Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Diverse mesotherapie haar ervaringen

  Mesotherapie bestaat uit het geven van injecties waarbij de bestanddelen in het mesoderm van uw hoofdhuid worden geïnjecteerd. De behandelend specialist stelt de bestanddelen af op uw persoonlijke behoefte en de oorzaak van het haarverlies. De injecties worden gegeven met behulp van een speciaal ontwikkelde mesogun. De aan het apparaat bevestigde naalden zijn fijn en kort, wat ze geschikt maakt om in korte tijd een groot aantal injecties af te geven. De behandeling versterkt de opname van voedingssupplementen door de haarzakjes, wat een verbeterde haargroei tot gevolg heeft. Uw haren zien er sterker en gezonder uit. Omdat mesotherapie een behandelmethode is die volledig op maat gegeven kan worden, wordt het beschouwd als een interessante behandeling bij diverse oorzaken van haaruitval. Mesotherapie wordt niet uitsluitend bij haaruitval toegepast. De mogelijkheden zijn breed en divers. Verschillende huid- en haarproblemen worden met mesotherapie behandeld:

  • Haaruitval.
  • Huidverjonging.
  • Versteviging van de huid.
  • Het verminderen van donkere kringen onder de ogen.
  • Het verminderen van acne en acnelittekens.
  • Het verminderen van cellulitis.
  • Het verstrakken van de huid.
  • Verlichten van pigment- en/of ouderdomsvlekken.

  Diverse mesotherapie ervaringen

  Mesotherapie heeft uiteenlopende resultaten. Momenteel is er onvoldoende wetenschappelijk bewijs dat haaruitval inderdaad voorkomen kan worden. Hoewel mannen en vrouwen die de behandeling bij haarverlies hebben laten toepassen over het algemeen positieve mesotherapie haar ervaringen hebben, is dat niet in alle gevallen hetzelfde. Resultaten zijn bovendien niet direct zichtbaar, pas na een aantal sessies wordt verbetering zichtbaar. Mesotherapie is een specifieke behandelmethode die de groeifactoren, hormonen, eiwitten en vitamines in de hoofdhuid reguleert en de aanmaak van collageen en elastine bevordert. De hormonale balans wordt op deze manier hersteld. Hoe vaak u de behandeling moet herhalen om het resultaat te behouden, verschilt per persoon. Uit bepaalde onderzoeken is gebleken dat mesotherapie een volkomen veilige behandeltechniek, terwijl anderen het tegendeel beweren. Feit is dat als de behandeling door een ervaren specialist wordt toegepast de voordelen groter zijn dan de kans op bijwerkingen. Zo is er geen anesthesie vereist, is de kans op allergische reacties zeer beperkt, is de behandeling nagenoeg pijnloos en is er geen downtime. Mesotherapie bij haaruitval bestaat uit 6 tot 10 behandelingen. De eerste behandelsessies volgen elkaar snel op. Naarmate u verbetering waarneemt, worden de tussenpozen langer. Indien u erg gevoelig bent, of opziet tegen de injecties die in de hoofdhuid worden gegeven kunt u uw huid voor de sessie met een verdovende crème insmeren. Het gevoel wordt daardoor beperkt en u zit meer ontspannen in de behandelstoel. Online leest u uiteenlopende reviews en mesotherapie tegen haaruitval ervaringen. In de praktijk is gebleken dat bij het gebruik van de juiste bestanddelen het haarverlies fors verminderd kan worden en de haargroei verbeterd. Ondanks de positieve reviews kan het interessant zijn om ook negatieve ervaringen te lezen. Op onze website vindt u ook interessante informatie over haartransplantatie ervaringen. Op de website van de Nederlandse Haarstichting staat ook veel interessante onafhankelijke informatie over mesotherapie.

  Mesotherapie bij haaruitval, ervaringen

  Het gebruik van mesotherapie bij haaruitval heeft sinds 2015 een drastische toename in de populariteit en bekendheid gekend. De cosmetische behandeling lijkt een snelle en relatief eenvoudige manier om weer van een volle, gezonde haardos te genieten. De wetenschap achter de techniek is dat haarverlies kan worden veroorzaakt door een onbalans van hormonen rondom de haarzakjes. Deze onbalans veroorzaakt haaruitval omdat de haarzakjes niet van voldoende voedingsstoffen worden voorzien. In combinatie met een verminderde bloedcirculatie neemt het haarverlies alleen maar toe. Voor haarherstel bevat een mesotherapie-oplossing een combinatie van vitamines, nucleïnezuren en co-enzymen die specifiek afgestemd zijn op uw unieke behoefte. Het behandeltraject kan van persoon tot persoon verschillen. Hoewel een behandelsessie over het algemeen 10 tot 30 minuten duurt, kan dit variëren naarmate het gebied dat wordt behandeld in omvang toeneemt. De meeste mensen die haaruitval met mesotherapie laten behandelen zien na tien sessies een verbetering. Afhankelijk van de ontwikkeling van de resultaten, beslist u in samenspraak met specialist hoe het vervolg eruit ziet en of het verstandig is om regelmatige nabehandelingen te ondergaan. Een initieel mesotherapie traject kan in totaal tot 6 maanden duren, voordat het volledige effect van de behandeling bereikt is.

  Binnen- en buitenlandse mesotherapie haar ervaringen

  Dat mesotherapie niet alleen in Nederland bij haaruitval wordt toegepast, ziet u bij het zoeken van ervaringen en reviews. De niet-chirurgische behandeltechniek is populair en wordt op binnen- en buitenlandse fora omschreven en gewaardeerd. De ervaringen geven u niet alleen inzicht in de resultaten die behaald worden, maar u leest ook hoe een behandeltraject er in realiteit uitziet en hoe de injecties worden ervaren. Interessant om te lezen zijn de ervaringen met mesotherapie tegen haaruitval die anderen hebben met klinieken en behandelaars die mesotherapie behandelingen aanbieden en toepassen. Heeft iemand foto’s of ander beeldmateriaal bij een review geplaatst? Bekijk deze zeker, u ziet dan hoe de huid eruit ziet na een behandelsessie. Mesotherapie foto’s laten ook zien hoe het haarverlies afneemt en hoe de haargroei wordt gestimuleerd en verbeterd. Overigens is een mening of ervaring persoonlijk. De manier waarop iemand een behandeling ervaart kan verschillen van uw ervaring of mening.

  Eigen mesotherapie haar ervaringen

  Wanneer u behandeltechnieken bij haaruitval met elkaar vergelijkt, kunt u ook informatie over mesotherapie aanvragen. Ga zelf kennismaken bij een kliniek en laat u adviseren over het behandeltraject. In vergelijking met andere, meer ingrijpende behandelingen, is mesotherapie relatief betaalbaar. Als u een behandeling in kuurvorm ondergaat, betaalt u in de regel minder dan wanneer u voor losse behandelingen kiest. De prijzen verschillen per kliniek en hangen onder meer af van de bestanddelen die geïnjecteerd worden. Online prijsvergelijken is mogelijk, al krijgt u een beter en meer exact beeld van de prijzen wanneer u naar een consult bij een kliniek gaat. Een specialist beoordeelt uw hoofdhuid en vraagt naar de oorzaak van het haarverlies. Op basis van deze gegevens krijgt u een op maat gemaakt behandelplan.

  Mesotherapie ervaringen

  Bent u benieuwd naar mesotherapie ervaringen bij haarverlies? Als u last heeft van haaruitval en zoekt naar mogelijke oplossingen, is de kans groot dat u mesotherapie bij haaruitval tegenkomt. Een minimaal invasieve behandeling die in andere situaties en bij de behandeling van bepaalde aandoeningen succesvol is. Maar helpt mesotherapie bij haaruitval en hoe zijn de mesotherapie ervaringen? De techniek is uitstekend voor mensen die last hebben van beginnend haarverlies. Het is een niet-chirurgische, pijnloze behandeling die bestaat uit het injecteren van vitamines, mineralen, enzymen en plantenextracten om de haargroei te stimuleren.

  Onbewezen mesotherapie ervaringen

  Mesotherapie is een behandeltechniek waarbij geselecteerde bestanddelen rechtstreeks in de hoofdhuid geïnjecteerd worden. De techniek werkt in op de epidermis, het bindweefsel van de huid, uw bloedsomloop, het immuunsystemen en de lichamelijke neurosensoren. Mesotherapie helpt bij het verbeteren van bepaalde vormen van haarverlies, zoals telogeen effluvium, erfelijke haaruitval, alopecia areata en stress gerelateerde haaruitval. Ondanks de vaak positieve resultaten is er weinig wetenschappelijk onderzoek verricht om de effectiviteit van de behandeling te bevestigen.

  Gebrek aan onderzoek

  Het doel van mesotherapie is het herstellen en verhogen van de doorbloeding en circulatie in de hoofdhuid, door de directe levering van voedingsstoffen. Actieve bestanddelen en ingrediënten die hierbij gebruikt worden zijn vitamines, mineralen, enzymen, antioxidanten, plantenextracten en peptiden. De gebruikte ingrediënten zijn wetenschappelijk goedgekeurde bestanddelen. Een effectieve injectievloeistof kan uit meer dan 50 werkzame bestanddelen bestaan. Er is een gebrek aan wetenschappelijk onderzoek om vast te stellen welke cocktail en toepassingsschema het meest effectief zijn bij het behandelen van haaruitval. De hoeveelheden vitamines, enzymen, geneesmiddelen en andere extracten die een behandelaar gebruikt, zijn afhankelijk van de ervaring van de arts.

