vanwege de uitzonderlijke kwaliteit, maar het allerbelangrijkste: het geeft u een goed en zelfverzekerd gevoel wanneer u uzelf in de spiegel ziet. Laat u adviseren met een eerlijk verhaal over uw haar bij onze artsen.

  Behandeling voor haarverlies bij mannen

  Bij GlobalHair helpen we u graag om van uw haaruitval af te komen en weer vertrouwen te krijgen in uw uiterlijk door middel van haartransplantaties voor mannen. Onze diverse behandelingen, zoals FUE Haartransplantatie, Saffier haartransplantatie, DHI Haartransplantatie en V6 Hairboost, bieden de perfecte oplossing voor uw haarverlies. We voorzien ook in baardtransplantaties en haartransplantaties voor vrouwen.

  Twijfelt u welke behandeling het beste past bij uw haartype? Vraag een vrijblijvend consult aan met een van onze specialisten. Ons team staat klaar om u te helpen met de beste oplossing voor uw haar en wensen. Geen enkel haartype zien wij als ‘onmogelijk’, we hebben altijd wel een passende en persoonlijke aanpak.

  Waarom kiezen voor GlobalHair?

  Heeft u last van (beginnend) haaruitval of dunner wordend haar? Dan biedt een haartransplantatie veel voordelen! Een haartransplantatie bij GlobalHair betekent:

  • Gegarandeerd het beste resultaat
  • Uitstekende kwaliteit
  • Een snelle herstelperiode
  • Het creëren van meer zelfvertrouwen
  • Herstel van uw eigen haargroei
  • Door het leven gaan met een volle haardos

  Wij staan voor u klaar om u te helpen met uw haartransplantatie! Liever geen haartransplantatie, maar wel de wens voor voller haar? Ontdek meer over onze V6 Hairboost.

  Wij geven u eerlijk en passend advies

  Oriënteert u zich op een behandeling tegen haaruitval en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een haartransplantatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult bij GlobalHair. Tijdens het consult wordt u uitvoerig geïnformeerd over uw mogelijkheden. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een eerlijk en passend advies. Bovenal: wij helpen u graag om uw zelfvertrouwen terug te winnen, zodat u weer met een glimlach in de spiegel kunt kijken.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp