Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Mesotherapie behandeling bij haaruitval

  Mesotherapie is een cosmetische behandeling die een oplossing biedt bij haaruitval en kaalheid met diverse oorzaken. De behandelmethode bestaat uit het geven van oppervlakkig onderhuidse injecties met fijne naalden. De vloeistof die wordt geïnjecteerd bestaat uit een sterke concentratie van geselecteerde vitamines, mineralen, antioxidanten, sporenelementen, aminozuren en plantenextracten. Mesotherapie stimuleert niet alleen de haargroei, het verbetert ook de plaatselijke doorbloeding waardoor de haarzakjes de voedingsstoffen optimaal op kunnen nemen. Het is een preventieve behandeling tegen kaalheid. Soms wordt mesotherapie toegepast na een haartransplantatie. De techniek kan de groei van nieuwe follikels zowel versterken als versnellen. Het is daarnaast prima mogelijk om mesotherapie als een zelfstandige behandeling bij haarverlies te zien. Op de website van de Haarstichting vindt u ook veel informatie over mesotherapie tegen haaruitval.

  Minimaal invasieve behandeling

  Om een mesotherapie behandeling onder optimale omstandigheden toe te passen, moet uw hoofdhuid voor een behandelsessie schoon en droog zijn. Ondanks dat mesotherapie nauwelijks pijn of ongemakken veroorzaakt, kan een verdovende crème gebruikt worden om de hoofdhuid te verdoven. De micro-injecties die met behulp van een mesogun gegeven worden, zijn oppervlakkig en in een kort tijdsbestek wordt een groot aantal injecties afgegeven. Dit aantal varieert per persoon en is onder meer afhankelijk van de oorzaak van het haarverlies en de situatie van de hoofdhuid. Elke sessie duurt 15 tot 30 minuten. Resultaten worden na een aantal sessies duidelijk.

  Mesotherapie resultaten

  Mesotherapie bij haaruitval kan een effectieve behandeling zijn. Niet alleen wordt het haarweefsel gestimuleerd, ook worden de cellen van de epidermis gehydrateerd en wordt de bloedcirculatie geactiveerd. Niet alleen bij tijdelijk of blijvend haaruitval kan mesotherapie toegepast worden, ook als aanvulling op een haartransplantatie biedt mesotherapie prima resultaten. De werkzame bestanddelen die in de hoofdhuid geïnjecteerd worden, versterken de getransplanteerde haarzakjes en dragen op positieve wijze bij aan de haargroei. Wilt u mesotherapie toe laten passen om haaruitval te verminderen of de haargroei te verbeteren? De resultaten van mesotherapie bij haaruitval zijn effectiever in de beginfase van het haarverlies. Wacht daarom niet te lang met het zoeken van een geschikte oplossing. Ondanks dat mesotherapie Alopecia androgenetica niet geneest, is het een nuttige behandeling die de hoofdhuid voedt en hydrateert. De doorbloeding wordt gestimuleerd, haarfollikels versterkt en de hormonale balans wordt hersteld. Mesotherapie heeft als resultaat dat uw haardos er gezonder en stralender uitziet.

  Risico’s en bijwerkingen mesotherapie

  Aangezien de injecties in de oppervlakkige huidlaag worden gegeven, is het risico op bijwerkingen of complicaties zeer klein. Bijwerkingen die zich na een behandelsessie voor kunnen doen zijn milde pijn in op de injectieplaatsen, jeuk, lichte hoofdpijn en kleine zwellingen. De bijwerkingen zijn van korte duur en kunnen voorkomen worden door na de sessie een ontstekingsremmende crème te gebruiken. Een behandelend specialist kan deze voorschrijven. Na een mesotherapie sessie vermijdt u natte plaatsen zoals zwembaden of sauna’s. Het wordt ook aangeraden om de behandelde huid te beschermen tegen direct zonlicht en zonnestraling. Mesotherapie wordt niet aanbevolen aan zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Ook aan minderjarigen en mensen die bekend zijn met diabetes, hart- en vaataandoeningen of nier- of leverfalen wordt mesotherapie afgeraden.

  Succes mesotherapie bij haaruitval

  Mesotherapie stimuleert de haargroei en kan worden gebruikt als onafhankelijke behandeltechniek bij haaruitval. De behandeling heeft bij iedereen andere resultaten. De een ziet sneller resultaat dan de ander. Het succes hangt af van de ervaring van de behandelend specialist en de samenstelling van werkzame bestanddelen. Het is belangrijk om vooraf een juist beeld te hebben over de techniek, voordat u beslist om de behandeling te ondergaan. Een mesotherapie behandeltraject bestaat uit 6 tot 10 behandelsessies. Mesotherapie resultaten zijn tijdelijk, nadat het traject is afgerond zijn jaarlijks nabehandelingen nodig om het effect te behouden.

  Ervaring mesotherapie resultaten

  Haaruitval kan op verschillende manieren behandeld worden. De beschikbare behandeltechnieken zijn gevarieerd en ook qua kostprijs is er wat te kiezen. Laat bij haaruitval altijd de oorzaak vaststellen. Het kennen van de oorzaak is belangrijk voor de keuze van een behandeling. Haaruitval kan zowel tijdelijk als blijvend zijn. Als de oorzaak van tijdelijk haarverlies, zoals een medische behandeling of stress, wordt weggenomen krijgt de haargroei de kans zich te herstellen. Haaruitval dat erfelijk bepaald is, kan bij mannen volledige kaalheid tot gevolg hebben. Tijdig ingrijpen kan het haarverlies afremmen. Wanneer u meer wilt weten over de verschillende technieken of hoe anderen een behandeling ervaren hebben, kunt u online zoeken naar ervaringsverhalen. Haarweb.nl, is een Nederlands forum dat zich richt op haaruitval en behandelmogelijkheden. Op de website van de Nederlandse Haarstichting kunt u meer informatie vinden over mesotherapie tegen haaruitval.

  Prijs-kwaliteitverhouding mesotherapie

  Mesotherapie is een behandeling die uit meerdere sessies bestaat. Om de bereikte effecten te behouden, zijn bovendien jaarlijks onderhoudsbehandelingen nodig. De prijzen voor mesotherapie lopen uiteen en er wordt onderscheid gemaakt tussen een losse behandeling of een behandeling in kuurvorm. Mesotherapie bij haaruitval wordt vrijwel zonder uitzondering in kuurvorm geadviseerd. De kosten beginnen bij €750 en kunnen fors oplopen. Wilt u een goed resultaat bereiken? Kies voor een gespecialiseerde kliniek, waar mesotherapie tot het reguliere behandelaanbod behoort. De specialisten die in deze klinieken actief zijn, onderzoeken uw hoofdhuid en stellen de verschillende ingrediënten af op uw persoonlijke behoefte. Vergelijken van het aanbod kan interessante prijsvoordelen opleveren.

  Meer informatie mesotherapie

  Wanneer u meer wilt weten over een mesotherapie behandeling, of als u benieuwd bent naar de combinatie tussen een haartransplantatie en mesotherapie maak dan een afspraak bij GlobalHair. Het eerste consult is gratis. Onze consulenten laten u zien hoe beide technieken elkaar aanvullen. Mesotherapie resultaten zijn doorgaans goed en de positieve invloed die de actieve bestanddelen op de haarzakjes hebben, versterken de haarzakjes. U kunt voorbeelden zien van eerder toegepaste combinaties en al uw vragen worden beantwoord. GlobalHair is zowel telefonisch als via WhatsApp bereikbaar op 06 3338 8757. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar contact@globalhair.nl. Een haarstamcel transplantatie is bij ons zelfs mogelijk!

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp