facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Katwijk

Dagelijks geconfronteerd worden met dunner wordend haar of kaalheid is ingrijpend. Met iedere haar die verloren gaat, neemt ook uw zelfvertrouwen af. Een haartransplantatie in Katwijk is een behoorlijke ingrijpende behandeling, maar wel een die een permanente oplossing biedt bij haaruitval. De ingreep zoals die door de haarchirurgen van GlobalHair wordt toegepast, is langdurig en nauwkeurig zonder fysiek overbelastend te zijn.

Redenen om voor een haartransplantatie in Katwijk te kiezen

Vraagt u zich af waarom u voor een haartransplantatie kiest? Welke voor- en nadelen heeft de behandeling en zijn de resultaten wel echt blijvend? Antwoorden op de vragen die u heeft, krijgt u tijdens een intakegesprek. Verschillende redenen kunnen worden aangevoerd waarom een haartransplantatie in Katwijk en omgeving interessant is: • Moderne, succesvolle behandeltechniek. GlobalHair werkt met de micro FUE techniek. De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd, laat nauwelijks littekens achter en zowel bij mannen als vrouwen worden uitstekende resultaten bereikt. De haarzakjes worden individueel getransplanteerd vanuit uw haarkrans naar de transplantatiegebieden zonder dat er gesneden en gehecht hoeft te worden. • Professionaliteit en deskundigheid. Met de ontwikkeling van bestaande technieken en behandelapparatuur is ook de kennis op het gebied van de haartransplantatie uitgebreider. Bij GlobalHair werken ervaren haarchirurgen met een ISHRS registratie. Dit is belangrijk en verzekerd u ervan dat iemand op regelmatige basis workshops, congressen en conferenties bijwoont op het gebied van haaruitval, haartransplantaties, nieuwe technieken en verbeteringen van de bestaande mogelijkheden. • Breed binnen- en buitenlands aanbod. Het aantal haarklinieken is de voorbije jaren sterk gestegen. Dit heeft geleid tot meer concurrentie en een behandeling die meer toegankelijk is geworden. Waar er vroeger een zeker taboe rond een haartransplantatie hing, is dat nu heel anders. Het uitgebreide aanbod maakt dat u wat te kiezen heeft. Vergelijken is verstandig, op deze manier controleert u of een haartransplantatie specialist aantoonbare ervaring heeft en hoe een haarkliniek staat aangeschreven. • Niet meer kaal door Alopecia androgenetica. Erfelijke kaalheid hoeft niet meer onbehandeld te blijven. Naast tijdelijke oplossing kunt u kiezen voor de haartransplantatie in Katwijk en weer genieten van natuurlijke haargroei. Kalende plekken worden opgevuld, uw haarlijn krijgt meer uitstraling en een uitgedunde haardos wordt voller. Cosmetische ingrepen zijn gewoon geworden. • Betaalbare tarieven. Gezonde concurrentie, buitenlandse aanbieders en haarklinieken hebben gezorgd voor lagere tarieven. Let daarom bij uw keuze voor een haarkliniek op de prijs-kwaliteitsverhouding. De haartransplantatie techniek is innovatief en wordt uitgevoerd door ervaren professionals die weten hoe in uw situatie een natuurlijke haargroei bereikt kan worden. Hier is een prijskaartje aan verbonden. Waar de kosten in Nederlandse haarklinieken ver op kunnen lopen, betaalt u bij GlobalHair een vast all-in tarief van € 2.949.

Bitmap

All-in tarief haartransplantatie in Katwijk

De meeste haarklinieken berekenen de kosten voor een haartransplantatie aan de hand van het aantal grafts dat getransplanteerd wordt. Nederlandse haarklinieken transplanteren tijdens een dagbehandeling ook niet meer dan gemiddeld 3.000 grafts. GlobalHair biedt een vast all-in tarief van € 2.949 en een maximum van 4.500 haarzakjes. Dit is mogelijk doordat een haarchirurg samenwerkt met deskundige assistenten waardoor op vlotte wijze meer haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. Bovendien bevindt de luxe haarkliniek zich in hartje Istanbul en liggen de kosten voor zowel personeel als algemene zaken lager in vergelijking met Nederland. Bij het all-in tarief zijn verder inbegrepen: • consult en haaranalyse, waarbij uw geschiktheid wordt bepaald. • 2 Hotelovernachtingen in een comfortabel hotel in Istanbul. • FUE haartransplantatie. • Medicatie en eventuele verzorgingsproducten. • haargroei stimulerende behandeling. • Nazorg en controles. Is het idee van een haartransplantatie in het buitenland niet eerder bij u opgekomen? Hoort u spookverhalen over miscommunicatie en teleurstellende resultaten? GlobalHair bewijst u graag het tegendeel. Met een vestiging in Leiden en Nederlandstalige begeleiding in Istanbul hoeft u zich geen zorgen te maken over het feit dat u niet of onvoldoende met de behandelend haarchirurgen kunt communiceren. Daarnaast bieden wij u een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en beschikken we over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. De ISHRS gecertificeerde haarchirurgen voeren jaarlijks honderden FUE haartransplantaties uit en met een gemiddelde klantenwaardering van 9.8 zijn de resultaten die bereikt worden uitstekend.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Kennismakingsgesprek haartransplantatie

Tijdens een consult laten de consulenten u zien welke resultaten in het verleden bij GlobalHair zijn bereikt. Haartransplantatie voor en na foto’s, maar ook video compilaties maken dit zichtbaar. Bevalt de manier waarop u welkom wordt geheten en hoe het intakegesprek verloopt? Vertrouwen is van belang om straks ontspannen in de behandelstoel plaats te kunnen nemen. Indien gewenst kunnen afspraken voor de daadwerkelijke haarimplantatie al gemaakt worden tijdens het consult. Meer weten of een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Katwijk FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Katwijk. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Als uw haaruitval een gevolg is van Alopecia androgenetica, dan kunt u een haartransplantatie overwegen. Bekijk, zeker bij beginnend haarverlies, ook eventuele andere behandelmogelijkheden. Vergelijken kan op meerdere manieren.

Iedere behandeling heeft eigen voor- en nadelen, dat is bij een haartransplantatie niet anders. Het grootste voordeel van een haartransplantatie is het blijvende resultaat en het feit dat nieuwe natuurlijke haargroei mogelijk wordt op kalende plekken spreekt eveneens tot de verbeelding. Doorgaans is het een eenmalige ingreep waar u uw leven lang plezier van heeft. Het toegenomen aantal binnen- en buitenlandse haarklinieken, maakt bovendien dat er tegenwoordig betaalbare haartransplantaties worden aangeboden.

De toegenomen concurrentie heeft dan wel het aanbod vergroot, dat maakt echter niet dat een haartransplantatie nu direct als goedkoop omschreven kan worden. U betaalt een fors bedrag voor de ingreep en vergoeding is vrijwel uitgesloten. Na de lange behandeldag, u bent 6 tot 9 uur onder behandeling, begint het lange wachten op de resultaten. Het is niet ongebruikelijk om het eindresultaat 12 maanden na de ingreep te beoordelen.

Bij GlobalHair werken professionele consulenten, ISHRS geregistreerde haarchirurgen en ervaren haartransplantatie assistenten. In Leiden vinden zowel het consult, de controles als nazorg plaats. De haarimplantatie zelf wordt toegepast in onze moderne haarkliniek in Istanbul, Turkije. Voor de helft van de kostprijs van een haartransplantatie die in Nederland wordt toegepast, bent u bij onze haarchirurgen in vakbekwame en bovendien gerenommeerde handen.

Turkije is een gewilde bestemming als het aan komt op cosmetische ingrepen. In het land worden jaarlijks duizenden haartransplantaties uitgevoerd. Mannen en vrouwen uit alle wereldse windstreken weten de weg naar de Turkse haarklinieken te vinden. Het ontbreekt u bij GlobalHair aan niets. De comfortabel ingerichte kliniek is van alle gemakken voorzien. Onze haarchirurgen weten hoe de techniek op de juiste manier wordt toegepast en hoe in iedere situatie de beste resultaten bereikt kunnen worden. Uiteraard krijgt u garantie.

Zolang de ingreep wordt uitgevoerd door een ervaren haarchirurg in een hygiënische omgeving is het een van de veiligste cosmetische behandelingen. Net zoals bij iedere andere operatieve ingreep bestaat de kans op algemene complicaties en bijwerkingen, waaronder zwellingen, rode en blauwe verkleuringen, slechte wondgenezing, infecties, littekens en een teleurstellend resultaat.

Bij het vaste all-in tarief zijn 2 hotelovernachtingen in begrepen. Dat betekent dat u drie dagen en 2 nachten in Istanbul verblijft. Indien gewenst kunt u voor of na de haartransplantatie uw reis en verblijf verlengen. Dit is echter niet noodzakelijk.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.