Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Ontstaan erfelijke kaalheid

  Haarverlies is een normaal, alledaags verschijnsel. Iedereen verliest dagelijks 50 tot 100 haren. Verliest u echter veel meer haren en zit het doucheputje regelmatig vol met haren? Dan kunt u de oorzaak van het haarverlies vast laten stellen. Erfelijke kaalheid ontstaat, zowel bij mannen als vrouwen, onder invloed van het mannelijke DHT hormoon. Wanneer de eerste tekenen hiervan precies tot uiting komen is erg verschillend. De meeste mannen krijgen vanaf het 30e levensjaar te maken met haaruitval, maar soms komt Alopecia androgenetica al in de puberteit voor. Vrouwen met mannelijke kaalheid zien dit doorgaans vanaf de overgang gebeuren. Ook op oudere leeftijd krijgen vrouwen te maken met erfelijke haarval. Wat zijn dan de gevolgen van het dihydrotestosteron op de haargroei? • DHT heeft een verwoestende impact op het haargroeiproces. Eerst wordt de haargroei in een stroomversnelling geplaatst, waardoor de haarwortels uiteindelijk verschrompelen en dus vernietigd worden. • Vernietigde haarwortels zijn niet langer in staat om haargroei voort te brengen. Het patroon waarin Alopecia androgenetica zich voltrekt, verschilt tussen mannen en vrouwen. Mannen zien een terugtrekkende haargrens, dieper wordende inhammen en een kalende kruin. Vrouwen daarentegen krijgen een haardos die over zijn geheel dunner wordt. Mannen kunnen uiteindelijk volledig kaal worden door erfelijke kaalheid, dit is bij vrouwen doorgaans niet het geval. Lees ook alles over haaruitval hormonen en haaruitval en de overgang.

  Vaststellen erfelijke kaalheid

  Ben u op zoek naar een haaruitval oplossing? Helaas komt het nog geregeld voor dat mannen en vrouwen zich schamen voor haarverlies en kaalheid. Om een adequate behandeling mogelijk te maken is het van belang om de oorzaak van de haaruitval zo spoedig mogelijk vast te laten stellen. U kunt hiervoor terecht bij uw eigen huisarts of een dermatoloog. Alopecia androgenetica wordt doorgaans vastgesteld op het beeld en patroon waarin de haaruitval zich voltrekt. Erfelijke kaalheid komt vaak binnen een familie voor en door het gesprek en gerichte vragen te stellen kan een arts de oorzaak meestal vlot vaststellen. Stemmen uw antwoorden en het patroon van de haaruitval niet overeen met Alopecia androgenetica? Dan vindt verder onderzoek plaats. Een arts kan beslissen om een huidbiopt te nemen of om uw haar en bloed te laten onderzoeken. Haaruitval kan immers uiteenlopende oorzaken hebben, en is zeker niet altijd direct te wijten aan erfelijke kaalheid.

  Succesvol behandelen Alopecia androgenetica

  Niet iedereen die te maken krijgt met haarverlies gaat op zoek naar een oplossing. Stoort u zich aan de haaruitval of lijdt uw sociale leven onder een dunner wordende haardos? Dan kunt u een behandeling overwegen. Vaak wordt als eerste hulpmiddel een haargroeimiddel aangeschaft. De markt wordt overspoeld met pillen, poeders, shampoos, foams en oliën die allemaal een stralende volle haardos en vermindering van de haaruitval beloven. Toch zijn er slechts een paar wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen. Deze middelen zijn alleen op voorschrift van een arts verkrijgbaar, dit omdat ze behoorlijke bijwerkingen kunnen hebben. Een haargroeimiddel dient meerdere maanden gebruikt te worden om te zien of het bij u enig effect heeft. Verminderd de haaruitval en verbeterd de haargroei? Dan dient u het middel te blijven gebruiken. Stopt u met het gebruik? Dan zal de haaruitval weer terugkeren. Voorbeelden van haargroeimiddelen zijn Minoxidil, Finasteride, Dutasteride en de Diane pil. Anderen kiezen ervoor om ver bij haargroeimiddelen uit de buurt te blijven en camoufleren het haarverlies met behulp van een haarwerk of een haarstukje. Zoekt u echter een blijvende oplossing bij Alopecia androgenetica? Dan kan een FUE haartransplantatie een mogelijkheid zijn. De resultaten die bereikt worden zijn uitstekend en bovendien blijvend. Niet iedereen met erfelijke kaalheid komt in aanmerking voor de ingreep. De haaruitval mag nog niet te ver gevorderd zijn en u moet over voldoende donormateriaal beschikken. Uw geschiktheid kan tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek bepaald worden.

  Vrijblijvend haartransplantatie consult

  Voorgoed afrekenen met erfelijke kaalheid? Zien en horen wat een FUE haartransplantatie in Turkije precies inhoudt? Laat de consulenten van GlobalHair in Leiden u voorlichten over deze moderne behandeltechniek. Veel mannen en vrouwen zijn u reeds naar volle tevredenheid voorgegaan. Tijdens een consult wordt gekeken of een haartransplantatie bij u past en hoeveel haarzakjes u voor een optimaal resultaat kunt laten transplanteren. Een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

  Alopecia androgenetica FAQ

  Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over Alopecia androgenetica. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp