Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Alphen aan den Rijn

Om van kaalheid af te komen kunt u kiezen voor haartransplantatie vanuit Alphen aan den Rijn. GlobalHair is specialist in haarimplantaties in Nederland en Turkije. Voor al uw vragen over het laten transplanteren van haren om het kaler worden te stoppen kunt u daarom bij ons terecht. We kunnen u uitleggen welke haarbehandelingen er zijn, wat deze behelzen en waar deze goedkoop in prijs zijn. Zo zijn er de FUE en de FUT haarimplantatie methoden.

Indien u een afspraak wilt maken met een haarchirurg in Istanbul dan kunnen wij u in alles van dienst zijn. Zo kunnen we de reis en het verblijf verzorgen en de communicatie regelen met de haarchirurg. Wilt u dus van alle gemakken zijn voorzien wanneer u uw haar wilt laten transplanteren? Neem dan contact op met een haartransplantatie specialist in Alphen aan den Rijn.

Goedkope haarimplantatie Alphen aan den Rijn

Om een goedkope haarimplantatie in Alphen aan den Rijn te arrangeren voor een haarkliniek in Turkije kunt u bij GlobalHair terecht. Door onze lange ervaring met verschillende Turkse FUE haartransplantatie klinieken en die in Nederland kunnen we u precies vertellen welke de goedkoopste tarieven hanteren. Zo kunt u bij ons een FUE haarbehandeling in Istanbul krijgen voor een prijs rond de €2.949 en €4.000 waar u een haargroei stimulerende plasmabehandeling gratis bij krijgt ter waarde van €750. In Nederland ligt de prijs rond de €6.000 en de €10.000 wat een aanzienlijk verschil is voor een haarimplantatie van gelijkwaardige kwaliteit. Wilt u meer weten over het goedkoop ontvangen van een haartransplantatie in Alphen aan den Rijn? Spreek met een van onze haarspecialisten.

Haartransplantatie laten doen in Turkije

Als u uw FUE haartransplantatie door een haarspecialist in Alphen aan den Rijn laat organiseren hoeft u zelf helemaal niets meer eraan te doen. U kunt dan op een afgesproken tijd naar een haarkliniek in Turkije om uw haarimplantatie te laten doen. Daarbij is het transport en het verblijf in Turkije geregeld waardoor u er geen omkijken meer naar hebt. Verder krijgt u na uw haarimplantatie in Istanbul een professionele haargroei stimulerende plasmabehandeling wat de groei wat de nieuw getransplanteerde haarfollikels ten goede komt. Laat ook een volledige haarbehandeling vanuit Nederland verzorgen. Bel daarvoor een consulent voor haartransplantatie vanuit Alphen aan den Rijn, Den Haag, Leiden of Katwijk.

Haartransplantatie in Alphen aan den Rijn FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Alphen aan den Rijn. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Ja, van over de hele wereld reizen mannen en vrouwen naar Turkije voor een haartransplantatie. Ook vanuit Alpen aan den Rijn kunt u zich oriënteren op de populaire ingreep. Online kunt u Turkse aanbieders met elkaar vergelijken, en u kunt uzelf voor laten lichten door de consulenten van GlobalHair in Leiden. Onze haarkliniek ontving de award voor “Beste haartransplantatie in Turkije 2018 – 2019” en beschikt over een moderne kliniek in Istanbul.

Turkije is een populaire bestemming voor cosmetische ingrepen, waaronder ook de haartransplantatie. Een van de voornaamste redenen, wat de aantrekkingskracht verklaard, zijn de aantrekkelijke tarieven die gehanteerd worden. U bespaart zomaar 50% op de kosten in vergelijking met een haartransplantatie die in Nederland wordt uitgevoerd. Turkse haarklinieken werken met uiterst ervaren en professionele haarchirurgen die bekend staan om de uitstekende resultaten die worden bereikt.

Waar het gebruikelijk is om de kosten van een haartransplantatie te baseren op het aantal grafts, betaalt u bij GlobalHair een aantrekkelijk vast all-in tarief van € 2.949. Dit bedrag is inclusief 2 hotelovernachtingen, een haargroei stimulerende behandeling ter waarde van € 750, medicatie en VIP transfers. Tijdens de ingreep worden maximaal 4.500 grafts getransplanteerd.

Een haargroei stimulerende behandeling wordt toegepast met uw eigen bloedplasma. Hiervoor wordt wat bloed afgenomen, waarna het bloedplasma in een centrifuge gescheiden wordt van de andere in het bloed aanwezige stoffen. Met dunne naaldjes wordt het bloedplasma vervolgens in de hoofdhuid geïnjecteerd. Het bloedplasma heeft een voedend effect op de haarzakjes wat de haargroei bevorderd. Uw haarzakjes worden versterkt en beter doorbloedt, wat het effect van de haartransplantatie ten goede komt.

Het effect op de doorbloeding van de haarzakjes is positief. De haargroei stimulerende behandeling kan een gunstig effect hebben op de resultaten van de haartransplantatie.

Nee. Lichaamseigen, natuurlijk bloedplasma is niet te vergelijken met een bewezen haargroeimiddel. De haargroei stimulerende behandeling vindt eenmalig plaats, terwijl u een haargroeimiddel dagelijks dient te gebruiken. Een haarchirurg kan u de verschillen uitvoerig toelichten.

Nee, dat is niet nodig. De haargroei stimulerende behandeling is bij het all-in tarief inbegrepen. Tijdens het maken van de afspraak voor de ingreep, wordt de volledige behandelprocedure ingepland. Dat betekent dat u 3 dagen en 2 nachten in Istanbul verblijft. Na een laatste controle bij de haarchirurg veilig terug naar huis kunt reizen. U kunt uiteraard wel zelf beslissen om uw verblijf te verlengen met een aantal dagen om de stad te ontdekken.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4