Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Wat kost een haarinplant voor een man of vrouw in Nederland of Turkije (Istanbul)?

  Natuurlijk zijn de haarinplant kosten voor iedereen verschillend. Een haartransplantatie is in principe bij iedereen mogelijk die over een gezonde haarkrans beschikt. Tijdens het intakegesprek voert de behandelaar onderzoeken uit waaruit duidelijk wordt hoe uw haaruitval ontstaan is. Haarimplantaten is ook voor u mogelijk. Wij behandelen u zoals wij zelf behandeld willen worden, dit betekent dat u verzekerd bent van een goed advies en een veilige haarinplant behandeling in een prettige omgeving voor lage kosten. Alle behandelingen worden met de grote zorg en hoge kwaliteit uitgevoerd, met alle aandacht voor uw welzijn en een optimaal resultaat. Het transplanteren van de haren en het plaatsen van de haren op kruin en baard kan ook in het buitenland uitgevoerd worden. De haarinplant kosten zullen u verrassenderwijs meevallen.

  Hoeveel bedragen de kosten voor een haarinplant bij kaalheid en haaruitval

  Hoeveel bedragen de haarinplant kosten bij kaalheid en haaruitval? Wat kost dit mij precies? Een haar blijft normaal gesproken drie tot vijf jaar in de hoofdhuid zitten en valt dan uit. Na de uitval volgt er een rustfase van gemiddeld drie maanden. Vervolgens ontwikkelt zich in het haarzakje een nieuwe haar en herhaalt de cyclus zich. Sommige haarzakjes zijn echter gevoelig en ontwikkelen zich niet. Zo’n 70% van de mannen en 40% van de vrouwen krijgt op deze manier ooit te maken met een vorm van kaalheid. Dus voor de kalende heren onder ons, laat uw haar transplanteren. Haarinplant kosten vallen zo rond de ,-2000 uit.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan