Haarinplant kosten

Wat zijn haarinplant kosten anno 2016 in Nederland of Turkije? Een haarimplantatie is een ingreep die uw natuurlijke haargroei en haardichtheid verbetert. Deze ingreep is geschikt voor mannen en vrouwen en kan in binnen- en buitenland worden uitgevoerd, waar de prijzen vaak minder hoog zijn. Bij de haarinplant die wij u bieden, worden de donorhaarzakjes (grafts) van uw achterhoofd weggehaald en op de gewenste plaatsen geplaatst. Veel gevraagde plekken om haren te plaatsen bij de heren zijn de kruin en de baard. Haarimplantaten kosten vallen nog alleszins mee. Wat kost dit mij? U hierbij denken aan een bedrag rond de €2000. Met prettig en duidelijk contact maken wij u duidelijk hoeveel haarzakjes er nodig zijn voor optimaal resultaat en wat de prijzen hiervan zijn. De behandeling is nagenoeg pijnloos, het herstel gaat snel en een goed resultaat is gegarandeerd. Onze haarchirurgen voeren dagelijks haartransplantaties uit. Middels de FUE methode bent u gegarandeerd van het beste resultaat. De FEU methode is momenteel de populairste methode in de wereld. Wat zijn haarinplant kosten? Bel ons nu op, wij hanteren momenteel een scherpe actie prijs.

Wat kost een haarinplant voor een man of vrouw in Nederland of Turkije (Istanbul)?

Natuurlijk zijn de haarinplant kosten voor iedereen verschillend. Een haartransplantatie is in principe bij iedereen mogelijk die over een gezonde haarkrans beschikt. Tijdens het intakegesprek voert de behandelaar onderzoeken uit waaruit duidelijk wordt hoe uw haaruitval ontstaan is. Haarimplantaten is ook voor u mogelijk. Wij behandelen u zoals wij zelf behandeld willen worden, dit betekent dat u verzekerd bent van een goed advies en een veilige haarinplant behandeling in een prettige omgeving voor lage kosten. Alle behandelingen worden met de grote zorg en hoge kwaliteit uitgevoerd, met alle aandacht voor uw welzijn en een optimaal resultaat. Het transplanteren van de haren en het plaatsen van de haren op kruin en baard kan ook in het buitenland uitgevoerd worden. De haarinplant kosten zullen u verrassenderwijs meevallen.

Hoeveel bedragen de kosten voor een haarinplant bij kaalheid en haaruitval

Hoeveel bedragen de haarinplant kosten bij kaalheid en haaruitval? Wat kost dit mij precies? Een haar blijft normaal gesproken drie tot vijf jaar in de hoofdhuid zitten en valt dan uit. Na de uitval volgt er een rustfase van gemiddeld drie maanden. Vervolgens ontwikkelt zich in het haarzakje een nieuwe haar en herhaalt de cyclus zich. Sommige haarzakjes zijn echter gevoelig en ontwikkelen zich niet. Zo’n 70% van de mannen en 40% van de vrouwen krijgt op deze manier ooit te maken met een vorm van kaalheid. Dus voor de kalende heren onder ons, laat uw haar transplanteren. Haarinplant kosten vallen zo rond de ,-2000 uit.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis