Haartransplantatie Den Haag

Haartransplantatie door
de beste specialisten

Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.

Contact opnemen

Globalhair

1
Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode
2
Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief PRP plasmabehandeling
3
Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg
Alle voordelen

Haartransplantatie Den Haag

Zoekt u een oplossing tegen kaal worden? Met haartransplantatie Den Haag kunt u het proces van kaler worden omkeren. Met FUE haarimplantatie zorgt u ervoor dat lichaamseigen haarfollikels op een natuurlijke wijze een haardos teruggroeien op kalende plekken. Hiervoor kunt u in contact komen met een haarspecialist van GlobalHair. Deze professional kan u in Nederland doorverwijzen naar ISHRS gecertificeerde haarchirurgen in Istanbul, Turkije. Daar kunt u professionele haartransplantatie ontvangen die goedkoop is waarbij tevens een PRP plasmabehandeling in de prijs is inbegrepen.

Spreek met een specialist wat de opties zijn voor uw situatie en hoe in korte tijd uw haren terug kunt krijgen door deze te laten transplanteren in een erkende haarkliniek in Istanbul. Wilt u meer weten over haarimplantatie in Den Haag bel dan een van onze consultants.

FUE haartransplantatie Den Haag

Een FUE haartransplantatie kunt u in Den Haag tegen een aantrekkelijke prijs laten verzorgen door GlobalHair. De FUE haarimplantatie is te verkiezen boven de verouderde FUT techniek die in Nederland als in Turkije wordt toegepast. Deze nieuwe methode maakt gebruik van grafts die individueel zijn onttrokken van de hoofdhuid. De grafts worden vervolgens op een kaal gebied getransplanteerd waarna ze daar beginnen te groeien. Bij de FUT methode haalt men een reep huid weg waarna de haarfollikels worden verdeeld en geplaatst op een kale plek. Dit laat echter een litteken achter wat bij de haarimplantatie met follicle unit extraction methode niet het geval is. Voor meer informatie over goedkope haartransplantatie in Den Haag kunt u in gesprek komen met ervaren haarspecialist.

Haarimplantatie in Turkse kliniek

Met haarimplantatie voor Den Haag van GlobalHair kunt u in korte tijd weer uw haren terugkrijgen. Een specialist in Nederland regelt dan een haartransplantatie voor u in een haarkliniek in Istanbul, Turkije. Daar kunt u al voor €2249 tot €4.000 een haarbehandeling laten doen. Terwijl dat hier al ruim €6.000 tot €10.000 kan kosten. Mocht u meer willen weten over de details van een goedkope FUE haarimplantatie of de nazorg en de PRP behandeling dan kunt u gerust ons opbellen. Als haarspecialist kunnen wij u alles vertellen over hoe de haartransplantatie vanuit Den Haag geregeld wordt, wat de nazorg inhoudt en wat de prijs is van haren laten implanteren in een Turkse kliniek.

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling