Haartransplantatie Den Haag

Home » Haartransplantatie Den Haag
Kom gratis op adviesgesprek!
Of bel vrijblijvend 06 3338 8757

  Gekwalificeerde kliniek

  Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode

  Moderne techniek

  Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief haargroei stimulerende plasmabehandeling

  ISHRS haarchirurg

  Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg

  Zoekt u een oplossing tegen kaal worden? Met haartransplantatie Den Haag kunt u het proces van kaler worden omkeren. Met FUE haarimplantatie zorgt u ervoor dat lichaamseigen haarfollikels op een natuurlijke wijze een haardos teruggroeien op kalende plekken.

  Hiervoor kunt u in contact komen met een haarspecialist van GlobalHair. Deze professional kan u in Nederland doorverwijzen naar ISHRS gecertificeerde haarchirurgen in Istanbul, Turkije. Daar kunt u professionele haartransplantatie ontvangen die goedkoop is waarbij tevens een haargroei stimulerende plasmabehandeling in de prijs is inbegrepen.

  Spreek met een specialist wat de opties zijn voor uw situatie en hoe in korte tijd uw haren terug kunt krijgen door deze te laten transplanteren in een erkende haarkliniek in Istanbul. Wilt u meer weten over haarimplantatie in Den Haag bel dan een van onze consultants.

  FUE haartransplantatie Den Haag

  Een FUE haartransplantatie kunt u in Den Haag tegen een aantrekkelijke prijs laten verzorgen door GlobalHair. De FUE haarimplantatie is te verkiezen boven de verouderde FUT techniek die in Nederland als in Turkije wordt toegepast. Deze nieuwe methode maakt gebruik van grafts die individueel zijn onttrokken van de hoofdhuid. De grafts worden vervolgens op een kaal gebied getransplanteerd waarna ze daar beginnen te groeien. Bij de FUT methode haalt men een reep huid weg waarna de haarfollikels worden verdeeld en geplaatst op een kale plek. Dit laat echter een litteken achter wat bij de haarimplantatie met follicle unit extraction methode niet het geval is. Voor meer informatie over goedkope haartransplantatie in Den Haag kunt u in gesprek komen met ervaren haarspecialist.

  Haarimplantatie in Turkse kliniek

  Met haarimplantatie voor Den Haag van GlobalHair kunt u in korte tijd weer uw haren terugkrijgen. Een specialist in Nederland regelt dan een haartransplantatie voor u in een haarkliniek in Istanbul, Turkije. Daar kunt u al voor €2.949 tot €4.000 een haarbehandeling laten doen. Terwijl dat hier al ruim €6.000 tot €10.000 kan kosten. Mocht u meer willen weten over de details van een goedkope FUE haarimplantatie of de nazorg en de haargroei stimulerende behandeling dan kunt u gerust ons opbellen. Als haarspecialist kunnen wij u alles vertellen over hoe de haartransplantatie vanuit Den Haag geregeld wordt, wat de nazorg inhoudt en wat de prijs is van haren laten implanteren in een Turkse kliniek.

  Het is een onderwerp dat tegenwoordig door mannen en vrouwen regelmatig wordt besproken, een haartransplantatie als oplossing bij haarverlies. Haar dat dunner wordt, inhammen die zichtbaar worden, een kalende kruin. Het zijn alledaagse problemen die u het leven knap zuur maken. Een gezonde, volle haardos is het ideaalbeeld voor velen. Denkt u na over een haartransplantatie in Den Haag? GlobalHair is de aangewezen haarkliniek voor een succesvolle ingreep. Gecertificeerde haarchirurgen werken samen met ervaren assistenten in een comfortabele omgeving, met de modernste behandelapparatuur.

  Haarkliniek Den Haag

  Dat haaruitval verschillende oorzaken heeft, is bij de meeste mensen bekend. Dat niet iedere vorm van haarverlies voor een haartransplantatie in aanmerking komt weet echter niet iedereen. Zo worden tijdelijke vormen van haaruitval vrijwel nooit met een haartransplantatie behandeld en is ook pluksgewijze kaalheid, Alopecia areata, zelden een reden voor een ingrijpende haarimplantatie. Is uw haarverlies echter te wijten aan Alopecia androgenetica of erfelijke kaalheid? Dan kan een haartransplantatie een duurzame oplossing betekenen. Deze vorm van blijvend haarverlies wordt in de volksmond ook wel typisch mannelijke kaalheid genoemd. De uitleg hiervoor is vrij eenvoudig. Het haarverlies wordt veroorzaakt door het mannelijke dihydrotestosteron hormoon dat de haarzakjes vernietigd, waardoor nieuwe haargroei niet langer mogelijk is. Om voor een haartransplantatie in Den Haag in aanmerking te komen, wordt geadviseerd om niet te lang te wachten met het raadplegen van een haarkliniek. Om een succesvolle ingreep mogelijk te maken, wordt gebruik gemaakt van uw eigen donormateriaal. Is de haaruitval al te ver gevorderd, waardoor een succesvol resultaat niet langer kan worden verwacht? Dan zal een haartransplantatie specialist een alternatief voorstellen. Twijfelt u aan uw geschiktheid voor een FUT haartransplantatie in Den Haag? Laat u vrijblijvend voorlichten door een ervaren consulent van GlobalHair. U krijgt tijdens een consult antwoord op deze en tal van andere vragen die betrekking hebben op een persoonlijke haartransplantatie.

  Dagbehandeling haarimplantatie

  Zoekt u een blijvende oplossing voor het ongewenste haarverlies? Dan is een haartransplantatie vooralsnog de enige behandeling die biedt wat u zoekt. De ingreep vindt plaats tijdens een dagbehandeling en bestaat in feite uit twee gedeeltes. Na aankomst in de haarkliniek wordt de ingreep nogmaals toegelicht en zal, indien noodzakelijk en voornamelijk bij mannen, het haar gemillimeterd worden. Het donorgebied, de haarkrans aan de achterzijde van uw hoofd, wordt plaatselijk verdoofd en vervolgens gaan de haarchirurgen en assistenten aan het werk om de haarzakjes te oogsten. Bij GlobalHair worden op een dag maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd. De geoogste haarzakjes worden op kwaliteit gecontroleerd en voorbereid op plaatsing in de kalende gebieden. Tussen het oogsten en terugplaatsen heeft u tijd om even de benen te strekken, een lichte lunch te gebruiken en wat te wandelen. Het terugplaatsen van de grafts gebeurt eveneens met een plaatselijke verdoving. Een gemiddelde behandeldag duurt zo’n 6 tot 9 uur. Belangrijk om vooraf te weten is dat de haarzakjes die afkomstig zijn uit uw haarkrans andere eigenschappen en een andere structuur hebben dan de overige hoofdharen. Ze zijn niet gevoelig voor het DHT hormoon, dat erfelijke kaalheid veroorzaakt. Deze structuur blijft ook na het transplanteren behouden, waardoor een levenslange groeigarantie kan worden gegeven. Een aantal handige tips waar u na de haarimplantatie rekening mee kunt houden:

  • Volg de verzorgingsadviezen van de haarchirurg op. Heeft u speciale verzorgingsproducten ontvangen? Gebruik deze dan volgens voorschrift.
  • Doe het de eerste twee weken rustig aan. Vermijd zware lichamelijke inspanningen, zweten en het stoten van uw hoofd.
  • Vermijd blootstelling aan het zonlicht en/of de zonnebank in de eerste twee weken na de haartransplantatie. Hetzelfde geldt voor het bezoeken van de sauna en/of intensief sporten.
  • Draag geen hoofdbedekking de eerste 8 tot 10 dagen na de haartransplantatie.
  • Rook niet en beperk eventueel alcoholgebruik tot een minimum. Dit komt het herstel van uw huid en de haargroei ten goede.

  Haartransplantatie in Den Haag voor mannen en vrouwen

  Kaalheid en haaruitval worden helaas nog vaak gezien als een typisch mannenprobleem, terwijl een grote groep vrouwen hier eveneens mee te maken heeft. Alopecia androgenetica treft, ondanks de benaming van mannelijke kaalheid doet vermoeden, zowel mannen als vrouwen. Vrouwen worden zelden echt kaal, maar zien wel een aanmerkelijk dunner wordende haardos als resultaat van het haarverlies. Waar de haartransplantatie tot voor een paar jaar geleden een behandeling was die voornamelijk door mannen werd ondergaan, hebben moderne technieken de ingreep ook voor vrouwen toegankelijk en aantrekkelijk gemaakt. Zo hoeven vrouwen het haar niet te millimeteren en worden blijvende resultaten bereikt. De haarchirurgen van GlobalHair hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de haarsparende FUE haartransplantatie bij vrouwen.

