Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Mogelijkheden micro haar pigmentatie lang haar of kort haar

  Mannen en vrouwen die tricopigmentatie als behandelmogelijkheid bekijken, doen dit doorgaans om haarverlies te camoufleren. Met name vrouwen die voor een behandeling kiezen, voelen er weinig voor om eerst het haar te millimeteren. Dit is bij micro haar pigmentatie niet noodzakelijk. De behandeling kan toegepast worden om littekens te verbergen, kale plekken op te vullen, een kaal hoofd het idee van een natuurlijk stoppeltjes kapsel te geven en een dunne haardos optisch voller te laten lijken. Juist door het aanbrengen van de pigmenten tussen de aanwezige haren, valt het niet op dat iemand een behandeling heeft ondergaan. Wel zijn de effecten direct zichtbaar. Uiteraard kunt u ook met kort haar voor tricopigmentatie kiezen. MHP specialisten zijn dan nog beter in staat om de kleur van het pigment dat wordt gebruikt op uw natuurlijke stoppelkleur af te stemmen.

  Micro haar pigmentatie kort haar

  Tricopigmentatie is een van de weinige cosmetische behandelingen bij haaruitval die bij vrijwel iedereen toegepast kan worden. Zowel mannen als vrouwen met geen, kort of lang haar komen voor MHP in aanmerking. Wordt uw haaruitval veroorzaakt door Alopecia areata? Ook dan is tricopigmentatie, mits de aandoening onder controle is, mogelijk. Het komt niet vaak voor dat iemand niet geschikt blijkt voor de behandeling. Als er op de behandeldag sprake is van actieve huidinfecties, hoge koorts en/of open wonden op de hoofdhuid dan zal de MHP behandeling uitgesteld worden. Micro haar pigmentatie begint altijd met een intakegesprek bij een MHP kliniek. Dit kan zowel in Nederland als in het buitenland zijn. Tijdens zo’n gesprek worden uw hoofdhuid en het haarverlies aandachtig door een MHP specialist bekeken. Het aantal hoofdzones dat behandeld wordt kan op deze manier worden bepaald. Ook kan de specialist kijken welk pigment het beste bij uw eigen huids- en haarkleur aansluit. Uitgelegd wordt hoe de behandeling wordt toegepast en dat dit zowel bij kort als lang haar mogelijk is.

  Micro haar pigmentatie lang haar

  Ziet u met lede ogen hoe uw haardos door de maanden of jaren heen dunner is geworden? Hier en daar is uw hoofdhuid zelfs zichtbaar geworden en eigenlijk kijkt u al een tijdje met een ontevreden gevoel in de spiegel? Bekijk dan de mogelijke behandelingen tegen haaruitval. Zo is het niet altijd noodzakelijk om uw haar te scheren en kan behandeling ook bij lang haar plaatsvinden. Dit geldt zeker voor tricopigmentatie. Het komt geregeld voor dat mensen met lang(er), dun haar dit met hypoallergeen pigment op laten vullen. Dit geeft de illusie van een vollere haardos. De haarstoppeltjes zijn onder uw haren vrijwel onzichtbaar en bovendien niet van natuurlijke stoppels te onderscheiden. Ze gaan volledig op in uw haar. Zeker als wordt gewerkt met een pigment dat goed bij uw situatie past geniet u van uitstekende resultaten. Op de website van de MHP kliniek kunt u ook veel interessante informatie vinden over micro haar pigmentatie.

  Micro haar pigmentatie ervaringen lang en kort haar

  Tricopigmentatie heeft, zeker de voorbije jaren, meer bekendheid gekregen. Het is een behandeling die door veel mensen als uitstekende oplossing bij haaruitval en kaalheid wordt gezien. Aangezien de pigmenten die veel MHP klinieken semi-permanent zijn, is het ondergaan van touch-up behandelingen noodzakelijk om de bereikte effecten te behouden. De ervaringen met micro haar pigmentatie zijn zowel bij lang als kort haar goed. Van bijwerkingen en/of complicaties is zelden sprake. Het is een veilige cosmetische ingreep, waarbij er van een herstelperiode geen sprake is. De behandelde hoofdhuid kan na een behandelsessie rood verkleurt en licht gezwollen zijn, dit trekt echter in de uren en dagen na de behandeling vrij snel weg. Overweegt u een behandeling zoals micro haar pigmentatie? Laat u dan altijd goed voorlichten door ervaren MHP specialisten. Neem geen overhaaste beslissing en lees ook ervaringsverhalen van anderen. Wilt u zien hoe micro haar pigmentatie precies wordt toegepast? Via onder ander YouTube zijn tal van binnen- en buitenlandse tricopigmentatie behandelingen te bekijken. U ziet dat het pigment dat wordt aangebracht direct zichtbare effecten geeft. Om een duidelijk beeld te krijgen van de mogelijkheden, kosten en resultaten wordt altijd geadviseerd om meerdere specialisten en MHP klinieken te bezoeken. Vergelijk de verschillende ervaringen met elkaar en vertrouw op uw eigen gevoel en gezonde verstand. Op deze manier bereikt u de mooiste resultaten.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp