Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  FUE haartransplantatie Den Haag

  Een FUE haartransplantatie kunt u in Den Haag tegen een aantrekkelijke prijs laten verzorgen door GlobalHair. De FUE haarimplantatie is te verkiezen boven de verouderde FUT techniek die in Nederland als in Turkije wordt toegepast. Deze nieuwe methode maakt gebruik van grafts die individueel zijn onttrokken van de hoofdhuid. De grafts worden vervolgens op een kaal gebied getransplanteerd waarna ze daar beginnen te groeien. Bij de FUT methode haalt men een reep huid weg waarna de haarfollikels worden verdeeld en geplaatst op een kale plek. Dit laat echter een litteken achter wat bij de haarimplantatie met follicle unit extraction methode niet het geval is. Voor meer informatie over goedkope haartransplantatie in Den Haag kunt u in gesprek komen met ervaren haarspecialist.

  Haarimplantatie in Turkse kliniek

  Met haarimplantatie voor Den Haag van GlobalHair kunt u in korte tijd weer uw haren terugkrijgen. Een specialist in Nederland regelt dan een haartransplantatie voor u in een haarkliniek in Istanbul, Turkije. Daar kunt u al voor €2.949 tot €4.000 een haarbehandeling laten doen. Terwijl dat hier al ruim €6.000 tot €10.000 kan kosten. Mocht u meer willen weten over de details van een goedkope FUE haarimplantatie of de nazorg en de haargroei stimulerende behandeling dan kunt u gerust ons opbellen. Als haarspecialist kunnen wij u alles vertellen over hoe de haartransplantatie vanuit Den Haag geregeld wordt, wat de nazorg inhoudt en wat de prijs is van haren laten implanteren in een Turkse kliniek.

  Het is een onderwerp dat tegenwoordig door mannen en vrouwen regelmatig wordt besproken, een haartransplantatie als oplossing bij haarverlies. Haar dat dunner wordt, inhammen die zichtbaar worden, een kalende kruin. Het zijn alledaagse problemen die u het leven knap zuur maken. Een gezonde, volle haardos is het ideaalbeeld voor velen. Denkt u na over een haartransplantatie in Den Haag? GlobalHair is de aangewezen haarkliniek voor een succesvolle ingreep. Gecertificeerde haarchirurgen werken samen met ervaren assistenten in een comfortabele omgeving, met de modernste behandelapparatuur.

  Haarkliniek Den Haag

  Dat haaruitval verschillende oorzaken heeft, is bij de meeste mensen bekend. Dat niet iedere vorm van haarverlies voor een haartransplantatie in aanmerking komt weet echter niet iedereen. Zo worden tijdelijke vormen van haaruitval vrijwel nooit met een haartransplantatie behandeld en is ook pluksgewijze kaalheid, Alopecia areata, zelden een reden voor een ingrijpende haarimplantatie. Is uw haarverlies echter te wijten aan Alopecia androgenetica of erfelijke kaalheid? Dan kan een haartransplantatie een duurzame oplossing betekenen. Deze vorm van blijvend haarverlies wordt in de volksmond ook wel typisch mannelijke kaalheid genoemd. De uitleg hiervoor is vrij eenvoudig. Het haarverlies wordt veroorzaakt door het mannelijke dihydrotestosteron hormoon dat de haarzakjes vernietigd, waardoor nieuwe haargroei niet langer mogelijk is. Om voor een haartransplantatie in Den Haag in aanmerking te komen, wordt geadviseerd om niet te lang te wachten met het raadplegen van een haarkliniek. Om een succesvolle ingreep mogelijk te maken, wordt gebruik gemaakt van uw eigen donormateriaal. Is de haaruitval al te ver gevorderd, waardoor een succesvol resultaat niet langer kan worden verwacht? Dan zal een haartransplantatie specialist een alternatief voorstellen. Twijfelt u aan uw geschiktheid voor een FUT haartransplantatie in Den Haag? Laat u vrijblijvend voorlichten door een ervaren consulent van GlobalHair. U krijgt tijdens een consult antwoord op deze en tal van andere vragen die betrekking hebben op een persoonlijke haartransplantatie. Onze kliniek is naast Den Haag ook actief in andere steden. GlobalHair is onder andere actief in Leiden, Zoetermeer en Zeeland.

  Dagbehandeling haarimplantatie

  Zoekt u een blijvende oplossing voor het ongewenste haarverlies? Dan is een haartransplantatie vooralsnog de enige behandeling die biedt wat u zoekt. De ingreep vindt plaats tijdens een dagbehandeling en bestaat in feite uit twee gedeeltes. Na aankomst in de haarkliniek wordt de ingreep nogmaals toegelicht en zal, indien noodzakelijk en voornamelijk bij mannen, het haar gemillimeterd worden. Het donorgebied, de haarkrans aan de achterzijde van uw hoofd, wordt plaatselijk verdoofd en vervolgens gaan de haarchirurgen en assistenten aan het werk om de haarzakjes te oogsten. Bij GlobalHair worden op een dag maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd. De geoogste haarzakjes worden op kwaliteit gecontroleerd en voorbereid op plaatsing in de kalende gebieden. Tussen het oogsten en terugplaatsen heeft u tijd om even de benen te strekken, een lichte lunch te gebruiken en wat te wandelen. Het terugplaatsen van de grafts gebeurt eveneens met een plaatselijke verdoving. Een gemiddelde behandeldag duurt zo’n 6 tot 9 uur. Belangrijk om vooraf te weten is dat de haarzakjes die afkomstig zijn uit uw haarkrans andere eigenschappen en een andere structuur hebben dan de overige hoofdharen. Ze zijn niet gevoelig voor het DHT hormoon, dat erfelijke kaalheid veroorzaakt. Deze structuur blijft ook na het transplanteren behouden, waardoor een levenslange groeigarantie kan worden gegeven. Een aantal handige tips waar u na de haarimplantatie rekening mee kunt houden:

  • Volg de verzorgingsadviezen van de haarchirurg op. Heeft u speciale verzorgingsproducten ontvangen? Gebruik deze dan volgens voorschrift.
  • Doe het de eerste twee weken rustig aan. Vermijd zware lichamelijke inspanningen, zweten en het stoten van uw hoofd.
  • Vermijd blootstelling aan het zonlicht en/of de zonnebank in de eerste twee weken na de haartransplantatie. Hetzelfde geldt voor het bezoeken van de sauna en/of intensief sporten.
  • Draag geen hoofdbedekking de eerste 8 tot 10 dagen na de haartransplantatie.
  • Rook niet en beperk eventueel alcoholgebruik tot een minimum. Dit komt het herstel van uw huid en de haargroei ten goede.

  Haartransplantatie in Den Haag voor mannen en vrouwen

  Kaalheid en haaruitval worden helaas nog vaak gezien als een typisch mannenprobleem, terwijl een grote groep vrouwen hier eveneens mee te maken heeft. Alopecia androgenetica treft, ondanks de benaming van mannelijke kaalheid doet vermoeden, zowel mannen als vrouwen. Vrouwen worden zelden echt kaal, maar zien wel een aanmerkelijk dunner wordende haardos als resultaat van het haarverlies. Waar de haartransplantatie tot voor een paar jaar geleden een behandeling was die voornamelijk door mannen werd ondergaan, hebben moderne technieken de ingreep ook voor vrouwen toegankelijk en aantrekkelijk gemaakt. Zo hoeven vrouwen het haar niet te millimeteren en worden blijvende resultaten bereikt. De haarchirurgen van GlobalHair hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de haarsparende FUE haartransplantatie bij vrouwen.

  consult haartransplantatie in Den Haag

  Betaalbare tarieven, blijvende resultaten, professionele begeleiding, ervaren haarchirurgen en een behandeling in een luxueuze haarkliniek voorzien van alle gemakken. Dat is hetgeen u van GlobalHair mag verwachten. Waarom kiezen voor een dure haartransplantatie in Den Haag, als u voor een fractie van de kosten ook in Turkije behandelt kunt worden? Onze gerenommeerde haarchirurgen zijn ISHRS gecertificeerd en hebben de FUE techniek in de vingers zitten. U hoeft voor een consult niet naar Istanbul te reizen, dat kan gewoon bij onze consulenten in Leiden. Hetzelfde geldt voor de nazorg en eventuele controles nadat de haartransplantatie heeft plaatsgevonden. Alleen de haarimplantatie zelf vindt in Istanbul plaats en ook dan bent u verzekerd van vertrouwde begeleiding en kwalitatief hoogwaardige zorg. GlobalHair beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en onze behandelingen worden gemiddeld met een 9.8 gewaardeerd. Wat kunt u nog meer van ons verwachten? Geen vanaf tarieven, maar een vast all-in tarief van € 2.949 waarbij 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie zijn inbegrepen. Heeft u voor of na de haartransplantatie vragen? Ook dan kunt u op ons rekenen, zowel telefonisch via WhatsApp of door een afspraak in Leiden te maken, zorgen we samen dat het gewenste resultaat wordt bereikt. Meer weten of wilt u direct een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, door een mail te sturen naar contact@globalhair.nl of door te bellen en/of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp