Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Wat kost een haarimplantatie in Turkije (Istanbul)

  De haarimplantatie kosten in Turkije verschillen natuurlijk per persoon. Wat kost een implantatie of Haartransplantatie in Turkije, het betekent hetzelfde maar toch een andere naam. Waarom toch? Verwarring is niet nodig, een duidelijke benaming zou afdoende moeten zijn. Mannen en vrouwen die het absoluut niet zien zitten om (reeds op een jonge leeftijd) kaal te zijn/worden moeten zeker overwegen om een reisje naar het buitenland te boeken, omdat de prijzen en kosten hier lager zijn. Haarimplantaten worden steeds meer bespreekbaar omdat iedereen gewoon nog wil beschikken over zijn volle haarbos. Bij onze kliniek is deze behandeling betaalbaar en zorgt binnen een kort tijdsbestek voor resultaat. Dus mannen en vrouwen, willen jullie u haren transplanteren? De haarimplantatie kosten in Turkije zijn ook voor u betaalbaar

  De haarimplantatie kosten in Turkije voor u

  De haarimplantatie kosten in Turkije vallen dus alleszins mee, neem contact met ons op voor meer informatie of hoeveel het u kost. Een haarimplantatie is een erg gewilde cosmetische behandeling. Naar schatting worden er in Nederland zo’n 2.000 tot 4.000 haartransplantaties uitgevoerd, voor onder andere de kruin en baard. In de kliniek in Turkije hebben wij de beste specialisten uitgezocht. Deze helpen u graag met behulp van de FEU methode. De FUE methode is momenteel de populairste methoden die er is. Haarimplantatie kosten in Turkije gevraagd? Bel ons op.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp