Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haarimplantatie kosten Turkije

Haarimplantatie kosten in Turkije (Istanbul) willen nog wel een verschillen met de prijs in Nederland. Haarimplantaten/ een haarinplant is in het buitenland zijn veelal goedkoper. Het resultaat van haarimplantatie is blijvend. De haarchirurg transplanteert in de kliniek haar van een plaats waar het goed groeit naar de kalende plek. De levensduur en de kwaliteit van de getransplanteerde haren blijft identiek aan die van het donorgebied. Het transplanteren van haren voor baard of kruin is best betaalbaar. Wat/hoeveel kost dit mij? Haarimplantatie kosten in Turkije zullen in veel gevallen lager uitvallen dat de Nederlandse prijs van rond de ,-2000. Wanneer we een haarzakje bij een goed behaarde plaats weg nemen en die op een minder goed behaarde plaats weer aanzetten, blijft het getransplanteerde haarzakje gewoon haren produceren. De kans dat het haar ooit stopt met groeien is nihil. De haarzakjes die we transplanteren komen namelijk uit de zogenaamde haarkrans. Waar wilt u de behandeling uitvoeren in het binnen- of buitenland? De haarimplantatie kosten zijn lager in Turkije dan elders in Europa.

Wat kost een haarimplantatie in Turkije (Istanbul)

De haarimplantatie kosten in Turkije verschillen natuurlijk per persoon. Wat kost een implantatie of Haartransplantatie in Turkije, het betekent hetzelfde maar toch een andere naam. Waarom toch? Verwarring is niet nodig, een duidelijke benaming zou afdoende moeten zijn. Mannen en vrouwen die het absoluut niet zien zitten om (reeds op een jonge leeftijd) kaal te zijn/worden moeten zeker overwegen om een reisje naar het buitenland te boeken, omdat de prijzen en kosten hier lager zijn. Haarimplantaten worden steeds meer bespreekbaar omdat iedereen gewoon nog wil beschikken over zijn volle haarbos. Bij onze kliniek is deze behandeling betaalbaar en zorgt binnen een kort tijdsbestek voor resultaat. Dus mannen en vrouwen, willen jullie je haren transplanteren? De haarimplantatie kosten in Turkije zijn ook voor u betaalbaar

De haarimplantatie kosten in Turkije voor u

De haarimplantatie kosten in Turkije vallen dus alleszins mee, neem contact met ons op voor meer informatie of hoeveel het u kost. Een haarimplantatie is een erg gewilde cosmetische behandeling. Naar schatting worden er in Nederland zo’n 2.000 tot 4.000 haartransplantaties uitgevoerd, voor onder andere de kruin en baard. In de kliniek in Turkije hebben wij de beste specialisten uitgezocht. Deze helpen u graag met behulp van de FEU methode. De FUE methode is momenteel de populairste methoden die er is. Haarimplantatie kosten in Turkije gevraagd? Bel ons op.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4