Haartransplantatie Alphen aan den Rijn

Haartransplantatie door
de beste specialisten

Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.

Contact opnemen

Globalhair

1
Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode
2
Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief PRP plasmabehandeling
3
Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg
Alle voordelen

Haartransplantatie Alphen aan den Rijn

Om van kaalheid af te komen kunt u kiezen voor haartransplantatie vanuit Alphen aan den Rijn. GlobalHair is specialist in haarimplantaties in Nederland en Turkije. Voor al uw vragen over het laten transplanteren van haren om het kaler worden te stoppen kunt u daarom bij ons terecht. We kunnen u uitleggen welke haarbehandelingen er zijn, wat deze behelzen en waar deze goedkoop in prijs zijn. Zo zijn er de FUE en de FUT haarimplantatie methoden.

Indien u een afspraak wilt maken met een haarchirurg in Istanbul dan kunnen wij u in alles van dienst zijn. Zo kunnen we de reis en het verblijf verzorgen en de communicatie regelen met de haarchirurg. Wilt u dus van alle gemakken zijn voorzien wanneer u uw haar wilt laten transplanteren? Neem dan contact op met een haartransplantatie specialist in Alphen aan den Rijn.

Goedkope haarimplantatie Alphen aan den Rijn

Om een goedkope haarimplantatie in Alphen aan den Rijn te arrangeren voor een haarkliniek in Turkije kunt u bij GlobalHair terecht. Door onze lange ervaring met verschillende Turkse FUE haartransplantatie klinieken en die in Nederland kunnen we u precies vertellen welke de goedkoopste tarieven hanteren. Zo kunt u bij ons een FUE haarbehandeling in Istanbul krijgen voor een prijs rond de €2249 en €4.000 waar u een PRP plasmabehandeling gratis bij krijgt ter waarde van €750. In Nederland ligt de prijs rond de €6.000 en de €10.000 wat een aanzienlijk verschil is voor een haarimplantatie van gelijkwaardige kwaliteit. Wilt u meer weten over het goedkoop ontvangen van een haartransplantatie in Alphen aan den Rijn? Spreek met een van onze consultants.

Haartransplantatie laten doen in Turkije

Als u uw FUE haartransplantatie door een haarspecialist in Alphen aan den Rijn laat organiseren hoeft u zelf helemaal niets meer eraan te doen. U kunt dan op een afgesproken tijd naar een haarkliniek in Turkije om uw haarimplantatie te laten doen. Daarbij is het transport en het verblijf in Turkije geregeld waardoor u er geen omkijken meer naar hebt. Verder krijgt u na uw haarimplantatie in Istanbul een professionele PRP plasmabehandeling wat de groei wat de nieuw getransplanteerde haarfollikels ten goede komt. Laat ook een volledige haarbehandeling vanuit Nederland verzorgen. Bel daarvoor een consulent voor haartransplantatie vanuit Alphen aan den Rijn.

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling