Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Goedkope haarimplantatie Alphen aan den Rijn

  Om een goedkope haarimplantatie in Alphen aan den Rijn te arrangeren voor een haarkliniek in Turkije kunt u bij GlobalHair terecht. Door onze lange ervaring met verschillende Turkse FUE haartransplantatie klinieken en die in Nederland kunnen we u precies vertellen welke de goedkoopste tarieven hanteren. Zo kunt u bij ons een FUE haarbehandeling in Istanbul krijgen voor een prijs rond de €2.949 en €4.000 waar u een haargroei stimulerende plasmabehandeling gratis bij krijgt ter waarde van €750. In Nederland ligt de prijs rond de €6.000 en de €10.000 wat een aanzienlijk verschil is voor een haarimplantatie van gelijkwaardige kwaliteit. Wilt u meer weten over het goedkoop ontvangen van een haartransplantatie in Alphen aan den Rijn? Spreek met een van onze consultants.

  Haartransplantatie laten doen in Turkije

  Als u uw FUE haartransplantatie door een haarspecialist in Alphen aan den Rijn laat organiseren hoeft u zelf helemaal niets meer eraan te doen. U kunt dan op een afgesproken tijd naar een haarkliniek in Turkije om uw haarimplantatie te laten doen. Daarbij is het transport en het verblijf in Turkije geregeld waardoor u er geen omkijken meer naar hebt. Verder krijgt u na uw haarimplantatie in Istanbul een professionele haargroei stimulerende plasmabehandeling wat de groei wat de nieuw getransplanteerde haarfollikels ten goede komt. Laat ook een volledige haarbehandeling vanuit Nederland verzorgen. Bel daarvoor een consulent voor haartransplantatie vanuit Alphen aan den Rijn, Den Haag, Leiden of Katwijk.

  Haartransplantatie in Alphen aan den Rijn FAQ

  Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Alphen aan den Rijn. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1