Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Redenen om voor een haartransplantatie in Katwijk te kiezen

  Vraagt u zich af waarom u voor een haartransplantatie kiest? Welke voor- en nadelen heeft de behandeling en zijn de resultaten wel echt blijvend? Antwoorden op de vragen die u heeft, krijgt u tijdens een intakegesprek. Verschillende redenen kunnen worden aangevoerd waarom een haartransplantatie in Katwijk en omgeving interessant is: • Moderne, succesvolle behandeltechniek. GlobalHair werkt met de micro FUE techniek. De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd, laat nauwelijks littekens achter en zowel bij mannen als vrouwen worden uitstekende resultaten bereikt. De haarzakjes worden individueel getransplanteerd vanuit uw haarkrans naar de transplantatiegebieden zonder dat er gesneden en gehecht hoeft te worden. • Professionaliteit en deskundigheid. Met de ontwikkeling van bestaande technieken en behandelapparatuur is ook de kennis op het gebied van de haartransplantatie uitgebreider. Bij GlobalHair werken ervaren haarchirurgen met een ISHRS registratie. Dit is belangrijk en verzekerd u ervan dat iemand op regelmatige basis workshops, congressen en conferenties bijwoont op het gebied van haaruitval, haartransplantaties, nieuwe technieken en verbeteringen van de bestaande mogelijkheden. • Breed binnen- en buitenlands aanbod. Het aantal haarklinieken is de voorbije jaren sterk gestegen. Dit heeft geleid tot meer concurrentie en een behandeling die meer toegankelijk is geworden. Waar er vroeger een zeker taboe rond een haartransplantatie hing, is dat nu heel anders. Het uitgebreide aanbod maakt dat u wat te kiezen heeft. Vergelijken is verstandig, op deze manier controleert u of een haartransplantatie specialist aantoonbare ervaring heeft en hoe een haarkliniek staat aangeschreven. • Niet meer kaal door Alopecia androgenetica. Erfelijke kaalheid hoeft niet meer onbehandeld te blijven. Naast tijdelijke oplossing kunt u kiezen voor de haartransplantatie in Katwijk en weer genieten van natuurlijke haargroei. Kalende plekken worden opgevuld, uw haarlijn krijgt meer uitstraling en een uitgedunde haardos wordt voller. Cosmetische ingrepen zijn gewoon geworden. • Betaalbare tarieven. Gezonde concurrentie, buitenlandse aanbieders en haarklinieken hebben gezorgd voor lagere tarieven. Let daarom bij uw keuze voor een haarkliniek op de prijs-kwaliteitsverhouding. De haartransplantatie techniek is innovatief en wordt uitgevoerd door ervaren professionals die weten hoe in uw situatie een natuurlijke haargroei bereikt kan worden. Hier is een prijskaartje aan verbonden. Waar de kosten in Nederlandse haarklinieken ver op kunnen lopen, betaalt u bij GlobalHair een vast all-in tarief van € 2.949.

  All-in tarief haartransplantatie in Katwijk

  De meeste haarklinieken berekenen de kosten voor een haartransplantatie aan de hand van het aantal grafts dat getransplanteerd wordt. Nederlandse haarklinieken transplanteren tijdens een dagbehandeling ook niet meer dan gemiddeld 3.000 grafts. GlobalHair biedt een vast all-in tarief van € 2.949 en een maximum van 4.500 haarzakjes. Dit is mogelijk doordat een haarchirurg samenwerkt met deskundige assistenten waardoor op vlotte wijze meer haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. Bovendien bevindt de luxe haarkliniek zich in hartje Istanbul en liggen de kosten voor zowel personeel als algemene zaken lager in vergelijking met Nederland. Bij het all-in tarief zijn verder inbegrepen: • consult en haaranalyse, waarbij uw geschiktheid wordt bepaald. • 2 Hotelovernachtingen in een comfortabel hotel in Istanbul. • FUE haartransplantatie. • Medicatie en eventuele verzorgingsproducten. • haargroei stimulerende behandeling. • Nazorg en controles. Is het idee van een haartransplantatie in het buitenland niet eerder bij u opgekomen? Hoort u spookverhalen over miscommunicatie en teleurstellende resultaten? GlobalHair bewijst u graag het tegendeel. Met een vestiging in Leiden en Nederlandstalige begeleiding in Istanbul hoeft u zich geen zorgen te maken over het feit dat u niet of onvoldoende met de behandelend haarchirurgen kunt communiceren. Daarnaast bieden wij u een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en beschikken we over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. De ISHRS gecertificeerde haarchirurgen voeren jaarlijks honderden FUE haartransplantaties uit en met een gemiddelde klantenwaardering van 9.8 zijn de resultaten die bereikt worden uitstekend.

  Kennismakingsgesprek haartransplantatie

  Tijdens een consult laten de consulenten u zien welke resultaten in het verleden bij GlobalHair zijn bereikt. Haartransplantatie voor en na foto’s, maar ook video compilaties maken dit zichtbaar. Bevalt de manier waarop u welkom wordt geheten en hoe het intakegesprek verloopt? Vertrouwen is van belang om straks ontspannen in de behandelstoel plaats te kunnen nemen. Indien gewenst kunnen afspraken voor de daadwerkelijke haarimplantatie al gemaakt worden tijdens het consult. Meer weten of een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Zijn wij alleen actief in Katwijk? Zeker niet! GlobalHair is ook actief in Den Haag, Leiden en Alpen aan de Rijn.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan