Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  FUE haartransplantatie Leiden

  Een FUE haartransplantie voor Leiden is geschikter dan een FUT haarimplantatie. Deze goedkope methode is niet alleen voordelig vanwege de prijs, maar ook doordat de ingreep een kleine belasting is ten opzichte van de andere techniek. Bij de FUE methode zorgt men ervoor dat er grafts stuk voor stuk uit de hoofdhuid worden genomen. Daarbij is de beschadiging aan de huid minimaal doordat er een klein boortje wordt gebruikt om enkele haarfollikels of groepjes ervan te verzamelen. In het geval van de FUT haarimplantatie methode van implanteren wordt er een stuk van huid weggesneden om als donor te dienen. Dit laat echter een groot litteken achter. De grafts worden vervolgens van daaruit gehaald en getransplanteerd in de kalende gebieden. Vandaar dat u het beste naar een haartransplantatie kliniek kunt gaan die de follicle unit extraction techniek gebruikt. Een haarspecialist van GlobalHair in Nederland kan de afspraak met de haarchirug in Turkije maken, de reis en het verblijf regelen. Ga daarom naar een van onze haarimplantatie specialisten in Leiden.

  Haarimplantatie in Turkije

  Regel uw haartransplantie in Leiden voor een haarkliniek in Turkije, Istanbul. Daar kunt u de beste service verwachten en de laagste tarieven. Behandelingen bij GlobalHair kosten tussen de €2.949 tot €4.000, terwijl de ingrepen in Nederland tussen de €6.000 en €10.000 liggen. Daarnaast krijgt u daar een haargroei stimulerende plasmabehandeling ter waarde van €750 gratis bij . Dat maakt haarimplantatie bij ons de goedkoopste in ons land. Als u dus een goede prijs en hoge kwaliteit wilt voor het tranplanteren van haar dan kunt u bij ons terecht.

  Wij zijn ook actief in Den Haag, Katwijk en Alphen aan de Rijn.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1