  Werking mesotherapie bij haaruitval

  Mesotherapie is niet-chirurgisch en de behandeltijd per sessie ligt tussen 15 en 45 minuten. Met micro-injecties behandelt een specialist de hoofdhuid. Dit stimuleert de doorbloeding waardoor de haarzakjes betere voedingsstoffen ontvangen en de aanmaak van nieuw haar een stimulans krijgt. Afhankelijk van de oorzaak van het haarverlies is de techniek gebaseerd op haaruitval als gevolg van hormoonproblemen, zoals gevoeligheid voor DHT. Zowel mannen als vrouwen met diverse vormen van haaruitval hebben baat bij de behandeltechniek.

  Algemene ervaringen mesotherapie bij haaruitval

  De redenen om voor mesotherapie te kiezen variëren. Sommige mensen hebben niet eerder van de behandeltechniek gehoord, tot ze effectief op zoek gingen naar een oplossing voor haarverlies. Terwijl anderen familieleden, kennissen of vrienden hebben die ze op mesotherapie attent hebben gemaakt. Als u zich verdiept in de behandeltechniek dan ziet u dat de behandelduur verschilt per persoon, maar dat de behandeling uit meerdere sessies bestaat. Behandelkuren bestaande uit 6 tot 8 of meer sessies geven de beste resultaten. Goed om vooraf te weten is dat resultaat pas vanaf de 4e of 5e sessie verwacht mag worden. Als uw lichaam op de micro-injecties reageert neemt de duur en frequentie van de sessies stapsgewijs af. Een gemiddelde kuur neemt een periode van vier tot zes maanden in beslag.

  Negatieve ervaringen en nadelen

  Net zoals bij andere oplossingen is niet alles aan mesotherapie positief. Online delen mensen ook negatieve recensies en geven ze een toelichting op de nadelen van de behandeltechniek. Aangezien wetenschappelijk onderzoek ontbreekt, is het niet aangetoond dat mesotherapie bij erfelijke haaruitval werkt. Sommige mensen ervaren na een behandelkuur een afname van het haarverlies en een tijdelijke verbetering van de haargroei. In geen geval zijn de bereikte effecten blijvend. De behandeling heeft regelmatige herhalingen nodig. Er zijn ook meldingen van bijwerkingen, zoals hoofdpijn, irritatie op de injectieplaatsen, blauwe plekken, zwellingen, infecties en jeuk. De kans op bijwerkingen is van invloed op het resultaat. Specialisten raden de behandeling af bij de onderstaande situaties:

  • Bij gekende allergieën voor een van de gebruikte bestanddelen.
  • Bij diabetes, lever-, nier- en hartproblemen.
  • Bij actieve ontstekingen of infecties in het behandelgebied.
  • Zwangere vrouwen en/of vrouwen die borstvoeding geven.

  Betaalbaar alternatief

  In vergelijking met andere haarverlies behandelingen is mesotherapie betaalbaar. Het is dan ook een ingreep die niet chirurgisch is en waarvoor u niet in een haarkliniek wordt opgenomen. Losse behandelsessies kosten tussen € 100 en € 250, terwijl behandelkuren met 6 tot 8 en meer sessies tussen € 600 en € 900 kosten. De prijs die u betaalt, is sterk afhankelijk van de haarkliniek en/of specialist die de behandeling toepast. Vergelijken van de behandelmogelijkheden is financieel interessant. Wanneer u deze tarieven tegenover de kostprijs van een haartransplantatie zet, dan is mesotherapie in eerste instantie goedkoper. Vergeet niet dat u nabehandelingen nodig heeft om de effecten te waarborgen. Telt u deze kosten door de jaren heen op dan neemt het verschil in prijs al snel af. Met dat verschil dat een haartransplantatie meestal eenmalig is en de injecties jaarlijks meerdere herhalingen nodig heeft.

  Geschikte behandeling of niet?

  Als u echt een behandeltechniek zoekt om erfelijke haaruitval te behandelen, is mesotherapie misschien niet de meest voor de hand liggende oplossing. Niet dat de optie het overwegen niet waard is, het is alleen geen behandeling met blijvende resultaten. Het gebeurt wel dat mesotherapie in de vorm van een PRP-behandeling na de haartransplantatie wordt toegepast om de kans op succes te vergroten. Ook hiervan zijn online ervaringen te vinden. De behandeling met bloedplaatjesrijk plasma gebeurt met uw eigen bloed en is nauwelijks pijnlijk. Het verschilt per haarkliniek en per situatie of deze combinatie geschikt is.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1