  consult haartransplantatie in Den Haag

  Betaalbare tarieven, blijvende resultaten, professionele begeleiding, ervaren haarchirurgen en een behandeling in een luxueuze haarkliniek voorzien van alle gemakken. Dat is hetgeen u van GlobalHair mag verwachten. Waarom kiezen voor een dure haartransplantatie in Den Haag, als u voor een fractie van de kosten ook in Turkije behandelt kunt worden? Onze gerenommeerde haarchirurgen zijn ISHRS gecertificeerd en hebben de FUE techniek in de vingers zitten. U hoeft voor een consult niet naar Istanbul te reizen, dat kan gewoon bij onze consulenten in Leiden. Hetzelfde geldt voor de nazorg en eventuele controles nadat de haartransplantatie heeft plaatsgevonden. Alleen de haarimplantatie zelf vindt in Istanbul plaats en ook dan bent u verzekerd van vertrouwde begeleiding en kwalitatief hoogwaardige zorg. GlobalHair beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en onze behandelingen worden gemiddeld met een 9.8 gewaardeerd. Wat kunt u nog meer van ons verwachten? Geen vanaf tarieven, maar een vast all-in tarief van € 2.949 waarbij 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie zijn inbegrepen. Heeft u voor of na de haartransplantatie vragen? Ook dan kunt u op ons rekenen, zowel telefonisch via WhatsApp of door een afspraak in Leiden te maken, zorgen we samen dat het gewenste resultaat wordt bereikt. Meer weten of wilt u direct een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, door een mail te sturen naar info@globalhair.nl of door te bellen en/of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

  Haartransplantatie in Den Haag FAQ

  Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Den Haag. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

  1. Wordt een haartransplantatie in Den Haag aangeraden?

  In Den Haag en de directe omgeving zijn verschillende behandelaars en aanbieders van de haartransplantatie gevestigd. Zoekt u echter een betaalbare haartransplantatie dan kunt u ook bij GlobalHair, in Leiden, terecht. De ingreep zelf vindt plaats in onze kliniek in Istanbul waar ISRHS geregistreerde haarchirurgen met jarenlange ervaring werkzaam zijn.

  2. Wat is de beste haartransplantatie techniek?

  Tegenwoordig werken haarchirurgen en specialisten met de FUE methode, waarbij ieder haarzakje individueel uit het donorgebied wordt verwijderd. In tegenstelling tot de verouderde FUT techniek hoeft er bij deze methode niet gesneden en gehecht te worden. De herstelperiode verloopt vlot en van littekens is geen sprake. Overigens wordt in iedere situatie apart beoordeelt wat de beste behandelmethode is.

  3. Kunnen mannen en vrouwen terecht bij GlobalHair?

  Ja, haaruitval als gevolg van erfelijke kaalheid komt zowel bij mannen als vrouwen voor. De haartransplantatie techniek is de voorbije decennia verbeterd en verfijnd. Nieuwe behandelmethodes maken het steeds vaker een interessante behandeling voor vrouwen. Onze haarchirurgen passen de ingreep jaarlijks honderden keren met succes toe.

  4. Hoe lang duurt een haartransplantatie?

  De duur van de ingreep wordt bepaald door de complexiteit en de omvang van de haartransplantatie. Als bij u 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden dan bent u langer onder behandeling dan bij een relatief kleine ingreep van 2.500 grafts. De gemiddelde behandelduur van een haartransplantatie is 6 tot 9 uur.

  5. Ik maak mezelf een beetje ongerust over de communicatiemogelijkheden ter plaatse. Zijn mijn zorgen terecht?

  De consulenten van GlobalHair in Leiden spreken uw taal, Nederlands. Ook tijdens uw verblijf in Istanbul is Nederlandstalige begeleiding aanwezig, zodat u optimaal kunt communiceren met zowel de behandelend haarchirurg als de haartransplantatie assistenten. De kans dat erop deze manier communicatieproblemen ontstaan is uiterst klein.

  6. Hoe lang verblijf ik in Istanbul?

  De meeste mensen verblijven 3 dagen en 2 nachten in Istanbul. Uiteraard staat het u vrij om eerder naar Turkije te reizen en eerst wat vakantietijd door te brengen aan de kust of in de stad. Daarnaast is het mogelijk om na de ingreep wat langer in Istanbul te blijven om de stad te ontdekken. Bij de behandelprijs zijn 2 hotelovernachtingen inbegrepen.

  7. Wat is beter een haartransplantatie in Den Haag of in Istanbul?

  Die keuze is helemaal aan u. Als u een betaalbare ingreep nastreeft, waarbij niet op kwaliteit wordt ingeboet dan is GlobalHair een uitstekende keuze. Naast een moderne kliniek, beschikken we over diverse (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en behoren we tot de goedkoopste aanbieders van een FUE haartransplantatie in Turkije. Onze inspanningen werden onlangs beloond met de award voor “Beste haartransplantatie 2018-2019 in Turkije”. Met een vestiging in Leiden zijn we altijd goed en vlot bereikbaar en bovendien hoeft u voor een consult of nazorg niet naar Turkije te reizen.

  Kom gratis op adviesgesprek!
  Of bel vrijblijvend 06 3338 8757