Haartransplantatie Leiden

Een haartransplantatie in Leiden is de oplossing voor erfelijke kaalheid. Met de nieuwe FUE haarimplantatie methode kunt u een dunner wordende haarlijn gedag zeggen. GlobalHair is de haartransplantatie consultant van Leiden waar u alles te weten kunt komen over haarklinieken in Istanbul, Turkije. Deze klinieken staan erom bekend dat ze hoge kwaliteit haarimplantaties doen voor een lage prijs ten opzichte van Nederland. Door te kiezen voor een ISHRS erkend haarchirurg in Istanbul kunt u op goedkope wijze het kaler worden tegengaan.

Lees verder en kom meer te weten wat de FUE techniek van transplanteren zo veel beter maakt dan de FUT methode. U weet dan precies wat GlobalHair u te bieden heeft en hoe u uw haargroei weer terug kunt krijgen. Of spreek direct met een consulent en bel ons op over haartransplantatie in Leiden.

FUE haartransplantatie Leiden

Een FUE haartransplantie voor Leiden is geschikter dan een FUT haarimplantatie. Deze goedkope methode is niet alleen voordelig vanwege de prijs, maar ook doordat de ingreep een kleine belasting is ten opzichte van de andere techniek. Bij de FUE methode zorgt men ervoor dat er grafts stuk voor stuk uit de hoofdhuid worden genomen. Daarbij is de beschadiging aan de huid minimaal doordat er een klein boortje wordt gebruikt om enkele haarfollikels of groepjes ervan te verzamelen. In het geval van de FUT haarimplantatie methode van implanteren wordt er een stuk van huid weggesneden om als donor te dienen. Dit laat echter een groot litteken achter. De grafts worden vervolgens van daaruit gehaald en getransplanteerd in de kalende gebieden. Vandaar dat u het beste naar een haartransplantatie kliniek kunt gaan die de follicle unit extraction techniek gebruikt. Een haarspecialist van GlobalHair in Nederland kan de afspraak met de haarchirug in Turkije maken, de reis en het verblijf regelen. Ga daarom naar een van onze haarimplantatie specialisten in Leiden.

Haarimplantatie in Turkije

Regel uw haartransplantie in Leiden voor een haarkliniek in Turkije, Istanbul. Daar kunt u de beste service verwachten en de laagste tarieven. Behandelingen bij GlobalHair kosten tussen de €2.949 tot €4.000, terwijl de ingrepen in Nederland tussen de €6.000 en €10.000 liggen. Daarnaast krijgt u daar een haargroei stimulerende plasmabehandeling ter waarde van €750 gratis bij . Dat maakt haarimplantatie bij ons de goedkoopste in ons land. Als u dus een goede prijs en hoge kwaliteit wilt voor het tranplanteren van haar dan kunt u bij ons terecht.

Wij zijn ook actief in Den Haag, Katwijk en Alphen aan de Rijn.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis